Madem benim hayatımı cehenneme çevirmek istiyorsun, izin veriyorum istediğini yap! Karşılığında ben de senin hayatını cehenneme çevireceğim! Benim hayallerim vardı. Yakışıklı bir adamla evlenecek, babamın dükkanını devralacak ve dünyadaki en iyi dövmeci olacaktım! İnsanlar sanatıma hayran olmuş gözlerle bakacaktı. Her gördüklerinde "Yha bnada ypsnaa" diyeceklerdi. Bende cool bir şekilde onları reddedecektim. Yaşlanınca kendime bir öğrenci bulacaktım ve mutlu bir şekilde ölecektim! Hayallerim vardı pis herif! 3 saate bir bu zıkkımı alırsam hayallerimi nasıl gerçekleştiririm? Eğer hayatımın içine etmekte bu kadar kararlıysan ben de seninkinin içine ederim!
Kaçmaya çalışıyor. Hıh! Senin gibi sıradan bir insanın benden, koskoca Akane-sama'dan kaçabilme ihtimali var mı? Hiç güleceğim yoktu. Gülmedim de zaten. Kaçmaya çalışmadan önce bana yararlı bilgiler verdi. Uyuşturucunun dozu ne kadar artarsa süre o kadar kısalırmış. Benim dururumda 12 saate bir almam gerekiyormuş. Yer miyim lan ben bu numarayı? O kadar az dozun böyle bir yan etki yapmayacağına adımın Akane olduğu kadar eminim! Eğer böyle bir yan etkisi olsaydı kendisi içmezdi. Benden para koparmaya çalışıyor kesinlikle! Çok toyca. Önce Akane-sama'dan kaçmaya çalıştı, sonrasında onu dolandırmaya. Böyle aptal insanların etrafımda olması ne güzel.
Aklıma bir plan geldi! Takahiro'ya duygu sömürüsü yaparak bana "gerçekleri" anlatmasını sağlayabilirim. Planıma göre kaçan Takahiro'ya hızlıca yetişecek ve beline narin kollarımla sarılacağım. Hemen ardından kulağına yaklaşacak ve korkmuş bir ses tonuyla "Korkuyorum Takahiro, bana yardım et." diyeceğim. Hemen ardından kafamı omzuna koyacak ve ağlıyormuş gibi yapacağım! Süper plan! Kesinlikle tutar! Ondan hoşlandığımı falan düşünür belki, o zaman istediğim bilgiyi almak kolaylaşır! Yaşasın benim üstün zekam!