RP Out: Hızlı yazmaya çalışmam yüzünden önceki mesajım çok özensizdi bende düzelterek tekrar attım umarım sıkıntı olmaz.
Odadan ayrılmamın ardından bir kat aşağıda olan arşive doğru haraketlendim. Geniş kordior ve merdivenleri arkamda bırakarak arşive doğru ilerliyordum. Arşiv odası uzun bir koridorun sonundaydı hayliyle bu koridorda da bir çok oda vardı. Yeterince ışık almayan bu oda dışarıda çakan yıldırımlardan dolayı arada aydınlanıyordu aynı şekilde ampullerde ani bir parlama veriyordu. Kapının yan tarafına konuşlandırılmış masada oturan Chuunin ayağa kalkmıştı. Tabiki de öyle olmalıydı Karanlığın Temsilcisi karşısında ayaklanması çok normal fakat bir böcekten yardım almam gerekmiyor onu burada indirmek isterdim ancak arşivin böyle bir koridorda olması bunu yapmamı riskli bir hale getiriyor en kestirme yoldan Akari’yi bulmalıydım.
“Bana yardımcı olamazsın! Gizli bir görev için buradayım ve arşive girmek için iznim var seninle konuşacak zamanım yok! Ha illa aksiyon yapacağım diyorsan git ve Ame-chou’nun ziyaretçi listesine bak daha yeni oradan geliyorum ha yok ben azar yemek istiyorum dersen git bir de Ame-chou’ya sor ondan da nasibini al. Ben beklerim”, diyecektim sinirli bir tavırla. Umduğum seçenekler şunlardı: Chuunin dosyayı almama izin verir veya Ame-chou’nun ziyaretçi listesine bakmaya gider ve geri döner. Ya da Ame-chou’yla konuşmaya gider ben o sırada işimi hallederim. Başka şıklarda var elbet ama bunlar en olumluları. Onların içinden de hangisi olsun dersen bir veya iki derim. Bu şıklarda herhangi bir aranma şeysi olmazdı. İki veya üç doğrultusunda odadan uzaklaştığı anda dosyayı aramaya koyulacaktım.
Tam benlik düşünceler. Her ne kadar planımı beğensem de bir genjutsu tekniği ile acı çektirmek isterdim şu böceğe. Benle nasıl konuştuğunu öğretmek için ama elden bir şey gelmez. Hazır öğretmek demişken o şişirme insanlardan da zamanı geldiğinde intikamımı alacağım. Benden bir şey saklamak mı? İmkansız Rai-sama ile oyun oynamanın ne demek olduğunu öğretmeliyim onlara. Zaten ateşle oynamaya karar verdiysen yanmaya hazır olmalısın değil mi?