[Takım Sora] Yine Mi Av!?

Moderatör: Game Master

Re: [Takım Sora] Yine Mi Av!?

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 01 Nis 2015, 20:27

Masaru ve Sui'ye uyarını yaptıktan sonra hamamın girişine doğru ilerlemeye başlıyorsunuz. Siz hamama yaklaştıkça iki adam size dönüyor ve sizi incelemeye başlıyorlar. Adamlar ile aranızdaki mesafe 15 metreye kadar düştüğünde ise, iki adam tek ağızdan "SHINOBILER!" diye bağırıyor. Adamlar doğruca hamamdan içeriye doğru koşturarak giriyorlar ve hamamın kapısını da kapatıyorlar. Bu sırada Masaru ise "Bizi tanıdılar, hadi gidelim." diyor yavaşça hamama arkasını dönerken.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 03 Nis 2015, 22:13

Kapalı konu
İlk pasifliğin hayırlı uğurlu olsun.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Midori Sora tarih 03 Nis 2015, 22:21

Sıradan insanlar mı? Sıradan insanlar olabilme fikrini düşünen beynimi seveyim. Besbelli gözcü olan adamlara bodoslama göründüm lan ben. Düşünün ne kadar kötü bir taktisyen olduğumu. İşleri madem batırmıştım biraz daha batırsam daha kötü olmazdı. Koşun! Koşarken ve aradaki mesafeyi kapatırken Sui'ye ne yapması gerektiği konusunda direktif verecektim Soldakinin dengesini Kuroshiki ile boz, yürüyemesin. Ardından Masaru'ya aynı adam ile ilgili bir görev verecektim : Dengesi bozulan adamı dövmek serbest, haydi göreyim seni! Bunların ardından ben de diğer kaçan adama doğru İkadzuchi no kiba yapacaktım. Çarpılsın şerefsiz. Bizi gammazlamak neymiş görsünler bakalım.

Bu adamları indirmek önemli değildi. En azından kilit bir rol teşkil etmiyorlardı şimdi. Çünkü geldiğimizi söylemişlerdi içeriye. Hızlı olmak önem arz ediyordu. Eğer içeriye geldiğimizi belli ettirmeseydik çeşitli atraksiyonlar yapabilirdik ama biz böyle öküz gibi dümdüz girmeyi denemiştik. Çok fazla bir seçim şansımız yoktu. Olabildiğince hızlı davranmalıydık ki yeni uyarılmış rakipleri hazırlıksız yakalayabilelim. Gerçi oldukça zordu artık. Takımım ile hızlıca adamları saf dışı bırakmaya uğraşacaktık ama asıl görevimiz içerideydi. Bu yüzden onlarla neredeyse hiç vakit kaybetmeden içeriye koşarak girip avlarımızla karşılaşmalıydık. Kahretsin oldukça kötü bir shinobiyim sanırım.
Tell Me Why
Resim
Künye
İsim: Midori Sora
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/10

Kullanılabilir GP:
45
Güç:5
Çeviklik:5
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu
•Ikazuchiwana no Jutsu
•Ikadzuchi no Kiba
•Denken jutsu
•Kangehika

Taijutsu
Suiseiki Stili C Rank
•Kaidan

Genjutsu
-
Sensör

Gemmei-dou C-rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Shinobi ekipmanları

Kütüphane
Kullanıcı avatarı
Midori Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 04 Nis 2015, 18:27

Kapalı konu
GM - Naruto yazdı:(...) Adamlar doğruca hamamdan içeriye doğru koşturarak giriyorlar ve hamamın kapısını da kapatıyorlar. (...)

Adamlar hamamın içine girmişken, nasıl adamlara müdahale edeceğini ben anlayamadım açıkçası. GM mesajını tekrar okuyarak yeni RP yazmanı istiyorum. Yazmış olduğun RP'yi editleme, yeni RP olarak yolla. Mevcut RP'ni editlemen durumunda, konuyu direk kapatacağımı da ihtaren söylemiş olayım.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 08 Nis 2015, 20:08

Kapalı konu
Karakter dondurulması sebebiyle konu kapanmıştır.

Midora Sora'nın takımı elinden alınmıştır ve bu konu hiç yaşanmamış varsayılacaktır.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir