Sabah olmuştu, suratıma vuran ışıktan bunu anlayabiliyorum. Çok sinir bir durum değil mi? Sabahın köründe yatağımda mışıl mışıl uyuyorsunuz ama güneş sizi rahat bırakmıyor. Yapacak bir şey yok, sonsuza kadar yatakta kalamam. Bugün planlarım var hem. Kaplıcalara gidicem lan bugün! Uzun zamandır bunun için para biriktiriyordum! Birkaç günlük bir kaplıca tatili benim için güzel bir ödül olur hem. Sonuçta Chuunin olalı fazla olmadı. Belki gideceğim yerde karışık banyo bile vardır! Sabırsızlanıyorum lan! Hemen, şimdi kalkıp gitmek istiyorum!
Büyük bir heyecanla yataktan fırladım, fakat bu hareketimin sonucunda yaklaşık 5 metreden yere çakılmıştım. Bunun sebebi yatakta olmayışımdı! Az önce bir ağacın tepesindeydim lan! Dün gece naptım lan ben? Hiçbir şey hatırlamıyorum! Kesin bir şeyler içip kafayı buldum yine! Yok, bir şey içmiş olamam çünkü başım ağırmıyor. Kokain dışında ne çeksem kafası geçince ağrı yapıyor ama bu sefer kokain çekmediğime eminim çünkü onun kafası bu kadar ağır olmuyor. Düşün Akane! Dün gece neler oldu?
Tek hatırladığım şey Takahiro'dan uyuşturucu aldığım, sonra bu haldeyim. Aah doğru, geçenlerde kendi yaptığı bir uyuşturucudan bahsediyordu acaba onu mu içtim? O aptala güvenip nasıl böyle bir aptallık yapabildim ki? Ben ondanda aptalım! İnanamıyorum lan kendime! Ben nasıl onun yaptığı uyuşturucuyu alırım? Bu işin arkasında başka şeyler olmalı. Ben onun yaptığı bir uyuşturucuyu bilerek alacak bir insan değilim! Neyse, fazla uzatmaya gerek yok. Gidip direk kendisine sormak en iyisi ama, ben nerdeyim? Etrafıma biraz bakındıktan sonra Kurobe Vadisinde olduğumu fark etmiştim. Buraya çok sık geldiğim için nerde olduğumu anlamak benim için zor olmamıştı. Madem o kadar yolu buraya kadar gelmişim, biraz manzaranın tadını çıkarayım dimi?
Yaklaşık 30 dakika kuşları böcekleri izledikten sonra köye doğru yürümeye başlamıştım. Ben köye gidiyorum ama ya kötü bir şey yaptıysam? Ya geçenki gibi bir olaya bulaştıysam? Ormanda olmamın bir sebebi olmalı değil mi? Açıkçası korkuyorum, zaten sabıkalı olduğum için bu sefer daha büyük bir ceza alabilirim. Gitmesem mi acaba köye? Olmaz, eğer köye gitmezsem dün gece neler olduğunu öğrenemem. Aklım gitmememi söylüyor, kalbim ise gitmemi söylüyor. Tabii ki kalbimi dinleyip köye gideceğim.
Köye doğru giderken üzerimi yoklamıştım. Bunun sebebi üzerimde uyuşturucu olup olmadığıydı, ki hiç yoktu! Bu benim için felaket bir durum! Birden bire krizim tutarsa ne yaparım? Hemen eve gidip birkaç dal ot almam lazım yanıma. Öncelikle eve gideceğim, sonrasını eve gidince düşünürüm zaten.
Not: 1-2 yıldır rp yapmıyorum, hatalarım varsa kusruma bakmayın.