Cennetin Güneyi, Bölüm 3

Moderatör: Game Master

Re: Cennetin Güneyi, Bölüm 3

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 09 Şub 2015, 16:20

Hay sikeyim siz filmlerde ayılardan korkmuyor muydunuz?.. Hayvan kükrememden sadece gaz almış ve üstüme atlayıvermişti. Mahalle köpekleri, gözlerinin içine baksan tırsıyordu... Ama kurtlar sandığım kadar tahmin edilebilir değillerdi, hiç değillerdi.

Neyse ki kendimi savunup hayvanın metali ısırmasına izin vermiştim. Şimdi sen çek diş ağrısını! diye içimden geçirmeme kalmadan hayvan misvak reklamı gibi ısırığını sıkılaştırıp kafasını deli gibi sallamaya başlamıştı, demek avlarını yatırır yatırmaz boynunu kapan asil hayvanlar da sinirlendiklerinde deli dana gibi etrafta sallanabiliyorlardı; hem de ne sallanma! Kurt resmen bütün ağırlığını bana verip beni yer çekimine karşı zorluyordu ve ayaklarımın yerden kesilmesi an meselesi gibiydi, yere düştüğüm anda boynumda... Metal boyunluğum yok ki!

Sonunda dengemi kaybedip, ayaklarımla çiy nemli toprakta bir kaç dans hareketi sergiledikten sonra kurda kimin daha iyi bir dansçı olduğunu göstermeye başladığımda, öncesinde dengemi sağlamak için- boş yere- kullandığım sağ elim hızla yumruk olmuş ve son bir savurmayla kurdun küçük kafatasını bulmuştu.

Sallanmayı bırakıp geriye çekilen hayvan bana kendimi toparlamam için yeterli zamanı verecek gibiydi, önümdeki kurdu küçümseyip kahramanlık yapmaya çalıştığımdan beklemediğim bir şekilde kendimi savunmak zorunda kalmıştım. İşte hatam da tam buradaydı, kurdun gerektiğinde kemiği parçalayan dişlerini küçümsemiştim besbelli. Vurduğum darbe hayvanın canını yaksa da, ona benim güçlü olduğumu gösteremeyecek kadar dengesizdi belli ki. Bir sonraki öyle olmayacak. derken aklıma bir anda diğer kurtla uğraştığını düşündüğüm yaralı çocuk gelse de, önümdeki savaşa odaklanarak sağ ayağımı geriye doğru çekmiştim yavaşça; kurdun savunmaya niyeti yok gibiydi, savunmasına yarayacak bir şeyi de yoktu ya zaten. Hayvan her ne kadar en çevik avcılardan olsa da biraz önceki saldırısında hızı hakkında bilgi sahibi oluşuma güvenerek tek bir hamleyle dövüşü bitirmeyi amaçlıyordum.

Hayvan nereye saldıracağını gayet iyi biliyordu, tekrar suratıma atlayacağını düşünüyordum. Tekrar koşup atladığında fazla yaklaşmasına izin vermeden var gücümle soluma doğru dönüp, hafif arkamda olduğundan zaten açık olan sağ bacağımı daha da açıp sola doğru hızla dönerek hayvana beklemediği sol tarafından bir tekme geçirecektim. Eğer yine beklenmedik bir şey olur, bir şeyler ters giderse eldivenlerimi esmer kıçımı kurtaracak kalkanlar olarak kullanacak; yalnız bu sefer kurdun kolumu çektiği yöne doğru gitmesine izin verecek, ondan aldığım momentumla boştaki elimle yumruğu var gücümle hayvanın kafasına çakacaktım.
Resim
The supreme vice is shallowness.
O. Wilde

föşik cynic

Künye
İsim: Jinryu Mao
Element: Doton
Seviye: C
Ürtbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/5

Güç:7
Çeviklik:6
Kondisyon:5
Potansiyel:3
Varlık:4
Zeka:5

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından toz çıkartmaya başlar. Bu tozun içinde büyükçe taş parçaları bulunur. Toz, tazyikli bir şekilde ağızdan çıkar ve kullanıcının önünde bulunan herkes bu tozdan etkilenir. Tozun içinde bulunan ufak taşlar rakiplere çarpar, derilerini sıyırır ve görüş mesafesini düşürür. Göz gibi hassas dokulara zarar verir.

Moguragakure no Jutsu, C Rank
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tsuchiganji no Jutsu, D Rank
Kullanıcı ellerini yere koyar ve chakrasını yüzeye yaymaya başlar. 150 metre civarında, hareket eden herkesin yerleri tespit edilebilir, ancak bu tespit aşırı keskin değildir, kabaca yön tayinine yarar. Dokunulan yüzeyden daha aşağıda veya daha yukarıda bulunan kişiler bu teknik ile tespit edilemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank
Kullanıcı chakrasını yoğurur ve elinde toplar. Ardından yumruğunu savurarak hamlesini yapar ve yumruk hedefe isabet ettiği anda chakra dışarı salınır. Bu şekilde, kullanıcının yumruğunun yıkıcı gücü aşırı derecede artar. Bu tekniğe yakalanan rakip metrelerce yuvarlanabilir. Teknik ile ince duvarlar kırılabilir.

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Korumalı Gözlük[Yüksek Kalite]
Metal Eldivenler ve El-Ayak Bilek Koruyucuları
Toshiki'nin Modifikasyonu;
Her iki eldivenin parmak eklem boğumlarına rivetler eklenmiştir. Bunlar paslanmaz ve yerlerinden çıkmaz. Yumruların hasar potansiyelini arttırır, delici özelliktedir.

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 09 Şub 2015, 17:01

Düşündüğün gibi hızlıca sola doğru dönerek, sert bir tekme hamlesi çıkartıyorsun kurda. Kurt ne olduğunu anlamadan yere yığılıyor inleyerek, diğeri gibi, fakat bayıldığı veya diskalifiye olduğu söylenemez. Kendine gelince tekrar ayağa kalkacağı belli, fakat bunun ne zaman olacağı ise belirsiz. Yakın bir zamanda olacağı ise kesin.

Birden çocuğa doğru dönüyorsun ve diğer kurdu, kunaisini sallayarak yaklaşmasını engellediğini görüyorsun. Hızlıca kurda doğru koşturuyorsun, tam kurt çocuğun üstüne atlayacakken, sert bir kapıcı tekmesi indiriveriyorsun suradına, yandan, gelişine. Bunu da dövüşten çıkartmış bulunuyorsun, fakat güvende olduğunuz söylenemez.

"Teşekkürler... Argh..." Çocuk yanına sokuluyor, yere serdiğin 2 kurt da ayağa kalkıyor ve çevrenizi sarıyorlar. 3. kurt ise hala çalıların arasında, baygın durumda. Elemanla yan yanasınız. Kurtlar ise 4-5 metre kadar uzakta, biri sağında biri ise solunda.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 09 Şub 2015, 19:00

Tekme kurdu sola göndermişti göndermesine ama darbenin öncekiyle onu aynı duruma sokmayacağını bacağımda hissetmiştim. Fırsattan istifade çocuğa döndüğümdeyse, nedense bana fazla amatör gibi görünen kunai sallama hareketiyle hayvanı def etmeye çalıştığını görmüştüm. Korktuğunu belli etme, soğukkanlı ol. Soğukkanlı olup düşmanın saldırmasını beklemek benim tarzım değildi pek, ama kurdun tarzının tam olarak bu olduğunu gözlerinde görüyordum azgın hayvanın. Zira gözler kunai'yi izliyor ve hayvan, çocuğun boynuna dişlerini geçirmek için zaman kolluyordu. Ne demiştik? Ha, ben pek sabırlı değilim.

Depara kalkıp çocuğa doğru koşarken kurdun hamlesine başlaması suratıma gülücük kondurmuştu yine, rastgele hayvanın hamlesini geçiştirip pozisyon almak için zaman kazandıracak bir tekmeyi savurabilmiştim.

