Herkes benim kadar cinselliğiyle barışık değil, demek ki. Not et bunu bir yere...
Aslında benimle bir gece masallarından ziyade, kadına karşı duyduğum çekimi dile getirmiştim. Zaten o bilgilere karşılık, kıza borçlu kalacağımı da belirtmiştim. Demek ki, bu konuya daha narin yaklaşmalıymışım. Doğrudan, sapmadan, açık... Ama daha narin ve anlayışlı... Sonuçta bizi kısıtlayan adap öğretileriyle büyütülmüştük. Kızdan daha da fazlasını beklemem, beni boş bardaklarla yalnız bırakmıştı. Çok yaklaşmıştım, evet. Fakat büyütülecek bir mesele değildi. Evvela bende Chuunin'dim. Ame Hito hakkında bir halt bilmiyordum. O kızın abisi de... KANDIR KENDİNİ KANDIR!..
"I am the sin; and the temptation. And the desire. And the pain and the loss."
Ne uçkuruna düşkün oldun, be adam! Dikkatin dağılmasın diye içki içmeyen, tamamen önündeki odağa bakan sen... Şeytanı mükemmel bir metafor olarak kullanıyorsun. Sürekli ondan alıntılar(?) yapıyorsun. Fakat kendin bunları uygulayamıyor musun? Peh! Ne kadar takıntılı birisi olduğunu, ben kadar sende biliyorsun! Kızın abisi, merkezden en uzak yerlerde çalışıyormuş. Ulan o adam bilmiyorsa, başka kim bilecek? Derince bir nefes al. Sakin ol. Kaybettiğin zaman geri çekilmesini bil. Bir başka bar, bir başka barmen, bir başka abisi olan gayet açık bir kız. Ve bu sefer, seksten bahsetmezsin olur. Unutma! Afrika hariç değil. Doğrudan söylenir mi hiç. Öküz geldi öküz gidecek.
Yavaştan kalktım masadan. Ağır adımlarımı korudum. Bir başka bar, bir başka kız diye düşündüm. Bir dahakine, ne yapmam gerektiğini bileceğim. En azından tokatlanmadım, küfredilmedim, çatallanmadım. Evet, çatal saplanmışlığım da vardır. Kadınlar çılgın olur Jack, arkanı kollayacaksın! Merdivenlere yöneldim. Aşağı inmeye doğru koyuldum. Nereye gidecektim? Bir başka bara gitmekle uğraşacak mıydım? Bilgili öğrenene kadar, bir o kıza; bir bu kıza, bir ötekine... Yada Rei'yi tekrar mı deneyecektim? Kaybedilmiş bir savaş. Uzatma.
Aşağı kata inecek ve çevremi kolaçan edecektim. Gözlerim Rei'yi arayacak olsa da... O kızın bana verecek en iyi bilgisi, barın kapısının nerede olduğuydu. Uzatmanın lüzumu yoktu. Bar içinde dikkatimi çeken şeylere bir göz atacaktım. Bar masasında, barın sahibi olduğu belli olan bir adamın olup olmadığına bakındım. Bu barda, daha bana bilgi verecek adam kalmamıştı. Doğrudur. Elden ne gelir ki? Son bir kere daha barı kolaçan edecektim. Birisi beni döverek dışarı atmadan, biraz vaktim var mıydı?