[Ame] Takım Shirou

Moderatör: Game Master

Re: [Ame] Takım Shirou

Mesajgönderen Yukimura Shirou tarih 06 Tem 2015, 02:51

Taşlara karşı kendimi savumak için hızlıca vücudumu döndürüp eğilerek savunma pozisyonu alarak kendimi korumaya çalışmıştım. Nitekim yaptığım bu hamle sayesinde sorun yaşamadan taşlardan kurtulmuştum. Omzuma isabet eden bir kaç taş dışında sıkıntı yaratan bir şey yoktu.

Rakiplerimin bana karşı yaptığı bu iyi planlanmış saldırıyıda atlattıktan sonra işlerin benim açısından daha kolay geçeceğini umuyordum. En azından onları sersemletecek yada dikkatlerini dağıtacak bir şeyler yapabilirdim. Tabi bunu yaparken mümkün mertebe onlara zarar vermemeliydim. Özelliklede Sashikiye. Ona karşı yapacağım sert bir hamle ciddi bir yaralanmayla son bulabilirdi. Sorumlu olduğum genini daha ilk günden yaralamamdan başımın ekşiyecek olması bir yana öğrencilerimlede aram fena bozulurdu.

Taşlardan sonra ayağa kalkıp ne yapacağımı düşünürken Sashiki bulunduğum savunma durumunu fırsat bilip az önce kullandığı tekniği bu sefer benim üzerimde kullanmıştı. Tekniği doğrudan savunmasız bir şekilde yediğimden dolayı mal gibi kalmıştım. Kısacası edinebilecğeim herhangi bir üstünlüğü kaybettiğim gibi tekrardan savunma yapmaya zorlanacaktım ve geçen seferkine göre daha zor bir durumda olacağıda kesin gibiydi. Çünkü Kodai yine bir şeyler yapmaya başlamıştı. Tahminim daha önceden beni tekmesiyle çizgiden çıkartmaya çalıştığı gibi bir şey yapmayı deneyecekti.

Kodai'nin ninjutsu kullanmadan saldıracağını varsayıyordum. Çünkü elindeki hiç bir ninjutsu beni çizgi dışına çıkartamazdı. Ve yine aynı şekilde oluşturabileceği kunai ve shurikenleri kural gereği hayati bir noktama saplayamayacağından ciddi bir yaranmada olasılık dışıydı. Yüksek ihtimalle yakın dövüşe girecekti veya az önce yaptıkları gibi kordineli bir saldırı düzenlemeyi planlıyordu. Yapacağım en iyi şey onların bu kordinesini bozmak olurdu. Olabildiğince hızlı bir şekilde Henge no Jutsu yapıp tipimi Kodai'ye benzetecektim. Bu işlem sırasında ikimiz arasında ufak farklılıklar oluşturmayı planlıyordum. Örneğin onun gömlek düğmelerinden birindeki bir kabartmayı biraz farklılaştırmak gibi. Çünkü Sashikiye gerçek olanın kim olduğunu fark etmesi için fırsat verecektim. Böylelikle dikkatini geliştirebilirdi. Elbette bu kolay olamayacaktı. Çünkü değişimi minimal ve oldukça basit tutmayı planlıyordum. Henge no Jutsu yaptığım gibi olduğum yerden kalkıp Kodai'ye doğru koşacak ve onu yakasından tutup çizgiden çıkmayacak şekilde yere yapıştıracak ve onla birlikte yerde debelenecektim. Bu sayede Sashiki'nin aklını karıştırmayı umuyordum.
Yukimura Shirou

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir