Boş Cüzdan

Moderatör: Game Master

Boş Cüzdan

Mesajgönderen Miyazono Akane tarih 13 May 2015, 00:40

Stoklarım tükenmek üzere. Cüzdanım her geçen gün hafifliyor, güzel parası olan bir işe girmeliyim. Şu lanet uyuşturucu düzenimin ağzına sıçtı. Her gün en az iki kere almak zorundayım uyuşturucuyu. Ucuz bir şey de değil, her aldığımda cüzdanım biraz daha hafifliyor. Neyse, ben geleyim bugün ne yapacağıma. Bugün ilk olarak gidip biraz uyuşturucu alacağım. Ardından Ishi-chou'nun yanına gidip alabileceğim bir iş olup olmadığını soracağım. Ishi-chou görev veriyor muydu öyle gidip isteyince? Neyse, o kadar önemli değil. Vermezse biricik babamdan rica eder ve yanında çalışmaya başlarım. Hem son zamanlarda hiç dövme yapmadım. Gerçi uyuşturucu içmekten dükkana gitmeye zaman kalmıyor. Şu uyuşturucuya başladığım güne lanet olsun. Tamam, bana kısa zamanlı zevkler vermiş olabilir fakat şuan bir keşten farkım yok. Hani ben Ishigakure'nin alımlı, güzel, zeki hanımefendisiydim?

Evin kapısından dışarı adımımı attığım anda tenim kavrulmaya başladı. Kafamı kaldırıp gökyüzünde bulunan ışık topuma çevirdim gözlerimi. Ve ağzımdan bir kelime çıkıverdi "Yanıyom." Gerçekten çok sıcak! Eve geri dönmek istiyorum. Bu ne sıcak abi? Tamam Allah'ın çölündeyiz ama bu kadar sıcakta olmaz. Uyuşturucu almam gerekmese evimden çıkartamazdı kimse beni. Hani Ishi-chou gelsin desin knk hadi göreve gdion zengin olcn yine gitmem. Yattı benim çalışma olayı, bugüne daha güzel bir plan yapmam gerek. Uyuşturucuyu aldıktan sonra biraz sokaklarda mı takılsam? Evde de yatabilirim, hem ev serin. Karar veremedim şimdi, sonra düşünürüm bu konuyu.

Kısa bir yürüyüşün ardından Takahiro'nun kapısının önüne vardım. Sağ elimi yumruk şekline getirip evin kapısına sertçe vurdum birkaç kere. "Takahiro, ben geldim!" diye bağırdım kapıyı tıklatırken. Takahiro yine kapıyı aralayarak açacaktır kapıyı. Kapı hafiften açıldığı anda bir anda kapıyı iteceğim ve içeriye gireceğim. İçeri geçtikten sonra odasındaki koltuğa oturup "Naber kanka?" demeyi düşünüyorum. Tabii bir sorunla karşılaşmazsam.
Ishigakure'nin süper-elit zeki ve güzel hanımefendisi Miyazono Akane.

Künye
İsim: Miyazono Akane
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4

Güç: 9
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 2
Varlık: 5
Zeka: 3

Eksiklikler/Özürler
-Madde Bağımlılığı
-Disleksi
-Eski Mahkum

Ninjutsu
-Shunshin

Taijutsu
-Juudaichi Stili A-Rank

Genjutsu
-Kanryousou
-Rakumei no Jutsu

Beceri Listesi
-Dövme Sanatçılığı 8

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Ek Dezavantaj: İlk olarak, karakterin artık Takahiro'nun ismini "pembe nane" olarak bildiğin uyuşturucusuna bağımlı hale gelmiş durumdadır. En geç her 12 saatte bir bu uyuşturucudan almadığın takdirde karakterin ölecektir. Her konu başında uyuşturucuyu almak için geriye kalan zamanın belirtilecektir. Bunun yanında, şu anda yanında ekstradan sadece 1 doz uyuşturucun bulunmaktadır. RP dışı zamanlarda bir şekilde uyuşturucuyu tedarik ettiğin varsayılacak, ancak RP içerisinde yanında taşıdığın uyuşturucu miktarı dikkate alınacaktır. Uyuşturucuyu almak için konu açmak zorundasın.
Kullanıcı avatarı
Miyazono Akane

Re: Boş Cüzdan

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 13 May 2015, 11:01

Takahiro'nun evine gelip kapıyı çalıyorsun ve neredeyse yaklaşık bir dakika sonra Takahiro kapıyı açıyor. Her zamanki gibi temkinli bir şekilde ufacık bir boşluk bırakarak açtığı kapıya yüklendiğin anda, Takahiro yere devriliyor ve evinin kapısı sonuna kadar açılıyor. Takahiro'nun evindeki bilindik koku tüm ciğerlerine nüfuz ederken, Takahiro'nun odasına geçiyor ve oradaki kanepeye yayılıyorsun. Senden hemen sonra gözlerindeki çapakları bile uykuda olan Takahiro odasına geliyor ve "Akane-chan, saatten haberin var değil mi? Sabahın köründe ne istiyorsun?" diye soruyor sana. Ancak her ne kadar seninle konuşuyor gibi dursa da, konuşmasının arasına serpiştirdiği esnemeleri de dikkate aldığında, Takahiro'nun hala uyuduğunu söylemen mümkün. O kadar ki, şu an için uykusunda bile konuştuğunu düşünebilirsin.

Kapalı konu
Pasiflik süresi 48 saattir.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Miyazono Akane tarih 19 May 2015, 09:07

Her nefes alışımda, bu evdeki ağır uyuşturucu kokusu ciğerlerime işliyor. Bu kokuyu seviyorum. Uyuşturucu seven her insan bu kokuyu sever. Derin derin nefes ala ala Takahiro'nun odasına geldim. Burası kokunun kaynağından uzak ve camları açık olduğu için daha az kokuyordu. Gördüğüm ilk kanepeye bıraktım kendime. Dışarıdaki aşırı sıcak terlememe neden olmuştu. Açıkçası leş gibi kokuyorum ama odanın kokusundan fark edileceğini sanmıyorum... Ben uzandıktan birkaç saniye sonra Takahiro geldi. Hala uykuluydu. Benimle konuşuyordu ama hala uyuduğunu düşünüyorum. Bana saatin kaç olduğundan haberim olup olmadığını, ve bu saate evinde ne işim olduğunu sordu. Takahiro büyük ihtimalle akşamdan kalma. Saat 12 suları olduğundan eminim. Neyse, fazla uzatmadan cevabını vereyim. Zaten bugün burda fazla kalmak istemiyorum.

"Sabahın köründe seni rahatsız ettiğim için özür dilerim. İş için geldim buraya. (XxX) kadar param var ne kadar her zamankinden alabiliyorsam ver bana."

Bugün stok yapmalıyım, belki Daichou'dan görev istediğimde beni köy dışına yollar. Götü sağlama almak lazım. Takahiro'dan malı aldıktan sonra hemen kalkıp giderim. Hem çocuğa iyilik yapmış olurum, hem de kendime. Daichou'nun yanına ne kadar erken gidersem o kadar iyi olur. Şimdi akşama doğru gidip sıra beklemek istemiyorum. Ya da hiç Daichou'nun yanına gitmesem mi? O adam bana nasıl bir iş verebilir ki? Nasıl bir iş vereceğini bilmiyorum ama bir şeyler verir herhalde. Hem parası da iyi olur. Burda babamın yanında çalışıp alacağım paranın birkaç katını alabilirim. Tamam karar verildi! Uyuşturucuyu aldıktan sonra doğruca Daichou'nun yanına gidiyorum!

Out: Yaşadığımı bilin istedim.
Out 2: (XxX) şeklinde belirtilen kısık kısım 0.5 alım gücünü temsil etmektedir. Yani aldıktan sonra alım gücüm 3'e düşecek

Ishigakure'nin süper-elit zeki ve güzel hanımefendisi Miyazono Akane.

Künye
İsim: Miyazono Akane
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4

Güç: 9
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 2
Varlık: 5
Zeka: 3

Eksiklikler/Özürler
-Madde Bağımlılığı
-Disleksi
-Eski Mahkum

Ninjutsu
-Shunshin

Taijutsu
-Juudaichi Stili A-Rank

Genjutsu
-Kanryousou
-Rakumei no Jutsu

Beceri Listesi
-Dövme Sanatçılığı 8

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Ek Dezavantaj: İlk olarak, karakterin artık Takahiro'nun ismini "pembe nane" olarak bildiğin uyuşturucusuna bağımlı hale gelmiş durumdadır. En geç her 12 saatte bir bu uyuşturucudan almadığın takdirde karakterin ölecektir. Her konu başında uyuşturucuyu almak için geriye kalan zamanın belirtilecektir. Bunun yanında, şu anda yanında ekstradan sadece 1 doz uyuşturucun bulunmaktadır. RP dışı zamanlarda bir şekilde uyuşturucuyu tedarik ettiğin varsayılacak, ancak RP içerisinde yanında taşıdığın uyuşturucu miktarı dikkate alınacaktır. Uyuşturucuyu almak için konu açmak zorundasın.
Kullanıcı avatarı
Miyazono Akane

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 24 May 2015, 08:56

Ticaretin ismi geçtiği anda gözlerindeki çapakları bile yere dökülen Takahiro tamamen uyanmış bir pozisyona geçerken "Ne kadar dedin?" diyor küçümseyici bir ifade ile. Bu sorusunun hemen ardından ise "O paraya ancak elma şekeri alabilirsin benden Akane-chan! Fiyatım belli, ancak sana indirim yapacağımın sözünü de vermiştim." diyen Takahiro alman gereken uyuşturucunun fiyatını söyledikten sonra "Merak etme, bu paket fiyatı. İçinde 14 tane var. Nereden baksan sana bir hafta yeter." diyor. Son olarak ise "Hazırlayayım mı?" diye soruyor hevesli bir şekilde.

Kapalı konu
Takahiro'nun teklifini kabul etmen halinde, yeni alım gücün 2. Seviye 5 Puan olacaktır.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 31 May 2015, 18:26

Kapalı konu
Konuya kilit! Karakterin aktif olunca yeni konu açmadan önce bu konuyu bitirmen gerekiyor. Sonra yok ben duymadım, yok ben görmedim deme.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir