Ninjalar Doğaya Karşı

Moderatör: Game Master

Ninjalar Doğaya Karşı

Mesajgönderen Seijuku Mokuro tarih 25 Haz 2015, 19:55

Geçtiğimiz günlerde oturmuş yağmuru izliyordum. Aklımda bir soru işareti dolaşmaktaydı. Bu köydeki amacımız ne? Bazı chuninler çoktan bir kaç veledi yanlarına alıp eğitmeye başlamışlar bile. Belkide bende böyle bir şey yapmalıyım? Geleceğimizi hazırlamalıyım. Geçmişte birileri elimden tutup, beni iyi bir ölüm makinesi haline getirmeseydi şimdi kim bilir nerede olurdum? Bir çok gencin de bu tarz boşluklarda kalmaması için belki eğitmenlik yapabilirim.

Ama hayır! Bu iş kesinlikle bana göre değil. Birileri eğitmek sadece bildiklerini tekrar etmekten ibaret. Ben daha ileri gitmek istiyorum. En iyi olmak, efsane olmak istiyorum. En iyi olursam köyümü daha iyi koruyabilirim. Amegakure'ye karşı minnet borcum var. Bu yüzden hem köyümü koruyup hemde genç nesillerin iyi bir şekilde yetişmesine olanak sağlanacak güvenli bir ortam oluşturabilirim.

Bir yandan bu derin düşünceleri izlerken zihin odalarımın daha derinlerine inmiştim ve bir yerden sonra yağmur damlaları, bana sadece hipnoz etkisi yaratmaya başlamıştı. O anda aklıma kendimi ileri götürmek için, birilerini eğitmektense kendimi eğitebileceğim gelmişti. Fakat bu konuda yalnız değilim. Benim gibi düşünen iki shinobi dostum daha var. Omu ile Reion da eminim bana katılmak isteyeceklerdir. Hemen oturduğum yerden kalktım. Gözlerimdeki o hipnoz etkisi geçmiş ve gerçek hayata dönmüştüm. Ocağa çayı koyup, hemen elime bir kağıt ve kalem almıştım. Kalemimden ise şu satırlar dökülmüştü;

"Sabah saat 8.00 da, Ame - Chou binasının önünde. Yanınıza hiç bir ekipman almayın. Sizleri bekliyor olacağım. Geldiğinizde sadece kıyafetleriniz ve yanınızda getireceğiniz tek bir adet eşyanız olsun. Sabah detayları konuşuruz.
Seijuku Mokuro."

Satırları yazdıktan sonra gecenin bir yarısı önce Reion'nun evine gittim. Gizliden mektubu çalar saatinin altına koyup, saati sabah 7'ye kurdum. Ardından köy meydanında zıbarmakta olan Omu'nun yağmurluğunun altına sıkıştırdım. Aynı şekilde evden aldığım bir saati de onun baş ucuna koyup, saat 7'ye kurdum. Sabah uyandıklarında bana çok küfür edeceklerine, başımı ağrıtacaklarına eminim. Ancak bu bir eğitim ve her şekilde sert olması gerekiyor. Ben ise sabah 6'da uyanacak ve 7.30 da Ame - Chou binasının önünde olacağım.
Resim
Künye
İsim: Seijuku Mokuro
Element: Katon
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10 Puan
Kullanılabilir GP: 1

Güç: 7
Çeviklik: 6
Kondisyon: 4
Potansiyel: 6
Varlık: 2
Zeka: 5

Ninjutsu
Goukakyuu no Jutsu (C - Rank)
Housenka no Jutsu (C - Rank)
Ryuka no Jutsu (C - Rank)
Kasumi Enbu no Jutsu (C - Rank)
Tobiko Tora (B - Rank )

Taijutsu
Shinshouki ( D - Rank)

Beceri Listesi
Zincir Kullanımı (5)

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Zincir
Kullanıcı avatarı
Seijuku Mokuro

Re: Ninjalar Doğaya Karşı

Mesajgönderen Kureji Omu tarih 28 Haz 2015, 22:54

''Ney lan ney?!? Bok mu?.. Kimin boku abla ne diyorsun sen? Yok yok yemem o her kiminse. Beşşüzmilyon versen kulak memeni yalarım ama okadar, şimdiden söylemiş olayım peşin peşin. Ondan sonra 90 yaşındaki ütü vajinalı neneler gibi koşma peşimden hiç hoşlanmam çok pis küfrederim! Gerçi hangi kulak memen olduğuna bağlı aslen, sol kulak memeni beşşüze yalarım ama sağ kulak memeni dünyaları versen yalamam. Emmüklerim belki azcık dudaklarımla ama okadar yani. Yalamak yok sağ tarafı, hayatta yapmam anlatabiliyormuyum?...''

Gördüğüm bu übergarip rüya neticesinde yerimde çığlık atarak uyanıvermiştim doğal olarak. (Dit! Dit! Dit!) Kami-Samacığımın götünü yiyim hepsi bir rüyaymış meğersem tekrar tekrar şükredeyim iyisimi ona.(Dit! Dit! Dit!) Kulak emmüklemesi falan hiç yapmak istemediğim şeyler zira bilmem biliyormusunuz. (Dit! Dit! Dit!) Zaten siktimin sokağında gece gece kimin size musallat olacağını bilmediğinizden sürekli en kötü olasılığı düşünerek yatıyorsunuz buda psikolojinizin amına koyuyor.(Dit! Dit! Dit!) Ama abi azıcık hak verin, bide bunları insan rüyasında görünce delleniyor ister istemez. (Dit! Dit! Dit!) SİKECEM AMA DİTDİTİNİDE HA!!

Hışımla fırladığım yere tekrar göz atmaya başlamıştım. Beni o lanet rüyadan kurtaran mükemmel objenin yerini hızlıca tespit etmeliydim çabucak. Çıldırmış gibi etrafa bakıyordum. Yerleri taramıştı öncelikle gözlerim, sesin kaynağını burada bulamayınca ceplerimi karıştırmıştım bende. Ve sonunda o tanrı vergisi şeyin elimde tutabilecek kadar yakınımda olduğunu anlayınca sevincim dahada artmıştı. ''Olan sen ne güzel birşeysin ashqım! Seni yapan ustanın taşşaklarını yiyeyim ben! Güzelim! Birtanem...'' Sevgi dolu cümlelerim ile o güzel cep saatini övmeye devam ederken birde o kağıda sürülmüş mürekkep yığınını farkedivermiştim.

Kağıttıkileri hızlıca okuyup şöyle bir kafamdan geçirdikten sonra düşünmeye başladım. Bizim Mokuro ibnesi çağırdığına göre bedava yemek ısmarlanacaktı bana herhalde. Hani fakirim ya o bağlamda. Kendilerini bana karşı sorumlu hissediyor biraz. O yüzden kırmayayıp gideceğim çocuğu. Yanına da tek bi ekipman al demiş ama hayırdır inşallah? Neyse çıkar yakında kokusu diyip geçelim ve Ame-Chou binasına doğru yürümeye başlayalım... Yanımızda da sadece bi patlayıcı parşömen götürmek niyetindeyim şimdiden söyleyeyim arkadaşlar haberiniz olsun...
Çok cacık bir durum...

Resim

Hari
Karakter Kartı - Karakter Gelişimi - Dükkan

Künye
İsim: Junshina Yubo
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/2

Güç: 3
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 7
Zeka: 7
Eksiklikler/Özürler: Takıntı(40GP) - Yabancı(25GP) - Kötü Dış Görünüm(45GP)

Genjutsu

Taroubo: D-Rank 15GP (Disiplin)

Sanjakubo: D-Rank 15GP(Disiplin)

Ryuhoubo: D-Rank 15GP( Disiplin)

Haokibo: C-Rank: 15 GP (Disiplin)

Zenkibo: C-Rank: 15 GP (Disiplin)

Magen: Bunshin B-Rank (25GP)

Kullanıcı normal bir el mührü dizisini tamamlar ve etrafındaki kişilere odaklanır. O anda herhangi bir şekilde kullanıcıyı görebilen herkes tekniğin etkisi altına girer. Tekniğin etkisi altındaki kişilere, kullanıcı kendisinin klonunu yoktan varedip gösterir. Kopyanın oluşma biçimini kullanıcı belirler, eğer isterse bir dumanın ardından oluşturabilir, yerden çıkartabilir veya kendini ikiye ayrılıyormuşçasına bir görüntü sergileyebilir, tamamen kişinin yaratıcılığına bağlıdır. Ayrıca, eğer kullanıcı yeterince yetenekliyse, klonun görüntüsünü değiştirmeyi deneyebilir. Bir başkasına benzetebilir veya tamamen hayali özellikler verebilir, tek sınırlayıcı kural, klonun insan formunu -bipedal humanoid- bozmamasıdır. Kullanıcı klonu istediği gibi kontrol edebilir, konuşturabilir, tepki verdirtebilir. Klon hasar alsa da yokolmaz, yaraları hemen kapanır, uzvu koparsa tekrar oluşur parçalanırsa tekrar toplanır. Klon kullanıcının bildiği diğer Ninjutsu tekniklerini uygulayabilir, ancak bunlar illüzyondan ibarettir ve gerçek hasar vermezler, bu hasar zihinsel acıya dönüşür. Fiziksel hasarlarda hedefin hissedeceği acı gerçektir, ancak yara almaz. Kullanıcı 1 illüzyon içerisinde maksimum 5 klon barındırabilir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Jubaku Satsu B-Rank (25GP)

Kullanıcı aşırı kısa bir el mührü dizisi uygular. Ardından, ellerini hedefine doğru uzatır. Eğer tam o sırada, hedef ile kullanıcı arasında 30 metreden daha kısa bir uzaklık var ise, hedef tekniğin etkisi altına girer. Kullanıcıyı görmesine gerek yoktur. Kullanıcının elleri, rakibi yakalayıp saracak bir objeye dönüşür. Bu obje sarmaşık, zincir veya ip tarzı şeyler olabilir, bunu kullanıcı kendi belirler. Kullanıcının dönüşen elleri rakibi yakalar ve sarar, hareket etmesini engeller. Kullanıcı bu noktadan sonra isterse aradaki mesafeyi hedefi kendine çekerek kısaltabilir veya hedefi saran şeyleri sıkarak şiddetli bir acı hissetmesini sağlayabilir. Hedef tamamen hareket kabiliyetinden yoksun olduğunu sanar, ancak yüksek iradeli kişiler bu etkinin altındayken bile minimal olsa da hareket edebilir. Teknik, kullanıcı odaklandığı sürece devam eder ve chakra yer.

Rishuu C-Rank (15GP)

Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Teishi no Jutsu C-Rank (15GP)

Kullanıcı Hebi mührünü yapar ve tekniği aktifleştirir. Tekniğin aktivasyonunun ardından, kullanıcı ile sosyal etkileşime giren herkes tekniğin etkisine kapılır. Teknik, etkisi altındaki kişilerin zihnine gizlice saldırır ve yüzey düşünceleri etkiler. Hedeflerin o an için kullanıcı hakkındaki düşüncelerini olumlu yöne çeker ve kötü düşünceleri engeller. Kullanıcının söyledikleri, çevresindekiler için inandırıcı hale gelir. Kullanıcı, hedeflere karşı bariz bir negatif tutum sergilemediği sürece hedefler kullanıcının sözlerini daha çok önemsemeye başlar. Teknik bozulmadığı sürece aktif kalır ve chakra yer.

Rakumei no Jutsu D-Rank (10GP)

Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kuroshiki D-Rank (10GP)

Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından tekniği aktif eder ve bir hedef seçer. Eğer bu hedef, kullanıcıya 15 metre veya daha yakındaysa, tekniğin etkisi altına girer. Tekniğin etkisi altında kalan hedeflerin herhangi bir duyusunu kullanıcı isteği doğrultusunda bozabilir. Gözler bulanık görmeye başlar, eller uyuşur, tad alınamaz, duyma mesafesi kısalır veya koku alamaz hale gelir. Duyurlar tamamen kapatılmaz, sadece bozulur. Yani hedef tamamen kör edilemez/sağır yapılamaz. Bu etkilerden aynı anda sadece 1 tanesi aktif edilebilir, ancak teknik bozulmadan bu etkiler arasında geçiş yapmak mümkündür. Maksimum 1 hedef bu tekniğin altında olabilir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

BECERİLER:

Beceri Listesi

----

----

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar:

Özel üretim maske, 5. seviye, 10 Puan

Özel üretim maske, 5. seviye, 10 Puan

Şu anki alım gücü; 3 - Düşük gelirli/2 Puan

Toplam: 14 puan

İşlemden sonraki alım gücü; 3 - Düşük Gelirli/6 Puan
Kullanıcı avatarı
Kureji Omu