[Kusa] Takım Shikibanzo

Moderatör: Game Master

Re: [Kusa] Takım Shikibanzo

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 07 Şub 2015, 10:44

Sana doğru gelmekte olan Shunji'ye karşı wakizsahini hazırlıyorsun. Mitsunari'nin yarattığı rüzgar etkisini azaltmış olsa da hala devam ediyor ve aslında bu da planının çerçevesinden senin işine yarayan bir durum oluyor. Wakizashini hareket ettirmek rüzgar sebebiyle bir tık zorlaşsa da, bu zorlanma sonucunda kullandığın güç kadar zarar vermeyeceğini bilmek seni rahatlatıyor. Shunji vuruş mesafene geldiği anda da tereddütsüz bir şekilde wakizaahin hareketlerini Shunji'ye doğru. Vuruşun ile rüzgarın etkisinin tamamen geçmesi hemen hemen aynı ana denk gelirken, Shunji karnına yediği darbe ile yere düşüyor. Canının yanmış olduğu belli olsa da sen diğer hamlen için Shunshin uygulayarak hemen Mitsunari'nin yanına varıyorsun. Kınından çıkarken kulaklarını zevkten dört köşe eden ses ile wakizashini Mitsunari'nin boynuna dayıyorsun!

Gözleri bir anda büyüyen Mitsunari, bir anda büyük bir korku yaşarken sen dövüşün bittiğini ilan ediyorsun. Mitsunari tamamen pes etmiş bir görüntü çizip omuzlarını düşürürken yüzü de asılıyor. Bakışları doğrudan zemine gelecek şekilde başını eğiyor ve bu haliyle yenilgiyi kabul etmiş görünüyor. Ancak bu esnada bacağına bir taş denk geliyor. Pek canını yaktığı söylenemeyecek olan taşın geldiği noktada ise tabiki Shunji'yi görüyorsun. Yerde bitkin bir şekilde yatmakta olsa da hala yüzünde o piç gülümsemesi duran Shunji "Ben dövüşü bitirdiğimi söylemedim." diyor gülerek ve bir taşı daha alıp sana fırlatıyor. Bu sefer bacağına bile denk gelmeyen taşa rağmen Shunji hala daha ayağa kalkmaya çalışıyor. Tabi bu sırada gözleri ile yeni bir taş aradığı da belli oluyor. Mitsunari'nin Shunji'ye tepkisini ise fısıltı ile söylediği "Ahmak yaratık." cümlesi ile anlayabiliyorsun. Shunji yerden yeni bir taş alırken, tek dizi ve bir ayağı yerde olacak şekilde yerden kalkmaya çalışıyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kasumikage Shikibanzo tarih 08 Şub 2015, 05:22

Hayat aynı planladığı gibi gelişmişti. Kafasında kurduğu plan ile ona uçmakta olan Shunji'ye darbesini indirmişti. Büyük ihtimalle planladığından daha sert bir darbe olacaktı ancak Mitsunari'nin jutsusu sayesinde darbenin hızı azaltılmıştı. O anda istemiyor olsa da çok sert bir darbe indirmemişti öğrencisine. İstemesede sinirini dizginlemişti...

Shunji karnına aldığı darbe ile beraber yere çakılmıştı. Kasumikage ise aynı planladığı gibi Shunshin No Jutsu kullanarak birden Mitsunari'nin önünde belirmişti. Korkmuştu beyazlı çocuk. Aniden önünde beliren sensei sayesinde yerine çivilenmişti. Boynunda hissettiği wakizashinin sivriliği ise daha da germişti onu. Öğrencisi ile göz göze idi Kasumikage. Kendinden emin ve hava hissedeceği şekilde, sesinin en gür hali ile ''Dövüş bitti.'' demişti. Mitsunari akıllı çocuktu. O an sahiden dövüşün bittiğini anladığı için omuzları düşmüş ve yenilgisini kabul etmişti. Yüzüne gururlu bir gülümseme yerleşmişti Kasumikage'nin. Bir - iki saniye baktı öğrencisine. Belki dövüşü hızlı bitirdiği için gururu ile oynamıştı onun. Ancak bunu yapmalıydı. Dövüşleri uzatmayı sevmezdi. Hem bu sayede aradaki güç farkını belli etmişti. Bu bilgi ileride öğrencilerinin içinde bulunacağı zor durumlarda onlara yardımcı olabilirdi...

''Rakibinin gücünden emin isen dikkatli ol.''

Mitsunari yenilgisini kabul etmiş bir şekilde başını önüne eğdiği gibi bir his kaplamıştı Kasumikage'nin bacağını. Acı desen değil. Gıdıklanma desen değil. Refleks olarak arkasına doğru dönmüştü kızıl wakizashisini öğrencisinin boynundan çekip kızıl kınına sokarak. O an az önce sağlam bir darbe geçirdiği Shunji'yi görmüştü. Çocuk yerden bulduğu bir taşı atmış, hatta o an ikincisini atıyordu...

