Kafam Güzel, Ishi Daha Güzel

Moderatör: Game Master

Re: Kafam Güzel, Ishi Daha Güzel

Mesajgönderen Miyazono Akane tarih 05 Nis 2015, 14:59

Yanımda uzanan kişi gerçekten Takahiro mu? Daha önce bu kadar içten gülümsediğini görmemiştim. Genellikle piç piç sırıtırdı. Sanırım düşündüğüm kadar kötü bir insan değil. Daha birkaç saniye öncesine kadar hayatımın içine ettiği için ondan nefret etmiyor muydum ben? Ondan birkaç saat önce de onu dostum olarak görüyordum. Sanırım birkaç saat önceki hislerime geri döndüm. Neden duygularım bu kadar çabuk değişiyor ki? Bir çocuk gibiyim. Ama bu halimden memnunum. Çabuk değişen duygularım bana güzel anlar yaşatıyor. Örnek olarak Takahiro'yu yumrukladığım anı verebilirim. Gerçekten çok zevk almıştım! Tabii zevk almamın sebebi o an Takahiro'dan nefret ediyor oluşumdu.

Takahiro bana hayallerinden bahsetti. Demek Takahiro sırf zengin olmak için bu işin içine girdi. Zengin olmak ha, ne kadar da küçük bir hayal! Benimkinin yanında bir hiç! Ben dünyadaki en iyi dövmeci olmayı hedefliyorum! Zaten dünyadaki en iyi dövmeci olduğumda zengin olacağım. Yani bir taşla iki taş vuracağım. Ama hayaller ne kadar küçük olsa da sonuçta hayal. Herkesin bu dünyada bir hedefi var ve herkes onu gerçekleştirmek için var gücüyle çalışıyor. İnsanların "kötü" dediği kişilerin bile hayalleri vardır elbet. Onlarda bir şeyler yapmak için çabalayan insanlar. Bi'dakka ya. Ben niye burda felsefe yapıyorum ki? Ben böyle bir insan değildim...

Takahiro bana doğru gülümserken ellerimi kafamın arkasına atıp kısık bir ses ve utangaç bir tavırla "Sabahki yumruk için... Özür dilerim." Fazla özür dileyen bir insan değilim tamam mı! O yüzden birazcık utandım söylerken. Tek sebebi bu! Özür diledikten hemen sonra ise Takahiro'ya dönüp "Eğer olurda beni unutursan sana bu sözlerini hatırlatırım!" diyecektim tatlı bir sırıtmayla. Aslında tatlı sırıtmaya ihtiyacım yok çünkü ben her şekilde tatlıyım zaten. Ben, Miyazono Akane, Ishigakure'nin en tatlı kızıyım!
Ishigakure'nin süper-elit zeki ve güzel hanımefendisi Miyazono Akane.

Künye
İsim: Miyazono Akane
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4

Güç: 9
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 2
Varlık: 5
Zeka: 3

Eksiklikler/Özürler
-Madde Bağımlılığı
-Disleksi
-Eski Mahkum

Ninjutsu
-Shunshin

Taijutsu
-Juudaichi Stili A-Rank

Genjutsu
-Kanryousou
-Rakumei no Jutsu

Beceri Listesi
-Dövme Sanatçılığı 8

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Ek Dezavantaj: İlk olarak, karakterin artık Takahiro'nun ismini "pembe nane" olarak bildiğin uyuşturucusuna bağımlı hale gelmiş durumdadır. En geç her 12 saatte bir bu uyuşturucudan almadığın takdirde karakterin ölecektir. Her konu başında uyuşturucuyu almak için geriye kalan zamanın belirtilecektir. Bunun yanında, şu anda yanında ekstradan sadece 1 doz uyuşturucun bulunmaktadır. RP dışı zamanlarda bir şekilde uyuşturucuyu tedarik ettiğin varsayılacak, ancak RP içerisinde yanında taşıdığın uyuşturucu miktarı dikkate alınacaktır. Uyuşturucuyu almak için konu açmak zorundasın.
Kullanıcı avatarı
Miyazono Akane

Re: Kafam Güzel, Ishi Daha Güzel

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 08 Nis 2015, 19:32

Kapalı konu
Konu sanırım burada sonlanıyor, zira yapılacak bir şey kaldı mı bilmiyorum. Gerçi sonlanması senin lehine olacaktır.

İlk olarak, karakterin artık Takahiro'nun ismini "pembe nane" olarak bildiğin uyuşturucusuna bağımlı hale gelmiş durumdadır. En geç her 12 saatte bir bu uyuşturucudan almadığın takdirde karakterin ölecektir. Her konu başında uyuşturucuyu almak için geriye kalan zamanın belirtilecektir. Bunun yanında, şu anda yanında ekstradan sadece 1 doz uyuşturucun bulunmaktadır. RP dışı zamanlarda bir şekilde uyuşturucuyu tedarik ettiğin varsayılacak, ancak RP içerisinde yanında taşıdığın uyuşturucu miktarı dikkate alınacaktır. Uyuşturucuyu almak için konu açmak zorundasın. Ve son olarak, bu konuya mahsus olmak üzere, uyuşturucu için alım gücünde bir düşüş yapmıyorum, ancak bu diğer konularda da düşmeyeceği anlamına gelmiyor. İstersen bu out'un uyuşturucu ile olan kısmını imzana bir yere monte et, bizim için de rahatlık olsun. :)

Ödül olarak ise 25 GP veriyorum, tepe tepe kullan.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir