Sahip

Moderatör: Game Master

Re: Sahip

Mesajgönderen Rangura Kenichi tarih 23 Nis 2015, 21:02

Tora`nın kurduğu her cümle sonrası noktayı kafasıyla onaylayarak noktalayan Kenichi oluyordu. Sadece bir kez bu garip alışkanlığının dışına çıkmıştı. Onda ise ajan benzetmesini üstüne biraz fazla alındığından "Tabi doğru diyosun." diyerek sesli olarak onaylamıştı. İşin aslı, sanki konuşmayı geçiştirmek için gözlerini kapatıp, dudağını hafiften sıkıştırarak, kafasını sallayıp yalancıktan insanları onaylayan samimiyetsiz tiplere benzemişti. Tabi kendisi bunun farkında değildi. Aslında Tora`da durumu pek takmadığından ortamı rahatsız eden parazitler oluşmamıştı. Sıra kendisine geldiğinde ise ilk önce seri ve büyük ısırıklar alarak ağzını elmayla doldurmuş ve geri kalan kısmı da Tora`nın çöpü attığı yere sallamıştı. Ağzındakileri bitirmeye başlayınca da konuşmaya başlamıştı. "Ben de ıskartaya çıktım. Bak bu yarayı görüyo musun? Bunu boynumu delen bir kunai yaptı. İşin kötü yanı kunai düşmanın değildi. Bizden birinindi." bunu derken sinirlenmemişti. Kafası yere bakar şekilde hüzünlü duruyordu. Sonrasında ise birden kafasını kaldırarak "Neyse ki Haruka yanımdaydı da kurtardı beni falan işte. Bende onu arıyorum. Buraya ona bakmaya geldim. Görev de mi değil mi falan diye. Hatta belki sende bilirsin. Tam adı Kawagishi Haruka. Kızıl gözlü bir kız. Biliyon mu?"
Resim
Kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım.
Künye
İsim: Rangura Kenichi
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: Orta-Düşük Gelirli / 10

Güç: 6
Çeviklik: 8
Kondisyon: 6
Potansiyel: 3
Varlık: 4
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler

Odak Bozukluğu: Kenichi hiperaktif olduğu için sürekli farklı şeylere odaklanır. Bu nedenle herhangi bir nesneye, olaya veya göreve olan dikkati kısa sürer. Ayrıca kendisini kısa bile olsa hareketsiz tutacak durumlarda sıkılır ve dikkati bozulur.

Ninjutsu
Chakra Keijin, B Rank

Taijutsu
Rinjoushou Stili, B Rank
-Reppuu, C Rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
Kullanıcı avatarı
Rangura Kenichi

Re: Sahip

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 01 May 2015, 13:27

Kunainin bir takım arkadaşı tarafından atıldığını duyduğu anda okkalı bir "Vay it!" çekiyor Tora. Bayağı sinirlendiği belli, aslında. Sen anlatmaya devam edince de, "Haaaaaaa, dur yav, tamam, bi' kaç ay önce öyle bi vukuat duymuştuk bizimkilerle. Çok saçma bişey. Adam çekmiş hapı çekmiş bonzaiyi çıkmış göreve. Birini yaraladılar dediydi, meğer o senmişin. Haruka'yı da tanıdım gibi biraz ya. Medic olması lazım kendisinin. Valla bence istersen burda bekle, ya da bak Akademi'ye falan git, orda arada sırada ders falan veriyorlar. Vermeseler de asistanlık yapıyorlar falan, hani kendisi yapıyor da ordan biliyorum. Daş gibi hatun vesselam."

Bıyık altından gülümsüyor. Vakti zamanında Haruka'ya yamanmaya çalıştığı belli elemanın. Yağmur hiç kesintiye uğramadan devam ediyor, sen ise bir sonraki adımını düşünüyorsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir