[Shinrin & Oishi] Damlalar ve Yapraklar

Moderatör: Game Master

Re: [Shinrin & Oishi] Damlalar ve Yapraklar

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 16 Mar 2017, 17:00

Shinrin: Çatıya patlayıcı parşömeni ortaya denk gelecek şekilde yerleştiriyorsun ve geriye zıplayarak, sokağa inecek şekilde havalanıyorsun. Yere iner inmez parşömeni patlatıyor ve evin çatısını havaya uçuruyorsun! Birden büyük bir gürültüyle kırmızı bir ışık huzmesi görüyorsun, ardından etrafa saçılan tahtalar ve dağılan dumanı seçiyorsun. Etraftan kalkan tozla yer değiştiriyor jutsunun sisi. Evin bahçesinden içeri baktığında, giriş kapısının olduğu duvarın sağlam olduğunu görüyorsun fakat kapıdan içerisi komple kırılmış tahtalardan ve yükselen toz dumandan ibaret. Evin çatısının bazı parçaları da bahçeye saçılmış durumda.

Çevrene baktığında bir kaç evin ışığının yandığını görüyorsun. Bir kaç ev yandaki bir evin 2. katındaki cam açılıyor ve birisi bağırmaya başlıyor; "Saldırı var! Saldırı var!!" Ardından hızlıca evin içine geri giriyor. Başkaları da camlara çıkmaya başlıyor. Olay aşırı derecede büyüyecek gibi.

Oishi: Zamanın kısıtlı olmasına rağmen çantandan çıkardığın misinayı bir kunaiye bağlamaya çalışıyorsun lâkin sen daha bir düğüme benzer bir şey atamadan, sol tarafından gelen sert bir yumruk ile sağa doğru bir kaç adım geriliyorsun, ardından kendini korumaya vakit bulamadan hemen önünde Yamato'yu görüyorsun! Hiç acımadan ve büyük bir soğuk kanlılıkla elindeki wakizashiyi karnının sağ tarafına saplayı veriyor, gözlerin Yamato'nun suradındaki nefreti algıladığı anda. Ellerin bir anlığına acıdan titriyor, kunai ve misinayı düşürüyorsun ve vücudunun kontrolü bir anlığına boşalıyor, Yamato ise saplama hamlesinin şiddetiyle seni geriye doğru bir kaç adım almana zorlar bir biçimde ittiriyor. Wakizashinin daha da derine girmesini göze alamadığın için acıyla ve istemsizce geriye adım alıyorsun, ta ki sırtın tahta duvara çarpana kadar.

Karşılık vermek için opsiyonlarını düşünürken, Yamato aniden wakizashiyi çıkartıyor ve tekrar sana onu saplamaya hazırlanırken büyük bir gürültü ile ortalığı bir parlama kaplıyor, ardından gözlerin kararıyor ve bilincin kapanıyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yushiro Oishi tarih 16 Mar 2017, 21:34

Hemen bir kunai ve misina çıkardım. Sislerin içerisinde gözlerimi gezdirirken misinamı bağlamaya başladım. Ancak ipi delikten geçirdiğim anda sol tarafımda Yamato'yu fark ettim. Aslında üzerime gelirken Yamato olduğunu bile fark etmemiştim. Görüşümün düşük olması bana büyük bir sıkıntı doğurmuştu. İyi bir plan yapmıştım ancak görünüşe göre yeterli zamanım yokmuş. Lanet olsun! Bir kez daha başarısız bir adım attım, sinirlerim iyice gerilmiş. Kaşlarımı çatmaktan şakaklarımdaki damarlar dışarı çıkmış ve iyice belirginleşmişti.

O anda suratıma bir yumruk yemiştim zaten. Yumruğun afallatması ile sağıma savrulmuştum. İt herif çok güçlü. Adi herif, seni öldüreceğ... Karnımda önce bir soğukluk ardından ise cehennem alevlerini hissetmiştim. Gözlerim aşağı kayarken orada tüm vücudumu saran alevlerin kaynağını görmüştüm. Yamato beni karnımdan şişlemişti. Gözlerim sonuna kadar açılmış, ellerim gevşemiş ve aletlerimi yere düşürmüştüm.

Gafil avlandım. Bu çok kötü, ava giderken avlanmamayı düşünüyordum ancak av durumuna düştüm. Yamato'nun beni ittirmesi ile birlikte geri savruldum. Yinede devam edebilirim, buna inanıyorum. Bu herifin düşmüş bedenini büyük acılara maruz bırakacağım, bütün sinirimi üzerinden çıkarırken, her vurduğumu hissetmesini garantileyeceğim. Kafamdaki öfkem tavan yapmışken anlayamadığım bir patlama ve ardından karanlık sarmıştı her yeri. Sanırım artık yapabileceğim bir şey kalmamıştı. Shinobilik hayatıma bir başarısızlık öyküsü, büyük bir kayıp yerleştirdim. Ne olduğunu bilmiyorum ancak bilincimi kaybettim, düştüm.
Künye

İsim: Yushiro Oishi
Fraksiyon:
Element: Katon
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chunin
Ryo: 49.500
Prestij: 3/Moumoku
Kullanılabilir GP: 62

Motivasyon
Köyüne hizmet etmek
Oishi için, köyü, onun yaşıyor olma sebebidir. Bebeklik yıllarında hayatını kurtarmış ve ona yeni bir ev olarak, yaşam alanı sunmuştur. Dedesi de zamanla, genç dostumuza köye minnettarlığı aşılamış ve Oishi'yi Nikkougakure milliyetçisi yapmıştır.

Savaş tutkusu
Oishi'nin çocukken yaşadığı dışlanmalar, içine kapanıklığı ile birleştiğinde onda biriken öfkeye dönüşmüştür. Genç dostumuz büyüdüğünde ise artık öfkesini içinde tutamayan birisine dönüşmüştür. Bu da olur olmadık yerde insanlarla arasının bozulmasına, çevresindekilerin daha da uzaklaşmasına ve gündelik yaşantısıyla arasına engel olmuştur.

Ama Oishi görevlere çıkıp birileri dövüştüğünde, sinirini öfkesini attığında daha mutlu bir insana dönüşmektedir. Bu yüzden savaşmaya karşı içinde bir tutku oluşmuştur.
Komplikasyon

Özellikler

Güç: 6
Çeviklik: 5
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Varlık: 2
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 4
[Potansiyel] Ninshuu(Favori): 3
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 3
[Zeka] İzcilik: 1

Ninjutsu
Goukakyu No Jutsu
Taijutsu
Juudaichi (C - Rank)
Oukashou (C - Rank)
Genjutsu
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
3/3 Kunai (Kötü Kalite)
5/5 Shuriken (Kötü Kalite)
5mt./5mt. Sentetik Misina (Kötü Kalite)
1/1 Patlayıcı Parşömen (Kötü Kalite)
2/2 Sis bombası (Kötü Kalite)
Kullanıcı avatarı
Yushiro Oishi
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen Hashigo Shinrin tarih 16 Mar 2017, 23:31

Hıhıh... Anca uyandılar. diye mırıldandım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım pek emin olamadım ama çok umurumda da değil zaten. Artık bitirebilirsek şu görevi... Başka bir şey istemiyorum. Aklımdaki asıl soru, evin bir sahibi olmadığına göre görev paramızdan kesmezler herhalde?.. Lanet olsun, kesecekler gibi hissediyorum... Sikerler...

Aklım parada kalmadı değil ama Oishi ne yaptı acaba. Epey patlattım yani evi, ortalık molozla falan doldu. Bu sefer de tozdan kimseyi seçemez oldum. Yaşıyordur herhalde... Yamato da yaşıyordur umarım, sonuçta bulmamız gereken bir ortağı var daha. Gerçi o da basıp gitmiş olabilir patlamadan sonra. Yok lan, buluşma yerlerini uzakta bir yer ayarlamışlardır bence. Yamato'yu canlı yakaladık, konuşturduk hepsi tamam, ortağını bulamadık... Evet, bu da güzel bir mantık... Akışına bırak Shinrin, akışına... Fazla düşünüyorsun.

Daha fazla düşünmeden patlattığım eve daldım. Umarım kafama bir şeyler falan düşmez... Dikkatlice Oishi'yi ve Yamato'yu arayacağım. Önceliğim Oishi olacak tabii ki. Katil kaçarsa kaçsın da görev arkadaşım ölürse fena haşlarlar beni. Sorarlarsa da ölmesin diye patlattım diyeyim hatta, tutar bu bahane. Belki de sormazlar... Neyse! Hemen Oishi ve Yamato'yu bulmalıyım. İş başı...

Out: Rp'nin kalitesizliği için özür dilerim. Biraz meşgulüm de...
Resim
Künye
İsim: Hashigo Shinrin
Fraksiyon: -
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 44.500
Prestij: Moumoku/2
Kullanılabilir GP: 7

Motivasyon
Mutlu olmamak.

Shinrin, hayatını adeta mutlu olmamak için yaşar. Hayatta bir sürü şey görüp mutlu olmamak, bir şeylerden yakınmak onun için bir gururdur.

Komplikasyon
-
Özellikler
-
Güç: 4
Çeviklik: 8
Kondisyon: 4
Varlık: 4
Zeka: 4

Beceri Listesi
[i][Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 4
[Çeviklik] Saklanma: 3
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1

Ninjutsu
Jintei | C-Rank
Otonaku Ashi Jutsu | D-Rank
Taijutsu
Yumi-Dou | C-Rank
Ayatsu | D-Rank
Genjutsu
-
Yumi Yayı (Kötü Kalite)
40 Adet Ok (Kötü Kalite)

Karakter Kartı
Gelişim
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Hashigo Shinrin
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 17 Mar 2017, 14:32

Kapalı konu
Oishi'nin RP yapmasına gerek yok. Bu durum ortadan kalkarsa bildireceğim.

Shinrin: Hemen atılıyorsun çatısı zeminine düşmüş evin içerisine. Sadece kapısı ayakta resmen evin. Etraftaki toz ve duman yavaş yavaş kalkmaya başlıyor, fakat görebildiğin tek şey düzensiz bir biçimde parçalanmış tahta ve kerestelerle dolu bir salon, çatısı olmayan. Yıkıntılar ortada öbeklenmiş ve duvarlara doğru azalmakta. Çatıya baktığında, çembersel bir şekilde parçalanıp yıkıldığını görüyorsun. Sağına ve soluna bakıyorsun, ilk içeri girdiğin manzara hala aynı; yıkık tahtalar ve kırılmış, parçalanmış eşyalar. Tahtaların arasında bir insana benzer bir şeyler aramaya koyuluyorsun. Bu sırada bir kaç kişi kendini sokağa atmış durumda; kargaşa git gide büyüyor.

Bir kaç dakika geçiyor, bir kaç tahta parçasını sağa sola atıyorsun. Duvarlara doğru araştırmanı yönlendirdiğinde, bir el görüyorsun iki tahtanın arasına sıkışmış. Hemen oraya doğru koşuyorsun ve elin kime ait olduğunu gizleyen tahta parçasını kaldırıyorsun; Oishi'nin baygın suradı, yanaklarındaki eski kesik yaralarıyla öylece durmakta, sırtını duvara vermiş bir biçimde. Patlama sırasında şans eseri duvara yakın olduğundan, molozların altında kalmamış gibi görünüyor. En azından tek parça. Kemikleri için aynı şeyi söyleyebilirmisin, bilemiyorsun.

Oishi'nin üzerinde ise genişçe bir kalas durmakta, yani o yerde oturuyor, onun üzerinde de bir kalas. Üzerinde ufak tefek sıyrıklar var ve karnındaki derin wakizashi yarasını da seçebiliyorsun. Kalasa uzanıyorsun hemen kaldırmak için, fakat tek başına kaldırabileceğin kadar hafif değil. Biraz yerinden oynatıyorsun, fakat farkındalığın sana ters bir harekette üzerinden yuvarlanıp bacaklarını ezebilir Oishi'nin ve diz kapaklarını parçalayabilir bir durumda olduğunu söylüyor kalasın.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Hashigo Shinrin tarih 18 Mar 2017, 19:15

Hmm, evet, iyi belaya bulaştık. Planladığım gibi eve daldım. Dikkatli ve tedbirli olmak tabii ki ilk önceliğim. Bir de Yamato'dan bir darbe daha yemeyelim. Ayrıca eve dalarken birkaç vatandaşın da dışarı çıktığına şahit oldum. Bu iyi haber de olabilir kötü haberde ama bence iyi haber. Sonuçta katil ben değilim... Lanet olası herifler, patlama olmadan uyanmadınız şimdi Keşanlı Ali Destanı gibi toplandınız hemen. Pu size! Belki bana da biraz pu, ona bir şey diyemiyorum daha. Patlamanın sonuçlarını görmedim henüz...

Ben içeri girerken sis ve toz bulutu da açık havanın da yardımıyla dağılıyordu yavaş yavaş. Ev böyle daha güzel olmuş yalnız, ferah ferah... Toz bulutu iyice dağılınca arama-kurtarma çalışmalarıma hız verdim. Pek olacak iş değildir ama biraz da şanslıyım herhalde ki Oishi'yi bulmam pek uzun sürmedi. Gerçi şansla alakası yok, göt kadar ev. Evdi... Tahtaların arasında bir el gördüm ve etraftaki tahta parçalarını temizleyince Oishi'ye ulaştım. Anlaşılan Oishi Yamato ve sisine karşı zorlanmış. Karnındaki yara ciddiye benziyor. Lanet olası Yamato... "Piç kurusu..." Çok ezilmiş gibi durmuyor ama tıptan pek anlamam o yüzden kendim de güvenemiyorum bu dediğime. Karnındaki yaranın böyle toz toprak içinde kalmaya devam etmesi durumunda kötüleşeceğini tahmin edebiliyorum ama.

Şu an Oishi'yle aramdaki tek engel şu büyük kalas. Kalası şöyle bir yokladım ama kaldıramadım. Ayrıca yanlışlıkla kalası düşürürsem Oishi'yi ezeceğinin de farkındayım. Oishi hazır orada yatıyor diye onu bırakıp Yamato'nun peşine düşebilirim ama hikayeme ters düşer. Sonuçta ben bu evi takım arkadaşımın canı için patlattım... Gerçi öyle olmuş cidden. Şimdi de onu kendi patlamamdan kurtarmam lazım. Kalası kaldıramıyorsam bir boşluk bulup ya da yaratıp Oishi'yi o boşluktan çekerek çıkarırım. Kemiklerinin parça pinçik olmadığını varsayıyorum... Oishi'nin geçebileceği bir boşluk bulamazsam da dışarı çıkan insanlardan yardım isteyeceğim. Alın bandım yanımda, bana güveneceklerdir. Gerçi ben olsam güvenmezdim... Neyse ki çoğu aptal bu köylülerin. Neyse! En kötü ihtimalle onların yardımıyla Oishi'yi çıkarırım. Onu çıkardıktan sonra kıyafetimden bir parça kopartıp yarasının üstünü örteceğim ve Yamato'yu aramaya koyulacağım. Oishi'nin tedavisi önemli ama onu üstüne düşebilecek bir kalastan kurtardıktan sonra ilk yardım anlamında yapabileceğim bir şey yok. Yamato'yu bırakıp hastaneye de götüremem onu. Köylülere de emanet etmek istemiyorum... Biraz dayanması lazım.

Hafiften sıçar gibiyim ama işler ilginçleşiyor. Kaosu seviyorum... Ne yalan söyleyeyim görev eğlenceli olmaya başladı. Her ne kadar başta iğrensem de sanırım paramı kesmedikleri sürece bu görev beni yeterince tatmin edecek. Katilin işbirlikçisi Taki geberdi, hainin evini patlattık, artık pek umurunda değildir gerçi, ortalık da karıştı. Fena değil yani, sardı...
Resim
Künye

Motivasyon
Mutlu olmamak.

Shinrin, hayatını adeta mutlu olmamak için yaşar. Hayatta bir sürü şey görüp mutlu olmamak, bir şeylerden yakınmak onun için bir gururdur.

Komplikasyon
-
Özellikler
-

Beceri Listesi

Ninjutsu
Jintei | C-Rank
Taijutsu
Yumi-Dou | C-Rank
Ayatsu | D-Rank
Genjutsu
-
Yumi Yayı (Kötü Kalite)
40 Adet Ok (Kötü Kalite)

Karakter Kartı
Gelişim
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Hashigo Shinrin
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 18 Mar 2017, 21:18

Oishi'ye zarar vermeden çıkarabileceğinden şüphelisin, o yüzden sokağa fırlıyorsun ve insanlardan yardım istemek için, onların yanına koşturuyorsun. Kimisi geceliği ile dışarı fırlamış, kimisi elinde taş ve sopalarla kapısının önüne çıkmış. Ufak bir kalabalık ise sokağın ortasında oluşmaya başlamış durumda. Ellerinde sopalar var, kimisinin elinde kesici aletler görebiliyorsun. Hepsi erkek, bazıları genç bazılarının yaşı ilerlemiş durumda. Fakat böyle bir durumun olabileceğini tahmin ettikleri belli; zira biraz organize duruyorlar. İlk başta seni görünce ufak kalabalık tedirgin oluyor ve provoke olmuş gibi, saldırmaya hazırlanıyorlar. Fakat alın bandını gösterip Nikkougakure'den olduğunu söyleyince, sakinleşiyorlar. 4-5 kişiden oluşan, eli sopalı grubu yıkıntı eve götürüyorsun.

Hızlıca olay yerine varıyorsunuz tekrar ve Oishi'nin olduğu yere varıyorsunuz. 2-3 kişi kalası kaldırıyor, kalanınız da Oishi'yi çekeren çıkartıyor bulunduğu yerden. Ardından, kollarına girdiğiniz gibi baygın Oishi'yi bahçede, toprağın üstüne seriveriyorsunuz. Hafif genç bir eleman, siyah saçları kısa ama karışık, sana yaklaşıyor Oishi'yi kurtardıktan sonra. "Düşman nerde? Saldırı alır mıyız? Eğer daha fazlası varsa hazırlanmamız gerek." Ciddiyetle suradına bakıyor, yetkili bir abiden cevap beklerce.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Hashigo Shinrin tarih 18 Mar 2017, 22:28

Biraz bakındım ama tek başıma bu işi başaramayacağıma karar verdim. Oishi'yi riske atmak istemiyorum. Hızlıca sokağa çıkıp toplaşan insanlardan yardım istedim. İnsanlar da dünden hazırmış. Sopalar falan. Hatta birkaç balta, orak falan da görüyorum. Centilmenler de ha, hiç dişi yok dışarıda, hepsi erkek. Başta biraz tereddüt ettiler ama alın bandını görünce ikna oldular. Demiştim demek istiyorum ve diyorum, demiştim! Hemen birkaç kişiyi yanıma alıp eve daldım. Adamlar gelirken sopalarını getirmeyi de unutmadılar tabii ki. Bunu beklemiyordum açıkçası...

Birlikten kuvvet doğdu ve ekip çalışmasıyla Oishi'yi çıkarmayı başardık. Çıkardıktan sonra da evin içinden daha temiz olan bahçeye yatırdık. Hala nefes alıyor, güzel. Adamlar da güvenebileceğim tiplere benziyor. Onlarla hastaneye yollayabilirim Oishi'yi. Haberler iyi yani.

Oishi'yi bahçeye yatırdıktan sonra adamların arasında genç duran gelip neler olup bittiğini sordu. E adam da haklı tabii, karnında delik olan bir adamı yıkık bir evden çıkarmak için yardım istedim. Oldukça kısa bir şekilde açıklayıp Yamato'yu aramaya dönmem gerek. "Saldırı yok. İç güvenlik meselesi demek daha doğru olur. Endişelenmenizi gerektirecek bir şey yok." diye başladım. Sözlerimden sonra adama anlaması için kendime de nefes almak için mola verdim. Ardından devam ettim. Bu sefer sözlerim tüm ekibeydi. "Sizden arkadaşımı hastaneye götürmenizi ve kalabalığı kontrol altında tutmanızı istiyorum. Atletik yapılı, geriye yatırılmış kahverengi saçları olan, 20'lerinde bir şüphelinin peşindeyim. Görürseniz bana bir şekilde ulaşın. Tek başınıza karşı koymaya çalışmayın." Sözlerimi söyledikten sonra hızlıca eve dalıp Yamato'yu arayacağım. Ortalık toz duman içindeyken kaçmışsa kaçmıştır. Toz bulutu kalktıktan sonra kaçabileceğini sanmıyorum. Fark ederdim öyle bir şey olsa. Oishi'yi kurtarırken epey vakit harcadım, umarım hala buradadır ve umarım hala nefes alıyordur...
Resim
Künye

Motivasyon
Mutlu olmamak.

Komplikasyon
-
Özellikler
-

Beceri Listesi

Ninjutsu
Jintei | C-Rank
Taijutsu
Yumi-Dou | C-Rank
Ayatsu | D-Rank
Genjutsu
-
Yumi Yayı (Kötü Kalite)
40 Adet Ok (Kötü Kalite)

Karakter Kartı
Gelişim
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Hashigo Shinrin
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 21 Mar 2017, 16:27

Elemanlar Oishi'yi sırtlanıp en yakın sağlık mecrasının yolunu tutuyorlar, sen ise hemen eve dalıyorsun. Toz duman kalkmış durumda, evin yerle bir olmuş salonunu daha rahat görüyorsun. Etrafta, yıkıntıların üzerinde dolanırken, bir acı iniltisi kulaklarına ilişiyor. Bir kaç metre solundan gelmekte. Bir kaç adımda oraya varıyorsun ve büyükçe bir tahta parçasının altından geldiğini anlıyorsun.

Hızlıca tahta parçasını yan tarafa doğru çektiğinde, molozların altında kalmış, sadece gövdesi, bir kolu ve başı görünen Yamato'yu farkediyorsun. Görebildiğin her yeri kanlı. Öksürüyor seni farkedince, ağzından kan fışkırarak. Suradının bir kısmının parçalandığını zar zor farkediyorsun gecenin karanlığında. Gözlerine doğru bakıyor, fakat bir şey söylemiyor. Nefes alırken hırıltılar çıkarmakta.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Hashigo Shinrin tarih 21 Mar 2017, 18:14

Elemanlara durumu anlattıktan sonra hafifçe kafalarını sallayıp onayladılar ve Oishi'yi sırtlanıp yola çıktılar. Oishi iyi olacaktır... Agresif birisine benziyordu, eğer gerçekten agresifse inatçıdır da. İnatçıysa da bu yara onun için bir şey ifade etmez. İnatçıdır inatçı...

Oishi'yi köylülerle yolladıktan sonra sabırsızlandığım kısma geldik. Hiç vakit kaybetmeden evden geri kalanların arasına karıştım. Geçen dakikalardan sonra her şey daha netti. Bizim patlayıcı parşömenler kaliteliymiş... Evden geriye pek bir şey kalmamış. Yamato, beni fazla uğraştırmadan yerini belli etti. Bir moloz yığınının altından gelen inlemeyle moloz yığınına yöneldim. Birkaç tahtayı, taşı kenara fırlattım ve işte, karşımda ölmek üzere olduğunu tahmin ettiğim Yamato! Ekonomik boy Yamato hem de! Ezilmiş, hacmi küçülmüş... Ayrıca her yeri kan içinde. Büyük ihtimalle yüzü de bu yaralardan nasibini almış. Öksürünce kan gelmesi bu yüzden olsa gerek.

Hıhıh... Birkaç gün önce bir herifin boğazını keserek hayatına son verdi. Onu sonsuz karanlığa, sıcacık bir kucağa yolladı bu adam. Bu gece iki kişiyi daha öldürerek onlara yardım etti. Belki beni de karanlıkla buluşturabilirdi. Ama ne yazık ki ölmek için fazla korkağım... Ama asıl komik olan, şimdi kendisi ölmek üzere. Bir moloz yığının altında yatıyor ve büyük ihtimalle hiçbir yerini oynatamıyordur. Bu saydığım insanları öldürürken kendini oldukça güçlü hissetmiş olmalı, belki tanrı falan gibi bir şey. Şimdi düştüğü hale bak. Ne düşündüğünü merak ediyorum. Hıhıh... Hayat çok garip, çok!

Yamato'nun yanına oturdum yavaşça. Keşke sigara, esrar falan olsaydı yanımda... O kadar iyi giderdi ki... Herif büyük ihtimalle ölecek birazdan ama onunla konuşmak istiyorum, merak ettiğim o kadar çok şey var ki! Dönüp hafifçe sırıttım suratına. Ölmeden önce dünyada görebileceği en nadir durumlardan birine şahit ettim onu. "Taki ve karısını geberttiğin için minnettarım. Karısı da kendisi gibi aptaldı büyük ihtimalle. Katille ortak olmuş fındık kadar beyniyle, hıhıh..." Gebermesi için süre vermeyi uygun gördüm bu arada. Kişisel zevklerim söz konusu olmaya başladı, görevi geri plana atabilirim. "Söylesene, bu insanları öldürürken ne hissettin? Şu an ne hissediyorsun? Acı hariç, hıhıh..." Biraz daha süre verdim ona. Hırıltısı üzerimde kedi hırıltısı gibi bir etki yaratıyor şu anda. Adam ölecek yahu, hıhıhıhıhıh... Şimdi göreve gelebiliriz. "Ortağın hakkında konuşalım biraz da. Kimdir, nerededir, neye benzer? Cevap vermek için canlı kalma sözü falan istiyorsan kabul edilmiş sayabilirsin. Dışarıda bir sürü insan var, seni alıp hastaneye götürmelerini sağlayabilirim." Zaten oldukça fazla soru sordum, daha fazla cevap beklemek insafsızlık olur, hıhıh... Neden öldürdüklerini ortağından öğrenebilirim. Ayrıca Yamato bilmese de canlı kalması lazım. Yani her türlü köylülerden yardım isteyip onun da tedavi almasını sağlayacağım. Umarım... Önce cevaplar.
Resim
Künye

Motivasyon
Mutlu olmamak.

Komplikasyon
-
Özellikler
-

Beceri Listesi

Ninjutsu
Jintei | C-Rank
Taijutsu
Yumi-Dou | C-Rank
Ayatsu | D-Rank
Genjutsu
-
Yumi Yayı (Kötü Kalite)
40 Adet Ok (Kötü Kalite)

Karakter Kartı
Gelişim
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Hashigo Shinrin
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 26 Mar 2017, 00:50

"Taki..." Öksürüyor ve bir tutam daha kan fışkırıyor ağzından. "Ortağım falan değildi ama gerizekalının önde gideniydi." Derin ve hırıltılı bir nefes alıyor. Boğazına yavaş yavaş dolan kan pıhtısının nefesiyle sürtünerek çıkardığı ritmik tınıyla doluyor etraf. Sırıtıyor ardından, suradından artık geriye ne kaldıysa; "Hiç bir şey hissetmedim. Sen hissediyormusun ki? Senle ben çok da farklı değiliz." Tıksırıyor. Gözlerini önce gök yüzüne çeviriyor, ardından acıyla suradını buruşturuyor. Yavaştan kurumaya başlayan kan, çatlak çatlak oluyor Yamato'nun yüzünde. Açık yaralarından akan ise hala taze. Hastane ve hayatta kalma kelimelerini duyunca ise, acı acı gülümsüyor kendince, fakat soruna yanıt veriyor; "Ortağım gelmeyeceğimi anlayınca çoktan gitmiştir, eğer patlamayı duyduğunda zaten kaçmamışsa. Bulamazsınız onu."

Tekrar sessizliğe gömülüyor. Sorgulamak için biraz daha vaktin var gibi, birazdan yerleşkedeki Shinobi'ler burada olur, sen de raporunu verip buradan ayrılabilirsin.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

ÖncekiSonraki

Dön Umigawa Şehri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir