[Kusa] Rutin Eskort II

Moderatör: Game Master

Re: [Kusa] Rutin Eskort II

Mesajgönderen Kyouya Kazami tarih 15 Eyl 2014, 18:29

Kazami, Masahiro'nun ona chakra aktarmasıyla birlikte öncekinden daha çok irkilip kendisini öne doğru attı. Midesinde bir burukluk hissetmesinin ardından safra'nın iğrenç tadı ağzına gelince midesi de bulanıyordu haliyle. Kazami silkinip üstündeki hissi atmak için çabalıyordu fakat ardından Masashi'nin onlara bağırmasıyla birlikte ayağa kalkıyordu. Kazami'ye oyun oynayacak vaktinin olmadığını söyleyerek olanların sorumlusunun olduğunu ona belirtecekti. Ardından ise atına hafif bir darbeyle yoluna yavaşça devam edecekti. Kazami yerine geçip o ağzındaki tad ile, birazda siniriyle ellerini koynuna bağlayıp yoluna devam edecekti. Kazami Masashi'ye karşı gelemezdi. Başına gelecekleri kafasında tarta biliyordu çünkü.

Her şeyden önemlisi bu olayın sorumlusunun ne olduğunu Kazami düşünmeden edemiyordu. Ağzını bıçak bile açamayacaktı artık. Ne geldiyse başına insanlara gösterdiği samimiyetlik girişimleri yüzünden geldi. Kazami yalnızlığın getirdiği sorumluluğu tekrar anlayacaktı. Bu görevi lâyığıyla yerine getirmeye çalışacaktı fakat yalnız yapacaktı. Az önce kendisine chakra aktarılmasını istemesi bile onu biraz olsun utandırmıştı. Gözlerini kısmıştı ve ellerini koynunda bağlayıp etrafı dikkatle gözetlemeye devam ediyordu..
Resim
Künye

İsim: Kyouya Kazami
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin

Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Kullanılabilir GP: 12

Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 2
Varlık: 5
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler
-Yalnız: Yaşadığı acılı deneyimden sonra kimseyle arkadaş olup onları tehlikeye atmamak için yemin etmiştir. Bu yüzden insanlara yakınlaşmaz ve ilişki kurmaz.

Ninjutsu
N/A

Taijutsu
-Shinshouki Stili, B-Rank

-Kage Buyou, C-Rank

-Hayabusa Otoshi, B-Rank

Genjutsu
N/A

Beceri Listesi
-Kage Buyou 1

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar:
-Kondisyon Hapı
Kullanıcı avatarı
Kyouya Kazami

Mesajgönderen Kazuma Masahiro tarih 16 Eyl 2014, 19:32

Ormanın güzelliğinden sonra korkunçluğu da dikkatlerini çekmişti grubun. Sonrasında bir sorun çıkmış Kazami geri düşmüştü. Aslında Kazuma'nın dikkatini çekse de anlam verememiş geri düşmesini izlemişti. Bay Masashi zehir olduğundan şüphelenmiş ve herkesin içine kurt düşürmüştü, fakat Kazami zehir olmadığını hissetmiş olacaktı ki Genjutsu olduğundan şüphelenmişti. Bu nedenle chakra aktarmasını istemişti. Kazuma tehlikenin daha büyük olduğunu düşünmüştü. Bu nedenle yanına giderken etrafını kolaçan ediyordu. Genjutsuysa bunun bir kullanıcısı olmalıydı. Bundan şüphelendiğinden gitse bile etrafına şüpheyle yaklaşıyor ve bir gözünü Bay Masahi'de tutuyordu. Şu ana kadar onun kötü biri olduğu hakkında bir izlenimi yoktu. Ona karşı nötr'dü. Ne iyi düşünceleri vardı ne kötü düşünceleri.

Gidip chakrasını aktarmak amacıyla sırtına dokunduğunda ise irkilmiş ve kendinisin daha da ileri atmıştı. Kazuma ne olduğuna anlam veremediğinden eli havada kalmış bir biçimde donmuştu. Neler oluyordu, genjutsu veya zehir. İki ihtimal vardı önümüzde. Ya sadece bozuk bir şey yemişse Kazami. Aklı tamamen karışmıştı, dalgın halinde kalmışken Bay Masashi'nin sözü ile irkilip aşırı bir nefretle kaplanıyordu işi. Sanki dalga geçiyormuşçasına oyun zannettiğimizi söylüyordu bunu. Ya başı cidden belada olsaydı Kazami'nin diye geçiriyordu içinden. Fakat dışa vurmuyordu. Artık duyguları nötr olmaktan, nefrete doğru ilerliyor ama bunun görevini etkilemesine izin vermiyordu. Bu anlamsız olaylar karşısında suskun kalıp ilerliyordu.
CcC Onur Ceyhan CcC
Resim

İsim: Kazuma Masahiro
Alım Gücü: 3 -Düşük Gelirli

Çeviklik: 7
Kondisyon: 5
Potansiyel: 5
Varlık: 3
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
Fuujin no Jutsu
Renkuudan
Urumi no Jutsu (1)

Taijutsu
İaido Stili (4)

Genjutsu

Beceri Listesi
Katana Kullanma (3)

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katana
Çakra hapı
Kullanıcı avatarı
Kazuma Masahiro

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 16 Eyl 2014, 19:52

Ortamdaki hava iyice gerilirken Masashi kafasını dik bir şekilde tutarak sizin önünüzde ilerlemeye başlıyor. Ondan gelen bu soğuk dalgayı ikinizde fark edebiliyorsunuz. Özellikle Kazami içinde bulunduğu ortamdan son derece rahatsız bir şekilde ilerliyor. İstemediği bir olay karşısında, istemediği tepkiler alıp istemediği bir ortamda durmanın verdiği şiddetli sancı ile ilerlemesine devam ediyor. Birkaç dakikaya nazaran durumu gayet iyi olsa da, şimdi kafasında sadece bir öfke beliriyor Masashi’ye karşı. Aynı öfkenin Masahiro’da da var olması ise, bunun kişilerle ilgili değil, doğrudan Masashi ile ilgili olduğunu söylemeye yeterli.

Sizler eski pozisyonlarınıza geldiğinizde Masashi göz ucu ile ikinize süzüyor. Sizden gelen yoğun öfke duygusu karşısında derin bir iç çekiyor ve “Bana öfkelenseniz de uyuz olsanız da pek umurumda olduğunu söyleyemeyeceğim. Yanlış anlaşılmak istemem, bu ikinize karşı hissettiğim kişisel şeyler değil. Aynı durumda başka biri olsaydı, onlara da aynı şeyi söylemekten çekinmezdim.” diyor. Fakat bu söylediklerinin yetmediğini düşünüyor olacak ki sadece birkaç saniye sonra “Burada benim açımdan önemli bir görev söz konusu. Takahashi-sama ilk kez bana güvenerek böylesine bir göreve beni layık gördü. Bu yüzden yanımdaki shinobilerin de en az benim kadar ciddi olmasını arzu ediyorum. Kazami’nin zehirlenmediğini veya bir genjutsu olmadığını birkaç saniyede çözmeniz gerekirdi. Eminim Takahashi-sama’nın da sizden beklediği şeyler bunlardır. Bu yüzden söylediklerimi sizi üzmek veya öfkelendirmek için değil, daha dikkatli olup Kusagakure shinobilerine yakışan şekilde davranmanız için söyledim. Eğer hala bana öfkeli veya kızgınsanız, bu tavrınıza devam edebilirsiniz. Ne demek istediğim anlaşılmıştır sanırım.” diyor. Sizler biraz da görevin yüklediği saygı sebebiyle Masashi’nin konuşmasını hiçbir şekilde kesemiyor ve istemeseniz de dinlemek durumunda kalıyorsunuz. Masashi ise atının üstünde rahat bir şekilde ilerlemeyi tercih ediyor. Yüz hatlarına bakılırsa gergin veya sinirli olduğu söylenemez. Bu da söylediklerindeki ve size karşı hissettiklerindeki gerçekliği ortaya koyuyor denebilir. Sonuç olarak onunla normal bir şekilde konuşmanız mümkün, en azından konuşmanız sonunda bir azarlama veya kızma olmadığı belli gibi.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kyouya Kazami tarih 16 Eyl 2014, 21:01

Kazami sinirlendiğini belli etmek istemese de Masashi bunu anlayacak ola ki, bu konu hakkında ufak çaplı bir konuşma yapacaktı. Kazami bu ormandaki tehlikeli ortamın etkisiyle birlikte üstüne böyle bir olay yaşaması onu sinirlendirmişti tabi ki.

Hemen ardından Masashi konuşmasına başlayacaktı. Kazami ilk önce azar yiyeceğini düşündü. İstemeyerek'te olsa saygısından dolayı Masashi'yi dinleyecekti tabi. Konuşmanın ardından Kyouya gözlerini kapatıp nefesini dışarı verir hafif bir şekilde. Gözlerini açtığındaysa, “Az önceki şeyin ne olduğunu anlatın ki öğreneyim. Sonuçta bu benim başıma geldi.” dedikten sonra gözlerini kısacaktı.

Sert bir duruşu vardı dışarıdan Kazami'nin. Koruduğu insanın önemi ne kadar büyükse o kişiye de kendisini ciddi biri olarak tanıtmak istiyordu. Bunu ise dışarıdan nasıl tepkiler verdiğiyle yapacaktı. İstediği, ciddiyeti koruyarak bu görevi tamamlamaksa ona uymak zorundaydı Kazami. İstifini bozmaması gerekiyordu şu saatten sonra. Masashi'nin verecek cevabını ise isteyerek dinleyecekti. Bu olay nasıl olmuş olabilirdi?
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler
-Yalnız: Yaşadığı acılı deneyimden sonra kimseyle arkadaş olup onları tehlikeye atmamak için yemin etmiştir. Bu yüzden insanlara yakınlaşmaz ve ilişki kurmaz.

Ninjutsu
N/A

Taijutsu

-Kage Buyou, C-Rank

-Hayabusa Otoshi, B-Rank

Genjutsu
N/A

Beceri Listesi
-Kage Buyou 1

-Kondisyon Hapı
Kullanıcı avatarı
Kyouya Kazami

Mesajgönderen Kazuma Masahiro tarih 17 Eyl 2014, 19:39

Grup bir sürü saçma olaylar silsilesini atlattıktan sonra ilerlemeye devam etmişti. Kazuma Bay Masashi'ye karşı içten içe bir nefret beslemeye başlamıştı. Bu nefret fazla büyük değildi, sadece ruhsuzluğu dikkatini çekmişti Kazuma'nın. Arkada kötü bir durum olabilirdi, başına büyük bir dert gelebilirdi. Bunlar olmadığı için minnettar olacağına yaptıklarının bir oyun olmadığını hatırlatıyordu. Bu durum oldukça saçmaydı, bunun oyun olmadıklarını biliyorlardı zaten. Bu yüzden bir adamın daha dinç hissetmesinin avantajının da farkındalardı. Bu nedenle çabucacık iyileştirmek daha mantıklıydı. Bu mantıkla ilerledikleri için suçlu olmuşlardı.

Bir süre daha ilerledikten sonra Bay Masashi böyle demesinin nedeninin anlatmıştı. Bu Kazuma'yı daha çok kızdırmıştı. Her ne kadar görevinin farkında olduğunu bildiğini anlamış olsa da küçük çocuklar gibi davranmıştı. Önce bir şeyi kırmış sonra özür dileyerek kurtulabileceğini sanmıştı. Bu Kazuma'nın içindeki öfkeyi katlamıştı. Bundan sonra çok bilmişlik taslayarak bu durumun tahmin ettiğimiz hiçbir şey olmadığını söylemişti. Bizi yanılgıya düşüren oydu zaten zehir konusunda. Aklından geçenleri Kazami söyleyince sessiz kalacak ve devam edecekti.
CcC Onur Ceyhan CcC
Resim

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
Fuujin no Jutsu
Renkuudan
Urumi no Jutsu (1)

Taijutsu
İaido Stili (4)

Genjutsu

Beceri Listesi
Katana Kullanma (3)

Katana
Çakra hapı
Kullanıcı avatarı
Kazuma Masahiro

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 17 Eyl 2014, 20:51

Kazami’nin sorusunun ardından Masashi derin bir nefes alıyor ve yüzü oldukça sıkılgan bir hal alırken bakışlarını devirerek Masahiro’ya yönlendiriyor. Onun yüzündeki memnuniyetsiz ifade ile karşılaşınca “Ben öyle bilge biri falan değilim, sadece aldığım eğitimden öğrendiklerimi size aktaracağım.” diyor pek de canlı olmayan bir sesle. Sanki kendisinden zorla cümleler beklendiğini ima edercesine isteksiz çıkıyor kelimeler ağzından. Bu yüzden de kelimelerinin arasındaki boşluklar normal konuşmasına nazara daha fazla oluyor. Bir diğer cümleye geçmesi birkaç nefes aralığını buluyor ve ardından Masashi “Kazami’nin sorunu bir genjutsu veya zehir değildi. Başta zehir olabileceğinden şüphelenmedim değil, çünkü bu ormanda ne ile karşılaşacağımızı bilmek güç. Bu yüzden zehir tezini atıverdim ortaya. Fakat Masahiro Kazami’nin yanına gidince olayı anladım. Bu tamamen Kazami’nin kişisel sorunlarından başka bir şey değildi.” diyor. İkinizde henüz tatmin edici bir cevap duymuş değilsiniz tam anlamı ile. Bu yüzden de konuşmak yerine Masashi’nin devam etmesini istiyorsunuz, hiçbir cümle kurmuyor olsanız da. Masashi ise bunu anlamış olacak ki “Göreve çıkmadan önce ikiniz hakkında da bilgiler bana verildi. Kişisel özellikleriniz, geçmişiniz falan filan. Burada Kazami’nin sosyal zayıflığını okumuştum. Masahiro ilk olarak Kazami’ye arkadaş sayıldıklarını söyledi ve her şey bu anda başladı. Arkadaş kelimesi tetikleyiciydi sadece. Kazami’nin bilemeyeceği, anlamı onu ürküten bir tetikleyici. Sonra Masahiro Kazami’ye temas etti. İnsanlardan pek de hoşlanmayan biri bu durumda ne yapardı? Elbette kendisine dokunandan kaçardı. Zaten bu yüzden de Kazami Masahiro’dan önce yardım istedi ve daha sonra dizginleyemediği iç güdüleri ile ondan kaçtı. Olay bundan ibaretti. Kazami’nin sosyal eksikliğiydi yani sorun olan.” diyor. Bu açıklamasından sonra ise tek kelime etmek istemiyor gibi tekrar dik konuma geliyor ve başını da ileriye kaldırıyor.

Masashi’nin konuşmaları üzerine düşünmeye başlıyorsunuz sizde. Özellikle Kazami kendi içinde yaşadıkları ile yüzleşmek durumunda kalıyor bir kez daha. Masahiro ise Kazami’nin güvenilirliği konusunda şüpheye düşüyor içinde. Ufak bir olayda bile bu denli tepkiler ile karşılaştığını ve daha büyük sorunlarda neler olabileceğini geçiriyor aklından.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kyouya Kazami tarih 18 Eyl 2014, 14:57

Yazarken ağladım :(

İzleyin youtube.com

Bu adam her şeyi biliyor. Geçmişimi, sorunlarımı, üzüntümü, her şeyi. En son bana bu kadar sıcak davranan kişi oydu. Uzun süre sonra bir insan bana arkadaş sayıldığımızı söyledi.” Sinirden değildi fakat dişlerini sıkıyordu Kazami. “Bu benim lanetim. Kimseyi yanımda istememek benim o gün yaşadığım pişmanlığın sonucuydu nasıl olsa. Sevdiğim kızı geride bırakıp kaçtım.” Diye geçirmişti içinden Kazami.

Gözlerini biraz daha kıstığında kirpiklerinde ıslaklık hissetti. Gözleri dolmuştu haliyle. Kaburgalarının arası sıkışmıştı. İçinde, hayatı boyunca anlayamadığı fakat sık sık çektiği acıyı bir kez daha hissedecekti. İçinde iki insanın yükü vardı. Vicdanında onların sıkışması vardı. Masahi'nin sözlerinden sonra tek kelime edemedi. Çünkü haklıydı Masashi. Diyecek söz bulamıyordu ve ona karşı nefret duymamaya başlamıştı. İçindeki duygu, nefretinden daha ağır basıyordu. Masahiro, insanları anlama konusunda çok iyiydi. Bunu kabullenmiştir Kazami. Bir ovanın ortasında uzanıp ağlamak istiyordu. Görevin ortasında bunu yapamazdı.

Masahi'nin anlattıklarından sonra büyük ihtimalle Masahiro'nun da Kazami'ye karşı güvensizlik besleyeceğini tahmin etmişti Kazami. Çünkü Masahiro, Kazami'nin hikâyesini bilmiyordu. Kimse onu suçlayamazdı aslında. Sonuçta insanlardan uzak olan biriyle göreve çıktığını öğrenmişti. Kazami her ne kadar üzülse de bu onun lânetli geçmişinden kaynaklıydı.
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
N/A

Taijutsu

-Kage Buyou, C-Rank

-Hayabusa Otoshi, B-Rank

Genjutsu
N/A

Beceri Listesi
-Kage Buyou 1

-Kondisyon Hapı
Kullanıcı avatarı
Kyouya Kazami

Mesajgönderen Kazuma Masahiro tarih 18 Eyl 2014, 15:52

Birkaç sıkıntının ardından tekrar normal olarak ilerlemeye başlamışlardı. Kazuma'nın içindeki nefret hala dinmemiş, hatta artmıştı. Bu kadar şeyi nasıl bilebildiğini öğrenmek istemişti Kazami. Aynı şeyleri Kazuma da öğrenmek istiyordu. Bu tür bir soru iletildiğinden zorla cevap vermek zorunda kalmıştı Bay Masashi aslında Kazami onu cevap vermek zorunda bırakmıştı. Konuşmaya başlamıştı fakat sesi pek canlı değildi. Cidden zorunda olduğunu hissettiriyordu Kazami ve Kazuma'ya. Konuşmasının içerisinde herkesin dosyasını okuduğunu Kazami'nin kişisel sorunları olduğunu söylemişti. Bu Kazuma'nın içine bir kurt düşürmüştü. Görevi daha büyük bir tehlikeye sokabilirdi sonuçta. Fakat Kazuma hocasının ön yargılı olmanın kötü olduğunu söylediğini hatırlayıp aklındaki düşünceleri dağıtmıştı.

Bundan sonra Kazuma biraz daha dikkatli olacak ve bu durumu tetiklememeye çalışacaktı. Dokunmamaya çalışıp onu gözlemleyecekti. Böylece onun ne kadar güvenilebilir biri olduğunu anlayacaktı. Güvenemeyeceği bir olsa dahi tekmeyi basmayacaktı. Görev bitene kadar sabredecek ve idare edecekti. Ona karşı güvensiz olduğunu belli etmemeye çalışacak görevi tehtide atmayacaktı. Onunla konuşmayacak ve yola odaklanacaktı. Her ne kadar Bay Masashi'ye inanmış olsa da öfkesi böyle kolayca dinmemişti. Sonuçta çok saçma bir yerde kabaca belirtmişti bunu. Bu yüzden sadece etrafına dikkatlice bakacak ve görevin bitmesini bekleyecekti.
CcC Onur Ceyhan CcC
Resim

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
Fuujin no Jutsu
Renkuudan
Urumi no Jutsu (1)

Taijutsu
İaido Stili (4)

Genjutsu

Beceri Listesi
Katana Kullanma (3)

Katana
Çakra hapı
Kullanıcı avatarı
Kazuma Masahiro

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 18 Eyl 2014, 19:20

İlerlemeniz devam ediyor sessiz bir biçimde. Henüz nerede olduğunuz konusunda fikir sahibi olduğunuz söylenemez. Bu yüzden de, eğer varsa, hala tehlike bölgesi içinde olduğunuzu söylemek mümkün. Masahiro verdiği kararla bir yandan da Kazami’yi incelerken, aynı anda görevi takip etmenin verdiği zorluğu da çekmeye başlıyor. Her ne kadar yol boş, etraf sakin görünse de shinobilik yaşamınız boyunca böyle zamanlarda bile tehlikenin eli kulağında olduğunu bilmektesiniz. Kazami ise, göğsünün orta yerine çöken bir ağrı ile görevine devam etmekte. Bu ağrı sert bir yumruğun şiddetine sahip olmasa da verdiği acı, bir filin üzerinden geçmesi kadar etkili. Belki bu arkadaşlık zırvası hiç açılmasaydı bu hale düşmeyecekti. Sırf bu yüzden bile Masahiro’ya karşı ufak da olsa bir kızgınlığı yok değil. Son olarak Masashi… Dingin, mimiksiz, sadece nefes alan bir organizma gibi.Beklentilerinin karşılanmadığı konusundaki tatminsizliği artık bilinen bir şey olduğu için bunu gizleme gereği de duymuyor. Fakat bu sessiz ortam da canını sıkıyora benziyor. Bu sebeple de havadan, sudan bir muhabbet açmak istercesine “Eee, bu orman hakkında neler biliyorsunuz? Eminim siz shinobilerde duyduklarımızdan fazlası vardır.” diyor. Bu cümlelerinden sonra ise bakışları uzun bir aradan sonra ilk kez sizlerle buluşuyor. Masashi bu aylak muhabbeti eğlenceli bir platforma taşımaya çalışıyor gibi duruyor.

Kapalı konu
Normalde konulara bir müdahale etmek istemiyordum, ancak en azından ufak bir tavsiye baabında bir şeyler söylemek isterim. Karakterlerinizi yansıtma konusunda bir sıkıntınız olduğunu söylemek istemem, ancak daha derin işleyebileceğinizi düşünüyorum. Olayları epey yüzeysel geçiyorsunuz ve bu da kısa RP'ler ile sonuçlanıyor. Elbette uzunluk kalite anlamını taşımaz, ancak karakterlerinizin durumlara karşı tepkilerini bu kadar yüzeysel vermeniz, hem konunun ilerlemesini zorlaştırıyor hem de sizin karakterlerinizle bağınızı düşürüyor. Mesela, en basitinden, Kazami'nin sayfalarca yazabileceği bir yalnızlık konusunu işliyoruz birkaç turdur, ancak açık söylemek gerekirse RP'leri bu bağlamda beklentilerimi karşılamış değil. Bu söylediklerim sadece Kazami için geçerli değil, Masahiro'nun da biraz daha karakter derinliği katması gerektiği inancını taşıyorum. Başta belirttiğim gibi, bu bir uyarı veya ihtar değildir. Bu yazdıklarım yüzünden ekstra bir yaptırım olmayacaktır. Sadece hepimizin RP yazımı konusunda gelişimi için, haddime midir değil midir bilmiyorum ama, bir tavsiye vereyim dedim. Ayrıca fikrimi GM olarak değil, bir okuyucu olarak söylüyorum, bu yüzden de "Ammaaan, pffftt!" diye de geçiştirebilirsiniz yani. :lol:
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kyouya Kazami tarih 18 Eyl 2014, 22:59

Belkide en zoru budur içiniz kor gibi yanarken susmak..belki,boğaz,dua,kelimeler,kor,yalnızlık,zor
Kelimeler boğazınızı yakar konuşmak istemezsiniz kimseye anlatamayacağınız kadar yanar içiniz fakat elinizden hiç bir şey gelmez.Zordur sessiz kalmak,üzülürsünüz kimseye anlatamazsınız derdinizi..Her şey zor gelir,her şey üstünüze gelir yıkılırsınız da gören olmaz halinizi herkes sizi mutlu sanar.

Yalnızsınızdır her zamanki gibi kimse kalmaz yanınızda bir terk siz varsınız kendi kendinizin dostu olursunuz bir süre sonra alışmaya çalışırsınız yalnızlığa dayanmak zor gelir oysa ki bir umuttur belkide bizi var kılan bir gün mutlu olma ümidi.

Kendimden başka kimseyi sevmiyorum artık çünkü ruhumun tek dostu bedenim, bedenimin tek sıgınağı dersiniz içinizden. Kazami'de bu durumdaydı. Kendisinden başka kimseyi sevmeyecek hale gelmişti belkide. İnsanın yalnızlığın dibine vurduğunu fark etmesi ne kadar fena bir durum değil mi? Bunu anlayalı uzun zaman oluyor zaten Kazami. Yalnızlığının farkında oluşu, ona alışması bir türlü sağlayamıyor ne yazık ki. Yoldan geçerken yağmurun dindiğini fark ediyor çünkü sessizlik hâkim her bir köşesinde evlerin. Beyninde her zamanki sessizliği karşılıyor, bu ürkütücü sessizlikle baş başa kalmaya tahammülü kalmadığından göreve çıkıyor, ovalara gidiyor, ormana gidiyor..

Kazami içinde bunları düşünürken Masashi'nin sesiyle düşüncelerinden çıktı. Kazami genin iken bu orman hakkında duyduğu hikâye'yi anlatacaktı. Ellerini tekrar koynuna bağlamıştı elbette. “Bu orman hakkındaki ilk duyduğum hikâye, ormanda gizlenen gizli kaçak ninjaların hikâyesi. Henüz yeni köyden kaçmış shinobiler bu ormanda bir birileriyle teşkilat gibi çalışıyorlarmış. Küçük gruplar halinde bu ormandan geçen kişileri kaçırıp kendi saflarına çekmeye çalışıyorlarmış. Kabul edilmezse de öldürüyorlarmış. İçlerinden bir tane Uchiha ve bir tanede Hyuuga olduğunu da söylemişlerdi.” Diyor Kazami.
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
N/A

Taijutsu

-Kage Buyou, C-Rank

-Hayabusa Otoshi, B-Rank

Genjutsu
N/A

Beceri Listesi
-Kage Buyou 1

-Kondisyon Hapı