gönderen Kasumikage Shikibanzo tarih 09 Şub 2015, 02:38
Diz çökmüş halde bekliyordu öğrencisinin önünde Kasumikage. Shunji'den gelecek tepkiyi merak ediyordu. Acaba ona vuracak mıydı? Ya da başka bir şey mi yapacaktı? Tanıştıklarından beri ilk defa Shunji'nin yüzündeki ifade bu hale gelmişti. Ne o piç gülüşe sahipti o an, ne de bir şeyler planlayan bir ifadeye. Yeni bir ifade almıştı suratı. Biraz hayranlık içeriyordu. Hafifçe sırıtmaya başladı Kasumikage. Öğrencisinde böyle bir etkiye sahip olma duygusu çok mutlu etmişti onu. Böyle bir olaydan sonra Shunji'den saçma bir tepki gelmeyeceğinden emindi... Fark etmediği ise, halen Shunji'yi tam tanıyamamış olmasıydı...
"Ciddi misin sensei? Ama şunu söyleyeyim, aramızda bir sorun görmüyorum... Yani şimdilik. Ama birkaç saniye sonra olabilir."
Shunji konuşmayı bitirdiğinde Kasumikage'nin aklında anlık olarak soru işaretleri oluşmuştu. Shunji'nin dediklerine anlam verememişti. Daha çok az bir süre geçtikten sonra ise anlam arayışlarına son vermişti. Aradığı anlam kafasında patlamıştı... Sahiden...
Tam bir pislik çocuktu Shunji. Yerden aldığı taşı Kasumikage'nin kafasına patlatmış ve kaçmaya başlarken "TAKIM SHIKIBANZO ADINAAAA!!! BANZAAAIII!!!" diye bağırmıştı. Olduğu yerde kitlenmişti Kasumikage. Suratında hissettiği sıcaklık ile kafasının kanadığını anlamıştı. Ancak o anda acıya odaklanmamıştı. Zaten çok dayanılmaz bir acı değildi. O an odaklandığı olay Shunji'nin tekrardan ona Shikibanzo demiş olmasıydı. Sinirlendi. Sıktı yumruklarını. Aklına 3. kez sıçrarken başına birşey gelen çekirgenin hikayesi geldi. Shunji o çekirge idi. Üçüncü defa Shikibanzo ismini kullanmış, ve bu sefer kolay kurtulamayacaktı...
Tam ayağa kalkacakken bir dost yardım etti Kasumikage'ye. Karma... Shunji kaçmaya daha başlayamadan attığı ikinci adım ile beraber yere düşmüş ve yuvarlanmaya başlamıştı. Genç çocuk yuvarlanma seansı bittikten sonra ise kıç üstü yerde oturur halde bulmuştu kendisini. Aniden siniri geçmişti Kasumikage'nin. Mutlu olmuştu sebepsizce. Onunla dalga geçen birinin cezalandırılmış olduğu düşüncesi kaplamıştı beynini. Küçük bir çocuk gibi sırıtmaya başlamıştı...
Aynı Kasumikage gibi Shunji'nin de alnında kanama başlamıştı. O da pek acıyı takmıyor gibiydi. Bu hali de hoşuna gitmişti Kasumikage'nin. İki öğrencisi ile çok fazla benzer yönü olduğunu düşünmeye başlamıştı...
"SHIKIBANZOOO SENSEEEEEE!!! KAN KARDEŞİ OLALIM MI?"
Enteresan bir şekilde bu sefer eskisi kadar çok sinirlenmemişti Kasumikage, öğrencisi ona Shikibanzo dediği için. Belkide çocuğun tavırları buna engel oluyordu. Farklılardı onunla. Shunji başına ne gelirse gelsin çok takmayacak bir tipti. Kasumikage ise isminin telafuzuna bile katlanamıyordu. Dayanıksızdı bu konuda küçük çocuktan...
Shunji yavaş adımlarla kendisine doğru yürürken gözleri Mitsunari'ye kaymıştı Kasumikage'nin. Durumdan rahatsız olduğu belli oluyordu. Kollarını birleştirmiş, kendine hakim olmaya çalışır gibi duruyordu. Onun da hatrını almalıydı. Buradan 3 birey olarak ayrılmamalılardı. Kasumikage takımı olarak ayrılmalılardı...
İki elinide alnındaki yaraya bastırdı. Baş parmaklarında biriken kan istediği miktara ulaşınca çekti ellerini yarasından. Bir elini Shunji'ye uzattı, diğer elini ise Mitsunari'ye. Belki onları burada çok iyi birer arkadaş yapamayacaktı ancak, arkadaşlıkları arasında köprü görevi görecekti. Görmeliydi...
''Shunji-kun! Mitsunari-kun! Bugün benden ne öğrendiniz bilmiyorum, ancak ben sizden çok fazla şey öğrendim. Şimdi izninizle kanlarımızı kullanarak Kasumikage Takımı'nın resmi bir şekilde kuruluşunu yapalım.''
Sözleri bittiğinde tekrardan Mitsunari'ye dönerek;
''Umarım sensei'ni kırmazsın Mitsunari-kun. Kan kirden ziyade büyük bir asalet parçasıdır benim için.''