''Ben dövüşü bitirdiğimi söylemedim.''

İkinci taş Kasumikage'ye isabet etmemişti bile. Düştüğü toprak zeminde ayağa kalkmaya çalışıyordu Shunji. Arkasında az önce çıktıkları dango dükkanı. İçeride onları izleyen şaşkın bir kaç insan. Yavaş adımlarla öğrencisine doğru yürümeye başladı Kasumikage. ''Keşke onları bu dango dükkanına getirmeseydim.'' diye iç geçiriyordu hafif sakinleşmiş bir şekilde. Büyük ihtimalle yaşlı nine dükkanının önünde olay çıkardığı için ona kızacaktı. Genede kalbini alabilirdi ninenin. Düzenli müşterisi idi sonuçta...

Shunji hala yerde atacak taşlar arıyordu. Aynı zamanda kalkmaya çalışıyordu. Mitsunari ise sessizce söylediği cümle ile duruma tepkisini belirtmişti. Tam Shunji'nin önüne geldiğinde durmuştu Kasumikage. Dimdik bir şekilde tepeden öğrencisine bakıyordu. Kaşları çatık olsa da, o an hissettiği şey sinir değildi. Aksine öğrencisine gurur ile bakıyordu. Pes etmiyor olması kendisinin pek yapacağı bir şey olmamasına rağmen saygısını kazanmaya yetmişti. Dizlerinin üstüne çöktü bir anda. Tam Shunji'nin hizasına gelerek konuşmaya başladı;

''Güzel bir antrenmandı Shunji-kun. Dövüş benim için bitmiştir. İlk defa tanışmanıza rağmen takım çalışmanız çok hoştu... Şimdi! Eğer rahatlayacak ve aramızın düzelmesini sağlayacağına inanıyorsan bana bir tane yumruk geçirme hakkın var. Bundan sonra aynı takıma üye olacağımız için aramızda sorun kalmasını istemiyorum.''
İsim: Kasumikage Shikibanzo
Boy: 1.86
Kilo: 78
Köy: Kusagakure
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/8 puan
Kullanılabilir GP: 80

Güç: 3
Çeviklik: 4
Kondisyon: 5
Potansiyel: 8
Varlık: 4
Zeka: 6

Eksiklikler/Özürler
-Takıntılık: Kasumikage sahip olduğu Shikibanzo ismi ile dalga geçilmesine takıntılıdır.

Ninjutsu
-Fuuton: Tobikoshi no Jutsu (D Rank)
-Fuuton: Shinkuu Gyouku (C Rank)
-Fuuton: Renkuudan (B Rank)
-Fuuton: Kouha: Senkaigiri (B Rank)
-Ninpou: Shunshin no Jutsu (D Rank)

Taijutsu
- Musatsu -C Rank-

Genjutsu
-

Beceri Listesi
- Chakra Kontrolü x5
- Wakizashi Kullanımı x5
- Hız x5
- Kriz Yönetimi x2

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
- Wakizashi 4. seviye

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kasumikage Shikibanzo

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 08 Şub 2015, 19:26

Shunji'ye doğru adımlamaya devam ederken, tam da beklediğin gibi dango dükkanının sahibi olan nineni elleri belinde kapıda beklediği görüyorsun. Ancak ondan kızgın bir ifade beklerken kadının gülüyor olması halinden anladığını gösteriyor sana. Bu sebeple üzerindeki stresi biraz atmış oluyorsun ve bu sırada da iki ayağı üzerinde zar zor duran Shunji'nin yanına geliyorsun. Çocuk daha hamlesini yapamadan sen konuşmaya başlıyorsun ve her bir sözünde Shunji'nin yüzündeki gülümsemenin silindiğini görüyorsun. Yüzünün aldığı yeni ifadede ufak bir hayranlık belirtisi yakalıyorsun ve aslında ulaşmak istediğin sonuca ulaştığını fark ediyorsun. Bu durum seni bir hayli sevindirirken Shunji "Ciddi misin sensei? Ama şunu söyleyeyim, aramızda bir sorun görmüyorum... Yani şimdilik. Ama birkaç saniye sonra olabilir." diyor ve Shunji'nin cümlesi daha yeni kulaklarından içeri girerken, Shunji elinde tuttuğu taşı direk kafana vuruyor! Her ne kadar pek şiddetli bir vuruş olmasa da taşın yüzünden kafanda sağlam bir ağrı hissetmeye başladığında "TAKIM SHIKIBANZO ADINAAAA!!! BANZAAAIII!!!" diye bağırarak koşmaya başlıyor. Alnın ile saçlarının birleştiği noktadan kanlar yavaş yavaş yüzüne doğru süzülürken gözlerin dönüyor adeta. Ancak senin intikamını alan ise karma oluyor. Shunji birkaç adım attıktan sonra ayağı takılıp yere düşüyor ve birkaç takla attıktan sonra oturur pozisyonda kalıyor. Tam da senin başını yardığı noktadan kanlar akmaya başlayan Shikibanzo piç piç sırıtırken ve sanki hiçbir şeyolmamış gibi "SHIKIBANZOOO SENSEEEEEE!!! KAN KARDEŞİ OLALIM MI?" diye bağırıyor. Yerinden doğrulup sana doğru gelen Shunji ağır aksak ilerlemeye devam ederken bakışların Mitsunari'ye kayıyor. Ancak o tüm bu olan biteni izlemekten sıkılmış gibi kollarını göğüs hizasında bağlayıp kendine hakim olmaya çalışıyor gibi duruyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kasumikage Shikibanzo tarih 09 Şub 2015, 02:38

Diz çökmüş halde bekliyordu öğrencisinin önünde Kasumikage. Shunji'den gelecek tepkiyi merak ediyordu. Acaba ona vuracak mıydı? Ya da başka bir şey mi yapacaktı? Tanıştıklarından beri ilk defa Shunji'nin yüzündeki ifade bu hale gelmişti. Ne o piç gülüşe sahipti o an, ne de bir şeyler planlayan bir ifadeye. Yeni bir ifade almıştı suratı. Biraz hayranlık içeriyordu. Hafifçe sırıtmaya başladı Kasumikage. Öğrencisinde böyle bir etkiye sahip olma duygusu çok mutlu etmişti onu. Böyle bir olaydan sonra Shunji'den saçma bir tepki gelmeyeceğinden emindi... Fark etmediği ise, halen Shunji'yi tam tanıyamamış olmasıydı...

"Ciddi misin sensei? Ama şunu söyleyeyim, aramızda bir sorun görmüyorum... Yani şimdilik. Ama birkaç saniye sonra olabilir."

Shunji konuşmayı bitirdiğinde Kasumikage'nin aklında anlık olarak soru işaretleri oluşmuştu. Shunji'nin dediklerine anlam verememişti. Daha çok az bir süre geçtikten sonra ise anlam arayışlarına son vermişti. Aradığı anlam kafasında patlamıştı... Sahiden...

Tam bir pislik çocuktu Shunji. Yerden aldığı taşı Kasumikage'nin kafasına patlatmış ve kaçmaya başlarken "TAKIM SHIKIBANZO ADINAAAA!!! BANZAAAIII!!!" diye bağırmıştı. Olduğu yerde kitlenmişti Kasumikage. Suratında hissettiği sıcaklık ile kafasının kanadığını anlamıştı. Ancak o anda acıya odaklanmamıştı. Zaten çok dayanılmaz bir acı değildi. O an odaklandığı olay Shunji'nin tekrardan ona Shikibanzo demiş olmasıydı. Sinirlendi. Sıktı yumruklarını. Aklına 3. kez sıçrarken başına birşey gelen çekirgenin hikayesi geldi. Shunji o çekirge idi. Üçüncü defa Shikibanzo ismini kullanmış, ve bu sefer kolay kurtulamayacaktı...

Tam ayağa kalkacakken bir dost yardım etti Kasumikage'ye. Karma... Shunji kaçmaya daha başlayamadan attığı ikinci adım ile beraber yere düşmüş ve yuvarlanmaya başlamıştı. Genç çocuk yuvarlanma seansı bittikten sonra ise kıç üstü yerde oturur halde bulmuştu kendisini. Aniden siniri geçmişti Kasumikage'nin. Mutlu olmuştu sebepsizce. Onunla dalga geçen birinin cezalandırılmış olduğu düşüncesi kaplamıştı beynini. Küçük bir çocuk gibi sırıtmaya başlamıştı...

Aynı Kasumikage gibi Shunji'nin de alnında kanama başlamıştı. O da pek acıyı takmıyor gibiydi. Bu hali de hoşuna gitmişti Kasumikage'nin. İki öğrencisi ile çok fazla benzer yönü olduğunu düşünmeye başlamıştı...

"SHIKIBANZOOO SENSEEEEEE!!! KAN KARDEŞİ OLALIM MI?"

Enteresan bir şekilde bu sefer eskisi kadar çok sinirlenmemişti Kasumikage, öğrencisi ona Shikibanzo dediği için. Belkide çocuğun tavırları buna engel oluyordu. Farklılardı onunla. Shunji başına ne gelirse gelsin çok takmayacak bir tipti. Kasumikage ise isminin telafuzuna bile katlanamıyordu. Dayanıksızdı bu konuda küçük çocuktan...

Shunji yavaş adımlarla kendisine doğru yürürken gözleri Mitsunari'ye kaymıştı Kasumikage'nin. Durumdan rahatsız olduğu belli oluyordu. Kollarını birleştirmiş, kendine hakim olmaya çalışır gibi duruyordu. Onun da hatrını almalıydı. Buradan 3 birey olarak ayrılmamalılardı. Kasumikage takımı olarak ayrılmalılardı...

İki elinide alnındaki yaraya bastırdı. Baş parmaklarında biriken kan istediği miktara ulaşınca çekti ellerini yarasından. Bir elini Shunji'ye uzattı, diğer elini ise Mitsunari'ye. Belki onları burada çok iyi birer arkadaş yapamayacaktı ancak, arkadaşlıkları arasında köprü görevi görecekti. Görmeliydi...

''Shunji-kun! Mitsunari-kun! Bugün benden ne öğrendiniz bilmiyorum, ancak ben sizden çok fazla şey öğrendim. Şimdi izninizle kanlarımızı kullanarak Kasumikage Takımı'nın resmi bir şekilde kuruluşunu yapalım.''

Sözleri bittiğinde tekrardan Mitsunari'ye dönerek;

''Umarım sensei'ni kırmazsın Mitsunari-kun. Kan kirden ziyade büyük bir asalet parçasıdır benim için.''
İsim: Kasumikage Shikibanzo
Boy: 1.86
Kilo: 78
Köy: Kusagakure
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/8 puan
Kullanılabilir GP: 80

Güç: 3
Çeviklik: 4
Kondisyon: 5
Potansiyel: 8
Varlık: 4
Zeka: 6

Eksiklikler/Özürler
-Takıntılık: Kasumikage sahip olduğu Shikibanzo ismi ile dalga geçilmesine takıntılıdır.

Ninjutsu
-Fuuton: Tobikoshi no Jutsu (D Rank)
-Fuuton: Shinkuu Gyouku (C Rank)
-Fuuton: Renkuudan (B Rank)
-Fuuton: Kouha: Senkaigiri (B Rank)
-Ninpou: Shunshin no Jutsu (D Rank)

Taijutsu
- Musatsu -C Rank-

Genjutsu
-

Beceri Listesi
- Chakra Kontrolü x5
- Wakizashi Kullanımı x5
- Hız x5
- Kriz Yönetimi x2

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
- Wakizashi 4. seviye

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kasumikage Shikibanzo

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 09 Şub 2015, 21:35

Shunji tereddütsüz bir şekilde kendi kanına avuçlarını sürerek yanına geliyor. Bir elini sana uzatırken diğer elini de Mitsunari'ye uzatıyor. İkiniz de takımın son üyesinin akdi tamamlaması için beklerken, sen cümlelerin ile Mitsunari'yi ikna etmeye çalışıyorsun. Ancak Mitsunari soğuk bakışlarla ikinizi süzdükten sonra "Sizi bir dereceye kadar anlar ve saygı duyarım sensei. Ama bir yaratığın kanı ile ellerimi kirletemem. Üzgünüm ama sizin kanınızı kendi kanımla karıştırarak kirletmek niyetinde değilim. Buna herhangi bir uzvum da dahil." diyor. Bu sözleri Shunji'yi belli belirsiz kızdırmış olacak ki hemen bir şeyler söylemek istiyor. Fakat Mitsunari soğuk duruşunu bozmadan "Fakat bu sizinle bir bağ kurmadığım anlamına gelmez. Bir asil olarak bana uzattığınız ellerinizi reddetmek şanıma leke düşürür. Ellerinizin bu haline daha fazla tahammül edemiyor olsam da sizin kalbimle tasdik ediyorum." diyor. Cümlelerindeki soğukluğun etkisi geçmemiş olsa da en azından Mitsunari'nin de Takım Shikibanzo'nun bir parçası olduğunu ilan etmesi sana yetiyor. Shunji bu cümlelere bir cevap vermek istiyor gibi dursa da pek takati olmadığı için olsa gerek susmayı tercih ediyor. Ancak gözleri Mitsunari'yi süzerken en ağır küfürleri sıralıyor.

Takım Shikibanzo'nun tanışması ve bir takım olması işte bu şekilde gerçekleşiyor. Birçok takımın kuramadığı o tarifsiz bağı zor da olsa ilk buluşmada kurmuş olmanın kuşkusuz sizin için ciddi bir avantaj olduğunu biliyorsun. Bu yüzden için daha rahat oluyor ve bugünün belki de diğer tüm günlerden daha güzel olduğunu düşünüyorsun.

Kapalı konu
Konu sonlanmıştır. Kasumikage Shikibanzo 25 GP kazanmıştır. Geninler ise hiçbir gelişim puanı alamamıştır.

Takım ile yeni konu açarken konunun başına [Takım Shikibanzo] yazmayı ihmal etmeyin.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir