Kafam Güzel, Ishi Daha Güzel

Moderatör: Game Master

Re: Kafam Güzel, Ishi Daha Güzel

Mesajgönderen Miyazono Akane tarih 22 Mar 2015, 13:01

Madem benim hayatımı cehenneme çevirmek istiyorsun, izin veriyorum istediğini yap! Karşılığında ben de senin hayatını cehenneme çevireceğim! Benim hayallerim vardı. Yakışıklı bir adamla evlenecek, babamın dükkanını devralacak ve dünyadaki en iyi dövmeci olacaktım! İnsanlar sanatıma hayran olmuş gözlerle bakacaktı. Her gördüklerinde "Yha bnada ypsnaa" diyeceklerdi. Bende cool bir şekilde onları reddedecektim. Yaşlanınca kendime bir öğrenci bulacaktım ve mutlu bir şekilde ölecektim! Hayallerim vardı pis herif! 3 saate bir bu zıkkımı alırsam hayallerimi nasıl gerçekleştiririm? Eğer hayatımın içine etmekte bu kadar kararlıysan ben de seninkinin içine ederim!

Kaçmaya çalışıyor. Hıh! Senin gibi sıradan bir insanın benden, koskoca Akane-sama'dan kaçabilme ihtimali var mı? Hiç güleceğim yoktu. Gülmedim de zaten. Kaçmaya çalışmadan önce bana yararlı bilgiler verdi. Uyuşturucunun dozu ne kadar artarsa süre o kadar kısalırmış. Benim dururumda 12 saate bir almam gerekiyormuş. Yer miyim lan ben bu numarayı? O kadar az dozun böyle bir yan etki yapmayacağına adımın Akane olduğu kadar eminim! Eğer böyle bir yan etkisi olsaydı kendisi içmezdi. Benden para koparmaya çalışıyor kesinlikle! Çok toyca. Önce Akane-sama'dan kaçmaya çalıştı, sonrasında onu dolandırmaya. Böyle aptal insanların etrafımda olması ne güzel.

Aklıma bir plan geldi! Takahiro'ya duygu sömürüsü yaparak bana "gerçekleri" anlatmasını sağlayabilirim. Planıma göre kaçan Takahiro'ya hızlıca yetişecek ve beline narin kollarımla sarılacağım. Hemen ardından kulağına yaklaşacak ve korkmuş bir ses tonuyla "Korkuyorum Takahiro, bana yardım et." diyeceğim. Hemen ardından kafamı omzuna koyacak ve ağlıyormuş gibi yapacağım! Süper plan! Kesinlikle tutar! Ondan hoşlandığımı falan düşünür belki, o zaman istediğim bilgiyi almak kolaylaşır! Yaşasın benim üstün zekam!
Ishigakure'nin süper-elit zeki ve güzel hanımefendisi Miyazono Akane.

Künye
İsim: Miyazono Akane
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4

Güç: 9
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 2
Varlık: 5
Zeka: 3

Eksiklikler/Özürler
-Madde Bağımlılığı
-Disleksi
-Eski Mahkum

Ninjutsu
-Shunshin

Taijutsu
-Juudaichi Stili A-Rank

Genjutsu
-Kanryousou
-Rakumei no Jutsu

Beceri Listesi
-Dövme Sanatçılığı 8

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Ek Dezavantaj: İlk olarak, karakterin artık Takahiro'nun ismini "pembe nane" olarak bildiğin uyuşturucusuna bağımlı hale gelmiş durumdadır. En geç her 12 saatte bir bu uyuşturucudan almadığın takdirde karakterin ölecektir. Her konu başında uyuşturucuyu almak için geriye kalan zamanın belirtilecektir. Bunun yanında, şu anda yanında ekstradan sadece 1 doz uyuşturucun bulunmaktadır. RP dışı zamanlarda bir şekilde uyuşturucuyu tedarik ettiğin varsayılacak, ancak RP içerisinde yanında taşıdığın uyuşturucu miktarı dikkate alınacaktır. Uyuşturucuyu almak için konu açmak zorundasın.
Kullanıcı avatarı
Miyazono Akane

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 23 Mar 2015, 21:38

Takahiro'nun peşinden çıktığın anda, onun evin kapısını açmak üzere olduğunu görüyorsun. Hızlıca koşmaya devam ediyor ve evin çıkışını 1-2 metre geçtikten sonra Takahiro'yu narince belinden kavrıyorsun. Takahiro'ya cümleni söyledikten sonra, aklındaki davranışları sergiliyorsun. Ne var ki Takahiro seni hızlıca ittiriyor ve "Uyuşturucuyu beleşe getirmek için seni becermemi mi istiyorsun Akane-chan? Hiç hoş değil, hiç! Seksle ticareti asla birbirine karıştırma!" diyerek koşmaya devam ediyor. Tabi bu sırada bir kez daha "12 saat sonra parayla beraber gel! Seksi ödeme olarak kabul etmem." diyor. Takahiro her ne kadar sıradan bir insana göre hızlı koşuyor olsa da, senin ona yetişmen gayet mümkün görünüyor. Ancak bunu çabuk bir şekilde yapmazsan, olayların insanların yoğunlaşmaya başladığı bölgelere kayması muhtemel görünüyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Miyazono Akane tarih 24 Mar 2015, 20:55

Şu erkekler yok mu, akıllarındaki tek şey seks! Ben orda romantik bir ortam oluşturmaya çalışmama rağmen tamamen yanlış anlaşıldım! Benim gibi alımlı, güzel, zeki bir ishigakure hanımefendisi asla o dört harfli şey hakkında düşünmez! Ben daha çok sanatı, böcekleri ve çiçekleri düşünürüm. Ne de olsa benim gibi birisine böyle şeyleri düşünmek yakışır? Neyse, kısa kesicem iyi kız tavırlarından sıkıldım.

Takahiro'nun verdiği uyuşturucuyu 12 saate bir almazsam öleceğimi düşünmüyorum. Bu besbelli para tuzağı! Takahiro'da benimle aynı dozda almıştı değil mi? Kim kendini bile bile bağımlı yapar ki? Tamam, çok güzel bir etkisi var ama ben böyle bir şeye bağımlı olmak istemiyorum. Bağımlılıktan kastettiğim ucunda ölüm olan bir bağımlılık. Bende genel olarak uyuşturuculara bağımlıyım fakat içmezsem ölmem. En fazla kriz geçirip hastaneye kaldırılırım. Yani ben öyle düşünüyorum.

Takahiro kullanıcının önce komaya gireceğini, sonrasında ise öleceğini söyledi. Eğer uyuşturucuyu benim için enjekte edebilecek birini bulabilirsem uyuşturucuyu aldıktan sonra onun yanında beklerim. Baktı kendimden geçiyorum anında uyuşturucuyu enjekte eder! Büyük ihtimalle öyle bir şey yok zaten. Süper plan di'mi? Şimdi siz neden böyle düşündüğümü merak ediyorsunuzdur. Hemde gözlerimin önünde canlı bir kanıt olmasına rağmen. Takahiro'nun evde söylediği gibi önemli olan aldığın doz. Adamlara fazla doz verdiğini söyledi, bana ve kendine ise normal dozda verdi. Bu yüzden öldürücü bir bağımlılık yapmayacağını düşünüyorum.

Planım güzel ama planda bazı problemler var. Öncelikle bana uyuşturucuyu kim enjekte edecek? Tanıdığım kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. İsteyebileceğim kişi sayısı ise... yok! Kimseden böyle bir şey isteyemem. İşte planın sıçtığı nokta burası. Takahiro'dan istesem reddeder çünkü işine gelmiyor. Anam-babam öğrenirse zaten annem ölümüne döver beni. Ayase'den de isteyemem. Keji'de bir seçenek değil. Zaten benimle konuşan insan sayısı o kadar lan! Aaa bi dakka! Şu Kiyo cücesini unuttum! Yok yok, ondan da hayır gelmez bana. Yapabilecek bir şeyim yok mu?

Bu kafayla daha fazla düşünmek istemiyorum, öncelikle uyumam lazım. Acccayip uykum var. Sonuçta birkaç saatlik uykuyla duruyorum, ayrıca o birkaç saatlik uyku da ağacın tepesinde oldu yani! Anlayacağınız deli gibi uykum var, gözlerim bana itaat etmiyor artık. Şimdi bana uyuyacak yer lazım. Evimde uyuyamam, evi en son bok götürüyordu. Bu yüzden az önce çıktığım Takahiro'nun evine girip yatağında birkaç saat uyuyacağım. Umarım geçenki gibi birkaç müşteri evi basmaz.

Künye

Eksiklikler/Özürler
-Madde Bağımlılığı
-Disleksi
-Eski Mahkum

Ninjutsu
-Shunshin

Taijutsu
-Juudaichi Stili A-Rank

Genjutsu
-Kanryousou
-Rakumei no Jutsu

Beceri Listesi
-Dövme Sanatçılığı 8

-

Ek Dezavantaj: İlk olarak, karakterin artık Takahiro'nun ismini "pembe nane" olarak bildiğin uyuşturucusuna bağımlı hale gelmiş durumdadır. En geç her 12 saatte bir bu uyuşturucudan almadığın takdirde karakterin ölecektir. Her konu başında uyuşturucuyu almak için geriye kalan zamanın belirtilecektir. Bunun yanında, şu anda yanında ekstradan sadece 1 doz uyuşturucun bulunmaktadır. RP dışı zamanlarda bir şekilde uyuşturucuyu tedarik ettiğin varsayılacak, ancak RP içerisinde yanında taşıdığın uyuşturucu miktarı dikkate alınacaktır. Uyuşturucuyu almak için konu açmak zorundasın.
Kullanıcı avatarı
Miyazono Akane

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 27 Mar 2015, 19:27

Takahiro'nun evine gidip boş bir yer buluyorsun ve kafayı koyduğun gibi uyumaya başlıyorsun. Uyandığında ise hemen hemen her yerin hemen hemen karanlık olduğunu görüyorsun. Kafanda ister istemez basit bir hesap yaptığında, yaklaşık 11 saat kadar uyumuş olduğunu fark ediyorsun. Uyuduğun yerden kalkıp dışarıya çıkmak istediğin sırada ise, birden başın şiddetli bir şekilde dönmeye başlıyor ve kalbin neredeyse yerinden çıkacak gibi atıyor. Yattığın yerde doğrulup birkaç dakika sabit durarak iki durumun da geçmesini bekliyorsun ve dönme ve çarpıntı geçtiğinde yataktan kalkabiliyorsun. Bu anda ise ilk hissettiğin şey garip bir soğukluk oluyor ve elini alnına götürdüğünde, neredeyse sırılsıklam ter olduğunu görüyorsun. Bunca şeyin ise hayra alamet olmadığı kesin duruyor. Evin içine şöyle bir baktığında ise kimsenin olmadığını görüyorsun. Evde Takahiro'dan en ufak bir iz bulunmuyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Miyazono Akane tarih 29 Mar 2015, 12:58

İnsanlar bana saldırıyor, korkuyorum! Onlara ne kadar vurursam vurayım ayağa kalkıyorlar! Bir tanesinin kolunu koparmama rağmen sanki hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalktı ve beni kovalamaya devam etti! Benim bu kadar çok sevdiğim köyümün halkı neden bana saldırıyor? Onlara kötü bir şey yapmadım! Kimle konuşmaya çalışırsam çalışayım çıkardıkları tek ses "Hööğğhh"! Babam bile biricik kızına ,bana, saldırmaya çalıştı! Yine kafam güzelken bir şeyler mi yaptım? Bunlar neden beni kovalıyor? Tek yapabileceğim köyden kaçmak! Benim köyden gitmemi mi istiyorlar yoksa? Neden böyle yapıyorlar, korkuyorum!

Büyük bir korkuyla gözlerimi açtım. Etrafın karanlık olması beni daha da fazla korkuttu. Fakat bu korkum uzun sürmedi. Gördüklerimin rüya olduğunu hemencecik anlayıverdim, sonuçta ben zeki bir kızım. Biraz kendime gelince gözlerim etraftakileri ayırt edebilmeye başladı. Böylece Takahiro'nun odasında olduğumu anladım. Havanın karanlık olması benim uzun bir süre uyuduğumun belirtisiydi. Yaklaşık 10-11 saat uyumuş olmalıyım. Bu kadar uyuyacağımı düşünmemiştim. Sanırım 17 senelik ömrümdeki en uzun öğle uykusuydu. Benim gibi genç kızlar güzelliklerini koruyabilmek için uzun süre uyumalılar. Ben de tam olarak onu yapıyorum!

Yataktan kalkmak için hareketlendiğimde başım şiddetli bir şekilde dönmeye, kalbim ise vücudumdan çıkmak istercesine atmaya başladı. Shinobi hislerim sağolsun sakin kalmayı başarabildim. Oturur pozisyona geçtikten sonra derin derin nefes almaya başladım. Birkaç dakika bekledikten sonra eski halime dönmeyi başardım. Hemen ardından yataktan kalktım. Kalkar kalkmaz alnımda garip bir soğukluk hissettim. Elimi alnıma götürdüğümde sırılsıklam olduğunu fark ettim. Uyuşturucuyu almayınca böyle mi oluyor? O kadar ümitlenmiştim halbuki! Bende biliyorum almazsam öleceğimi ama insan ümidini kesmek istemiyor işte! Neyse, ben zeki bir kızım o yüzden buna da bir çare bulurum! Aklıma şuan bir şey gelmiyor fakat biraz düşünürsem eminim bir şeyler bulurum.

Uyuşturucuyu alma zamanım bu kadar yaklaşmasına rağmen Takahiro nerede? Eğer almazsam öleceğimi o söylemişti hem de! Neyse, Takahiro gelmese de gidip kendim uyuşturucuyu alabilirim. Uzun zamandır şırınga kullandığım için yapabileceğimi düşünüyorum. Bir saat kadar oturup Takahiro'yu beklerim, gelmezse gidip kendi işimi kendim hallederim.

10 dakka bekledim ve sıkıldım! Bu evde eminim yapılacak güzel şeyler vardır! Sonuçta Takahiro'nun evi değil mi? Planım evin odalarını tek tek gezmek! Her odayı tek tek gezeceğim ve neler olduğuna bakacağım! Zaten merak ettiğim bir oda var, hani sabah önünden geçerken ağır bir koku aldığım oda varya hah orası! Ama oraya en son gideceğim çünkü en güzel yeri en sona saklamak istiyorum.

Künye

Eksiklikler/Özürler
-Madde Bağımlılığı
-Disleksi
-Eski Mahkum

Ninjutsu
-Shunshin

Taijutsu
-Juudaichi Stili A-Rank

Genjutsu
-Kanryousou
-Rakumei no Jutsu

Beceri Listesi
-Dövme Sanatçılığı 8

-

Kullanıcı avatarı
Miyazono Akane

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 29 Mar 2015, 18:02

Kapalı konu
Evde zaten iki oda var demiştim, o yüzden direk diğer odaya gittiğini varsayıyorum. Zira şu anki odada yapacak bir şey yok zaten. Ayrıca ağır koku evin tamamına hakim durumda, o odaya has bir koku değil.

Bulunduğun odadan çıkıp, Takahiro'nun diğer odasına girdiğinde, seni boş bir masa ve masanın üstünde bir sürü kağıt parçası karşılıyor. Bu masanın dışında hassas terazi, bol miktarda şırınga, serum hortumları ve bir poşet dolusu tütün karşılıyor. Koridorda hissettiğin ağır koku, bu odanın içinde kendini daha fazla belli ederken, duvarın hemen yanında duran büyükçe bir dolabın yanındaki, ufak bir pişirme ocağının hemen üstünde bulunan bir torba gözüne ilişiyor. Tamamen siyah olan bu torbayı açtığında ise, içinde her biri ayrı ayrı paketlere sarılmış, birkaç çeşit ot seni karşılıyor. Her ne kadar uzun zamandır uyuşturucu kullanıyor olsan da gördüğün bu otlar daha önce gördüğün veya bildiğin türden otlar olmuyor. Son olarak torbanın en alt kısmında, ufak bir poşete sarılmış pembe, una benzeyen toz buluyorsun.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Miyazono Akane tarih 04 Nis 2015, 14:45

Kapalı konu
Kusra bakmayın yazarken kafam biraz güzeldi :lol: :lol: Birde ağır kokunun bulunduğum odada hafiflediğini söylemiştiniz, daha havadar olduğunu söylemiştiniz, o yüzden koku olayını öyle yaptım. Son olarak bu kadar geç yazdığım için özür dilerim.

Gerçekten kaliteli bir kunoichiyim. Arı kadar hızlı, kelebek kadar güzel, bok böceği kadar sessizim. Takahiro'nun odasına da bu özelliklerimi kullanarak girdim. Özellikle bok böceği kadar sessiz olmaya özen gösterdim. Oda tahmin ettiğimden daha boştu. Boş bir masa, birkaç poşet ve büyük bir dolap var. Ben daha çok bir bilim adamın odası gibi hayal etmiştim. Etrafta garip aletler, borulardan akan uyuşturucular. Boşuna ümitlenmişim. Sonuçta Takahiro yerel bir satıcı. Ondan böyle büyük şeyler beklememeliyim. Ama pembe naneyi yapan da o! Nerede üretiyor peki bu pembe naneyi? Burada ürettiği için bu kadar koktuğunu sanıyordum. Hmm, ilginç...

Poşetin içinde tonla ot var! Hem de bunlar daha önce hiç görmediğim otlar! Hepsini tek tek denemek istiyorum fakat hepsine verecek param yok! Aaah~~ Tanrım, neden! Neden bu kadar fakirim! Shinobi yerine başka bir şey olsaydım keşke! Shinobiliğe harcadığım zamanı kendimi dövme yapımında geliştirmek için harcasaydım şuan dünyanın en iyisi olabilirdim! Dünyanın en iyisi olduğum için zengin de olurdum! Zengin olunca da istediğim kadar uyuşturucu içebilirdim! Lanet olsun sana dünya!

Torbayı biraz daha karıştırdıktan sonra pembe bir toz buldum. Bu otları daha önce neden hiç görmediğimi şimdi anladım. Bu otlar Takahiro'nun icadı pembe nanenin yapımı için kullanılıyor. Ocağın üstünde bıraktığına göre otları kaynattıktan sonra tozu ekliyor olmalı. Yapmayı bilseydim hiç düşünmeden poşeti çalıp kaçardım. Sonrasında gelsin paracıklar! Ama bilmiyorum, kendim yapmaya çalışırsam bir şeyleri yanlış yapıp ölümüme neden olabilirim, o yüzden riske girmemeyi tercih ediyorum. Takahiro gelene kadar beklerim büyük ihtimalle. Umarım dışarıda belaya bulaşmamıştır, eğer belaya bulaştıysa ben gerçekten ölebilirim!

Madem beklemeye karar verdim boş durmak olmaz! Şu büyük dolabın içinde ne var bakmak istiyorum. Dolabın içindekilere baktıktan sonra büyük ihtimalle salona geçerim. Tabii dolabın içinde önemli bir şey yoksa geçerli bu. Eğer önemli bir şey varsa orda kalırım. Daha sonrasını düşünmeye gerek yok zaten.

Künye

Eksiklikler/Özürler
-Madde Bağımlılığı
-Disleksi
-Eski Mahkum

Ninjutsu
-Shunshin

Taijutsu
-Juudaichi Stili A-Rank

Genjutsu
-Kanryousou
-Rakumei no Jutsu

Beceri Listesi
-Dövme Sanatçılığı 8

-

Kullanıcı avatarı
Miyazono Akane

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 04 Nis 2015, 18:11

Odadaki dolabın kapağını açmak için hamleni yaptığın sırada, birden odanın kapısında "Donlarımı arıyorsan uyuduğun odaya bakmalıydın Akane-chan!" diyen Takahiro'yu görüyorsun. Yüzüne hiç de yakışmayan piç bir gülümseme ile sana bakan Takahiro "Tahmin ediyorum son saatlerindesin, ne yapacaksın?" diye soruyor sana odanın içine girerken. Sen tam bu esnada dolabın kapağını bırakıyorsun ve birden soğuk terler alnından aşağıya dökülmeye başlıyor. Kalp atışların bariz bir şekilde hızlanıyor ve sanki damarlarında akan kan kaynamaya başlıyor. Başın giderek dönmeye başlarken Takahiro "Hatta son dakikalarınmış... Bir dozu sana dost indirimi ile satabilirim. Tabi ölmek istersen, tercihine saygı gösteririm." diyor. Gözlerin giderek bulanıklaşmaya başladığında ise, Takahiro'nun sana gerçekleri söylemiş olduğunu düşünmeye başlıyorsun.

Kapalı konu
Eğer uyuşturucuyu alacaksan, tüm paranın yanında olduğunu bilerek, elini cebine atıp bir miktar para çıkaracaksın. Çıkardığın paranın ne kadar olduğunu bilemeyeceksin ve ne kadar çıkarmak isteyeceğin konusunda da bir çaban olamayacak.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Miyazono Akane tarih 04 Nis 2015, 19:06

Merak ediyorum, tam önümde duran dolabın içinde ne olduğunu. Evin içindeki ağır kokunun sebebi büyük ihtimalle önümde duran dolabın içinde. Fakat bu ağır kokunun kaynağının ne olduğunu beklemek için biraz daha beklemem gerekiyor çünkü Takahiro geldi. Suratında her zamanki gibi piç bir gülümseme vardı. Donlarını arayıp aramadığımı sordu. Haha! Çok komik gerizekalı. Benim gibi güzelli abidesi bir insan senin pis donlarına mı kaldı? Sokağa çıkıp herhangi birine donunu verip veremeyeceğini sorsam anında verirler. Hem de bembeyaz, temiz donlarını verirler! Bi'dakka! Şuan gerçekten donlar hakkında düşündüğüme inanamıyorum.

Birkaç saatim mi kaldı? Bu bir anda anormalleşen kalp atışımı ve alnımdan dökülen terleri açıklıyor. Tanrıya şükürler olsun ki yanımda para var. Uyuşturucuyu hiçbir sıkıntı çıkmadan alabileceğim için seviniyorum. Belirtiler bu kadar netken son saniyeye kadar uyuşturucuyu almamak salaklık olur. Bir an önce alıp kalp atışlarımı eski haline döndürsem iyi olur. Acaba ne kadar para alacak benden? İndirim falan yapacağını söylüyordu fazla alacağını sanmam. Ama Takahiro'ya güven olmaz. Önce fiyatı sormalıyım.

Başım dönmeye başladı, hemen ardından Takahiro konuştu. Son dakikalarımda olduğumu söyledi! Daha az önce son saatlerimde olduğumu söylüyordu! Sanırım bir an önce parayı çıkarmalı ve uyuşturucuyu almalıyım. Durumum gittikçe kötüye gidiyor. Daha fazla kötüleşmeden uyuşturucuyu alsam iyi olac- Ha? Her şey bir anda bulanıklaştı. Son dakikalarımda değil de, son saniyelerimde olabilir miyim acaba? Bir an önce parayı çıkarmalıyım, ölmek istemiyorum!

Elimi hızlıca cebime atıp para çıkarmayı planlıyorum. Ne kadar çıkaracağımı bilmiyorum, uyuşturucunun fiyatını da öğrenemedim. Elime ne kadar gelirse o kadar çıkarmalıyım. Bütün paramı vermek istemiyorum ama yapacak bir şey yok. Sikerim parasını lan! Burda hayatım söz konusu. Takahiro zaten bütün paramı almayacaktır. Bilincimi kaybetmeden önce mutlaka para çıkarmalıyım, ne kadar olduğu önemli değil! Yaşamamı sağlayacak kadar para çıkarsam yeter!

Künye

Eksiklikler/Özürler
-Madde Bağımlılığı
-Disleksi
-Eski Mahkum

Ninjutsu
-Shunshin

Taijutsu
-Juudaichi Stili A-Rank

Genjutsu
-Kanryousou
-Rakumei no Jutsu

Beceri Listesi
-Dövme Sanatçılığı 8

-

Kullanıcı avatarı
Miyazono Akane

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 05 Nis 2015, 11:12

Kısa bir süre sonra...

Gözünü açtığında, kendini Takahiro'nun yatağında buluyorsun. Suratına gülümseyerek bakan Takahiro, senin gözlerini açtığını görünce "Bu seferlik paçayı yırttın." diyor ve yanına yatıveriyor. İki elini başının arasına alırken "Merak etme, çok paranı almadım ve sana bir toz da hediye olarak verdim. Unutmadan söyleyeyim, bundan sonra zamana dikkat et ve uyuşturucuyu almada gecikme." diyor hafif bir gülümseme ile.

Takahiro'nun sözleri kulağında biraz yankılı olarak silinirken, Takahiro "Biliyor musun Akane-chan... Galiba sonunda istediğim hayatı yaşayacağım. Zengin olmaya hiç bu kadar yaklaştığımı hatırlamıyorum. Ama endişelenme, zengin olsam da dostlarımı unutacak insanlardan değilim." diyor sana doğru kafasını çevirip gülümserken. Takahiro bu cümleleri söylerken, birkaç dakika önceki piç halinden hiçbir iz ortaya koymuyor. Son derece sevecen ve cana yakın bir gülümseme ile sana bakıyor oluşu, gerçekten başına gelenlerin sorumlusunun bu adam olup olmadığını sorgulatıyor.

Kapalı konu
Para durumunu RP içinde kontrol ettiğin zaman söyleyeceğim.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir