Soğuk Düşler

Moderatör: Game Master

Re: Soğuk Düşler

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 24 Mar 2015, 17:21

RP Out: Hızlı yazmaya çalışmam yüzünden önceki mesajım çok özensizdi bende düzelterek tekrar attım umarım sıkıntı olmaz.

Odadan ayrılmamın ardından bir kat aşağıda olan arşive doğru haraketlendim. Geniş kordior ve merdivenleri arkamda bırakarak arşive doğru ilerliyordum. Arşiv odası uzun bir koridorun sonundaydı hayliyle bu koridorda da bir çok oda vardı. Yeterince ışık almayan bu oda dışarıda çakan yıldırımlardan dolayı arada aydınlanıyordu aynı şekilde ampullerde ani bir parlama veriyordu. Kapının yan tarafına konuşlandırılmış masada oturan Chuunin ayağa kalkmıştı. Tabiki de öyle olmalıydı Karanlığın Temsilcisi karşısında ayaklanması çok normal fakat bir böcekten yardım almam gerekmiyor onu burada indirmek isterdim ancak arşivin böyle bir koridorda olması bunu yapmamı riskli bir hale getiriyor en kestirme yoldan Akari’yi bulmalıydım.

“Bana yardımcı olamazsın! Gizli bir görev için buradayım ve arşive girmek için iznim var seninle konuşacak zamanım yok! Ha illa aksiyon yapacağım diyorsan git ve Ame-chou’nun ziyaretçi listesine bak daha yeni oradan geliyorum ha yok ben azar yemek istiyorum dersen git bir de Ame-chou’ya sor ondan da nasibini al. Ben beklerim”, diyecektim sinirli bir tavırla. Umduğum seçenekler şunlardı: Chuunin dosyayı almama izin verir veya Ame-chou’nun ziyaretçi listesine bakmaya gider ve geri döner. Ya da Ame-chou’yla konuşmaya gider ben o sırada işimi hallederim. Başka şıklarda var elbet ama bunlar en olumluları. Onların içinden de hangisi olsun dersen bir veya iki derim. Bu şıklarda herhangi bir aranma şeysi olmazdı. İki veya üç doğrultusunda odadan uzaklaştığı anda dosyayı aramaya koyulacaktım.

Tam benlik düşünceler. Her ne kadar planımı beğensem de bir genjutsu tekniği ile acı çektirmek isterdim şu böceğe. Benle nasıl konuştuğunu öğretmek için ama elden bir şey gelmez. Hazır öğretmek demişken o şişirme insanlardan da zamanı geldiğinde intikamımı alacağım. Benden bir şey saklamak mı? İmkansız Rai-sama ile oyun oynamanın ne demek olduğunu öğretmeliyim onlara. Zaten ateşle oynamaya karar verdiysen yanmaya hazır olmalısın değil mi?
Resim
Künye
İsim: Gin Ryuunosuke
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 5 - Orta Gelirli/6
Kullanılabilir GP: 0

Güç: 3

Çeviklik: 4

Kondisyon: 4

Potansiyel: 6

Varlık: 6

Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Rai: Gin’in 2. Kişiliği olan Rai sadece görevi tamamlamak ve arkadaşlarını korumayı düşünür bunun dışında diğer şeylerin neredeyse hiçbir önemi yoktur. Rai insanlarla iyi iletişim kuramaz ve keskin bir dili vardır. İnsanları kırabilecek şeyler söylemekte hiç şüphe duymaz. Çift kişiliği Gin'nin ciddileştiği zamanlarda ki özelikleriyle benzerlikleri vardır.
Halüsinasyon
İlk başta sayılamayacak kadar çok karga görür ve onlar birleşerek Rai’nin halüsinasyonunu görür ve bazen onunla konuşur.

Ninjutsu
  • Kasumi Enbu no Jutsu - C Rank
  • Shunshin - D Rank
  • Karasu Bunshin no Jutsu - C Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu
  • Suiseiki Disiplini - D Rank

Genjutsu
  • Rakumei no Jutsu - D Rank
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Magen: Bunshin - B Rank
  • Shibou no Jutsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank
  • Kokuangyou no Jutsu - A Rank

• Houkibo Disiplini D - Rank
  • Sanjakubo Disiplini D Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
  • Naginata

Başarısızlık zaferin önünü karartan bir sisten ibarettir
Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 26 Mar 2015, 19:32

Eleman senin atarlanmalarına karşılık biraz tırsıntı belirtisi gösteriyor, lâkin bunu gizlemeye gayret ediyor. "Peki madem, buyrun..." Sakince arşivin kapısını aralıyor ve içeri giriyorsun.

İçerisi genişçe bir oda, sıra sıra raflara sahip. Raflarda klasörler var, klasörlerin üzerlerinde çeşitli numaralar var fakat bu sana pek bir şey ifade etmiyor. Odanın loş bir lambası var ve köşede boş bir masa var, dosyaları üzerine koyup okumak için. Odada tek bir cam bulunuyor, oradan köyün geneli görülebiliyor. Yağmur son hızı ile yağmaya devam etmekte. Arada sırada paratonerlere yakalanan yıldırımlar ile aydınlanıyor oda. Raflar çeşitli isimlerle tanımlanmış, "Emekli Shinobi'ler" "Ölü Kayıtları" "Görev Kayıtları" "Envanter"...

İşin çok uzun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 26 Mar 2015, 20:19

Tırsağa bak neredeyse altına işeyecek. Bir de bunları Chuunin yapıyorlar tek yumrukluk canı var zaten. Bunlar Chuuninse ben neyim? Birde gizlemeye çalışıyor oyunculuğunu geliştir de gel neyse bunin gibi bir tırsakla oyalanmamam gerekiyor. İçeriye gireceğim dosyayı bulup çıkacağım işte bu kadar.

Bu ne lan? Yuh! Bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. Raflar, klasörler her yerdeydi. Bir de numaralar var ama ne anlatmak istediğini anlamadım anlamamda gerekmiyordur umarım. Bir de boş masa vardı. Camdan Amegakure’nin kasvetli havasını getiren yağmur son hızıyla yağmaya devam ettiğini görebiliyordum o değil de bu kadar dosyayla ne yapacağım ben? En azından işimi kolaylaştıran bir şeyler var. Özelliklerine göre ayırmışlar böyle olmasaydı burayı darma duman etmem gerekebilirdi.

İlk olarak görev kayıtlarına baksam iyi olacak büyük ihtimal orada Akari’nin yeri yazıyordur. Bunun yanı sıra düşmanımı tanımak adına Maruya ve Obi ‘nin dosyalarını da bulsam fena olmaz fakat çok bir şey olduğunu zannetmiyorum. Sonuçta biz bu tırsak Chuuninlere ve g*tünü büyütmeyi hedef belirlemiş kişilere sahip olduktan sonra. Ha birde buruşuk Daimyo'yu insanı saymıyorum bile. Acaba bu köy bir tek Rai’ye mi sahip?

Bu kadar dosya içinden bulmakta epey yorucu olacak. En azından biraz daha zaman kazanmak adına Karasu Bunshin no Jutsu yapacaktım. Ben Görev Kayıtları kısmını incelerken klonuma ise Kaçak Ninjalar, zindan gibi Obi ve Maruya ile bağlantılı olan kısımlarda arama yapmasını emir verecektim. Benim işim daha kolaydı çünkü kilit sözcüğüm çok netti Ay Huzmesi.
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Rai: Gin’in 2. Kişiliği olan Rai sadece görevi tamamlamak ve arkadaşlarını korumayı düşünür bunun dışında diğer şeylerin neredeyse hiçbir önemi yoktur. Rai insanlarla iyi iletişim kuramaz ve keskin bir dili vardır. İnsanları kırabilecek şeyler söylemekte hiç şüphe duymaz. Çift kişiliği Gin'nin ciddileştiği zamanlarda ki özelikleriyle benzerlikleri vardır.
Halüsinasyon
İlk başta sayılamayacak kadar çok karga görür ve onlar birleşerek Rai’nin halüsinasyonunu görür ve bazen onunla konuşur.

Ninjutsu
  • Shunshin - D Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu

Genjutsu
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

• Naginata

Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 30 Mar 2015, 21:17

Karasu Bunshin ile kopya oluşturup dosyaları aramaya başlıyorsun. Klonun ile eşit bir şekilde rafları paylaşıyorsunuz görevlerle olanlara öncelik vererek. 1 saat kadar uğraşıyorsunuz beraber. Klonun olması normalde 2 saat sürecek olan bu arayışı kısaltmış oluyorsun.

Lâkin görev kayıtlarında çıktığınız görevin ismi bile geçmiyor. Obi ve Maruya'da aynı şekilde. Akari'nin varlığına dair herhangi bir kayıt da bulunmamakta. Hiç bir şey yok. Hani, arşivde zaten rutin şeyler falan var. Bir düşmanın eline geçtiğinde sıkıntı oluşturabilecek her türlü bilgi burada bulunmuyor, zira buraya girmek gayet kolay. Ha eğer o düşman kira kayıtlarını değiştirip aldığı ufak tefek cezaları silecekse burası gayet değerli tabii.

Boşa harcanmış 1 saatin ardından, elinde olan diğer opsiyonlarını değerlendirmek kalıyor sana. Klonunda kargalara dönüşüyor, ardından kayboluyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 31 Mar 2015, 22:34

Yaptığım jutsumun ardından verdiğim komutlar doğrultusunda işine başlamıştı klonum bende kendime düşen görevimi yere getirmeye çalışıyordum. 1 saat boyunca ikimiz de didik didik aramıştık odayı klonum olmasaydı 2 saati bulurdu herhalde. Tamda benden beklenildiği gibi harika bir karar.

Ancak ilk 30 dakikadan sonra geçen her dakika da amacımdan bir adım daha uzaklaştığımın farkındaydım. Bir saatin ardından emindim burada ne görevden ne de Obi veya Maruya’dan iz yoktu. Sanki hiç yaşanmamış bir olay. Mantıklı bir karar almışlar onların zekâ seviyesi buna bile zar zor yetmiştir herhalde. Düşmanın eline geçse çok kötü olurdu bir dakika bu durumda bende düşman oluyorum?

Klonumun kargalara dönüşmesini bir şölen gibi seyretmiştim. Sandalyeye oturacak ve masaya ayaklarımı uzatacaktım bir patron edasıyla. Bakalım elimizde kaç karga var. Elimizde sıfır karga var. Gerçekten elimde hiçbir şey yok! Şu raflara tekmeyi koyacağım o olacak yani. Çıkmaz sokağa girmiştim.

Çıkmaz sokağa girince ne yaparız? Tabii ki de o duvarı kırarız. Aklımda ilk beliren şuydu. Dosya burada değilse başka yerde mi? Belki saçma olabilirdi ancak bir şeyler yapmam şarttı. Başka yerdeyse bunu nasıl öğreneceğim? Akihiko belki biliyordur. Eski bir Jounin olduğundan dolayı bunu bilebilir değil mi? Dışarıdan çok zeki veya uyanık gibi gözükmese de onda farklı bir şeyler vardı. Odadan çıkacaktım. Görevliye bir şey demeyecektim herhangi bir soru sorarsa ise kaşlarımı çatacak ve sinirli bir bakış atacaktım. Bunun ardından hızlı bir şekilde evime doğru yol alacaktım. Akihiko'dan öğreneceğim ufak bir bilgi bu olayda çok önemli bir paya sahip eğer bu girişimimden sonra da elimde sıfır karga varsa işler iyice sarpa saracaktı.
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Halüsinasyon

Ninjutsu
  • Shunshin - D Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu

Genjutsu
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

• Naginata

Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 08 Nis 2015, 00:40

Öğle vaktine doğru ayrılmış oluyorsun binadan. Bir hışımla çıktığından mütevellit binadan, nasıl meydanı aşıp apartmanların arasında kendini bulduğunu hatırlamıyorsun bile.

Evine doğru yürüyorsun yağmurlu sokaklarda. Çarpık yerleştirilmiş, 6-7 katlı apartmanların çatılarındaki paratonerlere bağlı siyah, kalın elektrik kabloları göğe yükseliyor ve sokağın tam ortasına denk gelecek şekilde devam eden devriye platformlarının altına uzanıyor, ardından onları takip ederek senin geldiğin yere, Daichou binasında toplanıyorlar. Bazenleri bu durum, sık kabloların olduğu sokakların az yağmur almasına sebebiyet veriyor, o sokakların da havası, tam şu anda birtanesinden geçtiğin gibi, kısık ve dar. Kasvetli. Çevreye asılmış bir kaç japon kandili ile aydınlanıyor hatta, onun dışında taşın üzerinden kayıp giden sular çevredeki mazgallara akarken duvarlara yansıttıkları ışık ile gözünde oyun oynuyorlar.

Evine bir sıkıntı olmadan varıyorsun. Senin evin ise daha rahat olarak tanımalanabilecek bir sokakta.

Kapalı konu
Rica etsem evini tasvir eder ve Akihiko hakkında daha fazla bilgi edinebileceğim bir başlığa beni yönlendirirsen bir sonraki RP'nin out kısmında hoş olur.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 08 Nis 2015, 17:00

Sinirliydim oldukça ve elim kolum bağlı olması beni daha çok sinirlendiriyordu. Elim kolum bağlıydı yapacak hiçbir şeyi kalmamış biri gibi kendi kafamdan olay kuruyordum. Elimde hiçbir şey yokken dosyaların başka yerde tutulduğunu düşünmüştüm ancak bu sadece çaresizlikten tabi olursa iyi olur ancak hiçbir bilgim yokken buna ben bile inanamıyorum. Böyle bir durumdayım işte meydanı ne zaman geçmiştim ben? Sanırım o kadar öfkeliydim ki bunları hatırlayamıyordum bile.

Evime yürüyordum gökyüzünün ağlaması sonucunda ıslanan bu sokaklarda. Göz zevkimi bozan şu binalar gerçekten hepsini yıkmak istiyorum. Tabi onların kablolarını falanda unutmamak lazım. Onları da kesmek istiyorum Daichou binasına giden tüm kabloları. Belki köye zarar ancak Rai-sama’nın elinden çıkan her şey faydalıdır değil mi? Bir neden daha bu kablolar yüzünde dar alanda kalıyorum. Aydınlatması da zayıf ki bu benim hoşuma gidiyor karanlığa gömülmüş sokaklar ne kadar güzel! Sonunda eve gelmiştim. En azından o kadar kablo yoktu.

İçeri girecek ve Akihiko ’ya selam verip. Sinirlenmemeye çalışacaktım umarım başarırdım yoksa tüm işi batırabilirdim ve bu da görevimi yavaşlatırdı. Salona geçip oturacaktım ardından konuşmaya başlayacaktım “Akihiro-san seninle özel bir konu konuşmak istiyorum. Gizli bir görev için bir dosyayı almam gerekiyordu. Ancak arşivde yoktu dosya önemli olduğu içindi sanırım Ame-chou çok meşguldü ve benim de sorabileceğim senden başka kimse yok. Dosyayı nerede bulabilirim acaba?”, diyecektim.

Rp Out: Ev 3+1 iki yatak odası bir salon ve bir de çok sık kullanılmayan Akihiko’nun çalışma odası olarak adlandırdığı kapısı daima kitli olan bir oda var. Gin oraya asla girememiş Akihiko ise çok nadir zamanlarda girmekte. Mutfakla salonun birleşik arasında duvar bulunmamakta. Ev yeni olduğu için –Free RP’de eski evi yanmıştı- içinde çok fazla eşya bulunmamaktadır. Salon geniş sayılabilecek bir boyutta ve üç kişilik iki koltuk var. Bunun yanı sıra duvarda Gin’in Chuunin olduğu zaman duvara astığı kunai dikkat çekmekte.

Burada bahsetmiştim. Bunların dışında duygularını çok yüksek yaşayan biri. Kendisini görev sırasında veya başka bir durumda görmediğinden mütevellit bunların dışında pek bir bilgisi yok.
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Halüsinasyon

Ninjutsu
  • Shunshin - D Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu

Genjutsu
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

• Naginata

Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 18 Nis 2015, 19:30

Eve girdiğinde, odaları dolaşırken sorunu seslice, evin her yerinden duyulabilecek şekilde söylüyorsun. Bir odadan diğer odaya, bir odadan diğer odaya. Lafını bitirdiğinde, kendini çalışma odasının kapısının önünde buluyorsun, fakat hiç bir yerden cevap gelmiyor. Ev boş. Sadece yağmurun sesi var. Tıklatıyorsun çalışma odasını, ses gelmiyor.

Evde yalnızsın. Akihiko evde yok.

Derken evin kapısı açılıyor ve içeri Akihiko giriyor. "Hop, selam Gin. N'aber?" Yağmurluğunu asıyor, çok fazla oyalanmadan mutfağa doğru seğirtiyor, bu sırada sorunu yineliyorsun. Kendisi mutfağa gidiyor ve bir hazır ramen yaparken kendine sorunu cevaplıyor.

"Valla bilemedim ki. Arşivde yazmaz öyle şeyler. Hatta önemli görevlerin kaydı tutulmaz. Tutuluyorsa bile ben bilmiyorum. Yani şimdi, mantıklı düşün. Gizli bir görev veriyorsun birilerine falan, bunun dosyasını tutarmısın, ya da yazarmısın bir yere? Ben yazmam şahsen."
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 19 Nis 2015, 17:41

İçinde birçok eksiği olan evde dolaşırken sorumu soruyordum sesli bir şekilde. Bu sayede evin her yerinden duyulabilecekti sesim. Odaları dolaşıyordum bu sırada tüm odalara bakmıştım en sonunda kendimi çalışma odasının önünde bulmuştum hiçbir yerden ses gelmediği gibi burada da tın yoktu. Yer yarıldı içine girmiş resmen. Bu odada çok gizemli içinde ne var acaba? Sadece yağmurun sesini duyabiliyordum evde Akihiko yoktu. Lazım olduklarında yok olurlar zaten.

Ben bunları düşünürken bir anda evin kapısı açılmaya başlamış ve Akihiko içeri giriyordu. Selam verdikten sonra yağmurluğunu asmıştı. Ben ise sorumu yenileme mecburiyetinde kalmıştım. Hazır rameni hazırlamaya başlarken sorumu cevaplamaya başlamıştı.

Senin fikrini sormadım lanet olası! Acaba doğruları mı söylüyor? Yoksa beni mi atlatıyor? Dedikleri oldukça mantıklıydı aslında pek beklentim yoktu sadece bir varsayımdı o yüzden çok bir hayal kırıklılığı yaşamamıştım tabi buradan da elim boş dönecek olma düşüncesi beni sinirlendiriyordu. Ne yapayım ben şimdi Ame-chou’yu mu kaçırayım? Daimyo’ya suikast mı düzenliyim? Gerçekten elimde hiç bir şey yok. Birkaç fikirim var ama gerçekten hiçbir işe yaramazlar ancak onları deneyecektim. Dosyası tutulmayacak kadar ciddi bir olaydı ancak belki halktan Akari’yi nereye götürdüklerini en azından ne tarafa götürdüklerini gören biri varsa bir şey çıkartabilirim. Böyle şeyleri gizli yaparlar ancak belki ufak bir şans, lanet olası Yuuna bu işe yaramazlar fikirlerden bir şey çıkmazsa kapını çalabilirim hazır ol!
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Halüsinasyon

Ninjutsu
  • Shunshin - D Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu

Genjutsu
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

• Naginata

Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 21 Nis 2015, 06:11

Yağmurlu sokağa geri çıkıyorsun ve dolaşmaya başlıyorsun. Soru soracak bir kaç insan arıyorsun, lâkin ondan önce ne soracağını iyi belirlemen gerek. Çevrede bir kaç sokak arası meydanı olarak tasvir edilebilecek, bir kaç mahallenin kesiştiği yerler var. Dükkânların olduğu 1-2 cadde de bulunmakta yakında. Fakat dışarıda çok insan bulamayacağından eminsin, zira Amegakure'de millet dışarıda işi olmadığı sürece dolaşmaz.

Yağmurun ve şimşeklerin etrafında, sokakta yürümeye devam ediyorsun. Bir araştırma planına ihtiyacın var, fakat içinden bir ses sokakta sorup soruşturarak bu cevabı alamayacağını söylüyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir