gönderen GM - Naruto tarih 13 Mar 2015, 19:57
Fuuki'ye cümlelerini kuruyorsun, ancak sen konuştukça Fuuki'nin yüzünün asıldığını görüyorsun. Söylediklerin pek de onun hoşuna giden cinsten gibi durmuyor oluşuna ek olarak kafasını okşamak için elini götürdüğünde, hızlı bir hareketle elini kendi eliyle ittiriveriyor. Bakışları giderek çatılırken, kalınlaştırdığı sesi ile "Buraya gelirken sizin farklı olduğunu düşünmüştüm, fakat siz de aynısınız. Herkes doğruyu bildiğini düşünüyor ve benim ne düşündüğümü umursamıyor. Ben de birçok kunoichinin var olduğunu biliyorum, fakat benim yürümek istediğim yol onlarınki gibi değil. Aramızdaki bu farkı ben bile kavrayabiliyorken, kendilerine yetişkin diyen sizlerin nasıl olup da anlayamadığına hayret ediyorum. Ayrıca bana acımadığınızı söylüyorsunuz, ancak yüzünüzdeki ifade ve yaptığınız hareketler beni ne kadar küçük gördüğünüzü gösteriyor. Eminim sizin gözünüzde toplumdan dışlanmış, ancak yine de topluma kazandırabilecek bir kız çocuğuyum." diyor sinirli bir şekilde. Hemen ardından birkaç adım geri atıyor ve "Teşekkürler, kalsın Fuuki-sensei." diyor.
Fuuki'nin bu sözlerinden sonra elbette ona bir şeyler söylem istiyorsun, fakat Fuuki de bunu biliyor olacak ki birden "Mariiii!" diye bağırıyor. Bu bağırışla beraber adeta yoktan var olan Mari koşarak size gelirken "Dünya şampiyonu Mari geliyor, çekilin yoldan! Hiçbir parkur bana engel değil, bok böcekleri dengim değil!" diye bağırıyor. Gelişi ile adeta beraberinde yüz bin kelebeği ortama salan Mari, hemen Fuuki'nin yanında dururken sana bakıyor kocaman gülümsemesi ile ve "Sensei, kapışalım mı?" diyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.