Çarpışma

Moderatör: Game Master

Re: Çarpışma

Mesajgönderen Raijin Sora tarih 03 Nis 2015, 23:24

Daha iki uç gün önce hayatım sıradan ve sıkıcıydı. Köyden ayrılıp Chinen'in peşine düştüğümden beri hayatım oldukça değişmiş ve hareketlenmişti. İşte benim istediğim buydu kaos ve kan. istediğim şey şu anda Doushi kasabasında yaşanıyordu. Bu olaylarda baş aktör olabilir ve Chinen ile tanışabilirdim. Fakat içinde bulunduğum durumda bu pek muhtemel görünmüyordu. Bu ortamda pek de rahat dolaşamayacaktım. Bunu şimdi anlamıştım.

Etrafta jutsu kullanacak kadar bile bir boşluk yoktu. Ara sokakların hepsi katliamdan kaçışan insanlarla doluydu. İstediğim boşluğu bulamamış ve bir kere daha başarısız olmuştum. Seçeneklerim giderek azalıyordu üstelik ayak sesleri duyulan görevliler de bana zamanımın giderek azaldığını hatırlatıyordu. Riske mi girecektim yoksa siviller gibi güvenli yere mi yönelecektim? Geçmişimi ve geleceğimi düşünerek mantıklı bir karar vermeliydim. Ame'ye geri dönmek istemiyordum fakat burada tutsak da olmak istemiyordum. O yüzden oldukça kararsız kalmıştım.

Kararsızlığım yerini bir seçime bırakmıştı. Biraz daha riske girecektim. En azından bunu yapmalı ve etrafta biraz daha gezinmeliydim. Belki aradığım boşluğu bulur ve shinobiye dönüşürdüm belki de şu iki shinobiye rastlardım. Küçük bir ihtimal de olsa Chinen'e rastlardım. Sadece biraz daha bekleyecek ve etrafta umut ettiğim şeylerin olmasını bekleyecektim. Hadi talih kuşu bur kere de bu günahkara gül.
Resim

Künye
İsim:Raijin Sora
Element:Raiton
Seviye: C rank
Rütbe: Chunin

Alım Gücü: 4. seviye 2 Puan

Güç: 4
Çeviklik: 4
Kondisyon: 6
Potansiyel:8
Varlık: 4
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu

D-Rank
Shunshin

Raigami no jutsu (B-Rank)
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından elinde chakra biriktirir. Bu chakrayı elektriğe dönüştürdükten sonra, kullanıcıya doğru fırlatır. Fırlayan chakra havada bir kurt şeklini alır ve rakibe ilerlemeye devam eder. Bu sırada, kurt formu, kullanıcının eline bir elektrik akımı ile bağlı kalır. Bu şekilde, kullanıcı tekniği bozmadan kurdun yönünü veya hedefini değiştirebilir, objelerin üzerinden atlamasını sağlayabilir, ancak onu sabit tutamaz. Kullanıcıya isabet eden teknik ona yüksek derecede elektrik akımı verir ve bazı uzuvlarını kısa bir süreliğine uyuşturur. Menzil uzadıkça harcanan chakra da uzar.

Karasu Bunshin no Jutsu (C-Rank)
Kullanıcı kısa bir el mührünün ardından tekniği aktif eder, yapay kargalar kullanarak kendine bir klon oluşturur. Bu klon, diğer klon tekniklerine göre daha dayanıklıdır ancak daha güçsüzdür, kullanıcının tam potansiyeline sahip değildir. Bu klon teknik yapamaz. Ancak, aşırı hasar aldığında kısa süreliğine kargalara dönüşürler. Bu sırada, kullanıcı tekrar chakra kullanarak klonu birleştirebilir. Eğer bunu yapmamayı seçerse göğe yükselen kargalar kısa bir süre sonra kaybolur. Klonlar istedikleri zaman karga formuna bürünebilirler. Maksimum 3 klon oluşturulabilir. Kage Bunshin ve türevlerine göre çok daha az chakra yer.

Taijutsu

Kendou Stili/D-Rank(20 GP)
Kendou Stili/C-Rank(35 GP)

Genjutsu

Beceri Listesi

Katana Kullanma 1(3 GP)
Katana Kullanma 2(5 GP)
Katana Kullanma 3(6 GP)

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

4.Seviye Katana
Kullanıcı avatarı
Raijin Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 07 Nis 2015, 23:14

Sora: Etrafta herhangi bir boşluk oluşmuyor sen beklerken. Görevliler çatılardaki pozisyonlarını alıyorlar ve bütün mahalle hemen hemen 10 farklı açıdan kontrol edilmeye başlanıyor. Diğer mahalleler de öyle, muhtemelen. Yanık cesetlerin kokusu havaya karışırken, yanına gelen bir shinobi seni de itekleyerek olay yerinden uzaklaştırıyor ve meydana yönlendiriyor. Yapacak başka bir seçeneğin olmadığından son insan güruhuyla beraber uzaklaşıyorsunuz ortamdan.

Sora'nın 2 seçeneği var. Eğer başka bir şey yapmayacaksa, son bir RP yazıp konudan ayrılabilir. Dikkat çekmeden ortamdan uzaklaştığı varsayılacaktır. İsterse RP yapmaya devam edebilir fakat aksiyondan çok uzak şu noktada.

Hattori: Sen konuşmalarını bitirip kendini yere atmaya kalktığın anda, o yaptığın ani hareketle Yamada, birden tuttuğu sol kolunu dışa doğru çekiyor ve omzundan çıkarıyor!! Mükemmel bir acı vücudunda dolaşmaya başlarken bir acı çığlığı atarak yere seriliyorsun. Henge bozuluyor o noktada. Daichi Yamada'nın ayaklarının ucunda, yerde yatmaktasın. Sandaletlerinin ucunu görüyorsun. Yamada konuşuyor. "Siz, çatıdakiler! Mühürleri hazırlayın. Bir tanesini yakaladık." Etrafında olan biten herhangi bir şey göremiyorsun. Şu anda yerde yatmaktasın ve sol kolunu kullanamaz haldesin. Eğer bir şeyler yapmazsan bu son anların olacak.

Taiyou: Başarılı bir şekilde bozuyorsun Genjutsu'yu. Çevrendeki siviller buna çok dikkat etmeden koşuşturmaya devam ediyorlar. Sivil sayısı da bu arada git gide azalıyor, bu noktada çatıdaki bir kişinin seni farkettiğini anlıyorsun. "Burada!!" diye bir ses duyuyorsun. Muhtemelen bir kaç saniye sonra bir kaç kişi tepene binecek. Hazırlanmak için bundan fazla zamanın yok.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Raijin Sora tarih 10 Nis 2015, 22:30

Etrafta kaçışan siviller ve avını arayan shinobiler vardı. Bu manzara ile on dakika önceki manzara arasında dağlar kadar fark vardı. On dakika önce bu kasabaya imrenerek bakıyordum şimdi ise Ame'den bir farkı olmadığını görüyordum. Galiba bu dünyanın kaderinde olan bir şeydi. Bu kaderde kendime güzel bir yer ayırmalı ve ezilmemeliydim. Bunun için de şu lanet kadını bulmalı ve ondan bir şeyler öğrenmeliydim.

Etrafta son bir çırpınışla boşluk aramıştım ama nafileydi. Etrafim shinobilerle sarılmış ve başka bir seçeneğim kalmamıştı. Zaten arkamdan beni dürtükleyen shinobide bana bunu söylemeye çalışıyordu. Etrafta rahatça gezme planım etrafta canlı yürümeye doğru evrilmişti. Yanık kokusuna bir de planımın başarısız olması eklenince moralim yine düşmüştü. Burada salakça bir şey yapıp Chinen'i sonsuza kadar kaybedemezdim. Bugün benim için sabır günüydü ve zorda olsa bunu başaracaktım. Sivillere birlikte ilerleyecek ve neler olup bittiğini takip edecektim.

İlerlerken de etrafa göz gezdirerek fırsatı değerlendirecektim. O iki shinobinin başı oldukça dertteydi. Bu kasabada hem de ulu orta bir şekilde sivilleri öldürmek affedilecek bir şey değildi. Muhtemelen onları bulup öldüreceklerdir. Olaya dahil olmamam belki de daha iyi bir seçenekti. Bu olaylar Chinen'i bulma isteğimi azaltmamıştı. İşimin kolay olmadığını anlamıştım bir kere daha. Bu yol taşlı olsa bile o yürek ben de vardı ve bu engelleri aşacak ve hedefime ulaşacaktım. Ne kadar uzun sürerse sürsün.

out: nasıl bir yol izleyeceğim konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
Resim

Künye
İsim:Raijin Sora
Element:Raiton
Seviye: C rank
Rütbe: Chunin

Alım Gücü: 4. seviye 2 Puan

Güç: 4
Çeviklik: 4
Kondisyon: 6
Potansiyel:8
Varlık: 4
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu

D-Rank
Shunshin

Raigami no jutsu (B-Rank)
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından elinde chakra biriktirir. Bu chakrayı elektriğe dönüştürdükten sonra, kullanıcıya doğru fırlatır. Fırlayan chakra havada bir kurt şeklini alır ve rakibe ilerlemeye devam eder. Bu sırada, kurt formu, kullanıcının eline bir elektrik akımı ile bağlı kalır. Bu şekilde, kullanıcı tekniği bozmadan kurdun yönünü veya hedefini değiştirebilir, objelerin üzerinden atlamasını sağlayabilir, ancak onu sabit tutamaz. Kullanıcıya isabet eden teknik ona yüksek derecede elektrik akımı verir ve bazı uzuvlarını kısa bir süreliğine uyuşturur. Menzil uzadıkça harcanan chakra da uzar.

Karasu Bunshin no Jutsu (C-Rank)
Kullanıcı kısa bir el mührünün ardından tekniği aktif eder, yapay kargalar kullanarak kendine bir klon oluşturur. Bu klon, diğer klon tekniklerine göre daha dayanıklıdır ancak daha güçsüzdür, kullanıcının tam potansiyeline sahip değildir. Bu klon teknik yapamaz. Ancak, aşırı hasar aldığında kısa süreliğine kargalara dönüşürler. Bu sırada, kullanıcı tekrar chakra kullanarak klonu birleştirebilir. Eğer bunu yapmamayı seçerse göğe yükselen kargalar kısa bir süre sonra kaybolur. Klonlar istedikleri zaman karga formuna bürünebilirler. Maksimum 3 klon oluşturulabilir. Kage Bunshin ve türevlerine göre çok daha az chakra yer.

Taijutsu

Kendou Stili/D-Rank(20 GP)
Kendou Stili/C-Rank(35 GP)

Genjutsu

Beceri Listesi

Katana Kullanma 1(3 GP)
Katana Kullanma 2(5 GP)
Katana Kullanma 3(6 GP)

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

4.Seviye Katana
Kullanıcı avatarı
Raijin Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 21 Nis 2015, 05:40

Napak, pasiflik verek mi?

Verek verek. Taiyou'lar ilk pasiflik uyarısını almıştır.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Bakuhatsu Taiyou tarih 23 Nis 2015, 20:23

Taiyou, sen bir koruyucusun. Köyü kötülerden koruyacaksın. Kötülerden korumak için bazen iyileri, hatta suçsuzları öldürmen, katletmen gerekecek. Sana cani diyecekler, sana canavar diyecekler, seni kötüleyecek adını küfürlerle anacak, bingo kitabına resmini koyacaklar. Dahası seni öldürmeye çalışacaklar ! Bunlara hazırlıklı olmalısın. Sevdiklerin, dostları ölecek. Yalnızlığı anlayacaksın Taiyou. Lakin her gidenin yerini bir gelen alacak. Bunları görecek, yaşayacaksın. Zamanı gelecek amaçların,arzuların senden uzaklaşacak gün gelecek hepsi avucunun içinde sallanacak. Taiyou ! Sen kendi doğrularını doğru onların doğrularını yanlış bil. Dostlarına, doğrularına şevkat ; düşmanlarına, rakiplerine ölüm ol. Asla durma ve ilerle ... Hala hatırlıyorum bu yola koyulmadan önce kendimle tartışmalarımı. Bu yaptığım doğru muydu ki ? Gerçekten de Ayuri'yi bulmalı ve ona katılmalı mıydım ? Benim peşime de düşeceklerdi böyle olunca. Hep shinobilerden kaçarak yaşayabilecek miydim ki ? Belkide daha iyi bir yaşamım olur. Her şey aklımın duvarlarında yarım yamalak cevaplarla duruyordu. Şuan kuzenimin iyiliğini düşünmeliydim. Yolun başındayken "Dostlarına, doğrularına şevkat ; düşmanlarına, rakiplerine ölüm ol..." demiştim. Öyleyse bu kusa ninjalarının işine bakmalıydım. Birazdan geleceklerdi, biliyordum. Kalbimin derinliklerinde hissediyordum bunu. Ölüm olacaktım. Hepsinin ölümü ...

Köylüler ve insanlar seyrekleşmişti. Tahminimde bir iki shinobi beni fark etmiştir. "Burada!!" sesleri pek suikast benzeri bir saldırı yapacaklarını göstermiyordu. Burayı bir muharebeye çevireceklerdi. Benim ölümümle sonuçlandırılmak istenen bir muharebeye ...

Duruşumu aldım. Öldürmek bir insan iç güdüsü sonuçta ... Bu iç güdü fazla olursa canavar, az olursa yem oluyorsunuz. Şimdi size eski bir efsaneyi canlandıracağım. Meşhur ejderhalar ve onların ölümcül pençeleri ...
"Kagitsune" ateşdten pençeler oluşturacaktım. Bu dövüş sırasında darbelerimin daha güçlü olmasına sağlayacaktı. Tekniği hazırlar hazırlamaz çatıya çıkacaktım ve dövüşmeye başlayacaktım.
Kullanıcı avatarı
Bakuhatsu Taiyou

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 18 May 2015, 21:52

Sora'ya ayıp oldu. Konunun hiç varolmadığı varsayılacaktır. Sora olur da pasiflikten dönerse ona bir şeyler ayarlayacağım.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir