gönderen GM - Naruto tarih 23 Mar 2015, 21:57
Mari ile göz göze gelişlerinin sayısı arttıkça kaşların daha da çatılıyor. En sonunda, muhtemelen 20. seferde, Mari de pes ediyor ve gözlerini kapıyor. Sen taşı olabildiğince güçlü bir şekilde fırlattıktan sonra, öğrencilerine gözlerini açmalarını söylüyorsun. Onlara 20 dakika süre verdikten sonra da kenara çekiliyorsun. Mari son derece istekli bir şekilde taşı aramaya başlarken, Fuuki aylak bir adam edasıyla sallana sallana dolanıyor. Birkaç dakika sonra da iki öğrencin de görüş açından çıkıyor.
20 dakika sonra yanına ilk gelen Fuuki oluyor. Elinde hiçbir taş olmayan Fuuki hala o özgüvensiz halini sürdürürken "Burada taşı bulamayacağımı bildiğim için, bir yerlerde yatmayı uygun buldum. Tam bir ev hanımı gibi yani!" diyor kinayeli bir şekilde. Ancak sen henüz ona bir cevap veremeden, gözlerin adeta gözlüğünden fırlamak ister gibi bir görüntü görüyorsun. Uzakta beliren Mari, arkasında koca bir cismi sürükleyip getirirken, giderek yaklaşmaya başlıyor. Mari yaklaştıkça arkasındaki cismin dev bir kaya olduğunu görüyorsun! Yaklaşık 3 metre yüksekliğinde bu kayayı nereden bulduğuna dair en ufak bir fikrin yokken, Mari'nin kayayı halat ile bağlamış olduğunu ve halatı da omzunun üstünde geçtiğini görüyorsun. Bu hayvani güç karşısında şok olurken, Mari aranızda birkaç metre kala duruyor ve işin rengi de bu anda belli oluyor. Mari'nin "Kaçın!" diye bağırması ile kayanın arkasından yaklaşık 10 kişi fırlıyor ve geldikleri yönde ilerlemeye başlıyor. Koca kayaya gururla şaplaklar atan Mari "Tek başıma zor olur diye şey ettim de!" diyor kocaman gülümsemesi ile. Ancak senin hala daha gözlüklerinin camlarını kırmak istercesine yerinde duramayan gözlerini görünce "Anlatayım Kensei-sensei, Sensei-kensei!" diyor ve taşa şaplaklar atmaya devam ederken "Bu kayanın adı Iwao Ichirou* yani Iwao Jirou'nun** abisi. Aralarında yaklaşık bir buçuk milyon yıl var. Çok özlemiş kardeşini, ben de Fuuki Jirou'yu getirir, Ichirou ile hasret giderirler dedim." diyor. Hemen ardından da "Bu hareketimle 100 puanı hak ettim bence." diyor oldukça mağrur bir şekilde.
* Burada Mari taşın ismini Birinci Taş Adam olarak söylüyor.
** Burada Mari taşın ismini İkinci Taş Adam olarak söylüyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.