Jinpachi uzattığım birayı siklemedi. Bir de üstüne, sanırım buna mapushanede baya baya arabesk zerk etmiş olacaklar ki dünyanın en kro laflarını ederek yeni birayı da ısıtmaya kalkıştı. İşte orada duracaksın evlat dedim kendi kendime,
"Haklısın abi, çok doğru, zaten en mantıklı olan da o son dediğin, bir daha der misin?" diye söylene söylene aynı götüm götümlükle uzaklaşmaya niyetlendim. Bir göt lobunun sığabileceği boşluğu tekrar açmıştım aramızda, biraz daha azmedersem Uchimura'nın çoktan şarkısını bitirmiş ve gitmiş olmasını da fırsat bilerek topuklayabilirdim bile. Fakat olmadı olamadı işte, önce cart mı desem kart mı desem bir ses çalındı kulaklarıma. Lan bunun sesi şarkı söylerken nasıl değişiyor, evrimleşiyor? Ardından suratıma suratıma pamuk eller uzandı.
"Cebim orada değil genç bayan" diyeyazdım ki ağzıma kapandı bu el. Bir de bana uzatmadan önce avcunu mu öpmüştü? Tükürük kokuyordu zira. Kocaman gözlerle sarı çalı yumağına dönerken aynı eli bir de Pachi'ye yalattığını gördüm. Götüme göt atarak beni iyice ittirip oturmasına değinmiyorum bile. Sol bacağımı mıcım mıcım mıncırması, hormonlarımı değil anılarımı zıplattı ne yazık ki...
10-11 yaşında mıyım neyim. Beni genin yapmışlar. Ne sik yemeye yaptılar bilmiyorum sanırım akademinin artık amına koymayayım diye olabilir. Dediler genin açığı olan bir takım var seni oraya vercez Kiyo. Ok dedim. Bir gittim herkes benden büyük amına koyayım, aha bu Jinpachi var, Uchimura var, Uchimura'nın memeleri var, bir de sensei Shizuka var, var da var yani. Sensei'yi şimdi siktir ediyorsunuz, cidden o apayrı bir trajedi. Uchimura'nın memelerine geri geliyorsunuz. Ya da memeleri de sallayın, Pachi'nin çingene yanığı tenine gelin siz. Meğer bu sikik benden önceki takım üyesini taijutsu antrenmanı ayağına kırmış atmış, ölüsünü falan da sikmeye niyetlenince Shizuka dur demiş sen ne yapıyorsun senin ananı si... Yok lan Shizuka öyle bir şey dememiştir. İşte diğer bahtsız bebe artık bir sike yaramadığı için, bir de Pachi'nin oçluklarından bıktığı için bırakmış gitmiş, kariyeri daha adam gibi başlamadan bitivermiş. Yazık la. Aynı şey bana olmadı neyse ki, neredeyse takımdaki herkesin bütün insanlıktan nefret eden haysiyetsizler olması, benim de onlardan kalır yanımın olmaması aramızda garip ötesi bir bağ oluşturdu. Bir takım nasıl hem birbirinden ölesiye nefret edip, hem de yeri geldi mi takım çalışmasının en aşmış halini gösterebilir? Öyle bir takımdık işte. Şimdi az önce es geçtiğimiz memelere ve benim takımla olan yaş farkıma geri geliyorsunuz...
Artık 13 yaşında falanım, Uchimura da 15 oluyor. Baya baya alışmışız birbirimize takımca fakat kızla ben biraz fazla alıştık birbirimize. Daha doğrusu ben öyle sanıyorum. Küçüğüm aklım ermiyor ayağına ben bunun gidip gelip sütyenini çalıyorum, memesini mıncırıyorum hoşuna da gidiyor kevaşenin. Sonra bir gün geliyor, bu karı beni öpüyor! Baya baya alıp, boy farkı yüzünden belimden tutup öpüyor bildiğin en fransızından!
"Kiyo senden çok hoşlanıyorum~~" diyor! Ben de
"AY BEN DE SENDEN HOŞLANIYORUM SEVİŞEK Mİ?" diyorum. Sonra biz çıkmaya başlıyoruz ama
"Aman!" diyor
"Jinpachi duymasın..." diyor
"Ayıp olur utanırım saklayalım ondan." diyor. Tamam diyorum. Hatta sadece buna değil, dediği her şeye tamam diyorum aylar boyunca ama VERMİYOR KİTAPSIZIN KIZI! Dandik ilişkimiz boyunca ilerleyebildiğim tek şey sol memesinden sağ memesi oluyor sadece, yaşımı bahane ediyor sürekli! LAN YAŞI MI KALMIŞ BU İŞİN? Sabrediyorum. Sabrediyorum fakat bir gün Shizuka'sız dandik bir görevimsiye çıkıyoruz ve orada iplerimi koparıyorum
"Ben bu kıza geçireceğim arkadaş!" diye. Gece oluyor, müthiş karizmamla ilerliyorum kızın çadırına. Aşırı da eminim Jinpachi'nin uykusu ağır, Shizuka ortalarda yok, ben yakışıklıyım, kesin ikna edeceğim diyorum. İyice yaklaşıyorum, bakıyorum çadır sallanıyor. Bayağı bayağı sallanıyor yalnız.
"Mura-chaan~~ Kazıkları iyi çakamadın mı ne bu çadırın hali?" diyorum içeri dalmadan önce. Ses gelmiyor, iyice sevimlileşip
"Mura-chaaaaannnn~~" diyor ve fermuarı indiriyorum çadırın. Hunharca inip kalkan bir adet kahverengi göt görüyorum. Geri fermuarı kapatıp koşarak gidiyorum. Baya bi koşuyorum yalnız, vardığım yer bizim evin bahçesi oluyor.
Bir hafta falan kapanıyorum eve, sonra Kyou'nun da gazlamasıyla gözümü yumup ağzımı açmaya Uchimura'nın evine gidiyorum. Diyeceğim ki
"Duygularımla oynadın Mura, bunu bana nasıl yaparsın?", o ilişki orada bitecek. Sonra
"İstedim de vermedin çıban çıksın amında yarelli yarelli" diye şarkı söyleye söyleye siktir olup gideceğim. Çıktım cama. Tabi ilk defa evine geldiğim için rezil bir evde oturduğunu görünce şaşırıyorum, cam kırılmış böyle, üstünden bantlanmış falan, acıdım da hani bi yandan. İçeriyi göremediğim ve sabırsızlandığım için bir de ben kırıyorum bu camı. Sonra bir göt daha görüyorum. Tanıdık bir göt; abimin götü. Gerisini hatırlamıyorum abime şomarı geçirip kızı eşek sudan gelinceye kadar dövmüşüm. Sonradan öğrendiğime göre benim bunları bastığımın ertesi günü Pachi de bambaşka bir erkekle basmış Uchimura'yı. Zaten sonra da taşlar yerine oturdu ve orospuluğuna alet edildiğimizi acı bir şekilde anladık.
Şimdi ki zamana geri dönüyoruz. Uchimura 2 bilemedin 3 saniye okşamıştır bacağımı ama o olaydan beri yanımıza bir daha yavşama niyetli yanaşmadığı için bu denli geniş anıları anımsatması çok normal. Üstelik, onu dinlemeye gelişim yeni bir şey de değil, uzun zamandır Shizuka ve takımca paylaştığımız acı tatlı hatıralar anısına dinlemeye geliyorum onu ve beni ilk defa bu gece görmüyor. Biliyorum ne zaman gelsem beni fark ettiğini, sadece yanıma uğramadan gidiyor. Belki bazen gözgöze gelirsek gülümsüyor, o kadar, başka bir şey yok. Acaba Pachi de mi ilk defa geliyor? İlk defa mı hep bir aradayız? Acaba Uchimura şu an patavatsızlık mı yapıyor? Oha Pachi Mura'nın suratına tükürdü!
"Qnq sakin." dedim üstümdeki uzun kollu tişörtün çekiştirdiğim koluyla Mura'nın suratını silerken. Bu sırada da Pachi iyice coşmuş, oldukça haklı meselelerden sitem ediyordu. Daha fazla ses etmedim ben de. Didişmelerinin bitmesini bekledim ilk. Beni siklediklerine kanaat getirdiğimde de tekrar Mura'ya konuşmaya başladım.
"Bir dahaki sefere aile bireylerimden biri mortu çektiğinde..." dedim ilk.
"Taziye amaçlı Mumbar Dolması göndermezsen sevinirim. Hem, kaba bir davranış, hem de gönderdiğin genin nerede kaldığımı bulana kadar iyice kokmuştu. Sevgilim fark etmeden yok edene kadar akla karayı seçtim." dedim sonra.