Çok sıkıldım. Yatağımdayım ve bugün nedensizce fazla burgunum. Tekim ben, hep tektim, yine tekim. Bu başlarda sıkıntıydı tabii. Altı kişilik arkadaş grubunda formasyon üç bir iki olunca insan içerleniyor tabii.
Yalnızlığın bir ilaç olduğunu düşünenlerin amına koyayım. Kesinlikle tanrının taşak geçmek istediği insanlara bahşettiği bir ceza, belki de çözümsüz bie hastalık, öldürmeyip de süründürenlerden. Yoruldum artık, düşlerine ulaşamayan bir adamın düşer hayattan beklentileri.
Babam da uğramaz oldu, öldükten sonra annem. Neye yaradığını bilmeyen bir yaratığım ben, nefes alış sebebini bile siklemeyen.
Bugün dertliyim dostlar, bugün benim doğum günüm. Dünyadaki en boş günlerden biri belki de, herkesin evine kapalı olduğu günlerden.
Yüzümüze bakanımız kalmadı, Jouninlerin taşak konusu olduk. Dostlarım gitti, yoktu da zaten. Tanıdıklar diyelim.
Bugün benim doğum günüm ve ölmek için güzel bir gün, durgunluk hissi. Kan öksürüp de susan birinin vakti gelmiş gibi görünüyor. Geleceğim, sana gelemeyecek gibiyim.
Halsizim ve fazla'' ölü'' gibiyim.