Birinin Takıntısı...

Moderatör: Game Master

Re: Birinin Takıntısı...

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 16 May 2015, 09:57

Kuş ile tanışmadığınız gerçeği zihninde parlayınca, işi gücü bırakıyor ve tanışma faslına geçiyorsun. Ancak kuş sana "Daha yeni mi gafana dang etti hafız? İgi saattir gotüm çıgtı sağa yardım etcem diye, amma sen adını daha yeni mi söylüyon? Hafız gusura galma amma sen baya bildiğimiz angut gibisin. Bag diggat et, angut demiyom, angut gibisin diyorum. Neyse, böyüklük ben de galsın. Benim adım da Reyizzu! Zaten Ormanlar Reyizi olarag bilindiğim için, adım da Reyizzu oldu. Artık anam nası' vizyon sahibi bi' garı ise, geleceği gormüş. Ana didiğin boyle olur işte!" diyor ve bir de zılgıtla süslüyor konuşmasını. "Allasen" kelimesinden sonra bu zılgıt adeta ilaç gibi geliyor ve bu kuşun hakikaten bu dünyadan olamayacağını bile düşünmeye başlıyorsun. Elbette kendini Reyizzu olarak tanıtan kuşun yine sıkışlarda olduğunun farkındasın. Ancak işin ilginç yanı, Reyizzu söylediği her bir kelimeye inanarak ve hatta bunlar gerçekmiş gibi yaşayarak konuşuyor seninle. Hal böyle olunca da, ortaya biraz trajikomik bir durum da çıkmıyor değil.

Tanışma faslınız bittiğinde ise Reyizzu "Ya hafız, şindi sen bağa illa uç mu diyon? Goşabilirim aslında gibi geliyor bağa. Dedim ya, yedi yirmidort ucan bi' guş olduğum için bacag gaslarım zayıflamışmış. Onnarı bi' çalıştırsam diyodum yav." diyor bildiğin üzülerek. Ama sonrasında Reyizzu "Neyse, ben uçam. Sonra yannış annarsın, gidip hakkımda dedigodu neyin çıgarırsın. Uçamıyor da bu nası' guş da bilmem ne. Senlen uğraşamam bi' de! Zaten gafamda yeteri gadar dert var. Mesela, ne olacak bu azalan solcan popülasyonu? Hoop, geldig mi gene solcan gonusuna! Nası' da bağladım amma gonuyu? Kiyo-hafız, gurbaaalardan sonra elli dene solcanı gumüş tepside onüme sunmazsan, yeminlen gafana gatıyı bıragırım. Gotünü de gagalarım! Hadi, si yu!" diyor ve bu uzun konuşmasından sonra, kurbağaların olduğu tarafa doğru koşmaya başlıyor hızlıca! Koşarken ise "BAN... GAI!" diyor ve birden havaya zıplayıp kanatlarını saniyede 20 kere falan çırpmaya başlıyor. Havada durmayı başaran ve inanılması güç bir şekilde uçmayı da beceren Reyizzu, karizmatik bakış atma formatı altında kafasını hafifçe senin olduğun noktaya çeviriyor ve "Ecdadunu sigtiğüm ganatları!" diye bağırıyor avazı çıkana kadar.

Reyizzu havadan, sen de yerden kurbağanın olduğu noktaya doğru ilerlemeye başlıyorsun. Kafanda hala daha Reyizzu'ya güvenip hareket ediyor olmanın verdiği soru işaretleri olsa da, bir miktar ilerlemenin ardından duyduğun "Vrak!" sesi ile hayallerinin gerçek olmaya başladığını düşünüyorsun! Adımların koşmaya döndüğünde ise, birkaç bodur ağacın gölgesinde duran ve yaklaşık bir el büyüklüğünde olan yeşil kurbağayı görebiliyorsun. Kurbağayı ürkütmemek için yavaşça hareket ettiğin sırada, birden uzaktan, ancak giderek yaklaşan bir ses duyuyorsun. "BOMBAAAA!" diyerek gelen bu sesin Reyizzu'ya ait olduğunu fark edebiliyorsun etmesine, ancak Reyizzu'nun kafası senin kafanın arkasına çarptığı anda Reyizzu'nun "Gotünü sigem Kiyo!" dediğini duyuyorsun. Amele sümüğü gibi kafana yapışan Reyizzu yere düşerken, sen de kafanın acıdığını hissediyorsun. Ancak Reyizzu sana acını bile yaşatma fırsatı vermeden "Hafız niye digiliyon onümde? Gormüyon mu mükemmle ganatlarımlan dunyanın gorüp gorebileceği en afili inişi yapıyorum! Gısganma beni dehşet uçuş yeteneglerim olduğu için! Tagdir et!" diyor. Reyizzu cümlelerine devam etmek istiyor gibi dursa da birden kurbağayı görüyor ve "Ana, haggat gurbaaa varmış lan! Oha, bildiğin süper yeteneğim varmış benim ya! Şindi tum dunyanın amına godum işte!" diyor. Tabi bu sırada kurbağa anlamsız bir şekilde suratlarınıza bakmakla yetiniyor. Şu an için suratındaki ifadeden de bir şey anlaman zaten mümkün değil.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 17 May 2015, 20:55

Duyduğum cıyak cıyak zılgıt ile sağ elimi yumruk yaptım ve güzel bir "Tok!" sesiyle göğsüme vurdum, "HEYT REYIZZU'MA BE! HEYT REYIZZU'MUN ANASINA BE! ANALAR TAŞ YESİN YARIMŞARDAN BEŞ YESİN!" diye çılgın atarak. Akabinde de aklıma kendi çilekeş ve bir o kadar akılsız annem geldi tabii ki. Elimi göğsümden indirerek cebime soktum, ailelerimizden bahsedecek moda girdiğimize göre ben de birkaç şeyden bahsedebilirim sanırım. Tabii benimkiler Reyizzu'nun söyledikleri kadar fantastik komedi kategorisine girmiyor ne yazıkki... "Kiyo kız ismi biliyo'n mu Reyizzu-san? Beni kız olcak sanıyolarmış. Erkek doğuvermişim. Eee... Tabi tıp ve teknoloji o kadar gelişmemişken üfürükçü ebelerin lafına inanırlarsa! Üşenmişler adımı değiştirmeye, Kiyo kalıvermişim!" Kıkırdadım, baktım kıkırdamamın sonu gelmiyor, bir de kahkaha attım! Ben ismimle barışığım, inatla "-Chan" ekleyenler olmasa fakat... Ya benden iki tık küçük ikiz kardeşlerime ne demeli? Onlar da cinsiyetlerine uymayan isim mağduru ve benim gibi durumlarıyla baş edebildikleri söylenemez. Asla yeni tanıştıkları kişilere gerçek isimlerini söylemiyorlar ve seçtikleri yeni isimleri her zaman absürd oluyor. "Tam tamına yedi kardeşiz biz. Benden büyük bir abim, bir ablam var. Gerisi mini mini birler çalışkan ikiler. Annem yememiş içmemiş, doğurmaya kasmış. Sekizinci yolda bile!" Biri ise mortingen strasse. Bu konuya girmeyeceğim, neyse. Reyizzu çoktan başka konuya geçti zaten.

Tepemde dur dediydim halbuki, inat etti uçacak şerefsiz. Bacak kasları zayıflamış bir başka kişiyi daha tanıyorum böyle; Nishi. Uçmamaktan değil, yedi yirmi dört evde oturmaktan. Reyizzu gibi bu durumu kafasına takıp, koşmaya azmettiği günleri görecek miyim acaba? "Uçmasan daha iyi olur aslında be Reyizzu-san, kafamda durabilirsin. Solucanları topladıktan sonra yarış ederdik ikimiz bir güzel." dediysem de tatmin etmedi söylediklerim. İşim gücüm yokmuş da dedikodusunu yapacakmışım gibi, kendi kendine ölçtü biçti, uçmakta kararını kıldı. Attı kendini yere kafamdan, öyle ahım şahım bir büyüklüğü olmadığı için hafiflemiş hissetmedim, şöylesine bir saçlarımdan geçirdim ellerimi ardından bakarken. Fıtı fıtı koşuyordu gene pezevenk, az daha uğraşsa Geleneksel Kushina Yangını'nı çıkaracaktı ayaklarındaki sürtünme kat sayısıyla. Artık ivme mi kazandı ne olduysa, çaktı en güzelinden Bankai'sini ve... Havada durdu? Tek şahidi ne yazık ki ben oldum. Benim bu kadar işe yaramaz kanatlarım olsaydı, söker atar veya götüme sokardım herhalde. Sövmekte çok haklı.

Artık adamın ardından emeklesem de mi önüne geçmesem, yavaş çekim koşma taklidi mi yapsam bilemezken bir yandan da bu sefer hangi alamet-i kıyamete gittiğimizi düşünüyordum. Derken, bir şey vrrk ediverdi. Harbi lan, bir şey yemeden çıktım ben evden Nishi'ye atar yapacağım diye. Solucanlardan sonra kendime kıyak geçip ramenc--... Tekrar bir vrrıjk sesi. Yoksa... Akşam ki makarna bozuk muydu? Karnım da ağrımıyor halbüse ama bombanın ne zaman düşeceği belli olm-... Üçüncü bir vrrk! Yo hayır! Buraya mı bırakacağım bombayı? Kushina bir başka trajediyi kaldırabilir mi? Nasıl yani? Tekrar mı vrrk?

LAN!

LAN KURBAĞA SESİ BU! HARBİCİ CİDDİ CİDDİ KURBAĞA! LAN REYIZZU TUTTURMUŞ BU SEFER KAMİME KİTABIMA! TUTTURMUŞ LAAAAAN!!!

Piyango mu çıktı, kurbağa mı bulduk pek ayırt edilemezken topuklarım götüme değmeye başlamıştı. O heyecanla Reyizzu arkada mı, kayıp mı oldu sikimde değildi haliyle afedersiniz. Lan bu kurbağa var ya bu kurbağa! "Kurbağalara Fısıldayan Çocuk" olma yolundaki ilk adımım olacak belki de! Siğil de kapmayacağım bu sefer, şanslıysam Myoboku'ya bile vardırırım konuyu lan ben! OHA! SAKİN OLMALIYIM! Sanırım üstüne üstüne hayvan gibi koşarsam bir sike yaramayacak sabahtan beri Reyizzu ile olan çabalarımız. O yüzden kestim hızımı ve süper gizli saklanma moduma geçtim. Acelenin lüzumu yok tekniğim hala Reyizzu üzerinde iken. Böyle sakin sakin, tırstırmad-..."ARGH ANANIN AMI!"

Ellerimi kafamın arkasındaki acıyla zonklayan noktada birleştirerek çömeldiğim yerde iyice iki büklüm bir hal aldım. Neyin gazına kaptırmışsa kendini, aksiyon filmi gibi bağıra bağıra yapıştı kafama embesil am hoşafı. Aferim yani bombayı patlattın Reyizzu! "LAN!" diye böğürdüm ama sesimi kısmam gerektiğini hatırlayarak devam ettim; "Lan! Sus az korkutup kaçıracaz şimdi hayvanı! Sabahtan beri yaptıklarımız bışa gidecek boşuna mı aradık biz bunu hı?!" dedim Reyizzu'nun aslında tutturamamış olduğu bilgisini dodgelarken. Hayır, eşek şansı değildi işte banane! Reyizzu bildiğin en muhteşem hisleriyle bulmuştu kurbağayı bana, böyle olmak zorundaydı! "Kanka... Buldun lan! Kami canını almasın senin, bildiğin kurbağa bu! Fakat..." deyip kuşu tekrar ellerime aldım. Baş hizama kaldırdım. "Böyle ikide bir elime alıyom seni kusura bakma da... Demin hani jutsu mutsu bok püsür dedim. Hah işte ben aynı anda tek bir hayvanla konuşabiliyorum lan. O yüzden napca'z biliyon mu? Burada mal gibi bekleyeceğiz deminki gibi. Bu tipsizi izleyeceğiz, uzaklaşırsa takip edeceğiz. Başka çare yok. Türkü falan söyleriz burda sıkılmamak için. Oqey?" dedim kafamı iyice minik kafasına yaklaştırırken. "Aslında..." dedim gözlerimi sıkarak; "Sen bunla konuşabilir misin ben beklerken lan? Kanka be! Gidip sorsana bi çıktığı var mıym-... Yok bunu deme deme! Ne de biliyo'n mu?!... 'Kurbağacı Hareket Partisi Genel Başkanı Kiyo Efendi geldi.' de! Aynen! 'Azcık soluklanıp sizle konuşmak ister!' diye de ekle!"
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Alım Gücü 2 -FAKİİİİİİİİEEERRRR!!/2
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
İçerisinde 3 suiton tekniğine yetecek su barındıran, sağlam sızdımaz matara. Ağırmış az.
Geyikotu Özü, 50gr.
Ufak çiziklere ve yanıklara iyi gelir.
Koku Bombası (屁), İkili paket
Bazı genjutsu tekniklerinden kurtulmak için özel olarak üretilen bu bombalar, haliyle ileri seviye teknikleri kıramazlar.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Güç: 8
Çeviklik: 7
Kondisyon: 5
Potansiyel: 4
Varlık: 3
Zeka:3

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Ninja gerekli el mühürlerini yaptıktan sonra ellerini kirli bir su birikintisine değdirir. Elini kaldırdığı anda, su birikintisinden arıtılmış ve tamamen içilebilir bir su kütlesi, iki el ile tutulabilecek bir küre şeklinde kullanıcının elinde oluşur. Daha sonra teknik bozulmadan bu su bir matara veya kaba aktarılır. Bilinen tüm hastalık ve zehirler sudan bu yöntem ile ayrılabilir.
Suiben
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Ushi mühründe bitirir. Mühürleri tamamlamasının ardından kullanıcı elini bir su kütlesinin içine sokar ve ardından suyun içinde avucunu yumruk haline getirecek şekilde sıkarak çeker. Bu sayede kullanıcı suyun içinden uzunluğu, kalınlığı, sağlamlığı chakrası ile oranlı olan bir kırbaç çıkarır. Bu kırbaç her ne kadar sudan oluşmuş olsa da hemen hemen katı bir cisim özelliği gösterir. Bu sayede hedefe fiziksel zarar verebileceği gibi onları bağlama gibi işlerde de bu kırbacı kullanabilir.
Kizame no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden kabaca bir köpekbalığının başına benzer bir şey çıkar ve rakibi yakalamaya çalışır. Bir şekilde rakibi herhangi bir yerinden yakalarsa bırakmaz ve o su kütlesinin olduğu yerde tutar. Teknikten kurtulmak için aktif olarak köpekbalığı kütlesine zarar verip somutluğunu bozmak gerekir.Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur. Köpekbalığının ısırdığı yerler hasar alır.
Niji no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra yere büyük miktarlarda su kusmaya başlar. Bu su, toprak tarafından zor emilir ve ninja tarafından diğer suiton teknikleri için kullanılmaya uygundur. Kullanıcı istediği kadar su kusabilir, ancak ne kadar çok su çıkarmaya çalışırsa o kadar çok süre geçer. Ortalama bir shinobi, 5 saniyede, bir kaç suiton tekniği için gerekli suyu ortama boşaltmış olur. Tekniğin bir diğer formu olarak da, kullanıcı ağzından hemen hemen bir gülle boyutunda bir su kütlesi fırlatır. Bu su kütlesi çarptığı duvar benzeri dikey yüzeylerde kalır ve kullanıcının diğer teknikleri için zemin oluşturur. Rakibe fırlatılırsa herhangi bir etki yaratmaz.
Suijinheki
Ninja kısa olan el mühürleri serisini Tora mühründe sonlandırır ve derin bir nefes alır. Bu aldığı nefesi hızla dışarıya veren kullanıcı yüksekliğini ve genişliğini harcadığı chakra ile oranlı olacak şekilde su kütlesi püskürtür. Bu su kütlesi özellikle defansif anlamda kullanıcı birçok ataktan koruyabilecek bir yapıya sahiptir. Kullanıcı etrafında su kütlesi olması halinde, bu su kütlesini kullanarak da adeta bir bariyer oluşturabilir. Bariyerin şekli tamamen kullanıcının kullanacağı chakra miktarı ve suyun yapısının el verdiği ölçüde her halde olabilecek niteliktedir.
Takonagi no Jutsu
Ninja ortalama bir el mührü dizisinin ardından ortamdaki suyu vücuduna çekmeye başlar. Su, kullanıcının sırtında 4 tane ahtapot kolu oluşturacak şekilde birikir. Bu kollar sert ve hızlıdır, kullanıcıya yakın dövüşte yardımcı olurlar. Çeşitli silahları tutabilir ve fırlatabilirler. Kullanıcı etrafında bir kalkan görevi görebilirler ve gelen saldırılara karşı tepki verebilirler. Eğer bir kol ağır hasar alırsa suya geri dönüşür, kolu tekrar yaratmak için ekstra chakra harcamak gerekir. Açık kaldığı sürece chakra yer. Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur.
Bousen no Jutsu
Kullanıcı kısa sayılabilecek bir el mühürü dizisinin ardından ağzından çok ince bir su kütlesi püskürtür. Bu kütle, aşırı derecede delici ve kesicidir. Kullanıcı tekniği istediği kadar açık tutabilir. Teknik 15 metreye kadar delici ve kesici özelliğini korur, daha uzak mesafelerde ise etkisini yavaş yavaş kaybeder. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Ninpou
Kuchiyose no Jutsu - Henüz hazır değil.
Jinteki Mayu no Jutsu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından yatar pozisyona geçer ve tekniği aktifleştirir. Teknik, kişiyi siyah bir ipeksi doku ile sarar. Tamamen sarılan kullanıcı, içeriden dışarıyı görebilir, ancak dışarıdan içerisi görünmez. Kullanıcı dinlenmek veya uyumak için bu tekniği kullanabilir. Doku, yağmur suyunu geçirmez. Kullanıcı istediği zaman Kai mührü ile tekniği bozabilir, bu dokunun yokolmasına ve kullanıcının içinden çıkmasını sağlar.
Doubutsuhen no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından yakındaki bir hayvan ile göz teması sağlar, ardından o hayvan ile konuşabilir hale gelir. Her bir hayvanın kendi kişiliği vardır ve kullanıcıya itaat etmek veya sordukları sorulara cevap vermek zorunda değildirler. Teknik 5 dakika kadar aktif kalır, ardından kullanıcıya uyguladığı stres yüzünden 15 dakika kadar tekrar kullanılamaz. Göz teması kurulan dışındaki başka bir hayvan ile konuşulamaz.

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Bu seviyede kullanıcı temel akrobasi bilgilerini öğrenir ve akrobatik hamleler yapabilmeye başlar. Bu hamleleri momentum kontrolü ile birleştirdiğinde çok büyük efor gerektiren akrobatik hamleleri çok az bir kayıpla uygular. Kullanıcının zıplayarak veya çevresel yükseklik farkını kullanarak yaptığı hamleler daha etkili ve daha az yorucu olur.
Shinshouki Tekniği, Kage Buyou, C-Rank
Kullanıcı, rakibi havaya fırlatmak için akrobatik bir tekme hamlesi kullanır. Bu özel hamle ile rakip 3 veya 4 metreye kadar havaya gönderilebilir. Ardından rakip kendi akrobatik yeteneğini kullanarak havaya zıplar ve havada rakibin hemen altında konuşlanır. Teknik burada son bulur, ancak kullanıcı bu noktadan sonra diğer Shinshouki Taijutsu tekniklerini kullanabilir veya havadaki korumasız rakibine beklemediği bir yerden saldırı yapabilir.
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 18 May 2015, 21:21

Cümlelerin Reyizzu'nun böğründeki tüm tüyleri şişirerek boyutunun iki katına çıkmasına neden olurken, vakur bir duruş sergilemeye çalışan, oysa oldukça tırt duran Reyizzu "Bu daha hiçbir şey Giyo-can! Yagında petrol de bulacam, tüm dönyanın amına gocam!" diyor yine söylediğine herkesten çok inanarak. Neyse ki bu böbürlenme faslını kısa kesen Reyizzu senin söylediklerini normalde beyni olsa buraya kaydedecekken, maalesef kendisinde böyle bir organ bulunmadığın için, herhangi bir organına, muhtemelen bağırsakları ve buna bağlı dışkılama organları, kaydediyor. Yavaş yavaş kurbağaya doğru giderken "Hafız, o iş bende. Sen rahat ol, keyfine bag. Gurbaaayı öyle bir kıvama getircem ki, istersen at yarışına bile sogabilcen. O iş bende!" diyor. Tabi bunu söylerken de sağ kanadı ile göğsünün sol tarafını kapatıp kafasını da bir miktar öne eğip 45 derece sağa çevirmeyi ihmal etmiyor.

Sözlerinin ardından Reyizzu yaldır yaldır gurbaaanın yanına giderken, sen tekniğini hala sonlandırmamış oluyor ve bu sayede Reyizzu'nun konuşmalarını duyabiliyorsun. Reyizzu ile kurbağa arasındaki muhabbet ise şu şekilde oluyor.

- Selam dayı! Garnım epey bi' acıktı da buralarda solcan falan va' mı?
- Vrak!
- Hadi ya! Eee, nap'caz o zaman? Bi' gardeş va' da, bana solcan sözü verdiydi. Nereden bulabiliriz solcanı?
- Vrak!
- Dayı, o kadar uzağa sigsen gitmez bizim eleman. Gotünü yayar, benim solcanlar da yalan olur!
- Vrak!
- Oha, valla mı? Gusura galma bacım, ben direk am göt bagan bi' adam olmadığım için bilemedim. Ayıp ettik, affeyle.
- Vrak!
- Eyvallah bacım! Büyügsün.
- Vrak!
- Ha, o mu? Ya o benim getir götür işlerini yapan biri. Mal mal geziniyodu ormanda, dedim gel hafız bana hizmet et. Önüne iki logma bi' şey attımmıydı, gopek gibi çalışır. Tanıştıram mı sizi?
- Vrak!
- Yok bacım, zararsızdır. Eyi eğittim ben onu. Bag, şu sudan zarar gelir, ondan zarar gelmez.
- Vrak!
- Ben gefilim bacım. Bag, onun garantisi benim. Yeminlen diyom bag, en ufak yannışında, gusura bagma, amına gorum onun. Sen rahat ol. Çağıram mı?
- Vrak!
- Bacım amma naz ettin! Gelsin, bi' tanış! İlla beni söyletcen!
- Vrak!
- Sudan zarar gelir, ondan gelmez diyorum yaa! Daha ne diyim bacım? Ishi-chou'dan teminat mektubu mu getirem sana? Gotümü mü ipoteg verem? Ne naz ettin!? Tanış diyom, sigiş demiyom!
- Vrak!
- Bacımsın işte ya! Dur ses edem elemana da gelsin!

Reyizzu ile kurbağa arasındaki diyalog sonlanınca, Reyizzu sana doğru geliyor ve ardından "Giyo-can! Aynen dediglerini soyledim gurbaaaya, eridi bitti garı! Hani sigmek istesen sigersün! Alt mesajı annadın de' mi? Senin gurbaaa garı çıktı garı!" diyor. Bu cümlelerinden sonra ise kanadı ile sana gelmeni işaret ederken hafif kurbağaya doğru dönüyor ve bu sefer tüm sözlerini duyurmak istercesine bağırarak "Gel buraya yiğenim, bag ormanımızın nadide bir bacısı ile tanıştırcam seni. Sagın ters bi' hareget yapayım deme, ense gögünden omurliğini alıveririm allaaamaa!" diyor. Kurbağa ise her ihtimale karşı temkinli bir şekilde senin yolunu gözlemeye başlıyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 10 Haz 2015, 23:20

Reyizzu tüm ipleri eline aldığını söylediğinde kısa bir umutlanmaya kapılmış, ellerimi yanaklarıma dayayarak çömelmiştim yerde gülümseyerek. Kafasını eğdiği hareketine "Adamsın... Adamın hasısın!" diye tepki vermiş ve yantiri yantiri yürümesini izlemeye koyulmuştum. İşte gidiyordu gönüllerin efendisi Reyizzu kurbaaya doğru, söylediklerimi naklen canlı kanlı bir şekilde iletmek ve de beni kurbaaların gözünde yüceltmek amacındaydı. Kesinlikle kendi piç emellerine alet etme gibi bir niyeti yoktu canım. Nasıl olurdu öyle bir şey? Konuya solucanlardan girmesi tolere edilebilir bir muhabbet yaratma hamlesiydi zaten... Benden kardeş diye bahsetmesi de, sevimliydi epey. Yalnız götünü yayar şeyini açarlı muhabbetlere kaydırmasaydı konuyu yakışık alacaktı biraz. Bir dakika... Bizim eleman mı? Getir götür işlerini yapan, mal mal dolaşan mı? LAN REYIZZU! LAN!

Büyük bir hayal kırıklığıyla ellerimi yüzüme kapatıp en dağları devireninden bir of çektim. Amına koyayım ki sabahtan beri akıllanmadım, zırt pırt tüm kalbimle inanıp duruyorum elemana. Saf salak mı, şerefsiz mi çözemedim de. Bence mal. Belki de mal olan benim. Baksanıza, amıma koyacakmış lan benim. Ama koymak demişken, benim hödük sevdiceğim ne alemlerde acaba şu an? Sabahki kavgamızı hatırlamak bir of daha çektirdi bana. Ulan Nishi, buraya allak bullak kafayla dalıp bu hale gelmemin bir numaralı sebebi sensin! Bak bende yarattığın sinirle ne biçim saçma salak hareketler sergiliyorum. Kurda kuşa rezil ettim kendimi, aşkından mallaşmış bir halde. Buna rağmen... Niye hala güvenmiyorsun oğlum bana hiç? Niye adam gibi sevmiyorsun lan beni? Seven adam, tüm kalbiyle güvenmez mi? Yoksa... Yoksa hiç mi sevmiyorsun beni!? Paranormal aktiviteye bağlayıp ağzıma sıçtığın zaman dilimleri haricindeki bütün o koklaşmalar neyin nesi o zaman? Hepsi benimle ve götümle oynamak için mi? Sırf ben bacaklarımı açayım diye mi bana etli börülce pişirdin dün akşam peki?! NISHI, CİDDEN ÇÖZEMİYORUM SENİ! SEVİYOR MUSUN SEVMİYOR MUSUN KARAR VEREMİYOR, ANLAYAMIYORUM ARTIK! Beni sev, bana güven... Arkandan ne zaman iş çevirdim, senden ne zaman bir şey sakladım? Sadece... Sadece birazcık kız kardeşimin hayaletinin bana musallat olduğundan henüz bahsetmemiş olabilirim. Ama onu da sen benden soğuma, tırsıp kaçma diye söylemiyorum be adam! Ulan... Her kapı beni sevmediğine çıkıyor...

"Ha, ne?" diye aniden ellerimi suratımdan çekerek yanıma gelmiş olan Reyizzu'ya çevirdim kafamı. Nishiyama ile olan problemlerimi düşünmeye öyle bir dalmış, kafamı öyle bir iyicene bulandırmışım ki, kurbağayla kalan konuşmasını duymamışım bile. "Karı çıktı demek..." diye devam ettim, pek ilgilenmemiş bir ses tonuyla. Genelde çömelirsem götümü yere komadan dizlerimi kırarak çömerim. Şu anda da öyleydim fakat önce yere dizlerimin üstüne oturarak bozdum bu pozisyonu. Ardından demin suratımdan çekmiş olduğum ellerimi kafama götürdüm, saçlarımın arasına. "Sevmiyor beni Reyizzu-chan... Biliyorum sevmiyor işte!" diye yakındım acınası bir ses tonuyla. "Ne yaparsam yapayım sevmiyor işte, güvenmiyor bana! Seven insan güvenmez mi be Reyizzu-chan?" diye devam ettirdim sitemimi, kafamdaki ellerim saçlarımı hafiften yoluyordu artık. Sanırım suratımdaki ifadeyi görsem, kendi kendime çok pis acır, kendi kafamı okşardım "Üzülme lan yenisini alırız." diyerek. Reyizzu beni kurbaaya çağırdığında ellerimi öne atıp emekleyerek çok az ilerledim. "Bacım... Kurbağa bacım!" diye seslendim, Reyizzu'nun simultane çeviri yapacak olmasını umut ederek. Teknik? Tekniği siktir edin, aşk acısı çekiyorum ben burada ve karşımda bir hanımefendi var! Kadınlar, ilişkilerden anlamaz da neyden anlar söyler misiniz?

"Bacım yardım et bana! Ne yapayım ne edeyim de sevdiceğimin güvenini kazanayım?! İnanmıyor bana, sevmiyor beni işte!"

Bu aralar girdiğim yetenek sınavı pek olmadı fakat bu sefer de iş arkadaşımın doğum yapması sebebiyle nöbet listem allak bullak oldu. Kaçıncı özrüm bilmiyorum ama cidden kötü hissediyorum. Herkeşlerden özür dilerim yalarım hepinizi. Sexs.
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
İçerisinde 3 suiton tekniğine yetecek su barındıran, sağlam sızdımaz matara. Ağırmış az.
Geyikotu Özü, 50gr.
Bazı genjutsu tekniklerinden kurtulmak için özel olarak üretilen bu bombalar, haliyle ileri seviye teknikleri kıramazlar.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Ninja gerekli el mühürlerini yaptıktan sonra ellerini kirli bir su birikintisine değdirir. Elini kaldırdığı anda, su birikintisinden arıtılmış ve tamamen içilebilir bir su kütlesi, iki el ile tutulabilecek bir küre şeklinde kullanıcının elinde oluşur. Daha sonra teknik bozulmadan bu su bir matara veya kaba aktarılır. Bilinen tüm hastalık ve zehirler sudan bu yöntem ile ayrılabilir.
Suiben
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Ushi mühründe bitirir. Mühürleri tamamlamasının ardından kullanıcı elini bir su kütlesinin içine sokar ve ardından suyun içinde avucunu yumruk haline getirecek şekilde sıkarak çeker. Bu sayede kullanıcı suyun içinden uzunluğu, kalınlığı, sağlamlığı chakrası ile oranlı olan bir kırbaç çıkarır. Bu kırbaç her ne kadar sudan oluşmuş olsa da hemen hemen katı bir cisim özelliği gösterir. Bu sayede hedefe fiziksel zarar verebileceği gibi onları bağlama gibi işlerde de bu kırbacı kullanabilir.
Kizame no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden kabaca bir köpekbalığının başına benzer bir şey çıkar ve rakibi yakalamaya çalışır. Bir şekilde rakibi herhangi bir yerinden yakalarsa bırakmaz ve o su kütlesinin olduğu yerde tutar. Teknikten kurtulmak için aktif olarak köpekbalığı kütlesine zarar verip somutluğunu bozmak gerekir.Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur. Köpekbalığının ısırdığı yerler hasar alır.
Niji no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra yere büyük miktarlarda su kusmaya başlar. Bu su, toprak tarafından zor emilir ve ninja tarafından diğer suiton teknikleri için kullanılmaya uygundur. Kullanıcı istediği kadar su kusabilir, ancak ne kadar çok su çıkarmaya çalışırsa o kadar çok süre geçer. Ortalama bir shinobi, 5 saniyede, bir kaç suiton tekniği için gerekli suyu ortama boşaltmış olur. Tekniğin bir diğer formu olarak da, kullanıcı ağzından hemen hemen bir gülle boyutunda bir su kütlesi fırlatır. Bu su kütlesi çarptığı duvar benzeri dikey yüzeylerde kalır ve kullanıcının diğer teknikleri için zemin oluşturur. Rakibe fırlatılırsa herhangi bir etki yaratmaz.
Suijinheki
Ninja kısa olan el mühürleri serisini Tora mühründe sonlandırır ve derin bir nefes alır. Bu aldığı nefesi hızla dışarıya veren kullanıcı yüksekliğini ve genişliğini harcadığı chakra ile oranlı olacak şekilde su kütlesi püskürtür. Bu su kütlesi özellikle defansif anlamda kullanıcı birçok ataktan koruyabilecek bir yapıya sahiptir. Kullanıcı etrafında su kütlesi olması halinde, bu su kütlesini kullanarak da adeta bir bariyer oluşturabilir. Bariyerin şekli tamamen kullanıcının kullanacağı chakra miktarı ve suyun yapısının el verdiği ölçüde her halde olabilecek niteliktedir.
Takonagi no Jutsu
Ninja ortalama bir el mührü dizisinin ardından ortamdaki suyu vücuduna çekmeye başlar. Su, kullanıcının sırtında 4 tane ahtapot kolu oluşturacak şekilde birikir. Bu kollar sert ve hızlıdır, kullanıcıya yakın dövüşte yardımcı olurlar. Çeşitli silahları tutabilir ve fırlatabilirler. Kullanıcı etrafında bir kalkan görevi görebilirler ve gelen saldırılara karşı tepki verebilirler. Eğer bir kol ağır hasar alırsa suya geri dönüşür, kolu tekrar yaratmak için ekstra chakra harcamak gerekir. Açık kaldığı sürece chakra yer. Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur.
Bousen no Jutsu
Kullanıcı kısa sayılabilecek bir el mühürü dizisinin ardından ağzından çok ince bir su kütlesi püskürtür. Bu kütle, aşırı derecede delici ve kesicidir. Kullanıcı tekniği istediği kadar açık tutabilir. Teknik 15 metreye kadar delici ve kesici özelliğini korur, daha uzak mesafelerde ise etkisini yavaş yavaş kaybeder. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Ninpou
Jinteki Mayu no Jutsu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından yatar pozisyona geçer ve tekniği aktifleştirir. Teknik, kişiyi siyah bir ipeksi doku ile sarar. Tamamen sarılan kullanıcı, içeriden dışarıyı görebilir, ancak dışarıdan içerisi görünmez. Kullanıcı dinlenmek veya uyumak için bu tekniği kullanabilir. Doku, yağmur suyunu geçirmez. Kullanıcı istediği zaman Kai mührü ile tekniği bozabilir, bu dokunun yokolmasına ve kullanıcının içinden çıkmasını sağlar.
Doubutsuhen no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından yakındaki bir hayvan ile göz teması sağlar, ardından o hayvan ile konuşabilir hale gelir. Her bir hayvanın kendi kişiliği vardır ve kullanıcıya itaat etmek veya sordukları sorulara cevap vermek zorunda değildirler. Teknik 5 dakika kadar aktif kalır, ardından kullanıcıya uyguladığı stres yüzünden 15 dakika kadar tekrar kullanılamaz. Göz teması kurulan dışındaki başka bir hayvan ile konuşulamaz.

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Bu seviyede kullanıcı temel akrobasi bilgilerini öğrenir ve akrobatik hamleler yapabilmeye başlar. Bu hamleleri momentum kontrolü ile birleştirdiğinde çok büyük efor gerektiren akrobatik hamleleri çok az bir kayıpla uygular. Kullanıcının zıplayarak veya çevresel yükseklik farkını kullanarak yaptığı hamleler daha etkili ve daha az yorucu olur.
Kullanıcı, rakibi havaya fırlatmak için akrobatik bir tekme hamlesi kullanır. Bu özel hamle ile rakip 3 veya 4 metreye kadar havaya gönderilebilir. Ardından rakip kendi akrobatik yeteneğini kullanarak havaya zıplar ve havada rakibin hemen altında konuşlanır. Teknik burada son bulur, ancak kullanıcı bu noktadan sonra diğer Shinshouki Taijutsu tekniklerini kullanabilir veya havadaki korumasız rakibine beklemediği bir yerden saldırı yapabilir.
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 13 Haz 2015, 15:15

Reyizzu'ya Nishi ile ettiğin sitemler, onun mal mal suratına bakmasına neden oluyor. Burada mallık derken, Reyizzu'nun her zamanki halinden bile daha mal bakışlardan bahsediyoruz! En sonunda ise sen harekete geçince, Reyizzu'nun ciğerden bir "Töbeler ossun!" dediğini duyuyorsun.

Kurbağanın yanına geldiğinde ise, tekniği açmayı bir kenara bırakarak konuşmaya başlıyorsun. Reyizzu her zamanki haliyle suratına bakarak dinliyor seni ve en sonunda bildiğin suratına tükürüyor! "Oğlum, sabah beri gurbaaa gurbaaa deyü gafamı sittin attın, şindi gelmiş gurbaaa bacıma Haydar Dümen muhabbeti yapıyo'n! N'apsın sana gurbaaa bacım? Çükünü mü galdırtsın? Vajinismus tedavisi de istiyo'n mu?" diyerek atara kalkan Reyizzu, ardından kurbağaya dönüyor ve "Bacım gusura galma. Adam deyü getirdig sana bu dingili, ama oküz çıgtı." diyor. Kurbağa bu olan bitene ufak bir "Vrak!" ile cevap verirken, senin kafanda da şimşekler çakıyor! Kurbağanın vraklamasından hiçbir şey anlamamış olmana rağmen, Reyizzu'nun senin söylediklerini ve senin de Reyizzu'nun ciklemesini kelimesi kelimesine anlamış olması durumu bütün düşüncelerinin üstüne çıkıyor. Tekniğinin kapalı olduğunu bildiğin halde, bu tür bir şeyin nasıl olduğu Nishi'den daha çok kafanı karıştırmaya başlıyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 13 Haz 2015, 22:17

Emekler haldeki acınası pozisyonumdan beni ayıran şey Kushina'mın hasret duyduğu yağmur olmuştu. Ormanceğizin başına gelmedik şey kalmamış gibi bir de ne hikmetse salyalı malyalı yağıyordu bu yağmur. Bir saniye, yağmur falan da yağmıyordu ki?! Bizim hödük Reyizzu bildiğiniz hunharca suratıma balgam atıyor, onurumu kırıyordu. Aşağılıyordu beni! Gücü yetse yerden yere vuracaktı belki de, anlayışsızdı işte. Ben burada aşk acısından, hissettiğim karmaşık duygulardan ne dediğimi biliyor muyum, hiç düşünüyor mu şuna bakar mısınız? Suratıma şarıl şarıl akmış salyayı elimin tersiyle sildim Reyizzu ebemin naaşına söverken. "Yav ne bileyim kadın kısmısı işte, anlar bu işlerden. Anlamaz mı lan?" diye mırıldandım altta kalmayayım diye fakat sikinde miydi? Değildi işte!

Reyizzu kurbaaya giderken tekrar götümü yere koymuştum. Artık zaten nasır olacaktı götüm, başına gelen talihsiz olaylar yüzünden. Ne yapacaktım? Nishi'nin beynimi alt üst etmediğini farz etseydik bile, Reyizzu'ya güvenip Myoboku'yu mu sorduracaktım? Reyizzunun sikiyle gerdeğe girersem Myoboku yerine Ishi'nin taş kerhanesine varırım ben, çok ve çok eminim hani. Gitti benim yerime gerçek bir emmi edasıyla hanımefendiden özür diledi. Karşılığında ise tatlı mı tatlı bir vraklama aldı. Ne demişti kim bilir, Reyizzu mızıkçılık yapıp derdimi iletseydi bağyana belki yardım edecekti bana? Belki de "Ayh gerizekalılar.s .s.s" demiştir. Tekniği bu sefer kurbaaya şeyapmaya üşeniyor ve Reyizzu tarafından beynim sikilmiyor olsaydı düzgün bir iletişim kurabilird- LAN! Bir saniye bir saniye bir saniye! Burada çok yanlış giden bir şeyler var. Ya ben, sistemde çok pis bug buldum, ya da beynim cidden sikişlerde ve de gaipten sesler duyuyorum! Ben kurbağaya emeklerken son nefesini vermiyor muydu tekniğim? Zaman mekan kavramını yitirdim de teknik aslında devam ediyor farkında değilim diyesim geliyor amma, boru değil kardeş çakra akışıydı rezonanstı frekanstı bu tip shinobisel şeyler kanıtlıyor ki ben o kadar mal değilim! Hangi tekniğim aktif, hangisi değil, karıştıracak kadar düşmedim! Di mi ya!? Çok ilginç ötesi bir durumla karşı karşıyayım sayın beyler ve de kızlar. Gözlerimi kısarak yağız delikanlı Reyizzu'yu süzdüm. Böylesine mal bakışlı bir yaratığın ne gibi bir numarası olabilirdi ki? Geçici bir sistem hatasında mıydım? Yoksa akustik bir sanrı mı yaşıyordum? Bittabi Kyou'nun hayaletinin hala benle daşşak geçtiği düşünülürse, beynimin iyice cozutup bana oyun oynaması fikri çok absürt gelmiyordu kulağa, üzücü olsa da. Beklemekten başka çarem yok. Tekniği tekrar yapabilir hale gelmeyi bekleyeceğim öncelikle. Tabi bu sürenin geçmesini beklerken de, Reyizzu'ya muhabbet açacaktım. Direkt teknikten, neden hala onu duyabildiğimden girmeyecektim konuya. "Amma yaygara kopardın be Reyizzu-chan, bu devirde gönül meselesinden önemli iş mi var allaasen?" diye başlattığım bir ağız dalaşının gidişatı bir sonraki sorumu belirleyecekti. Tekniği tekrar yapabilir hale geldiğimde ise kurbağayı hedefleyecektim bu sefer. Reyizzu ile olan şu an ki durumum asıl ilgiyi hakediyor olsa da, etrafımda ne, neler dönüğünü araştırıp anlayabileceğim bir kütüphane, ne de "Kanka sen de duyuyor musun şu mavili kuşun ne dediğini?" diye sorabileceğim bir insan var. O yüzden bu meseleyi askıya alıp, kurbağaya yöneleceğim. "Bacım kusura bakma, bir iletişim saçmalığı aldı başını gitti." diye özür dileyen girişimi, ayağa kalkarak aldığım kendinden emin bir pozisyonla tamamlayacaktım. "Ben... Myoboku adında bir dağı araştırıyorum. Düşündüm ki kurbağalarla konuşarak başlarsam bu araştırmama, belki bir şeyler öğrenir ederim. İşte bu geriz-Şey, Reyizzu efendi sağolsun sabahtan beri yardım ediyor bana. Onun için bütün bu karmaşa şamata."
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
Geyikotu Özü, 50gr.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Suiben
Kizame no Jutsu
Niji no Jutsu
Suijinheki
Takonagi no Jutsu
Bousen no Jutsu
Ninpou
Jinteki Mayu no Jutsu
Doubutsuhen no Jutsu

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 14 Haz 2015, 11:13

Reyizzu ile olan ilginç durumu bir müddet askıya almanın ardından, tekniğinin aktif olması için beklemeye koyuluyorsun. Zira tekniği bir kez daha aktif edebilmen için gereken sürenin henüz geçmemesinden dolayı, sadece beklemekle yetiniyorsun. Ancak birkaç dakikanın ardından tekniğinin aktif hale geldiğini hissediyor ve konuşmaya başlıyorsun kurbağa ile. Ne var ki senin cümlelerin tamamlandığı anda, kurbağa henüz daha konuşmaya bile fırsat bulamadan Reyizzu araya giriyor ve "Myobogu mu dedin sen?" diyor dikleşmeye başlarken. Bakışları birden ciddileşen Reyizzu "Derdinin bu olduğunu soyleseydin geşge! O zaman sana yardım etmezdim!" diyor sinirli bir şekilde. Ancak bu cümleler ile yetinmeyen Reyizzu kanatlarını hafif hafif çırpmaya başlarken "Myobogu bizim sevmediğimiz bir yerdir! Oradan gelenleri de sevmeyiz. Bu gurbaaa bildiğin sıradan bir gurbaaa, Myobogu'nun ne olduğunu bile bilmiyordur." diyor. Bu cümlesinden sonra ise bakışlarını kurbağaya çeviriyor ve kurbağa da Reyizzu'nun söylediklerini kafası ile onaylayarak teyit ediyor. Ardından sana dönen Reyizzu "Ama sen bana yalan soyledin, bu yüzden de artıg gangam değilsin!" diyor. Kanatlarını çırparak uçmaya çalışan Reyizzu'nun bu hareketi, birden etrafı kaplayan beyaz duman ile son buluyor. Dumanın içinden masmavi ve kocaman bir kuş gökyüzüne yükseliyor ve büyük bir gürültü ile tekrar inişe geçiyor! Birkaç metre ötenize konduğunda ise, bu mavi kuşun 10 metre büyüklüğünde olduğunu söyleyebilirsin. Yanınıza konan mavi kuştan korkan kurbağa doğruca kaçmaya başlarken, mavi kuş size doğru birkaç adım atıyor ve ardından "Adını Reyizzu mu seçtin?" diyor, bu kuşun yanında ufacıcık kalan Reyizzu'ya. Korkudan olsa gerek Reyizzu gagasını bile açamazken, dev mavi kuş sana dönüyor ve "Ben Hyougarin'in lideri Hyouka!" diyerek kendini tanıtıyor.
Hyouka
Resim

Hyouka kendini tanıtmasının ardından ikinizi de şöyle bir süzdükten sonra "Reyizzu belki istemeden de olsa sana bağlanmış durumda. Bu bağlılığından dolayı da sana sormam gereken bir soru var Kiyo-kun. Bizimle kan paktı yapmak ister misin?" diyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 15 Haz 2015, 04:07

Hanımları şırıl şırıl işetecek, erkekleri adam edip dize getirecek cinsten özgüven kokulu bir konuşma sergilemiştim kurbağa bacıma amma... Yırtık dondan fırlama aşığı Reyizzu fırsat bırakmamıştı ki karıya cevap versin! Lan bir sus be! Sorsan centilmenim diye geçinir ha. Bir de bir dayılanıyor bir dikleniyor ki resmen belalım benim belalım benim ah bu gönlüme helalim benim. Kurtulamam dertle-... Ay neyse lan. Derdi neymiş çözeyim diye siklemeye başladım bebeyi, Myobogu diyor, bakınız Myoboku bile diyemiyor şerefsiz, biz oraları sevmezük diyor. Ağzını diyor sikerim diyor. Demiyor böyle bir şey şaka yaptım ama sinirine bakılırsa içinden az biraz geçirmiş veya dilemiş olabilir. Ulan sabahtan beri başıma gelen şanssızlıklar yetmiyormuş gibi kuşun da Myoboku garezli olanına denk geldim iyi mi? Şansımı sikeyim, zaten sikilmiş bir de ben sikeyim. İyice kötü yola düşsün, olmaz olsun böyle şans!

"İyi de, benim Myoboku hakkında bildiklerim bu kurbaanınkilerden bile azdır!" diye karşı atağa geçeyazdım ki bizimki aldı başını gidiyor. Gider gibi yapıyor tabi. Maşallah saniyede 0,0007 kilometre hızla uçma yeteneğini aktifleştirdi artık üç ay sonra köy girişine ulaşır beyefendi. Kendimi yavaş çekime alıp hem dalga geçeyim, hem gönül almalık sevimlilik yapayım, ardından da en acıklısından "Gitme Reyi-chaan~!" diye yalvarayım demiş, bir elimi öne uzatmıştım ki o da nesi!? GÖTÜMÜZÜ SİKMEYE GELDİLER LA KAÇIN KAÇIN! Ortalık gene iki saniyede çingene pazarına dönüştü, ortalığı dumanın sikip atmasıyla da, ağzımdan istemsiz ve endişeli bir "Reyizzu!" nidası çıktı. Neyse ki bir şeyi yoktu hırçın delikanlının. Donup kalmıştı Reyizzu, ben ise geriye bir adım atabilecek zamanı anca bulabilmiştim. Her şey aslında o kadar hızlıca olup bitti ki... Dumanların arasından çıkan kuş tam önümüze konana kadar neye uğradığımı şaşırmış, yok saldırıymış yok sis bombasıymış bok püsür düşünmeyi akıl edememiştim malın önde gidenliğini yaparak. Ne biçim açık verdim lan Kami kahretmesin. Neyse ki bu rezaletimi gören sadece, daha uçmayı beceremeyen Reyizzu'mdu, canımın içiydi. Bir de şu... Hyouka? "Ney-Garin Ney-Garin? Anlayamadım afedersiniz." Kuşun yanında ben sik kadar kalıyorsam, Reyizzu da çük kadar kalıyordu. Belki de pipi. Yemiş yemiş sıçmamıştı kendini lider olarak tanıtan hayvan. Bak Reyizzu, gör feyz al. Demin ki bombayı tişörtüme fırlatacağına içinde tutsaydın bir kaç cm uzamıştı belki de şeyin... Kuyruğun. Bak Hyouka'nın ki ne biçim uzun, ehe.

İşaret parmağımla önce tişörtümdeki bok lekesini sonra Hyouka'yı gösterip kendimce Reyizzu ile hesaplaşıyorken Hyouka konuşmaya başladı. Boru değil adam dev cüssesiyle önümde duruyor, her gün önünüze 10 metre kuş gelip konmuyor a canlar! Bok lekesi mi kalır kafada hiç! Adımı biliyor lan adam, ne yaptı sapık gibi bizi mi takip etti yoksa çok feyizli bir abi mi? Takip edeni takip ederimli bir durum olduysa çok fena yarraklara gelmiş de olabilirim ha. Myoboku lafından 3 mikron boyutlu Reyizzu'nun ne biçim diklendiğini hatırlarsak bu abi yatırır kuyruğuyla siker beni "Al sana Myoboku!" diye. Hem kan falan da diyor, kesin götümden kan alacak bu benim. Yine de kötü düşünmeyeyim diyorum ama konu göt işte burda, kötü düşünmemek elde değil. Pakt ne lan? Bağlanmak ne? What the fuck is going on kardeşler?

Bir adım öne atarak Hyouka'ya yaklaştım. İşaret parmağını da söz isteyen öğrenci edasıyla kaldırıp konuşmaya başladım. "Bir kaç sorum var Hyouka-san... Bir; Dayak nedir? İki; Neden atılır?" İşaret parmağıma boş boş baktım bir kaç saniye. Hemen geri indirdim. "Pardon yanlış replik. Akşam biraz taijutsu çalıştıydım da. EHEM!" diye mallığımı düzelterek devam ettim. "Hyouka-san, ben Hyougarin'di kan paktıydı bilmem... Hani belki duymuşumdur okulda neyim amma, kalın kafalıyım biraz, girmemiştir içeri. Üstelik... Kızgın bana Reyizzu-chan şu an. Benden çok, onun birşeyleri isteyip istemediği önemli."

Reyizzu'ma şah damarım feda 8-)
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
Geyikotu Özü, 50gr.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Suiben
Kizame no Jutsu
Niji no Jutsu
Suijinheki
Takonagi no Jutsu
Bousen no Jutsu
Ninpou
Jinteki Mayu no Jutsu
Doubutsuhen no Jutsu

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 17 Haz 2015, 19:28

En az senin kadar şaşkın olan Reyizzu, gagası açık bir şekilde Hyouka'ya bakarken, sen de parmak kaldırıp söze giriyorsun. Saçma başlayan cümlene karşılık Hyouka anlamsız bir ifade ile suratına bakarken, cümleleri toparlaman ile birlikte her şey daha anlamlı olmaya başlıyor.

Soruların ve konuşman bittiğinde, Hyouka birkaç saniye bekliyor ve ardından "Hyougarin bizim yaşadığımız yerdir. Reyizzu benim altıncı kuşaktan torunum. Bizler, siz shinobilerin deyimiyle, yanınızda savaşmamız için var olan bir ırkız. Aslında hepimizin kendine ait bir dünyası var, ancak bunlar derin konular. Basitçe söylemek gerekirse, bizler sizlerin Kuchiyose no Jutsu için kullandığınız bir ırkız. Tıpkı Myouboku'nun kurbağaları gibi... Pakt ise, Kuchiyose no Jutsu ile bizleri çağırabilmen için, aramızdaki uyuşmanın sembolüdür. Sen bizlere kanını taahhüt edersin, biz de sana gücümüzü. Bu da biraz felsefik bir durum, çok takılmana gerek yok." diyor.

Hyouka'nın bu sözlerinin üzerine Reyizzu devreye giriyor ve "Şindi Hyouka-ossan! Bu gıçı gırıklan ben nası' bağlandıg birbirimize? Segs gibin bir durum mu oldu istemeden? Ah ulan ibine Giyo! Gotüme parnağını sogtuğun da anladıydımıdı ben sen de bir gancıglıg olduğunu!" diyor. Ancak Reyizzu'nun sözleri Hyouka'nın gülümsemesi ile sonuçlanıyor sadece. İkiniz bir kez daha Hyouka'ya döndüğünüzde, Hyouka "Bu öyle fiziksel bir durum değil Reyizzu-kun. Bu daha çok duygular ve enerji akışınızla ilgili. Bazen ilk kez gördüğünüz birine veya ne kadar kötü huylu olduğunu bildiğiniz halde bu kişiye aşık olmak gibi bir şey. Tabi aşk çok üst bir kavram, ikinizin arasında böyle bir şey olması mümkün değil. Bu yüzden aranızdaki bu arkadaşlığa, yazgı dostluğu diyelim." diyor. Reyizzu ise ne olup bittiğini tam olarak anlayamadığı hala net bir şekilde yüzündeyken, sana dönüyor ve ne olup bittiğini senin anlatmanı bekliyor gibi duruyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 18 Haz 2015, 23:35

Saniyede milyon kere "Ohaohaohaohaohaoha!" diyerek ellerimi kafama götürdüm ve minik minik zıplamaya başladım. Vay anasını sayın seyirci ve okuyucular! Myoboku bulurum diye çıktığım yolda, cidden Myoboku'yu buldum lan! Aslında, öyle değil tamam biliyorum ama... EN AZINDAN GERÇEKMİŞ LAN! EN AZINDAN BİZİM MORUĞUN UYDURMASI DEĞİLMİŞ! Sakin ol Kiyo, sakin ol kardeş! Sabreden derviş, muradına eremeden gebermiş. Hayır hayır, böyle değildi. Böyle olmamalıydı! "Ehem, şey. Accık heyecan yaptım da Hyouka-san. Malum her gün 4556 metre boyunda kuşlarla konuşmuyorum." dediydim ki, pij Reyizzu atladı ordan gelmiş kıçı diyor kırık diyor bana. Lan sen önce kendine bak! Daha uçmayı beceremiyon. İbne! Minik ibne! Yahu benim Nishi'mle bile seks meks durumlarına girmem kaç ayımı aldı, seninle hemen nasıl sevişmiş olayım allasen? Hyouka buna torunum tombalağım dediğine göre, bu Reyizzu daha bebiş olmalı. Zaten boyu da çük kadar ve ismini yeni seçmiş. Cidden gide gide bebenin tekine tosladım ben gene ha!

Hyouka'nın bağlanma olaylarına getirdiği açıklamaya olan cevabım, basit bir "Anlıyorum."dan öteye gidemedi. Zıplamayı zaten çoktan kesmiştim. Düşünme modumdaydım şu an. Yazgı arkadaşlığı? Kuchiyose no Jutsu? Derin konulara takılmamam gerektiği söylenmişti bana ama konu bu haliyle bile yeterince derindi ki... Öğrenilecek yeni bir jutsu, kafa yoracak yeni meseleler ve Reyizzu'nun küçük yaşta olduğunu düşündüğümü göz önünde bulundurursak, yeni de sorumluluklar demekti Hyouka'nın teklifi.Resmen eşkenar şeytan üçgeni bütün bunlar lan. İç açıları toplanınca yeni bir macera ediyor ne hikmetse bu üçgenin. Ben, Shiomiya Kiyo! Asla yeni maceralardan kaçmam! Zaten olayın yazgı dostluğuna benzerliğinden de dem vurulduğuna göre, istesem de kaçamam gibi duruyor. Ne garip... Nishi ile beraber oluşumu da hep yazgının bir hikmeti olarak düşünmüşümdür. Artık istesem, ondan da ayrı düşemezmişim gibi.

Düşüncelerimden sıyrılıp Reyizzu'ya döndüm. "Lan!" deyivermemle de pis pis sırıtmaya başladım. "YANİ DİYOR Kİ KANKA OLMUŞUZ BİZ FARKINDA OLMADAN! KANKA TRİBİ ÇEKMİŞSİN AZ ÖNCE BANA! DİYO ÖPÜŞÜN BARIŞIN! GEL ÖPÜJEM! Yok lan öpmücem, vazgeçtim." deyip ses tonumu düzelttim, daha aşağılardan ciddi bir ton seçtim. "Reyizzu, bu pakt olayına ben tek başıma karar veremem." dedim önce Reyizzu'ya, sonra Hyouka'ya dönerek. "Madem kanıma karşılık gücünüz, yarı yarıya söz hakkına sahibiz bu konuda. Ben kabul ediyorum... Reyizzu da ediyorsa, geriye sadece ne yapmam gerektiğini anlatmanız kalıyor." dedim. "HAAAA! AMMA VELAKİN GOTÜMDEN GAN ALDIRTMAM HA! SÖYLİYİM!" diye de, son sözümü ettim. Çok pis tavır koydum var ya öyle böyle değil. Sınırlarımı bilsinler canım.
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
Geyikotu Özü, 50gr.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Suiben
Kizame no Jutsu
Niji no Jutsu
Suijinheki
Takonagi no Jutsu
Bousen no Jutsu
Ninpou
Jinteki Mayu no Jutsu
Doubutsuhen no Jutsu

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir