[Ame] Takım Fujita

Moderatör: Game Master

Re: [Ame] Takım Fujita

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 10 Mar 2015, 23:58

Laflarından sonra masadaki muhabbet biraz daha açılıyor. Genelde öğrencilerinin kendilerini açmasını teşvik ediyorsun ve ortamdaki havayı olabildiğince rahatlatmaya çalışıyorsun. Biraz da işe yarıyor denebilir. Öğrencilerin hakkında raporda yazmayan bilgiler ediniyorsun bu noktada. Yeni edindiğin durum analizi becerilerini kullanarak bir kaç çıkarım elde ediyorsun;

Sashiki gerçekten de normal birisi, fakat gördüğü özel muamele yüzünden farklı olmaya zorlanmış bir kişiliğe sahip. Zekasının derinliği tartışılamaz bir gerçek, özellikle kritik karar alma yetisi ve kutunun-dışında-düşünme becerileri göze alındığında. Normal durumlarda, herkes gibi olayları normal bir şekilde inceliyor, fakat sınırına zorlandığında olaylara aşırı farklı yönlerden bakmayı beceriyor. Bu noktada kişiliği ikiye ayrılıyor denilebilir, gündelik hayattaki Sashiki, bir de görev ve sorumluluk altındaki Sashiki. Her ikisi dışarıdan aynı görünse de, ilginç bir aktivasyon mekanizması ile bağlılar. Sashiki'nin zekasını bir anda parlatan, onu düşünmeye iten mekanizmayı çözebilirsen, muhtemelen onu bir sonraki seviyeye taşıyabilir ve bu iki formu arasındaki barışı sağlayabilirsin.

Kodai ise gerçekten asabi, lakin bu asabiliği sinirinden ziyade açık sözlülüğünden kaynaklanıyor. Gerçekten saf bir çocuk, kötü düşünceleri fazla olmayan, herkesi de kendisi gibi direk ve saf olarak görmek isteyen birisi. Bunu bulamayınca da haliyle parlıyor. Zihin oyunlarına asla gelemiyor. Bu beynini kullanamadığı anlamına gelmiyor haliyle, kişiliğiyle bağlantılı olarak, nefret ediyor. Lakin onu zorlarsan, sorumluluk adı altında bu tarz aktiviteleri yapabilir, ancak ne kadar sever tam kestiremiyorsun. Taijutsu'ya da olan doğal ilgisi ve yeteneği de buradan geliyor aslında, direk olması ve doğrudan probleme odaklanması özellikleri yüzünden. Ona kesinlikle hayat hakkında bir şeyler öğretmen gerek, her insan bu kadar açık yaşayamaz. Kendini biraz kapatması belki iyi olabilir. Belki de iyi olan, kendini asla kapatmamasıdır. Seçim senin elinde. Hangisinin doğru olacağını kestiremesen de önünde yontulmaya hazır bir blok olduğundan eminsin.

Vakit yavaş yavaş geç olmakta. Öğrencilerini eve yollamadan önce, son bir konuşma için zihnini odaklamaya çalışıyorsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Morio Fujita tarih 11 Mar 2015, 21:39

Raporda yazanlar onlar hakkında çok ufak bir kısmı anlatıyordu. Geçirdiği zaman sonucunda bunu kesin olarak kafama kazımıştım. Sasiki bahsedildiği ya da benim düşündüğüm gibi anormal, farklı biri değildi ama özeldi. Zekası yaşıtlarının katlarca üstünde bile olabilirdi. Zekasını aşırı derecede hayatın her anlamında kullanan biri de değildi. Zorlandığında, üzerinde sorumluluk yükünü hissettiğinde kendini düşünmeye zorluyordu. Kendisi Genjutsu'dan bahsetmişti ama onun kendi içindeki dengeyi sağlamalıydım. Bunu başarabilirsem kendindeki gelişmeyi kendisi de fark edecekti zaten.

Kodai evet asabiydi fakat yapısında bulunan saflıktan dolayıydı bu. Olayları derin düşünmüyordu ve fikirlerini sesli bir şekilde paylaşmaktan korkmuyordu. Onun bu tavırları genellikle rahatsız edici olsa da hoş bir yönü de vardı. Bu dünyada kötülüğün hala ulaşamadığı bedenlerin olduğunu bilmek gibi. Fakat o bu halinden hoşnut değil gibiydi. İçinde bitmemiş bir savaş vardı. Kendi kişiliğine karşı yürüttüğü. Bu savaşı sonlandırmakta benim gibi aciz bir insana düşüyordu, yeniden. Fakat Sasiki'ye göre daha kolay duruyordu bu iş. Çünkü onu bu haliyle kabullenen insanların olduğunu bilmesi bir şekilde kendi içindeki savaştaki dengeleri değiştirebilirdi. Taijutsu'da yetenekli olabilirdi. Direktti, problemleri zeka oyunlarıyla alt etmek yerine yüzleşmeyi seçebilirdi. Fakat bunu yapmadan önce dünyadaki kötülüğün farkına varması gerekiyordu.

İyiden iyiye takımımla ısınmış olmam iyiydi. Onlarında kendi aralarında iyi anlaşmış olmasını umuyordum. Fakat tanışma gününü sonlandırmam gerekiyordu. Hava iyiden iyiye kararmaya başlamış ve Ame'nin tehlikeli sokakları olduğundan daha tehlikeli hale gelmişti. Bu benim görüşümdü bu köyde ülkenin başka hiç bir yerinde olmayan farklı bir durum vardı. Her zaman içimde tuttuğum bir düşünceydi bu.

Kafamı bu tarz düşüncelerle meşgul etmekle bolca zamanım vardı. Ama o zaman bu zaman değildi. İki elimi masaya koyup, masadan da destek alıp ayağı kalkacaktım. '' Çocuklar ne dersiniz kalkalım mı? Hava iyiden iyiye geç olmaya başladı. İsterseniz sizi evde bekleyen kişileri bekletmeyelim. Hem sizi evlerinize kadar bırakıp yaşadığınız yerleri görmüş olurum. ''

Eğer olumlu bir cevap alırsam hesabı ödeyip yağmurluğumu üstüme geçirecektim. Bir iki adım önümden yürümelerine, yolu göstermelerine müsade edecektim. Yol boyunca artık sık sık görüşeceğimiz fakat önümdeki bir kaç gün iyice dinlenmelerini isteyecektim. Sonraki buluşmamızda da bir yerde oturup çene çalacak değildim. Antrenmanlara başlamadan önce basit bir görevde bana eşlik etmelerini düşünüyordum. Onların ne yapabilecekleri hakkında çok fazla fikir sahibi olmadan erken davranıyordum belki. Ama olası bir zor durumda da ne yapabileceklerini merak ediyordum. Bu merakımı onlarla da paylaşacaktım. Sashiki'yi evine bırakırken Ando'yu görme hissi içimde olmayacak değildi de.
Resim
Künye
  • İsim: Morio Fujita
  • Element: Doton
  • Seviye: C-Rank
  • Rütbe: Chuunin
  • Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/8 Puan

• Güç: 3
  • Çeviklik: 7
  • Kondisyon: 4
  • Potansiyel: 4
  • Varlık: 5
  • Zeka: 7

Ninjutsu
  • Tsuchiganji no Jutsu D-Rank
  • Yochi Uryou no Jutsu A-Rank
Taijutsu
  • Suiseiki Stili-C-Rank

Genjutsu
  • Ryuhoubo Stili-D-Rank
  • Taroubo Stili-D-Rank

• Kuroshiki D-Rank
  • Raigen D-Rank
  • Magen Onsa B-Rank
  • Jubaku Satsu B-Rank

Beceri Listesi
  • Taroubo Stili 1
  • Durum Analizi 4
  • Olay Yeri İnceleme 4

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
  • 2'li Patlayıcı Parşömen Pakedi
  • Chakra Hapı
  • Ando'nun kunaisi
Kullanıcı avatarı
Morio Fujita

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 12 Mar 2015, 18:12

Sensei'leri olarak hesapları sen yüklenmen gerektiğini hissediyorsun, ve öylede yapıyorsun. Zaten gelirini etkileyen bir şey değil, sıkıntıya düşmüyor parasal durumun.

Her iki genci de evlerine bırakıyorsun. Amegakure'nin dar mahallerinde ilerlediğiniz süre boyunca çok fazla bir muhabbet dönmüyor aranızda. O sıcak hava, sanırım dükkanda bırakıldı çıkarken. Daha çok uğraşman gerekn gönüllerini alma adına.

Kodai ve Sashiki birbirlerinden çok uzakta oturmuyorlar, arada bir kaç sokak var sadece. İkisi de apartmanda oturmaktalar, ki zaten başka pek bir şansları yok, Amegakure'nin yapısal sorununu düşününce. İkisi de ailesiyle yaşamakta.

Konu sonlanmıştır. Herhangi bir ödül yok, şimdilik tabii.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir