gönderen GM - Naruto tarih 13 May 2015, 19:28
Yolda aldığın dangolar ile akademi binasına varıyorsun. Senin kapıya vardığın sırada ise öğrencilerin henüz buluşma noktasına gelmemiş oluyor. Ancak bekleyişin uzun sürmüyor ve ilk olarak karşında Sashiki'yi görüyorsun. Lakabının kaynağı olan saçları Güneş'in ışıkları altında ayrı bir güzel görünürken, yaşıtlarına göre farklı olduğu söylenen kızın şu an için bir farkını göremiyorsun. Tipik bir çocuktan farksız olsa da, içten içe saçları sebebi ile onun farklı olduğunu düşünmeden de edemiyorsun.
Sashiki yanına geldiğinde, saygılı bir şekilde eğilerek sana selam veriyor ve ardından "Shirou-sensei, tanıştığımıza memnun oldum." diyor. Kafasını kaldırdığında yüzünde tatlı bir tebessüm barındıran Sashiki karşında beklemeye koyuluyor.
Sashiki ile beraber yeni bir bekleyişe yelken açarken, uzaktan beliren Kodai bu bekleyişinizin epey kısa sürmesine neden oluyor. Daha Sashiki ile selamlaşmanın dışında bir konuşma yapma fırsatı bulamadan beliren Kodai, sizi fark ettiği anda adımlarını hızlandırıyor ve size yaklaşırken adımları artık koşmaya başlıyor. Sashiki'nin yanında duran Kodai, Sashiki kadar başarılı olmasa da, kafasını eğerek selam verirken "Geç kalmamaya çalıştım, ancak başaramadım sanırım. Üzgünüm Sensei, Sashiki-chan." diyor. Böylece takım üyelerin tamamlanmış oluyor ve artık sen de öğrencilerin ile yepyeni bir hayata giriyorsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.