Nefes almaya fırsat bulan çocuğun teşekkürüne tükenmiş nefesimi geri kazanmak için sesli cevap vermemiş olsam da başımı hafifçe eğip geri kaldırmış, görüp görmediğine emin olmasam da kurtların ayaklanmaya başlamasıyla nefesimi toplayıp söze girmiştim; "Sağdakine doğru koşmaya başlayacağım, eğer soldaki benim üzerime koşarsa elindeki son bıçağın değilse hazır odak sende değilken şansını dene. Eğer sana gelirse merak etme, biraz sonra tekrar yanındayım zaten."

Hırlayan kurtlara fırsat vermeden sağdakine doğru koşmaya başlamıştım bir anda, planım kurt tekme menzilime girdiğinde aldığım hızla beraber aşağıdan gelen sağ ayağımla yukarı doğru bir tekme savurmak olacak, hedefini bulsa da bulmasa da tekrar hedefe doğru havadaki ayağımın ayak tabanıyla ikinci bir tekme yerleştirmeye çalışacaktım. Şayet öbür kurdun da bana doğru geldiğini hissetmezsem, zaten yere yakın olmamın verdiği avantajla yukarıdan hayvanı yere mıhlayacağını umduğum son bir yumruk atacaktım.

Öbür kurt da yaralı olmayan avı seçerse, dikelip ellerim aşağıda üst bedenimi normalden fazla hareket ettirerek hayvanın bana saldıracağı anı bekleyip havadaki hayvanı bir düz yumrukla ve üç evetle geldiği yere geri gönderirdim herhalde. Sonuçta üst bedenimin, yani rakibimin hedefinin sürekli oynaması rakibin savunma odağını dağıtıyor ve sert hamleme hazırlık yakalanmasına sebep oluyordu; şimdiye kadar hiç kimse bir yılandan yumruk beklememiş ve hepsi yere serilmişti.
Resim
O. Wilde

föşik cynic

Künye

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından ağzından toz çıkartmaya başlar. Bu tozun içinde büyükçe taş parçaları bulunur. Toz, tazyikli bir şekilde ağızdan çıkar ve kullanıcının önünde bulunan herkes bu tozdan etkilenir. Tozun içinde bulunan ufak taşlar rakiplere çarpar, derilerini sıyırır ve görüş mesafesini düşürür. Göz gibi hassas dokulara zarar verir.

Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Kullanıcı ellerini yere koyar ve chakrasını yüzeye yaymaya başlar. 150 metre civarında, hareket eden herkesin yerleri tespit edilebilir, ancak bu tespit aşırı keskin değildir, kabaca yön tayinine yarar. Dokunulan yüzeyden daha aşağıda veya daha yukarıda bulunan kişiler bu teknik ile tespit edilemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank
Kullanıcı chakrasını yoğurur ve elinde toplar. Ardından yumruğunu savurarak hamlesini yapar ve yumruk hedefe isabet ettiği anda chakra dışarı salınır. Bu şekilde, kullanıcının yumruğunun yıkıcı gücü aşırı derecede artar. Bu tekniğe yakalanan rakip metrelerce yuvarlanabilir. Teknik ile ince duvarlar kırılabilir.

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

Her iki eldivenin parmak eklem boğumlarına rivetler eklenmiştir. Bunlar paslanmaz ve yerlerinden çıkmaz. Yumruların hasar potansiyelini arttırır, delici özelliktedir.

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 10 Şub 2015, 01:08

"Peki..." Diyebiliyor çocuk sadece, sen hızlıca kurda atılırken. Ani hareketin onu da kızdırmışa benziyor, o da birden üstüne koşturmaya başlıyor fakat avantaj sende. Gelişine yukarı doğru savurduğun tekmenin şiddeti ile havalanıyorsun, kurt ise ilerideki bir ağacın gövdesine çarparak "gol" oluyor. Her ne demekse o da.

Durup kendine geliyorsun saniyenin 1/3'ü kadar bir sırada. O anda, arkanda bir chakra patlaması seziyorsun, ufak, seyrek. Kurtlardan gelemeyeceği aşikâr, arkanı hemen dönüyorsun, bu sırada bir viyaklama sesi geliyor.

Eleman, diğer kurt ile senin arana atlamış, havadaki kurdun boynuna kunaisini geçirmiş. Yavaşça sızan kan elemanın bileklerinden aşağı sızıyor. Şoku atlattıktan sonra, kunaiyi bırakıyor eleman, son nefesini veren kurt ise usulca yere yığılıyor. Böyle bir hayvanın bu kadar rahatça uyuyor olması, 5 saniye önce savaştığın şeylerin doğasını sorgulamana sebep oluyor fakat, çocuğun yaraları daha önemli olduğu için bu düşünce başlığını es geçiyorsun.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 10 Şub 2015, 17:07

Çat, güm, pat! havasını uzun süredir yaşayamamıştım ya lan. Kendisi de gaza gelen hayvan bana doğru koşmaya gelmiş ve daha ilk tekmemde önümdeki siyahlık uçuvermişti beklemediğim bir şekilde. Ben Çok iyi geldi, vurmasam olmazdı. diyemeden arkada bıraktığım çocukla kurdu hatırlamış ancak her zamanki gibi ben daha bir şey yapamadan çevresel etmenler hevesimi kursağımda bırakmıştı. Bir kere de arkamı döneyim, kafamda tasarladığım komboyu tamamlayayım değil mi? Ama olmaz, niye? Çünkü Mao'nun bi darbesi isabet edince herkes kaçsın, herkes ağlasın.

Ani ve güçsüz bir çakra salınımının ardından yarılmış bir gırtlaktan gelen ses, bana savaşın bittiğini haber vermişti. Arkamı döndüğümde gördüğüm manzara açıkçası canımı yakmamış değildi. Vurduğum hiç kimseyi öldürmemiştim, en azından öldürmek için vurmamıştım; heyhat, shinobi olmama rağmen çok ölüm gördüğüm de söylenemezdi... En azından siyah bir metalin parçaladığı gırtlağın çıkardığı son sesin, bir canlının son nefesi olduğunu bilmek benim için kaldırması zor bir olaydı.

Bir başkasının daha son nefesini vermesini izlemeden, kurttan kunai'sini bile çıkaramayacak kadar sarsılan çocuğa yöneldim ve onu hayvanın cesedinden biraz geriye doğru çekiştirdim. "Yaranı göster." derken kurdun boynundan kunai'yi çıkaracak, kanı paçama sürüp çocuğun veya benim kıyafetlerimde kesecek kumaş parçası arayacaktım. Medikal bilgim yok denecek kadar azdı elbette ama, yarayı kapatıp kanın akışını durdurmak sanırım yapabileceğim ilk şeydi. Çocuğun direktifleriyle, yarayı kapatmaya uğraşacaktım büyük ihtimalle... Tek umudum bir an önce çocuğun kendi başının çaresine bakacak kadar sağlıklı olduğunu görmek ve yoluma dönmekti. Ne başka bir ülkenin shinobisiyle yakın durmak istiyordum, ne de maceramdan geri kalmak. Hemşire değilim ben, kurtları tekmeledim işte. Tabi kurtlar, onların durumu kolaçan etmek için arada etrafa bakmıyor da değildim.
Resim
O. Wilde

föşik cynic

Künye

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 14 Şub 2015, 23:24

Eleman orta boyda, siyah saçlara sahip. Sağ kaşının dış kısmına doğru bir kesik izi var, fakat eski bir yaradan olduğu bariz belli. Elemanın surat yapısı Ishigakure'lilere göre biraz daha yuvarlak, yani sizin oralara yakın yerlerden olmadığı aşikâr. Gerçi bütün Konoha'lılar sana göre birbirlerine benziyorlar ya, neyse. Boyu hemen hemen senle aynı, muhtemelen yaşıtsınz da. Vücudu senin kadar fit değil, muhtemelen aktif bir Taijutsu kullanıcısı değil.

Sol kolunu sana uzatıyor. Giydiği mavi standart Konoha uzun kollu t-shirt'inin sol kolunun üst kısmı parçalanmış, o kumaşları kullanabilirsin gibine geliyor. Zaten adam akıllı bir şekilde yaratı görmek için giysinin sol kolunu koparman lazım. Düşündüğün gibi yapıyor ve t-shirt'in kolunu omuz kısmından söküyorsun.

"Teşekkürler. Ben Ito... Ito Yoshimi. Vaktinde gelmeseydin muhtemelen beni parçalamışlardı."

Yara derin, elemanın bisepsinin yan tarafında bulunuyor. Kurtların yaptığı belli. Kumaş parçasını kullanarak yarayı sarıyorsun, bu sırada eleman biraz mırın kırın ediyor, acıdığı belli, lâkin bir Shinobi olarak buna da katlanabiliyor.

"Chiten'deki yerleşkeye atanmıştım. Sanırım sen de yeni gönderilenlerden olmalısın. Buralı gibi hiç durmuyorsun."

tis a flesh wound
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 15 Şub 2015, 00:00

Sıfatına senin. Eldivenleri çıkarmadan yaralı bir kola bakmak biraz zor gibiydi. Çocuğun kolunu hissedemediğimden elimi ilk atışımda canının yandığını belli edercesine yüzünü ekşitse de ben giysisinin zaten parçalanmış sol kol kısmını kunai'nin de yardımıyla sökerken teşekkür etmeyi ihmal etmemişti. Ito Yoshimi ha... "Benim vaktinde gelmem mi?" deyivermiştim bilgiç bir tavırla, "O zaman yüzümü hatırla da benim hayatını kurtarmamın borcunu ödeyiver ileride." diye ekleyip gülüvermiştim sıktığı dişlerinin gıcırtısı kulağıma kadar gelen çocuğa.

Yarayı gördüğümde, az önceki savaşımın sonuçlarından birinin bu olabileceğini düşünüp midemin ekşimesini engelleyememiştim. Yara her ne kadar gördüklerimin en ağırı olmasa da, insanların açtığı yaralarla büyümüş bir çocuk olarak şu Tensei Ormanı hakkında tek tehlikenin ormanı koruduğu yazan aile olduğunu düşünüyordum şimdiye kadar. Şimdiyse, ormana daha yolumun olmasına rağmen bu kadar saldırgan kurtlarla karşılaşmam gözümü korkutmuştu açıkçası.

"Asıl ben şanslı sayılırım vaktinde gelip sana yardım edebildiğim için." demiştim çocuğa yarayı güzelce sarabileceğim bir pozisyon ararken kolunda. "Sonuçta ben olmasam da hallederdin diye düşünüyorum," çocuğun alınbandına onun da fark edebileceği şekilde göz gezdirmiştim, "Ne de olsa bir shinobisin.". Boş konuşmamın amacı, yarayı sıkıca sararken çocuğun canının acısını unutmasını sağlamaktı; annem ve babam hep öyle yapmıştı şimdiye dek bana, işe de yaramıştı. Ama bütün bunları düşünüp, yarayı en iyi şekilde sarmaya uğraştığımdan amacımdan sapıp en önemli yerinde konuşmayı bırakmış, dilimi dışarı çıkarmış ve bir dakika boyunca sessizce yarayı sarmıştım çocuğun inlemelerine kulak asmadan.

Ardından gelen soru, uzun süredir- neredeyse çocuğun alınbandını ilk fark ettiğimden beri- gelmesini beklediğim bir soruydu. Cevabını bizim köyden ayrıldığımdan beri düşünüyordum da, bu yüzden kolay olacaktı cevaplaması. "Yok, yok ne atanması kardeş," deyip gülecektim atanmak istermişim edasıyla, "Ben sanatçı bir gezginim, bizde aileden böyle; ne kadar çok şey görürsek o kadar çizer, o kadar oyarız.". Çocuğu da sağ kolundan çekip ayağa kalkarken bacaklarımı açmış ve bir vedaya hazırlanırcasına konuşmaya devam etmiştim, "Ben de Chiten üzerinden geliyorum, Ten'ei adında bir yer duydum; görmen gerek dediler, oraya gidiyorum." Yaşıma göre çok mu ermiş gibi konuşuyorum ben, olsun olsun, beni yıllardır geziyor bilsin, sıkıcı sansın da peşimden gelmesin. "Ancak bu kurtlar," diyerek yaklaşmıştım çocuğa "Sana bildiğin bir sebep için mi saldırdılar, normalde insan avlayan hayvanlar değiller çünkü... Bir bilgin var mı?" diye ağzını aramak için son bir soru patlatmıştım. Ondan sonra o yoluna, ben yoluma.
Resim
O. Wilde

föşik cynic

Künye

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 15 Şub 2015, 18:41

"Bir gezgin ha. İlginç, buralara Ateş Ülkesi'nden bile kimse uğramaz genelde."

Sargı işi bittikten sonra, doğruluyorsunuz ve koruluğun içinden geçen patikaya doğru yürümeye başlıyorsunuz. Daha fazla bu çevrede durmanız tekin değil, haliyle. Eleman kolunu yine karnına yakın tutuyor, lâkin kalıcı bir hasar olmayacak muhtemelen. Fakat bir ilk yardım alması gerekli.

"Neden saldırdıklarını bilmiyorum. Bu koruluğa genelde vakit geçirmek için gelirim, kitap okurum falan... Demişken, kitabımı nereye düşürdüm ki..."

Çevresine bir kaç defa bakınıyor, yakındaki bir çalının yanında kitabını buluyor. Yerden alıyor, üstüne bulaşan tozları silkeliyor. Bir hikâye kitabı, "Dokonjō Ninden" (Tales of A Gutsy Ninja) isminde. Okuduğunu veya gördüğünü sanmıyorsun, muhtemelen sadece bölgesel kütüphane ve satıcılarda bulunan, az sirkülasyona sahip bir kitap.

"Ah evet, burada. Her neyse. Niye saldırdıklarını bilmiyorum. Öylesine oturuyordum şurada, ardından çevremi sardılar. Bir tanesi aniden atlayıp kolumu yaraladı, kitabımı da o arada düşürmüş olmalıyım. Şimdi düşündüm de... Ten'ei civarında bu tarz olayların arttığını duymuştum. O yüzden zaten ekstra birlik ve bir bilirkişi gönderilecekti, kontrolden çıkan hayvanları incelemek için. Ben gitmemeni öneririm Ten'ei'ye, hani yol biraz uzun, istersen kafileyi bele, onlarla beraber gidersin. Tek başına tehlikeli olabilir."

Bu sırada patikaya varıyorsunuz. Bir yol Yoshimi ile Chiten'e, diğeri ise tek başına Ten'ei'ye. Seçim Senin.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jinryu Mao tarih 15 Şub 2015, 20:00

Çocuk etrafta kitaplarını ararken ben de yolun devamını düşünmeye koyulmuştum. Yarım günlük mesafeden çok az süre kaldığını az çok tahmin etsem de orman için gündüz gözünü beklemem gerekebilirdi... Aslında, siktir et. Gündüz hayvanlardan korunmak için iyiydi, yani öyle olduğunu düşünmüştüm en azından. Gözüm korkmamış değildi, ama ben bir shinobi'yim ve et yaralarından öteye gitmeyen şeylerden korkacak kadar da düşmedim. Düşmem.

"Zaten gezgin olmanın olayı o, gezginin ülkesi olmaz, görülmeye değer olduğunu duyduğu ne varsa oraya gider." Sanırım. Gezginlik olayı shinobi olduğum gerçeğini örtmek için olsa da, aslında gerçek anlamda bir gezginden fazlası değildim. Alınbandım, köyüme olan sadakatim yoktu yanımda; ev özleminden başka değerli bir şeyim olduğunu da düşünmüyordum.

Çocuk bahsettiği kitabı eline aldığında, çok uzun zamandır hissetmediğim bir şey hissetmiştim. Oogami'nin dükkanına giderken bizimkilere kitap almak amacım başlatmıştı ya zaten her şeyi, yaşlı adam içimde nereden geldiğini bilmediğim bir macera aşkı doğurmuş ve beni buralara kadar göndermişti. Harbi, ben bir ay önce evimde oturup çerez yemeyi; akademide öğretmen olmayı düşünen bir tip değil miydim? Arada bir mahalle kavgası olur, ona katılırdım. Bir de babam iş buyurursa ona yardıma; Chuunin olduğumdan beri göreve çıktığımı da anımsamıyorum hala. Ben kendime ne yüzle shinobi diyorsam, beni yakında Bingo kitabına alır köy.

Ama lanet olsun şu meyve denilen şeyin ne olduğunu merak ediyorum! Köye dönüp evde kös kös oturmak, sümüklü bebelere Bunshin no Jutsu öğretmek istemiyorum; zaten kötüyüm be Bunshin'de.

"Birlik ha? Hayvanlardan gözüm korkmaya başladı şimdi." diye boş bir cevap verivermiştim çocuğa. Çoktan kararımı verdiğimden gözlerim patikayı aramaya başlamıştı bile; Chiten'e dönersem büyük ihtimalle bir çocuktan daha yüksek rütbeli kişiler tarafından önerilecekti yoluma gitmemem, beni daha çok sorgulayacaklar ve yabancı olmamı da işin içine katıp eşyalarımı alıkoyacaklardı. Benim için yolculuğun sonu demekti bu da; hayat denen.

Sonunda güneşin pek dokunmadığı patikayı bulduğumuzda çocuğa dönüp elimi uzatmıştım tokalaşma isteğiyle; "Yolun bundan sonrasını daha dikkatli gideceğim demek ki, söylediklerinden senin Chiten'e döneceğini varsayıyorum öyleyse. Dikkatli git, aklın da bende kalmasın" derken sonunda metal eldivenlerimi fark edeceğini umarak, "kendimi korumayı öğrenmek için baya fırsatım oldu yürüdüğüm yollar boyunca.". Kısa süreceğini umduğum vedadan sonra Saklı Yaprak shinobilerinden oldukça uzağa, Ten'ei'ye doğru yoluma devam edecektim; daha dikkatli ve daha hızlı. Gün kararmadan oraya varabilirsem şanslıyım işte.
Resim
O. Wilde

föşik cynic

Künye

Ninjutsu
Kebudan no Jutsu, C Rank

Taijutsu
Juudaichi Stili B Rank
Oukashou, C Rank

Beceri Listesi
Meishou-dou, D-Rank
Juudaichi 3

İkili sis Bombası Paketi
Kullanıcı avatarı
Jinryu Mao

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 17 Şub 2015, 17:37

"Peki o zaman, umarım yolda bir sorun çıkmaz. Dikkatli ol."

Elemandan ayrılıp Ten'ei'ye doğru devam ediyorsun. 10 dakikalık bir yürüyüşün ardından koruluktan çıkıyor patika ve tekrar düzlüklere dönüyorsun. Yolun biraz uzun, yarım günlük yolunun daha başında olduğunu düşünürsek heralde akşama doğru, hava yavaş yavaş kararırken orada olursun.

Ova önünde yayılarak uzanıyor, arada bir dalgalanıyor hendekler yüzünden. Uzaktan da olsa sallanan çimler hoş bir ışık oyunu yaratıyor, göğe yükselen tek tük çam ağaçlarının arasında. Yolun üzerinde bir kaç tane daha koruluk olduğunu seçiyorsun. Yol çok fazla sıkıntı geçecek gibi değil, fakat aklın koruluktaki kurtlarda kalıyor.

Çok fazla bir hayvan bilgin falan yok, lâkin Akademi'de öğretilenler aklına geliyor. Kurtlar kolay kolay insanlara saldırmaz, aç olsalar bile insanları avlamazlar. Hani, aktif olarak provoke edilmedikleri sürece nötr bir davranış sergilerler. Arkadaş canlısı oldukları anlamına da gelmiyor tabii bunlar, fakat o hayvanların kendilerini koruma gibi bir durumları yok gibiydi, daha çok avlanan, gözlerini kan bürümüş bir halleri vardı.

Belki de akademideki hocan yanlış biliyordur. Zira kurt sürüleri Kaya ülkesi sınırlarında nadir rastlanan komünitelerden. Yok değil, ama hakkında lokal bilgilerin gelişip ağızdan ağza aktarılacağı cinsten değil.

Yol uzun, can sıkıntısı gani anlayacağın.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir