[Ame] Takım Shirou

Moderatör: Game Master

[Ame] Takım Shirou

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 13 May 2015, 10:35

Belirlediğin saatte, belirlediğin yere, öğrencilerinden önce varıyorsun. Biraz heyecan var sanki içinde, belki de ilginç bir beklenti dürtüklüyor karnındaki arıları. Belki de ağır bir sorumluluğun suratına düşen ilk damlalarını seziyorsun.

Her şeyden önce, çevrene tekrar bir bakmak geliyor içinden.

Burası nasıl bir yer? Niye burayı seçtin? Buraya gelince ne bulacak öğrencilerin?

Kapalı konu
Buluşma yerini Amegakure içinde kalmak kaydıyla herhangi bir yerde düzenlemiş olabilirsin. Böyle bir durumda konu buluşmanın yapılacağı yere taşınacaktır.

Pasiflik süresi 48 saattir.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: [Ame] Takım Shirou

Mesajgönderen Yukimura Shirou tarih 13 May 2015, 19:10

Bu aralar canım çok sıkılıyordu. Basit görevler yapıp geçimimi sağlasamda kazandığım para çoğunlukla temel ihtiyaçlarıma gittiğinden ekstra bir şey yapamıyordum. Fazla zor işler yapıp çok para kazanmakta malesef pek çekici gelmiyordu. Çok çalışmak istemiyordum ama paraya ihtiyacım vardı, para içinse çok çalışmam gerekiyordu. Yani anlayacağınız bir kısır döngüye girmiştim. Hayat benim için sıkıcı bir hal almaya başlamıştı çünkü parasızlığın verdiği pasiflikle çok monoton bir yaşam sürmek zorunda kalıyordum. İşin kötü yanı benim gibi geçmişte zamanın büyük bir çoğunu gezmekle geçiren biri için bu durum bir kat daha zorlayıcıydı. Hatta biraz zoruma bile gidiyordu. Bu yüzden bu aralar kolay yoldan daha doğrusu sıkılmadan çok para kazanacağım bir iş/uğraş aramaktaydım.

Bir shinobi olmam sağolsun iş bulmak çok büyük bir sıkıntı değildi. Biraz araştırıp soruşturduktan sonra kendime en uygun işi bulmuştum. Bir genin takımı almak benim için çok uygun olurdu. Gerçi takım kaptanlığında muazzam paralar yoktu ama yeni insanlarla tanışıyordun. Yeni insanlar demek yeni hikayeler demekti. Bu sayede en azından görevler bir sıkıcı olmaktan çıkıp zevk verirdi. Hem geninlerimle olan ilişkime bağlı olarak iyi arkadaşlarda edinebilirdim. Gelecek öğrencilerin uyumlu ve düzgün kişiler olduğunu varsayarsak durum buydu. Tabi tam tersi can sıkıcı uyumsuz veletlerde olabilirdi. Bu durumda hayat benim için şuankinden çok daha azap verici olurdu. Bu yaptığım bir çeşit kumardı. Tutarsa çok iyi, tutmazsa çok kötü olacaktı.

Geninlerimle tanışmak için öğlene bir kaç saat kala bir zamanı seçmiştim. İlk izlenim önemliydi. Bu saat seçimiyle ne onların uykusunu bölecektim, nede çok geç bir saate alıp tembel bir izlenim verecektim. Mekan olaraksa akademiyi seçmiştim. Biraz konuşur ilgi alanlarını, yeteneklerini ve istekleri gibi çeşitli şeyleri öğrenirdim. Sonra akademinin spor salonlarında birazda test edip neye yatkın olduklarına karar verirdim. En son ise onların isteklerinide dikkate alarak yeteneklerine uygun bir alanda ilerlemelerine yardımcı olurdum. Sanırım son aşama öğretmen bulmayıda içeriyor ki akademide bunun için en uygun mekandı.

Öğrencilerimden erken geldiğim için beklemeye mahkum olmuştum. Onlarla iyi bir ilişki başlatmak için bir hediye almayı düşünüyordum ama ne alacağım konusunda bir türlü karar verememiştim. Kız için oyuncak bebek, oğlan için ise daha vurdulı kırdılı bir şey düşünsemde bunu bir hakaret olarak algılayabileceklerinden sanırım kötü bir başlangıç olurdu. Sonuçta artık akademiden mezun olmuş birer shinobiydiler. Onlara çocuk gibi davranılması hiç mi hiç hoşlarına gitmezdi. En iyisi yiyecek bir şey almaktı. Saate'e ve çevreme bakınıp uygun bir yerden iki kişi için dango almaya gidecektim.
Yukimura Shirou

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 13 May 2015, 19:28

Yolda aldığın dangolar ile akademi binasına varıyorsun. Senin kapıya vardığın sırada ise öğrencilerin henüz buluşma noktasına gelmemiş oluyor. Ancak bekleyişin uzun sürmüyor ve ilk olarak karşında Sashiki'yi görüyorsun. Lakabının kaynağı olan saçları Güneş'in ışıkları altında ayrı bir güzel görünürken, yaşıtlarına göre farklı olduğu söylenen kızın şu an için bir farkını göremiyorsun. Tipik bir çocuktan farksız olsa da, içten içe saçları sebebi ile onun farklı olduğunu düşünmeden de edemiyorsun.

Sashiki yanına geldiğinde, saygılı bir şekilde eğilerek sana selam veriyor ve ardından "Shirou-sensei, tanıştığımıza memnun oldum." diyor. Kafasını kaldırdığında yüzünde tatlı bir tebessüm barındıran Sashiki karşında beklemeye koyuluyor.

Sashiki ile beraber yeni bir bekleyişe yelken açarken, uzaktan beliren Kodai bu bekleyişinizin epey kısa sürmesine neden oluyor. Daha Sashiki ile selamlaşmanın dışında bir konuşma yapma fırsatı bulamadan beliren Kodai, sizi fark ettiği anda adımlarını hızlandırıyor ve size yaklaşırken adımları artık koşmaya başlıyor. Sashiki'nin yanında duran Kodai, Sashiki kadar başarılı olmasa da, kafasını eğerek selam verirken "Geç kalmamaya çalıştım, ancak başaramadım sanırım. Üzgünüm Sensei, Sashiki-chan." diyor. Böylece takım üyelerin tamamlanmış oluyor ve artık sen de öğrencilerin ile yepyeni bir hayata giriyorsun.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yukimura Shirou tarih 13 May 2015, 21:16

Dango satan bir tezgahtan biraz dango alıp geriye akaemiye doğru yürüme başlamıştım. Biraz ilerledikten sonra içimde ufak bir heyecan baş göstermişti. Daha önceden tanımadığım yeni insanlarla karşılaşacaktım. Çok otoriter biri de olmadığımdan biraz kendimden şüphe duyuyordum. Takım lideri olarak onlara önderlik etmem gerekiyordu ama az çok duyduklarıma bakılırsa geninlerimden biri benden epey zekiydi. Bu durum onun bana olan güvenini sarsabilirdi. Diğer çocuk hakkında ise biraz deli dolu olduğunu duymuştum. İnsanlarla iletişimim çok iyi değildi. Daha doğrusu normal seviyedeydi. Otoriter biride olmadığımıda varsayarsak bu çocukla ilgilenmek benim için çok zor olacaktı. Fazla yüz verirsem şımaracak fazla sert davranırsam iş inada binecek ve daha çok azacaktı. Buna daha öncede söylediğim gibi benim çok ileri olmayan iletişim becerilerimde eklendiğinde hoş olmayan sonuçları olabilirdi. Umarım bunları hepsi benim kafamdaki kuruntulardan ibaret olur. Umarım hepsi iyi çocuklar olurlarda beni fazla uğraştırmazlar.

Buluşma noktamıza vardığımda daha gelmediklerini görmüştüm. Biraz daha bekliyecektik anlaşılan. Fazla bekletmeseler iyi olurdu. Benim için hava hoştu ama fazla geç kalırlarsa elimdeki dangoların tadı kaçacaktı. Çok uzun bir süre geçmeden ilk geleni görmüştüm. Innoue Sashiki ufak tefek bir kız olmasına rağmen gümüş rengindeki saçları sayesinde çok kalabalık bir ortamda bile rahatlıkla seçilebilecek biriydi. Sanırım bu görünüşü onun ileriki yaşamınıda etkiliyecekti. Eğer başarılı bir shinobi olursa büyük ihtimalle saçlarının rengiyle ilgili bir lakap alacaktı. Onun dışında gayet normal bir çocuğa benziyordu.

Genç kız yanıma geldiğinde bana saygılı bir şekilde selam verip merhaba demişti. Bende ona uygun bir şekilde selam verdikten sonra '' Bende memnun oldum, Sashiki-chan. '' diyecek ve grubumuzun diğer üyesini beklemeye başlayacaktım.

Sashiki ile kısa bir bekleyişin ardından Kodai'de görünür olmuştu. Oda bizi fark etmiş olacak ki geç kaldığını düşünüp adımlarını hızlandırmıştı. Kodai'ninde Sashiki kadar olmasada, çoğunu saçındaki bir tutam kızıllığa borçlu olduğu ekzotik bir görünümü vardı.

Kodai yanımıza vardığında biraz eksik bir şekilde selam verip geç kaldığı için özür dilemişti. Bunu fazla dert etmemiştim. Selam verip vermemesi çok umrumda olmasada bizi bekletmiş olduğu için özür dilemesi hoşuma gitmişti. Onun bu hareketi, takım kaptanlığının düşündüğüm kadar zor bir iş olmayacağını hatırlatıp ilginç bir şekilde bana biraz özgüven aşılamıştı.

Yeni gelen üyemizide düzgün bir şekilde selamladıktan sonra '' Benim açımdan bir sorun yok, Kodai. Zaten geç kalmış sayılmazsın. Daha çok biz biraz erken geldik.'' dedikten sonra elimdeki dangoları eşit bir şekilde ikiliye uzatıp '' Aslında daha farklı bir şeyler almayı düşünmüştüm ama zamani gençlerinin nelerle ilgilendiğini bilmediğimden bende size dango aldım. Bir birimizi daha iyi tanıdığımızda size daha düzgün bir hediye alırım. '' diyecektim kibar bir şekilde. Biraz bekleyip derin bir nefes aldıktan sonra '' Bu gün ki işlerimize başlamadan önce yapmamız gereken önemli bir iş var. Bu ilk karşılaşmamız olduğu için bana kendinizden bahsetmenizi istiyeceğim tabi karşılığında bende kendimi tanıtacağım. Bana ilgileriniz, yetenekleriniz, kişiliğiniz, hobileriniz, amaçlarınızla gibi şeyleri anlatırsanız çok iyi olur. Ayrıca shinobiliğin hangi dallarında ilerlemek istediğinizide belirtirseniz çok iyi olur. Çünkü bu bilgiler ışığında sizin istek ve yeteneklerinizide göz önüne alarak size yeni şeyler öğreteceğim. '' diyecektim.
Yukimura Shirou

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 14 May 2015, 11:31

Dangoları öğrencilerine verdiğinde, Kodai hemen elinden alırken, Sashiki biraz daha çekimser davranarak dangosunu alıyor. İkisi de ufak lokmalarla dangolarını yerken sen de ilk konuşmanızı yapıyorsun. Hediye olayına iki öğrencinin de takıldığı söylenemez, yani senden böyle bir beklentileri yok gibi duruyor. Ancak tabi bu konuda tam olarak emin olduğun da söylenemez, zira daha ilk tanışmanız.

İş kendini tanıtma kısmına gelince, söze ilk giren Sashiki oluyor. "Adım Inoue Sashiki." diyerek söze başlayan Sashiki "13 yaşındayım. Elementim Raiton. Ayatsu stili konusunda akademide eğitim aldım." diyor. Ancak bu noktada Kodai sözünü kesiyor Sashiki'nin ve "Bir dakika! Akademide bu tür eğitimler de mi vardı? Bize niye kimse göstermedi?" diyor biraz gür bir sesle. Sashiki ise biraz çekinerek "Bu özel bir dersti Kodai-kun. Akademideki ders programına dahil değil." diyor. Kodai'nin kaşları bu cevapla çatılırken "Vay be!" diyor sadece kinayeli bir şekilde. Sashiki ise kendini tanıtma kısmına devam ediyor. "Bildiğim teknikler ise Rai no Te, Jibashiri, Shunshin no Jutsu ve akademide öğretilen diğer teknikler. Dünya tarihi, savaş disiplini gibi konularda akademide ders almıştım." diyerek söze devam eden Sashiki'nin lafı, bir kez daha Kodai tarafından kesilirken, Kodai "Bunlar da mı özel ders?" diye soruyor. Sashiki ise "Birazı özel derslerden, birazı ise akademi derslerinden." diyerek cevap veriyor Kodai'ye. Sashiki son olarak "Özellikle tarih kitaplarını okumak hobilerim arasında. Bunun yanında shinobi olarak bilgi birikimimi arttırmak da istiyorum. Amacım ise, öğrenebileceğim ne varsa hepsini öğrenerek bir insan olarak limitlerimi görmek." diyor. Sashiki'nin kendisi hakkında söyleyecekleri bittiğinde, Kodai söze giriyor.

Kodai öfkeli ifadesini korumaya devam ederken "Tam adım Junji Kodai. 14 yaşındayım ve Doton elementi kullanıyorum. Ben Sashiki-chan gibi özel ders falan alamadığım için, Danchougata, Shinchougata ve Kabegiri no Jutsu tekniklerini biliyorum sadece. Özellikle gelişmek istediğim bir shinobi alanı henüz bulunmuyor. Özel ders alsam olurdu belki, ama yok bize vermediler işte. Hakikaten, bize niye vermediler ki? Hep o akademideki senseiler yüzündendir! Sürekli bıdı bıdı etmeyi biliyorlar ama öğrenci kayırıyorlar! Böyle şey mi olur?" diyor giderek öfkesi artarken. Ancak bu noktada konuşmayı bırakan Kodai derin derin birkaç nefes alıyor ve ardından yüzündeki ifade biraz dinginleşirken "Benim hobim falan yok. Canımın istediğini yapıyorum, istemediğini yapmıyorum gibi bir durum herhalde, ben de bilmiyorum tam olarak. Amacım ise, akademideki O lanet sensei'yi evire çevire dövmek! Bana takmıştı da..." diyerek cümlelerini sonlandırıyor.

Kapalı konu
Sashiki'nin zaten bir lakabı var ve o da "Gümüş Kız".
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yukimura Shirou tarih 15 May 2015, 22:48

Dangoları verirken Sashiki biraz ürkek davranmıştı. Sanırım hala bana ısınamamıştı yada güvenmiyordu. Gerçi daha yeni tanışmıştık. Yani bu durumu anlayışla karşılanabilirdi. Ama bu ileriki zamanlarda çözüme kavuşturulması gereken bir konuydu. Bu takımın lideri olarak onlar kendi ayakları üzerinde durabilecek bir shinobi olana kadar onları yönlendirmek benim görevimdi ama eğer bana yeterince güvenmezlerse bunu yapmak korkarım imkansızlaşacaktı. Sashiki biraz dünyadan soyutlanmış kendi içinde yaşayan bir çocuk gibi geliyordu bana. Onun bunun durumda olmasının en büyük sebebi sanırım zekası yüzünden hep diğerlerine göre farklı hissetmesi olmalıydı. Takımın geleceği için Sashiki ile biraz ilgilenmem gerekiyordu.

Kendini tanıtma kısımlarına gelince hiç beklemediğim bir karmaşa ortaya çıkmıştı. Daha önceden de tahmin ettiğim gibi takımımdaki genç bayan diğer akademi öğrencilerine kıyasla oldukça iyi bir eğitim almıştı. Bu eğitimin bir kısmı kendi kendisini geliştirmesi olsada ciddi bir geri kalan kayda değer kısımı özel dersler yoluyla alınmıştı. Bunu duyan diğer öğrencim ise doğal olarak neden kendisininde bu tarz eğitimler almadığını sorgulamıştı. Sashiki'nin diğer öğrencilerden daha iyi eğitim almasının arkasındaki sebep oldukça basit olsada bunu bir öğrenciye açıklamak oldukça güçtü. Bu onların motivasyonlarını ciddi oranda düşürebilirdi helede bu bahsettiğimiz kişi Kodai gibi ateşli biriyse. Ona Sashiki'nin çok zeki olduğu için çok iyi bir eğitim aldığını ve bu eğitimlerin devam edeceğini ona açıklarsam köye karşı isyankar bir tutum sergileyip takım arkadaşınada kıskançlıkla karışık bir nefret besliyebilirdi. Bunu önlemek için Kodai ilede özel olarak ilgilenmem gerekiyordu. Sorunları çözüp gelişimlerini mümkün olduğunca hızlı ve düzgün olmasını sağlamak. Sanırım takım kaptanı olmanında olayı buydu.

Kodai'nin de kendisini tanıtması'nın bitimini bekledikten sonra sakin ve içten bir tavırla '' Öncelikle arkadaşının sözünü kesmek hoş bir şey değil Kodai. Arkadaşının özel ders almasının sebebi akademik olarak çok üstün bir başarı sergilemiş olmasıdır. Hatta bir çok konuda bilgisinin benden bile fazla olduğunu söyliyebilirim. Ayrıca malesef büyük köyler gibi çok geniş imkanlarımız yok yani herkese uygun dersler bulmak zor. Tahminimce sana Ayatsu-stili zaten pek uymazdı. Bu still Sashiki-chan gibi fiziksel olarak yeterince güçlü olmayanlar tarafından kullanır. '' dedikten sonra Sashiki'ye gizlice göz kırpacaktım. Burada değinmek istediğim onun stili yada fiziksel yetersizliği değildi. Amacım Kodai'nin ilgisini biraz dağıtmaktı. Gözümü kırptıktan sonra konuşmaya devam edecektim '' Aslında Kodai düşününce şuan şanslı olan sensin. Ben Juudaichi stilini kullanıyorum ve elementimde aynı senin gibi doton. İstersen sana kendi stilimi öğretebilirim. Yada istersen başka bir stil öğrenmen için bir hoca ayarlıyabilirim. Rinjoushou Stilinin tam senlik olduğunu düşünüyorum. Tabi karar senin. '' dedikten sonra Sashikiye dönüp '' Senin ile stillerimiz biraz farklı bu yüzden kendi stilinde sana bir şey öğretmem zor ama benle ve Kodai-kunla yapacağın antremanlarla temel becerilerini geliştirip tekniğinde yeni bir şey öğrenemesende öğrendiklerini daha etkin kullanmanı sağlıyabiliriz. Ve tabi aynı Kodai-kunda olduğu gibi sanada bir hoca ayarlıyabiliriz.'' diyecektim.

Biraz tepkilerini inceleyip söyliyecekleri şeyleri dinleyecek ve tekrar konuşmaya başlayacaktım '' Sashiki-chan sen fiziksel olarak Kodai-kun kadar güçlü değilsin ama zekisin. Bu yüzden Ninjutsu, Genjutsu ve Medic'in sana uygun alanlar olduğu kanatindeyim. Bunlardan ilgi duyduğun bir yada bir kaç tanesi varsa bu alanda ilerlemen için çalışalım. Daha öncede dediğim gibi hangi ilerleyeceğiniz dalları siz seçeceksiniz. '' dedikten sonra Kodai'ye dönüp '' Sana gelince, senin için en uygunu taijutsu. Önce bir stil öğrenmeni sağlayıp sonrada o stildeki becerilerini geliştiririz. Benim tavsiyem Rinjoushou yada Juudaichi alman. Ayrıca Ninjutsuda konusunda da bir kaç numara öğretip iyi bir Nintaijutsucu olmanı sağlarız. Ne dersin ? '' diyecektim.

Onların gelişimi ile ilgili fikirlerimi söyledikten sonra bir kaç saniye bekleyip tekrar devam edecektim '' Beni mazur görün işin heyecanına kapılıp kendimi tanıtmayı unuttum. Adım Yukimura Shirou. Kısaca Shiro-sensei diyebilirsiniz. Kendi halinde takılan bir insanım. En büyük hobim hayattan zevk almaktır. Zevk aldığım sürece bu herhangi bir şey olabilir tabi bazı sınırlamalar dahilinde. Yani uyuşturucu gibi tehlikeli şeyler kesinlikle bu bahsettiğim tanıma dahil değil. Juudaichi taijutsu stilinde biraz bilgili biriyimdir. Fiziksel ve zihinsel olarak neredeyse tamamen ortalamayı temsil ediyorum. En iyi noktam ise direncimin kayda değer bir miktarda yüksek olmasıdır. Eğer merak ettiğiniz bir şeyler varsa cevaplamaktan mutluluk duyarım? '' diyecektim .
Yukimura Shirou

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 16 May 2015, 10:07

Sashiki'nin aldığı özel dersleri Kodai'ye açıklamak için konuşmaya başlıyorsun. Sashiki, konuşmanın muhteviyatı nedeniyle biraz çekimser duruyorken, Kodai daha canlı bir şekilde dinliyor tüm konuşmanı. Kodai senin cümlelerinden sonra hafif bir omuz silkiyor ve sonrasında "Ben de istiyorum Sensei özel ders. Evet, Sashiki çok iyi bir shinobi olabilir ama bu onun özel ders almasını ama başkalarının almamasına neden olmamalı. Ne malum benim Sashiki'den daha zeki olmadığım? İlla not ortalaması mı yani? Kusura bakmayın Sensei ama, mezun olduktan sonra kimse kimseye "Sen hangi akademiden mezun oldun?" diye sormuyor. Özel ders şart bana da!" diyerek fikrini beyan ediyor. Çıkarımları ve nedenleri her ne kadar kulağa saçma geliyor olabilse de, Kodai bu söylediklerine oldukça inanmış duruyor. Fakat konuşmasından sonra Sashiki'ye dönen Kodai "Söylediklerimi kişisel alma sakın Sashiki-chan. Sana bir lafım yok kesinlikle." diyerek, konunun bireysel bir durum olmadığını ortaya koyacak olgunluğu da gösteriyor.

Diğer konuşmalarını da yapmanın ardından, iki öğrencin de kendi gelişim konularını tamamen sana bıraktıklarını ve senin uygun göreceğin yolda ilerleyeceklerini beyan ediyorlar. Tabi Kodai bu konuşmasının arasına da özel ders olayını sokmayı başarıyor. Ancak şu ana kadar bu özel ders mevzusunun iki öğrencin arasında bir soğukluk yarattığı söylenemez. Bu da olumlu bir nokta olarak dikkatinden kaçmıyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yukimura Shirou tarih 16 May 2015, 13:35

Kodai'ye yaptığım konuşma ile onu tam ikna edemesemde hararetini biraz olsun azaltmıştım. En azından şuan o kadar sinirli gözükmüyordu. Bu bana biraz zaman kazandırmıştı. İstekleri mantıklı olsada isteklerini dayandırdığı sebepler pek değildi. Kendini geliştirerek bir çok özelliğini üst seviyelere çıkartabilecek olsada zeka konusunda Sashiki ile aralarındaki fark pek kapanacak türde değildi ki buna Sashiki'nin hedeflerininde zekasının sınırlarını zorlamak olması eklenince aradaki farkı kapatmak pek olası değildi. Yinede isteklerine saygı gösterip onun gelişmesine yardım olacaktım. Yani ona özel ders ayarlamam biraz zorda olsa bu konuda uğraşacaktım. En azından öğrenmek istediği stilde bir taijutsu hocası bulmayı düşünüyordum.

Herkesin konuşmasının bitmesini bekledikten sonra '' O zaman size verdiğim tavsiyeler doğrultusunda gelişmenizi sağlayacağım. Bu hususta Kodai sana öncelikli olarak Rinjoushou stilini öğretmesi için birini ayarlayacağım. Bu iş en kısa sürede halletmeye çalışacak olsamda bir kaç gün beklemek zorunda kalabilirsin. Bu stili öğrendiğinde ise birlikte yapacağımız antremanlarla iyice gelişirsin. Sashiki sana gelince sende ninjutsuda ilerlemelisin. İleride belki Medic gibi sana uygun başka bir alanda da uzmanlaşabilirisin. Antremanlarınıza başlamadan önce temel özelliklerinizi biraz test edip geliştirmek istiyorum. Bunun için haftada en az 2-3 gün özel bir antreman yapacağız. Antremanlarımız bu gün başlayacak. Şimdilik Akademinin içine girelim. İçeriden almak istediğim bir kaç eşya var. Onları temin ettikten sonra dışarıda antremana başlayabiliriz.'' diyecek ve akademinin içine doğru yönelecektim.

Akademinin içine girdiğimde malzemelerden sorumlu birini arayıp '' İki tane 5 kiloluk **bilek ağırlığı, bir satranç takımı, 5 metrelik bir atlama ipi, 2 tane kronometre, bir kalem ve not defteri. '' istiyecektim.

** Rock Lee'nin Gaara ile dövüşürken bacağından çıkardıkları gibi.
Yukimura Shirou

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 16 May 2015, 13:50

Öğrencilerin söylediklerini kafaları ile onayladıktan sonra akademinin içine giriyorsun. Kısa bir süre sonra ise istediğin tüm ekipmanları ve eşyaları alarak dışarı çıkıyorsunuz.

Kapalı konu
Antrenman yapacağın bölge Amegakure içerisinde ise, bu bölgeye sorunsuz bir şekilde gittiğinizi yazabilir ve direk antrenmana geçiş yapabilirsin. Boşun turun gidip zaman kaybetmeyelim. :lol:
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yukimura Shirou tarih 16 May 2015, 22:15

Akademi çevresinde koşmaya el verişli ve ağaçlara yakın bir alan varsa akademide devam etmek daha iyi olur. Dediğim alan şunun gibi:
Resim

Akademiye girip gerekli malzemeleri aldıktan sonra uzun ve kalın bir dalı olan bir ağacın altına geçecek ve bulunduğum noktaya bir kunai saplayacaktım. Daha sonra sapladığım kunaiden 30 adım uzağa 2. bir kunai daha saplayıp geri gelecektim. Kunailerle işim bittiğinde, atlama ipini ağacın gövdesine ileriye dallardan birinin sol altına doğru 3m uzanacak şekilde bağlayacaktım. Ve son olarak satranç tahtasını aynı dalın sağ altına koyacaktım.

Bütün işlemleri bitirdikten sonra büyük ihtimale şuan ne yaptığımı anlamayan öğrencilerime bakıp '' Bu ortak bir antrenmandır. Öncelikle Kodai-kun şu 5x2 kiloluk bilek ağırlıklarını ayak bileklerine tak. Sashiki sen antrenmanı normal yapacaksın. Antrenmanın temel mantığı şu ilk sapladığım kunaiden 2.sine kadar koşacaksınız. Aşşağı yukarı 30 adım. Ama benim adımlarım sizinkinden biraz uzun olduğu için 40 diyelim. Her attığınız 10 adım için durup bir kere olduğunuz yerde çömelip kalkacak ve koşmaya devam edeceksiniz. En uçtaki kunai'ye ulaştığınızda aynı işlemi birde dönüş için yapıp bir tam tur yapmış olacaksınız. Turunuz bittiğinde ise ikinizde farklı şeylere geçeceksiniz. Kodai sen koşunu bitirdikten sonra İpin ortasına geçeceksin. İpi toplamda 5 kere hızlı bir şekilde çevireceğim. Sen ise buna çarpmadan kurtulmaya çalışacaksın. 5 kere ipin üzerinden atladıktan sonra kunailere geri dönüp tekrar koşacak ve tekrar gelip yine ipten atlayacaksın. Sashiki sen ise ağacın dallarına çıkıp ayaklarınla çakra bağlantısı yapıp baş aşağı durarak benle satranç oynayacaksın. Her hamlen 1 tur sayılacak. Her bir hamle için ağaca çıktıktan sonra 10 saniyen var. 10 saniye içinde hamle yapmazsan sıra bana geçer. Hamleni yaptıktan sonra ise ağaçtan inip koşma işini aynı Kodai-kun gibi devam edeceksin. Bu antrenmanın süresi 4 satranç maçı kadar olacak. Yani Sashiki ile 4 kere oyun oynayıp bitirdiğimizde antrenmanınız da bitmiş olacak. '' diyecektim.

Biraz soluklandıktan sonra '' Şimdi bu yaptığımız ne işe yarayacak derseniz. Koşu size temel olarak kondisyon sağlayacak. Koşudan sonra Kodai-kun bağladığım ipten atlamaya çalışacak. İp atlama bir çocuk oyunu gibi gözüküyor olabilir ama Kodai koşu yüzünden yorgun olacak ve ben ipi rastgele bir hızda rastgele bir düzenle çevireceğim. Yani bir sefer üst üste 3 kere çok hızlı çevirebileceğim gibi çok yavaşta çevirebilirim. Bu yüzden Kodai-kun bu işlem için reflekslerine güvenmek zorunda kalacak. Sashiki için ise durum biraz daha farklı. Sen koşudan sonra yorgun bir şekilde ağaca çakra bağı ile tırmanıp baş aşağı bir şekilde zaman sınırıyla satranç oynamak zorunda kalacaksın. Bu sana savaş gibi yorucu ortamlarda etkin ve hızlı düşünme becerisi sağlayacak. Ayrıca tersten baktığın için odaklanmakta zorlanacaksın bu sayede kendini odaklanmaya zorlayarak konsantrasyonunu da geliştireceksin. Bu antrenman Kodai-kun için ağırlıklı olarak Refleks ve minimal olarakta kondisyon içerikli olurken Sashiki için Zeka ve minimal olarakta kondisyon içerikli olacak. Ek olarak kronometreleride kullanarak her bir koşu turunu kaç saniyede tamamladığınız, ipe kaç kere takıldığınız, oyunda kaç hamle yaptığınız, her biri için ne kadar zaman harcadığınız ve kaç el kazandığınız gibi çeşitli bilgileri bu not defterine yazacağım. Böylelikle bir hafta sonra bu deftere bakıp ne kadar gelişim kaydettiğinizi anlayabileceğiz. Bu hem eksiklerinizi anlamamıza yardım edicek hemde ne kadar geliştiğinizi görüp sizi motive edecek. '' deyip bir soruları yoksa antrenmana başlayacaktım.
Yukimura Shirou

Sonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir