Mitsunari senin söylediğini anlamsız bir şekilde kabul ettiğini beyan eden bir kafa hareketi yapıyor. Ancak yüzündeki saçma ifade ne olup bittiğini anlamadığını açıkça gösteriyor. Shunji ise her şeyden habersiz bir şekilde dururken birden sen Shunji'yi ensesinden kavrayıveriyorsun ve dışarı fırlatıyorsun. Çelimsiz çocuk birkaç metre öteye savrulurken sahte olduğu belli olan acı inlemelerine başvuruyor. Ayağa kalkmak için toparlandığında ise seni tam karşısında wakizashinle görüyor. Yüzündeki gülümseme silinen Shunji senin cümlelerini dinlerken resmen bomboş bir ifade ile bakıyor sana. Bir müddet suratı bu boş ifade ile dururken, en sonunda "Sensei... Ne yaptım ki şimdi ben? Sadece takımımızın ismini doğru söyledim!" diyor ve sonra kaşları çatılarak "Arkadaş ne yapsak dayak yiyoruz yaaa..." diyor. Ayağı ile yere bir tekme attıktan sonra kafasını senin sol tarafına denk gelecek şekilde uzatıp "Hoooiiii!!! Mitsunariiiiii!!! Hoca bana taktı oğlum!!!" diye bağırıyor.
Tüm küstahlığını esirgemeden ortaya koyan Shunji'ye karşı sinirin bir türlü geçmek bilmiyor. Bu yüzden de her ne kadar arzu etsen de wakizashini kınına sokamıyorsun bir türlü. Wakizashini savurmamak için kendini zor tutarken, Mitsunari'nin elini hissediyorsun kolunda. Mitsunari bakışlarını Shunji'ye dikmişken "Kasumikage-sensei, bu yaratıkla elinizi kirletmeniz gerekmiyor. Kendinize bu hakareti reva görmeyin." diyor. Mitsunari'nin bu dingin ve asil sesi seni bir anda sakinleştirirken Shunji "SİKERLER AMA HAA!! İKİNİZ BİR OLUP BENİ Mİ SİKECEKSİN?? BOŞ MU SANDINIZ ULAN BENİ?? BİZİM DE ARKAMIZ SAĞLAM OĞLUM, AKILLI OLUN!! MEKANIMIZ KUSA, TEK GELİN YİYORSA!! ADIM SHUNJI BAKMAM NAZINA, DELİRTME BENİ BASARIM JUTSULARI AĞZINA!!" diyor bir nefeste. Yüzünde büyük bir hoşnutsuzluk ile atarını yapan Shunji kollarını yavaşça sıvamaya başlıyor. Bu işi yaparken de yüzündeki o piç gülümsemesi oluşmaya başlıyor.