Artık kendimi kanıtlamış ve Chunin seviyesine ulaşmıştım. Bundan sonra daha özgür dolaşabileceğimi düşünüyordum. Geninken herkesten emir alıyor ve sinirleniyordum. Rütbe atlamam bana istediğim özgürlükleri bir nebze olsun vermişti ama yeterli değildi. İstediğimi yapabilmek için köy kurallarının dışında olmalıydım. Köy kuralları benim kişiliğimi bastıran gereksiz şeylerdi. Onlardan kurtulmanın tek yolu da bu köyden kurtulmaktı. Fakat büyük bir sorunumuz vardı dışarıda bu gücümle hayatta kalamazdım. Kaçak olursam Ame shinobileri peşime düşer ve beni öldürürlerdi. O yüzden güçlü bir kişiye katılmaya karar vermiştim.
Bingo kitabını elime almış ve aradığım özelliklerde birilerine bakmıştım. Shunsen Fukuda ve Ayuri Chinen dikkatimi çeken kaçaklardı. Bu ikisi arasınd Chinen bir adım öne çıkıyordu. Kurduğu örgüt sayesinde istediğim korumayı sahiplenebilirdim. İnsanları öldürmeme de izin verecekti eminim ki. O yüzden doğru tercihin bu olduğuna inanıyordum. Kararımı vermiştim fakat işin zor kısmı aradığım kişiyi bulmaktı. Son görüldüğü yer Doushi kasabasıydı o yüzden oraya gitmeli ve Chinen'i bulmalıydım.
Doushi kasabasına gitmek için köyden ayrılmam gerekiyordu. Chunin olduğum için dışarı çıkma şansım daha fazlaydı fakat sıkıntı çıkıp çıkmayacağını bilmiyordum. Umarım hiç bir sıkıntı çıkmadan amacıma ulaşır ve köyden ayrılırdım. Ekipmanlarımı hazırlayıp köyden çıkmak için harekete geçmiştim. Köyün kapısına vardığımda ise korumalara dönüp ''Kişisel işlerim için Doushi kasabasına gidiyorum.'' diyecek ve kapıdan geçmeye çalışacaktım. Alacağım dönüt nasıl olacaktı acaba. Beklediğim kadar kolay olursa sıkıntı çekmeyecektim.