Huh, yeni bir sayfanın başındayım ve kendimden son zamanlarda bekleyemeyeceğim kadar huzurluyum. Ağzımda henüz yeni yanmış olan bir sigara var, tıpkı sayfa gibi. Her şey yeniyken benim hala eski olmamın verdiği buruk his bana yük olmasına rağmen bugün bu tarz şeylere aldırmayacağım. Köy ve köy hakkında hala tam olarak bilmediğim şeyler var, eh, tembel bir öğrenci olmak da bunu gerektiriyor tabii. Yeri gelince sağda solda gördüğüm maskeli shinobiler ve köydeki görevlerinin tam olarak ne olduğuyla ilgili bilgi edinmek adına kütüphaneye gideceğim.
Umarım kütüphanede aradığım bilgiye ulaşırım. Bunu doğrudan gidip Yontulmaz'a sormaya da götüm yemiy-öhö öhö, yüzüm yok. Malum, son zamanlarda adamın da başına epeyce bela olduk. Neyse ki böyle bir şeyi tekrarlamayıp köy adına başarılı şeyler yaparak tekrardan güvenini kazanacağım. Fakat öncesinde biraz araştırma yapmam gerekmekte, hadi o halde. Kütüphane yolu görünür.
Kütüphaneye gidecek ve kütüphanede ANBUlar ve onların tarihi hakkında detaylıca bir şeyler bulmaya çalışacağım. Son zamanlarda epeyce ilgimi çekiyor gibi. Onlar hakkında bildiğim şeylerden bazıları da köylerine ve emirlere olan bağlılıkları. Kesinlikle elde etmek isteyeceğim bir şey bu. Hem, maskeleri de var. Yeterince karizmatikler. Ayrıca, olası bir suikast görevine de onlar gönderiliyor olabilir. Tch, zaten tek başarım da bu ya.
Brrh. Karnım da acıkıyor gibi, şu göreve çıkamama işi kumbaramı indirdi valla. Cep delik cepken delik geziyoruz etrafta, yemin ediyorum fakir kokuyorum. Neyse ya, bu şimdilik dert değil çünkü geçen günkü bayat ekmekleri çaktım üç saat önce mideye. Şimdilik kafam rahat. Neyse, en iyisi ben şu kitaplara bakayım da ANBU ile ilgili ne varsa masaya yığayım. Gelecekteki mevkim hakkında ne kadar çok bilgi edinirsem, o kadar iyi.