gönderen Sanzen Kyuu tarih 30 Haz 2015, 23:43
Nefes, nefes almak. Nefes almak fiili, uzun zaman sonra bu kadar rahat olmuştu.
Gelecek, daha parlak bir gelecek! Amegakure adına, daha güzel şeylere yol açacak, yeni nesil parlak zihinlerin içerisinde bulunduğu, iyiliğin daha iyi, kötülüğün içinde bulunmadığı bir dünya ile dolu bir gelecek için!
Ne saçmalık ama. Sadece, köy adına güzel şeyler başarmasını istediğim iki genin, gelecek vaat eden iki kişi, sonunun benim gibi bitmesini istemediğim iki zihin. Evet, eğitim vermem gereken iki zihin.
Meh, gelecekler, gelecekler. Hah, kelime oyunu. Bu tarz ufak şeylerin, beni hala mutlu edebiliyor olması zevkli olmalı. Siz de eğleniyor musunuz, dostlarım? Sen de gülümsüyor musun, Tameshi?
Gözlerin, yine üzerimde mi Kinjo? Gerçekten.. Hala mı, bakıyorsun? Uzaktan uzaktan. Öyle, sesini bile çıkarmadan. İri gözlerini, bir dakikalığına bile ayırmadan. Ağzın açık mı izliyorsun, yoksa çatık kaşlarla mı? Benim suçumdu, evet. Fakat bu sefer, buna izin vermeyeceğim dostlarım.
Bir hatanın daha olmasına izin vermeyeceğim. Benim, hatalar seranomimin, bir alt jenerasyonda kendisini göstermesine müsaade etmeyeceğim. Hayır, durun düzelteyim. Etmeyeceğiz.
Elimdekilere bakacak olursak, yaşıt iki çocuk söz konusu. Birisinin, gelişimi benimkini andırıyor ama öyle aman aman küçüklüğüm diyebileceğim tarzda değil. Diğeriyse daha çok, birilerine benziyor işte. Genjutsu üzerinde gelişime açık gibi görünüyor. Ailesini küçük yaşta kaybetmiş olmasına rağmen sosyal bir çocuk, içine kapanık olmaması onunla güzel şeyler başarabileceğimiz anlamına geliyor.
Umarım, zamanında benim yaptığımı yapıp ailesizken kendini kanıtlamak uğruna, shinobiliğe çok kaptırmamıştır. Toparlamak için birilerinin ölmesi gerekiyor sonra. Onların, hırslarına yenik düşmelerine izin vermeyeceğim. Birbirlerini seviyorlar evet, birbirlerine değer veriyorlar evet. Fakat, birbirlerini koruma içgüdüsü, yani lanet olası bir halde bende de bulunan koruma içgüdüsünden söz ediyorum.
Kötü şeylere yol açabiliyor. Onların, birbirlerini korumak için birbirlerini geçmeye çabalamaları, gereksiz hırs, dostluklarına yıkan bir nefrete dönüşebilirmiş gibi hissediyorum. Neyse, şimdilik, buluşma yerine doğru harekete geçme vakti. Görüşürüz, dostlarım. Görüşürüz, saygıdeğer mezarlar, görüşürüz saygıdeğer isimler!
Elimdekileri bir kenara bırakacak olursak, şimdi etrafımdakilere bakma vakti. Eh, pek bir özelliği yok aslında buranın. Yahiko Ormanı işte, bu civarlardaki en uygun yer.. Olası bir antrenman durumunda, elemental bir şeyler de yapabiliriz gibi. Daha çok.. İşkence amaçlı.. Kullanacak olsam da.. Neyse.
Geldiklerinde, ekstra bir şey görmeyecekler. Sadece benim yanımdaki iki zili fark edebilirler, en fazla bu. Biliyorum, fazla klişe. Ama aklıma havalı bir şeyler gelmedi, lanet olsun ki. Bizim zamanımızdaki, -huzur içinde yatsın- Aoi-sensei'nin yaptığı sınav, üç kişilik bir takım içindi. Ben de onu iki kişilik takıma uyarladım. Nasıl mı? Sonra anlatırım.
Yanımda, bir mavi, bir tane de kırmızı zil var. Aslında, hm. Bu testi yapmayabilirim. Yani en azından bugün, fakat zillerimin yanında olması benim adıma hoş olacak gibi. Şimdi,ormanın oraya geldiklerinde, belirgin bir şekilde görülen bir yere saplanmış bir kunai ve kunainin ucunda ''Saklambaçtan hoşlanır mısınız?'' yazan bir not olacak.
Bu gereksiz aksiyona neden mi giriyorum? Kitabım yarım kaldı. Beni bulacakları yer ise, onlardan nispeten uzak, saklanabileceğim bir yer olmalı. Geldiklerinde ise, onlara hazırlamış olduğum bir adet oturulacak yer, bir adet sandviç ve bir adet suyu görecekler. Aslında, bunlardan çift olması gerekiyordu.
Dostluklarını test etmek istediğimden değil, üşendiğimden ikisinden de birer tane var...
Desem yalan olur tabii ki, şöyle oluyor tam olarak. Oturulacak iki yer var, yenilecek iki sandviç, içilecek iki su var. Ama bunların birer tanesini ben işgal etmiş durumdayım. Gerçekten durumlarından hoşnut olursam, kendi payımı bir diğerine vereceğim. Nasıl olsa tok geldim, yiyecek bir şeylere ihtiyacım olduğunu sanmıyorum.
Şimdilik, saklanma gereği falan duymuyorum, gayet normal bir şekilde, tamamen yayılarak -saçmalamayın tabii ki uyuşuk falan değilim- kitabımı okuyor halde olacağım. Eh, beni bulmak çok da zor olmasa gerek. Gelsinler de, biraz sohbet edelim.
Bir de unutmadan, alınbandımı da çıkardım. Belki biraz eğlenebilirim, hmm. Gelin bakalım ufaklıklar.
Kyuu :
Her seçiş, başka bir vazgeçiştir. Künye : İsim: Sanzen KyuuYaş: 16Cinsiyet: ErkekElement: Raiton-
DotonSeviye: CRütbe: ChuuninAlım Gücü: 4- Orta-Düşük Gelirli 10/10 Kullanılabilir GP: 1 Profil : Güç: 2
Çeviklik: 6
Kondisyon: 2
Potansiyel: 8
Varlık: 6
Zeka: 8
Ninjutsu : NINPOU
Ayatsuito
Shunshin
RAITON
Kizetsu no Jutsu
Raigami no Jutsu
DOTON