Boynuna atladığım kişi benim boynumda sayılırdı şu an. Tek istediğim minnet göstergesi olarak sarılmaktı ama bu manyak çıldırmış pis sapık herifin aklından neler geçtiyse, sis bombası atmıştı yatak odasının tam ortasına. Zaten yanında garip garip şeyler yaşamaya başladığım bir erkeğin yatak odasında olmam yeterince sinir bozucu bir durumken daha da kötüleştirmişti bunu.
Şimdi pozisyonu hayal edin lütfen. Sırt üstü yatağa yapışmışım, ellerim tepemde Shiki tarafından kenetlenmiş, kendisi üstümde oturuyor. Oturduğu yer de yer hani, hey yavrum hey. Hafiften bir elektrik çarptı beni yine, "Anam" demeye kalmadan suratını suratıma iyice yanaştırdı inat yapar gibi, perçemi suratıma dökülüyordu. Bir şeyler söylüyordu ama boğuk boğuk duyuyordum, kafa gitti benim yine. Sıcak bastıkça basıyor, kızardıkça kızarıyorum, resmen suratımın rengini hissedebiliyorum. Hayır adam suratımın halini görüyor bir de, ne düşünecek? Bunun derdine beklerken hareketlenme başladı bende, fazla bir hareketlenme, değişik bir hareketlenme, lan nolur hareketlenme!! Şimdi olmaz! Ulan Shiki, ulan Shiki, dayarsan karpuz gibi ultra sıkı götünü benimkine olacağı buydu lan! Bari çabuk inse de hissetmese. Benim ki yani, Shiki inse de olur. İkisi aynı anda inse çok daha iyi olur. Tanrım n'olur bir şey kalkmasın, insin her şey. İNDİRİN HER ŞEYİ!! Donlar hariç.
Durumdan kurtulmak için salak salak şeyler düşünmeye başladım, köyün aynı sütyeni 3 hafta giyen terli kızlarını, bıyıklı kızlarını, obez kızlarını falan düşündüm. Ulan ne iğrenç kızlarımız var, sırf bu yüzden mi Shiki'ye halleniyorum acaba? Tabi adamdaki göt kızda yok ki! Bak gene gözümün önüne Erotik Shiki materyali geldi iyi mi. Tekrar kızlara dönmeye çalıştım ama nafile, Shiki'nin ünlü aktris Turukanu Shorai misali gözleri dikkatimi dağıtıp duruyor, beni sanki hipnotize ediyordu. Suratım artık kırmızının alabileceği en koyu tondaydı, fazla kan akışı yüzünden morarabilir veya minik damarları patlatıp suratımı kanatabilirdim. Sanırım böyle bir şey olması zaten durumdan kolaylıkla kurtulmamı sağlayabilirdi. Sahi, hala aynı haldeyim değil mi ben. Nefesimi mi tutsam? Yo, hayır morarırım öyle. En iyisi mi ben gözlerimi kapatayım ve demin ki gibi böğüreyim;
"SHIKI İN ÜSTÜMDEN HİÇ RAHAT DEĞİL!"