Out'da hamleni açıklamışsın da, yapma. RP'de sade açıkla, özenle açıkla, düzenle açıkla. RP'de Oukashou yazmıyor mesela, ben savsakça davranıp Out'u okumasam, Oukashou yapmadığını varsaysam, çıkıp diyemezsin ki "ama out'da açıkladım!".
Yapma etme, çok uzun yazmana da gerek yok zaten. Düzgünce açıkla geç.
Ayrıca 1 ay sonra gelen GM'lik için de özür. Ehehe.
Kebudan no Jutsu'yu uyguladıktan hemen sonra yaratığın üzerine doğru koşturmaya başlıyorsun. Yaratık bir şeylerin geldiğini anladığında silahını hazırlıyor, fakat ağzından çıkan toz ve dumanı farkedince iki elini de suradına götürüyor, çarpı şeklinde konuşlandırarak. 3-4 saniye kadar süren Kebudan sırasında, yaratık toz ve duman altında kalıyor ve geriye bir kaç adım sendeliyor. Toz hala ortamdan tam yokolmamışken yerden çok yükselmeden zıplıyor ve Oukashou'yu yaratığa geçirmek adına yumruğunu savuruyorsun.
Elin sert bir şeye çarpıyor toz içerisinde, yere inip geriye sendeliyorsun. Toz bir saniye sonra etrafı görecek kadar azalmış oluyor. Önündeki yaratığa baktığında, son anda boş elindeki zırh ile kendini savunduğunu farkediyorsun. Zırh yamulmuş durumda, fakat hala işlevsel. Yaratık üzerinde bıraktığın dikkat dağınıklığı ise muhtemelen devam ediyor, zira sen kendi dengeni sağladığında, onun hala geriye doğru bir adım daha sendelediğini görüyorsun. Aranızda 3-4 metre, hamle yapmak için ise yarım saniyen var.
Hey, hey, hey! Tozu dumanı birbirine kattığımda mavi iblis kendini, özellikle de suratını iki elini de kullanarak kapatmaya uğraşmış ve tozun içinde yerinden bile kıpırdamamıştı. Duymak, görmek, konuşmak için yüzünü kullanmak zorundaysa o koca deliğe lüzum neydi? Normal bir suratı olsaymış ya? Ya da her şekilde dünyasını yerinden hoplatmak için yüzüne vuracaksam o organın yüzünde olmasının ne gereği var? Ay bak sonuçta salınmayı bekleyen çakra dolu yumruğum doğruca oraya gidiyor.
Taş, toz ve dumandan korunma gereksinimini neden duyduğu pek belli değildi. Belki sadece taş topraktan daha fazla bir şeyler olduğunu düşünmüştü ama yerinde durmakla yaptığı hata planladığım gibi son hızımla üstüne yaptığım hamleden kaçamayacağını garantilemişti ve çakra dolu yumruğu tam da... Bir yerlerine... Yemiştir ya. Yumruğumda birikmiş çakrayı kontrolsüz ve salt yıkım amacıyla salarken aklıma tekniğin unuttuğum adı gelivermişti; Oukashou.
Niye bu teknik bana bu isimle öğretilmişti hiç bir bilgim yoktu. Gerçi öğretenin de bir bilgisi yok gibiydi. Hep vurduğu şeyi kiraz yapraklarını rüzgarın dağıtışı gibi dağıtmasındandır diye düşünmüştüm ama, her neye çarptıysam bir dağıtma söz konusu değil gibiydi. Belki biraz yamulma, toz toprak dumanı iyice dağılmış ve iblisin benim yumruğumu savurmak için kullandığı kol zırhının yamuk yumuk geri yansıyan gün ışığı gözlerimle buluşmuştu. Ayaklarım yere değer değmez ben bir iki adım geri sendelerken rakibim de sendelemişti. Yediği darbeden olsa gerek dengesini benden geç sağlayacak gibi göründüğünü anladığım anda harekete geçmiştim.
Sürpriz şansımı çoktan kaçırmıştım, bir tane toz bulutu numarasını daha yemeyecek gibiydi ve ben sürekli teknik kullanıp çakramı oracıkta bitirip zaten açılmak için fırsat bekleyen yaramın üstüne bir de çakra yorgunluğuyla uğraşamazdım. Yaratığın dövüş stilime de adapte olması an meselesiydi, o yüzden dirseklerimi göğüs hizamda ve yumruklarımı yüzümün biraz önünde kaldırıp yumruklarımla defansif bir pozisyona geçerek yaratığa doğru koşmaya başlayacaktım. O kendine gelene kadar arayı kapatacak hamle fırsatım olmayacağından menzili en yüksek, aynı zamanda düşmanı kendimden uzak tutacak formumu almıştım. Yumruklarımı neredeyse sadece savunma için kullanacağım bu form, bacaklarımın kollarıma ve düşmanıma karşı ezici kas gücünü ve daha spontane ve akıcı hareketlerini kullanarak bir Bo Sopası görevi görmesini sağlayacaktı. Şimdilik bütün hızımla koştuğum için kollarım ve bedenimin üst kısmı öndeydi, büyük ihtimalle ben yolun yarısındayken düşmanım kendine gelecek ve agresif bir şekilde saldırıya geçecekti. Kollarımla onun ilk saldırısını savunduktan sonra Bo Sopalarımı kullanmaya başlayabilirdim. Yakın dövüşte silah da kullanıcı da sensin Mao, kendinden başka suçlayacak hiç bir şeyin yok.
The supreme vice is shallowness. O. Wilde föşik cynic
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından toz çıkartmaya başlar. Bu tozun içinde büyükçe taş parçaları bulunur. Toz, tazyikli bir şekilde ağızdan çıkar ve kullanıcının önünde bulunan herkes bu tozdan etkilenir. Tozun içinde bulunan ufak taşlar rakiplere çarpar, derilerini sıyırır ve görüş mesafesini düşürür. Göz gibi hassas dokulara zarar verir.
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.
Kullanıcı ellerini yere koyar ve chakrasını yüzeye yaymaya başlar. 150 metre civarında, hareket eden herkesin yerleri tespit edilebilir, ancak bu tespit aşırı keskin değildir, kabaca yön tayinine yarar. Dokunulan yüzeyden daha aşağıda veya daha yukarıda bulunan kişiler bu teknik ile tespit edilemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Kullanıcı chakrasını yoğurur ve elinde toplar. Ardından yumruğunu savurarak hamlesini yapar ve yumruk hedefe isabet ettiği anda chakra dışarı salınır. Bu şekilde, kullanıcının yumruğunun yıkıcı gücü aşırı derecede artar. Bu tekniğe yakalanan rakip metrelerce yuvarlanabilir. Teknik ile ince duvarlar kırılabilir.
Beceri Listesi Meishou-dou, D-Rank Juudaichi 3
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar Korumalı Gözlük[Yüksek Kalite] Metal Eldivenler ve El-Ayak Bilek Koruyucuları
Toshiki'nin Modifikasyonu; Her iki eldivenin parmak eklem boğumlarına rivetler eklenmiştir. Bunlar paslanmaz ve yerlerinden çıkmaz. Yumruların hasar potansiyelini arttırır, delici özelliktedir.