Cennetin Güneyi, Bölüm 3

Moderatör: Game Master

Re: Cennetin Güneyi, Bölüm 3

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 07 Mar 2015, 20:32

Aah! Klonların varlığı bir saniyelik bir şaşkınlık yaratsa da hızlı olmayan kardeş diğerine durumu bildirmiş ve klonlara, açıkçası onlara doğru yönelen her şeye doğru olağan odaklarıyla agresif olacaklarını belli etmişti. Geri durmaya yer yok, planladığım gibi gitmeliyim. En iyi savunma, saldırıdır. havasında herifin diz altına kapıcı tekmemi hedef almış olsam da adamın hiç beklemediğim bir şekilde geri kaçmasından dolayı boşa kalmış, hamleyi düzeltmeye çalışırken ellerimi atmamla daha önce göstermediği bir yetenekle savuşturduğunda gelecek hamleyi görüp karşılamak için pozisyon almaya uğraşmıştım. "Shoto-dou!"

İçimden söylediğim sözü bile tamamlayamamıştım, duruşu unutmuş; hatta göğsümde hissettiğim acıyla bütün odağımı kaybetmiştim anlık. Acının ardından benliğim bedenime geri uğradığında bana saatler gelen bir yavaşlıkla acının kaynağına bakabilmiştim ancak. Ceketim, kazağım ve üst derim saki içeride bir patlama olmuş gibi dışa açılmış ve kan olduğunu düşündüğüm sıvı içimden kaçarcasına akmaya başlamıştı. Elimi kaldırıp kana dokunmaya çalışmıştım, dokunmaya çalışmakla kalsam da zaten kısa bir sürede kan parmağımı okşamıştı... Çabuk sönen bir histi bu, el ve ayak parmak uçlarım karıncalanmayı bırakmış ve hissizleşmişti bir anda. Kanımın karardığını hissedebiliyordum, bulanık bir karartı. Toprak zemin sanki hareketleniyor ve gezinen binlerce karınca üst üste binip bana yaklaşıyordu; Mao, Mao, MAO!

Demek böyle hissettiriyordu, tamamen alt edilmek. Düşündüğüm kadar onurlu değildi, hızlı bir hareket ve seni yere serenlerin bir kaç dakika sonra cesedin olacak kabuğun başında konuşmaları. Geride hiç bir şey kalmadan, haritayı, ormanı, hatta canını bile düşünmüyorsun; tek düşündüğün şey arkanda bıraktıkların. Kaç kişi biliyordu benim buraya geldiğimi? Diye sordum kendime, Herkes beni kayıp olarak bilecek. Kaçak diyecekler bana, korkak. Peki Riko ne diyecek? Bir şey diyebilecek mi? Benim sahte görüntülerim de mi öğretmenininkine katılacak kızın bulduğu her gölgede?

Ensemde hissettiğim keskin buz parçasının dışında bir acı hissetmiyordum artık, çoktan yere düşmüş ve toprağın üstünde hareket etme uğraşına girmiştim. Kollarım daha bunu düşünmemle gücünü kaybetmiş ve topraktan ayrılmadan durmuştu zaten. Üstüne düştüğüm toprağı hissetmiyordum artık, zemini de, siyah kan bütün dünyayı kaplamıştı.

Sonra doğruldum yavaşça, ayağa kalktım. Eskisinden daha yükseğe, Ashiki ve Toshiki çoktan kaçmıştı. Heyhat, Ateş Ülkesi kaçmıştı ayaklarımın altından. En sevdiğim tepesinden bakıyordum Ishigakure'ye, etrafımda küçük çocuklar dolanıyordu ve Mio'ya çok benzeyen, biraz daha açık tenli bir kız sinirle dilini çıkardı bana. Sol elimi sağ omzuma koyup sol alta doğru kaydırdım kıza gülümserken, bir hikayem daha olmuştu.

Sonra gerçekler dank etti kafama, ölüyordum. Ölü adamlar rüya görmez.
Resim
The supreme vice is shallowness.
O. Wilde

föşik cynic

Künye
İsim: Jinryu Mao
Element: Doton
Seviye: C
Ürtbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/5

Güç:7
Çeviklik:6
Kondisyon:5
Potansiyel:3
Varlık:4
Zeka:5

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından toz çıkartmaya başlar. Bu tozun içinde büyükçe taş parçaları bulunur. Toz, tazyikli bir şekilde ağızdan çıkar ve kullanıcının önünde bulunan herkes bu tozdan etkilenir. Tozun içinde bulunan ufak taşlar rakiplere çarpar, derilerini sıyırır ve görüş mesafesini düşürür. Göz gibi hassas dokulara zarar verir.

Moguragakure no Jutsu, C Rank
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tsuchiganji no Jutsu, D Rank
Kullanıcı ellerini yere koyar ve chakrasını yüzeye yaymaya başlar. 150 metre civarında, hareket eden herkesin yerleri tespit edilebilir, ancak bu tespit aşırı keskin değildir, kabaca yön tayinine yarar. Dokunulan yüzeyden daha aşağıda veya daha yukarıda bulunan kişiler bu teknik ile tespit edilemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank
Kullanıcı chakrasını yoğurur ve elinde toplar. Ardından yumruğunu savurarak hamlesini yapar ve yumruk hedefe isabet ettiği anda chakra dışarı salınır. Bu şekilde, kullanıcının yumruğunun yıkıcı gücü aşırı derecede artar. Bu tekniğe yakalanan rakip metrelerce yuvarlanabilir. Teknik ile ince duvarlar kırılabilir.

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Korumalı Gözlük[Yüksek Kalite]
Metal Eldivenler ve El-Ayak Bilek Koruyucuları
Toshiki'nin Modifikasyonu;
Her iki eldivenin parmak eklem boğumlarına rivetler eklenmiştir. Bunlar paslanmaz ve yerlerinden çıkmaz. Yumruların hasar potansiyelini arttırır, delici özelliktedir.

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Re: Cennetin Güneyi, Bölüm 3

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 08 Mar 2015, 21:12

Konuya burada geçici bir nokta koyalım ve Bölüm 4'de görüşmek üzere, reklam arasına girelim.

Jinryu Mao 35GP kazanmıştır. Yeni konu GM tarafından açılacaktır.

Bu konuyu Kütüphane forumuna özetlenmiş olarak görmek istiyorum ayrıca, seri bir şekilde.

Dipnot: Jinryu Mao, Ishigakure'ye dönene kadar GP'lerini harcayamaz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir