[Shinrin & Oishi] Damlalar ve Yapraklar

Moderatör: Game Master

Re: [Shinrin & Oishi] Damlalar ve Yapraklar

Mesajgönderen Hashigo Shinrin tarih 02 Mar 2017, 23:51

Kadına kendimce laf soktuktan sonra hiç beklemeden Taki'nin evinin yolunu tuttum. Gavat iyi tarif etmiş herhalde ki bulmam çok uzun sürmedi. Tabela da epey yardımcı oldu tabii. Fuuki'nin evinden iyi olsa da Taki'nin evi de minik bir şey. Fakirler... Yine bunların bahçesi falan var, öteki özürlü ne yapsın, salak salak camdan bakıyor. Hıhıh... Işıkları da yanıyor evin, herhalde daha ölmemişler. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...

İşte böyle ölmemişler falan derken bir çığlık yankılandı boş sokaklarda... Demek ki gelmiş... Komşular, uyanın, olay var. Ulan bu köylülerin hiçbiri de ihbar falan etmez ki, bana bir şey olmasın diye duymazdan gelecekler. Yine bana kaldı ihale... Başa gelen çekilir, yapacak bir şey yok.

Derin bir nefes aldıktan sonra koşarak içeri daldım. Beni, Fuuki'nin evinden pek de farklı bir manzara karşılamadı. Yine masa, minder ve öteki eşyalar var ortalıkta. Ha, bir de Taki'nin ve karısı olduğunu düşündüğüm dişinin cesetleri. Bir de cesetlerinin başında duran bizim yavşak Yamato... Tekrar düşündüm de biraz farklıymış... Bu amcık Yamato'yu ilk gördüğümüzde ağzını burnunu kıracaktık, hata bizde, vücudundan anlamamız lazımdı bu elemanda bir işler olduğunu. Utanıyom, Taki usta-kuğun, miymiymiy... Neyse, en azından Taki ve karısı ölmüş. Bu kadar aptal olup bu yaşa nasıl gelmişler o da ayrı bir mesele zaten.

Yamato'daki karizmaya bak lan, şekil yapmış. Uzun eldivenler, çizmeler falan. Saçları falan da taramış, helal olsun. İbne, yiyecek gibi kesiyor beni. Gözleriyle soydu, yedi beni yani... Pis homolar! Bak hele, biz anlamadan sırra kadem basacakmış. Nah basarsın. Oishi'nin olmadığını fark etmesi kötü oldu ama... Bekleyeni de varmış. Yine ne işlere bulaştık arkadaş...

Aslında elemanla muhabbet etmek isterdim ama ne yazık ki kendisinin böyle bir niyeti yok. Yapacak bir şey yok, sorguya falan çekerken iki laf ederiz daha sonra.

Yamato sözlerini bitirince hafiften tüylerim ürperdi. Taki'nin ve karısının cesedi pek etkilemedi de uzun süredir hayatımı ortaya koyduğum bir oyuna dahil olmuyordum. Soğuk ürperti omurgamdan aşağı doğru devam ederken kendimce küçük bir plan hazırladım. İyi bir dövüşçü sayılmam ve benim tersime Yamato benden daha kapasiteli bir dövüşçü gibi duruyor. Ayrıca silah olarak da benden üstün. İşe yarayacak mı bilmiyorum ama çantamdaki misinayı ellerime saracağım. Zincirli silahlarla, wakizashi gibi kesici silahlara karşı efektif biçimde dövüşüldüğünü görmüştüm, misinam pek kaliteli olmasa da az buçuk aynı işlevi görebilir. Ayrıca memlekete kaliteli mal girmediği için Yamato'nun elindeki wakizashi de dandik olabilir. Misinayı ellerimi ve kollarımı rahat hareket ettirebilecek ama istediğim zaman da misinayı gerebilecek bir şekilde saracağım ellerime. Tabii çabuk olmayı da unutmayacağım. Olduğu kadar... Yamato'nun bu anı değerlendiremeyeceğine güveniyorum...

Elimde Yamato'yu etkisiz hale getirecek ya da zor duruma sokacak bir teknik yok, ona saldırsam da bir şey değişmeyecekti. Açık konuşmak gerekirse en iyi seçeneğim zaman kazanıp Yamato'yu Oishi'yle beraber etkisiz hale getirmeye çalışmak. Yine de bunu bir strateji olarak kullanamam, durumun akışına göre yeni kararlar vermem gerekecek büyük ihtimalle. Şimdilik elimdekiyle yetinmek zorundayım...
Resim
Künye
İsim: Hashigo Shinrin
Fraksiyon: -
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 44.500
Prestij: Moumoku/2
Kullanılabilir GP: 7

Motivasyon
Mutlu olmamak.

Shinrin, hayatını adeta mutlu olmamak için yaşar. Hayatta bir sürü şey görüp mutlu olmamak, bir şeylerden yakınmak onun için bir gururdur.

Komplikasyon
-
Özellikler
-
Güç: 4
Çeviklik: 8
Kondisyon: 4
Potansiyel: 6
Varlık: 4
Zeka: 4

Beceri Listesi
[i][Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 4
[Çeviklik] Saklanma: 3
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 3
[Zeka] İzcilik: 1

Ninjutsu
Jintei | C-Rank
Otonaku Ashi Jutsu | D-Rank
Taijutsu
Yumi-Dou | C-Rank
Ayatsu | D-Rank
Genjutsu
-
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Yumi Yayı (Kötü Kalite)
40 Adet Ok (Kötü Kalite)

Karakter Kartı
Gelişim
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Hashigo Shinrin
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 04 Mar 2017, 19:13

Shinrin: Misinayı iki eline de hızlıca gerdiriyorsun ve defansif bir pozisyona geçiyorsun. Sen bununla uğraşırken Yamato ileriye doğru atılıyor; bir ayağıyla yer masasına basıp hız kazanıyor ve üzerine zıplıyor. Yerden bir metre kadar havalanıyor ve bu sırada wakizashiyi ters tutacak şekilde çeviriyor ve iki eliyle kavrıyor. Havaya kaldırdığı elleriyle, yukarıdan aşağıya doğru inerken, wakizashiyi de aynı şekilde aşağı doğru indiriyor.

Sen ise arka sağ çaprazına bir adım alarak bundan kurtuluyorsun, son anda. Hızlı olmanın avantajına şükrediyor ve Yamato'ya odaklanıyorsun. Anında postürünü düzeltiyor ve wakizashiyi bir eliyle ters tutarak sana doğru saldırmak için bir hamle yapıyor; bu sefer kendi etrafında dönerek boğazına doğru gelen bir hamle. Son anda eğiliyorsun ve ellerine gerdirdiğin misina ile wakizashiyi kapmaya çalışıyorsun, fakat Yamato son anda wakizashiyi kurtarıyor, bu sırada da sana sertçe bir kafa atıyor. Geriye doğru sendeliyorsun, fakat hala kendindesin. Aranızda 1 metre kadar bir mesafe var, 1 metre arkanda ise duvar, sol arka çaprazında ise bahçeye açılan kapı.

Oishi: Eve vardığında, bahçeyi ve açık kapısını görüyorsun. Evden gelen loş ışığın altında, 2 silüet dikkatini çekiyor. Bahçeye dalıyorsun hızlıca ve bir silüetin havaya sıçrayıp kapıya yakın olana, parlak bir cisim le saldırdığını görüyorsun. Savunmadaki shinobi hızlıca bu saldırı savuruyor ve çapraza aldığı bir adım ile kurtuluyor. Yamato'nun elindeki wakizashi ile, Shinrin'e saldırdığını farkediyorsun savaş kapıya doğru yaklaşınca. İkisi de seni farketmemiş durumda, fakat Yamato'nun son anda Shinrin'e bir kafa geçirip geriye sendelettiğini farkediyorsun. Shinrin'in üzerine atlamak için bir hamle yapmaya hazırlanıyor Yamato.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yushiro Oishi tarih 05 Mar 2017, 11:10

Adımlarımı hızlı bir şekilde kasabın evine yönlendirdim. Kaçan bir katilimiz varken yavaş hareket edemem, hele ki sinirlerim tepemdeyken. O adi Yamato ister katil olsun, ister olmasın bana karşı bir suç işledi. Fuuki gibi hayatını ülkesine adamış bir adama iftira atma hakkı yok. Bunu nasıl yapabilir? Kim oluyor ki bu adam? Fark etmez bundan sonra onu bulduğumda kim olursa olsun, ona "Oishi'nin Kurbanı" diyecekler.

Kısa süre sonra bize tarif edilen yere varmıştım. Bahçe kapısı sonuna kadar açıktı ve bina kapısından da dışarıya ışık süzülüyordu. Karanlık Umigawa sokaklarından sonra bu ışık içime açtı bir nebze. Ama kapı tarafındaki camlardan birisinde iki silüetin hareketleri görünüyordu. Birisi elindeki uzun ve parlakça bir şeyle karşısındakine saldırıyordu. Karşısındaki ise ustalıkla bir kaç hamlesinden yırtıyordu. Ben kapıya doğru yanaşırken, bu ikilinin Shin ve Yamato olduğunu fark etmiştim. Adi herif, görev ortağıma nasıl böyle saldırmaya cüret edebilir?

Artık başka kanıta gerek kalmamıştı. Her şey ortadaydı. Yamato kıçını kurtarmak isteyen bir katildi ve bizi de öldürüp bu işi kapatacaktı. Ondan sonra belki Umigawa'daki hayatına mutlu mesut devam edecek belkide kaçacak. Kafasında neler döndüğünü bilmiyorum ancak bu gece başarısız olacak tek kişi odur. Dövüş Shin'in geri çekilmelerinden ve etkileyici savunmalarından ötürü kapıya doğru yanaşmıştı. O anda ortağım bir kafa darbesi yemişti ve katil, onun üzerine atlamak için hamle yapacaktı. Dizlerini büküşü bunu rahatlıkla gösteriyordu bana. Henüz ikisi de beni fark etmemişti. Bu benim için büyük bir avantajdı.

Yamato, Shin'in üzerine atlamaya hazırlanırken bende yumruklarımı sertçe sıkacağım ve içeri dalacağım. Shin'in önüne geçecek ve hiç beklemeden Yamato'nun göğsüne doğru Oukashou atacağım. Bu onu karşı duvara mıhlayacaktır. Hamlem başarılı olursa yiyeceği dayağı bir, iki belkide beş ömür boyunca unutamayacak. Sana geliyorum adi katil, sana geliyorum hain iftiracı, sana geliyorum sevgili kurbanım.
Künye

İsim: Yushiro Oishi
Fraksiyon:
Element: Katon
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chunin
Ryo: 49.500
Prestij: 3/Moumoku
Kullanılabilir GP: 62

Motivasyon
Köyüne hizmet etmek
Oishi için, köyü, onun yaşıyor olma sebebidir. Bebeklik yıllarında hayatını kurtarmış ve ona yeni bir ev olarak, yaşam alanı sunmuştur. Dedesi de zamanla, genç dostumuza köye minnettarlığı aşılamış ve Oishi'yi Nikkougakure milliyetçisi yapmıştır.

Savaş tutkusu
Oishi'nin çocukken yaşadığı dışlanmalar, içine kapanıklığı ile birleştiğinde onda biriken öfkeye dönüşmüştür. Genç dostumuz büyüdüğünde ise artık öfkesini içinde tutamayan birisine dönüşmüştür. Bu da olur olmadık yerde insanlarla arasının bozulmasına, çevresindekilerin daha da uzaklaşmasına ve gündelik yaşantısıyla arasına engel olmuştur.

Ama Oishi görevlere çıkıp birileri dövüştüğünde, sinirini öfkesini attığında daha mutlu bir insana dönüşmektedir. Bu yüzden savaşmaya karşı içinde bir tutku oluşmuştur.
Komplikasyon

Özellikler

Güç: 6
Çeviklik: 5
Kondisyon: 6
Varlık: 2
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 4
[Potansiyel] Ninshuu(Favori): 3

Ninjutsu
Goukakyu No Jutsu
Taijutsu
Juudaichi (C - Rank)
Oukashou (C - Rank)
Genjutsu
3/3 Kunai (Kötü Kalite)
5/5 Shuriken (Kötü Kalite)
5mt./5mt. Sentetik Misina (Kötü Kalite)
1/1 Patlayıcı Parşömen (Kötü Kalite)
2/2 Sis bombası (Kötü Kalite)
Kullanıcı avatarı
Yushiro Oishi
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen Hashigo Shinrin tarih 05 Mar 2017, 22:42

Hıhıh... Epey bir aksiyon döndü ama sandığımın tersine bana üstün gelemedi. Aptal velet... Bende de cevher varmış ha. Bir deneme yaptım ama elindeki wakizashiyi kapamadım elinden. Yine de böyle bir ihtimal olduğunu bilmesi onu az da olsa bir baskı altına sokuyordur. En önemli avantajı elindeki wakizashi, wakizashisi olmazsa Oishi gelene kadar benim işimi bitirmesine imkan yok. O da nerede kaldıysa gelemedi bir türlü.

Kafayı yedik ama iyi durumdayım, bir hasar yok. Arada biraz mesafe açılmışken ve dolayısıyla zaman bulmuşken hemen savaş alanımızı inceledim. Yamato'yla aramda 1 metre kadar bir mesafe var. Aynı şekilde arkamdaki duvarla da aramda 1 metre mesafe var. Bunun anlamı, köşeye sıkışmamak için gerilemeyi bırakmalıyım. Peki bunun anlamı benim ittireceğim mi? Hayır. Sol arka çaprazımda bahçeye açılan kapı var. Bu dövüşü açık havaya taşımayı düşünüyorum. Sivil halk için tehlike oluşturabilir ama çok da umurumda değil. Birileri görüp yardım falan çağırır belki. Ayrıca Yamato'nun benden hızlı olmadığını anlamam için buradaki dövüşümüz yetti. Açık bir alanda olsak bile peşini bırakmayacağım. Tabii uzun süreli bir takip olmayacağını düşünerek söylüyorum bunu, kondisyonu benimkinden daha iyi olma ihtimali de var.

Yapacağım şey bundan sonraki geri çekilme hamlelerimi sola arka çaprazıma yoğunlaştırmak ve mümkün olan ilk anda kendimi kapıdan dışarı atmak. Ne düşündüğümü anlıyor olabilir ama beni temizlemekten başka şansı yok, mecburen beni takip edecek. Gel bakalım Yamato, bu işin sonu senin için iyi bitmeyecek bilesin. Belki biraz konuşsaydık ve bana çift haneli sayılarda insanın daha hayatına son vereceğini söyleseydin seni bırakabilirdim, sen kaşındın. İtin dölü! SEN HELE GEL BAĞAYIM!
Resim
Künye

Motivasyon
Mutlu olmamak.

Shinrin, hayatını adeta mutlu olmamak için yaşar. Hayatta bir sürü şey görüp mutlu olmamak, bir şeylerden yakınmak onun için bir gururdur.

Komplikasyon
-
Özellikler
-

Beceri Listesi

Ninjutsu
Jintei | C-Rank
Taijutsu
Yumi-Dou | C-Rank
Ayatsu | D-Rank
Genjutsu
-
Yumi Yayı (Kötü Kalite)
40 Adet Ok (Kötü Kalite)

Karakter Kartı
Gelişim
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Hashigo Shinrin
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 08 Mar 2017, 17:15

Yamato, Shinrin'in üzerine doğru atılıyor ve wakizashiyi elinde normal konuma getirerek yukarıdan aşağıya doğru sertçe bir kesme hamlesi uyguluyor. Shinrin, hamlenin asıl hedefi olan göğsünü kurtarsa da kapıya doğru yerde kontrollü yuvarlanarak, omzuna iyi bir kesik almasını engelleyemiyor. Yeni bir saldırıya hazırlanırken Yamato, Shinrin kendini kapıdan dışarı atıyor ve tam o sırada, Yamato'ya doğru koşan Oishi'yi görüyor. Hemen ona yol vermek adına yana çekiliyor.

Oishi son hızla koşturarak chakrasını elinde biriktiriyor ve Shinrin'in yol vermesiyle hız kesmeden içeriye atlıyor, Yamato ise onu son anda, Shinrin'in çekilmesiyle farkediyor. Üzerine gelecek herhangi bir hamleden kaçamayacağını anlamış olacak ki, iki elini önünde çarpı yapıyor son anda ve Oishi'nin Oukashou hamlesi tam da o çarpının ortasına oturuveriyor!

Bir acı inlemesi ile geriye doğru resmen uçuyor Yamato ve sırtını tam karşıdaki duvara çarparak duruyor, yere bir sümük gibi, 2 cesedin arasına yığılıyor. Bu anda farkediyor keltoşun ve eşinin cesetlerini Oishi. Öksürerek, yerde diz çökecek konuma geliyor hızlıca Yamato ve kırılmış, nefes nefese kalmış sesi ile mırıldanıyor elinde Hitsuji mührünü yaparak; "Kirigakure no Jutsu"

Suradındaki ifadesi, aldığı darbenin acısına rehber olacak nitelikte.

Etrafı hızlıca Yamato'nun ağzından çıkan gri bir sis kaplıyor. Göz gözü göremeyecek şekilde. Shinrin kapıda olduğunu az çok biliyor lâkin hızla artan sis bahçeyi de kaplamış durumda. Etrafta sadece duvarların ve bir kaç eşyanın silüetini seçebiliyorsunuz. Ortalık aşırı derecede sessiz.

Shirin ile Oishi arasında bir göz teması yok. Oishi evin tam ortasında bulunuyor, Shinrin ise kapıda.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yushiro Oishi tarih 08 Mar 2017, 21:13

İşler sonunda istediğim kıvama gelmişti. İşte görevin en can alıcı noktasındayız, ben savaşıyorum. Şansıma olay yerine geç kalmadım. Zira Yamato'yu ben gelene kadar Shin indirseydi çok üzülürdüm, duvarları yumruklardım belkide dövecek başkalarını bulurdum ama işte tam karşımda duruyordu. Yamato, kanlı canlı ve silahlı. Bundan daha heyecanlı ve ilgi çekici ne olabilir ki?

Shin, Yamato ile iyi aşık atıyordu. Ama savaşı soğutmaya hiç niyetim yok. Bu yüzden hemen içeri daldım ve lanet veledin göğsüne doğru yumruğumu sıkarak saldırdım. Birazdan ön kaburgalarını, arka kaburgaları ile birleştireceğim. Ama rakibim akıllı çıktı. Dayak yemeyi garantileyince hemen kollarını önünde birleştirdi ve darbenin büyük kısmını azaltmayı başardı. Yinede elimdeki çakranın patlaması ile geri doğru bir güzel yolunu aldı, karşı duvara sinek gibi yapıştı. Bu gard karşısında dudaklarımın sağ tarafı biraz yukarı kalkmış, dişlerim ortaya çıkmıştı. Suratımdaki dikiş izleri artık daha da gülümsüyordu. İçimdeki heyecan ve zevk patlaması ile yüzüme yan sırıtışımı oturtmuştum ki rakibim hemen bir şeyler fısıldadı ve ortalık toz dumana katıldı.

Kısa süre sonra etrafta hiç bir şeyi göremez hale gelmiştim. Yakın mesafemdeki bir kaç ev eşyası görünüyordu. Bir yandan yön bulma faaliyetleri işleve geçmişti ve evi ilk gördüğüm an kısmen aklıma gelmişti. Kapının yerini biliyordum, savaşın heyecanıyla ile umursamadığım cesetler vardı. Shin ortalıkta yoktu ve Yamato, benden başka tek canlıydı buradaki. Şimdi dudaklarımın diğer tarafı da yukarı kalkmış ve dişlerim tamamen ortaya çıkmıştı. Eğer bu it kaçmayı düşünmüyorsa, inanılmaz bir dövüş çıkaracağa benziyor. Yediği darbeden dolayı kemiklerinden birisinin kırıldığını düşünüyorum. Bu yüzden kaçması çok olası ama bu sis içinde dikkatsiz davranıp, sıradan, gerzek bir adamdan dayak yemek bana yakışmaz. Bu yüzden hemen Bunshin no jutsu mühürlerini yapacak ve iki adet klon çıkaracağım. Klonlarımla sırt sırta verecek ve beklemeye koyulacağım. Eğer bu sisin içinde bana saldırmayı düşünüyorsa, önce gerçek beni bulmalı. Bir yandan da sisin içindeki hareketlilikleri görmeye çalışacak, saldırdığında karşı saldırı yapmaya hazır olacağım. Gel bakalım Yamato efendi, en iyi saldırınla gel! Veya kaç, seni bir köpek gibi avlayayım.
Künye

Fraksiyon:

Motivasyon
Köyüne hizmet etmek
Oishi için, köyü, onun yaşıyor olma sebebidir. Bebeklik yıllarında hayatını kurtarmış ve ona yeni bir ev olarak, yaşam alanı sunmuştur. Dedesi de zamanla, genç dostumuza köye minnettarlığı aşılamış ve Oishi'yi Nikkougakure milliyetçisi yapmıştır.

Savaş tutkusu
Oishi'nin çocukken yaşadığı dışlanmalar, içine kapanıklığı ile birleştiğinde onda biriken öfkeye dönüşmüştür. Genç dostumuz büyüdüğünde ise artık öfkesini içinde tutamayan birisine dönüşmüştür. Bu da olur olmadık yerde insanlarla arasının bozulmasına, çevresindekilerin daha da uzaklaşmasına ve gündelik yaşantısıyla arasına engel olmuştur.

Ama Oishi görevlere çıkıp birileri dövüştüğünde, sinirini öfkesini attığında daha mutlu bir insana dönüşmektedir. Bu yüzden savaşmaya karşı içinde bir tutku oluşmuştur.
Komplikasyon

Özellikler

Beceri Listesi

Ninjutsu
Goukakyu No Jutsu
Taijutsu
Juudaichi (C - Rank)
Oukashou (C - Rank)
Genjutsu
3/3 Kunai (Kötü Kalite)
Kullanıcı avatarı
Yushiro Oishi
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen Hashigo Shinrin tarih 09 Mar 2017, 01:21

Nefret ediyorum... NEFRET NEFRET NEFRET NEFRET! Hiç göreve çıkmamalıydım! Şimdi uğraş dur bu yarayla... Yakın dövüş... Yakın dövüşten nefret ediyorum... Bundan sonra asla... Başka bir yol bulmalıyım...

Orospu evladı beni omzumdan şişledi beni ama sürpriz yapan Oishi'nin yumruğundan kurtulamadı. Oishi'de de iyi kuvvet varmış, Yamato'yu öteki duvara yapıştırdı. İçimin yağları biraz erise de tam olarak tatmin olmadım. Ayrıca işin asıl kötü kısmı bu pezevengi canlı ele geçirmemiz lazım... Kontağını da bulmalıyız sonuçta. Sikerler, o işi Oishi'ye bırakacağım. Zaten yeterince motive ve istekli görünüyor. Sadece canlı kalması gerektiğini hatırlatmalıyım...

Yamato, öteki duvara yapıştıktan sonra Kirigakure no Jutsu yaptı ve ortalığı karıştırdı. Tekniği sonucunda her yer sisle doldu ve Yamato'nun izini kaybetme ihtimalimiz doğdu. Hayır, izin vermiyorum. Oishi'ye tekrar saldırabilir ama kaçmasına izin vermiyorum.

Kapıdan Oishi'ye "Unutma, onu canlı ele geçirmemiz lazım." diye küçük bir hatırlatmada bulunduktan sonra direk evin çatısına fırlayacağım. Omzum sorun çıkarabilir ama ben bir shinobiyim, bir yolunu bulurum. Ayağımda çakra yoğunlaştırırım falan... Çatıdan etrafı izleyeceğim... Yamato'nun kaçmadığından, kaçıyorsa da nereye gittiğinden emin olacağım. Hadi bakalım orospu evladı, yap ne yapacaksan! HADİ ULAN!
Resim
Künye

Motivasyon
Mutlu olmamak.

Komplikasyon
-
Özellikler
-

Beceri Listesi

Ninjutsu
Jintei | C-Rank
Taijutsu
Yumi-Dou | C-Rank
Ayatsu | D-Rank
Genjutsu
-
Yumi Yayı (Kötü Kalite)
40 Adet Ok (Kötü Kalite)

Karakter Kartı
Gelişim
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Hashigo Shinrin
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 14 Mar 2017, 00:56

Shinrin: Dışarısı olduğunu düşündüğün yöne doğru koşturuyorsun ve ayaklarında chakra toplayarak yukarıya fırlıyorsun. Sisin içinden ayrıldığın gibi kendini çatıya konacak şekilde konuşlandırıyorsun havada ve sıkıntısız bir biçimde yere iniyorsun. Şöyle bir durup yaranı inceliyorsun hızlıca; kolunu kullanmana engel değil lâkin yine de bir hasar sonuçta. Eğer başka hasarlarla birleşirse asıl sıkıntısını o zaman çıkaracak gibi. Dikkatlice etrafı kesmeye başlıyorsun sisi terkedecek başka birisine dair.

Oishi: Bunshinleri yaratıyorsun ve defansif bir pozisyon alarak beklemeye başlıyorsun. Hemen hemen bir kaç saniye sonra, sol tarafından bir ses duyuyorsun ve o tarafa doğru dönüyorsun gelecek herhangi bir hamleye karşı koymak için, fakat sen döndüğünde solunda kalan bunshin anında patlamış oluyor. Tekrar bir sessizlik çöküyor. Bir kaç saniyenin ardından aynısı sağındaki bunshine de gerçekleşiyor, fakat bunun ardından tekrar bir sessizlik olmuyor; Aynı yönden Yamato saldırıya devam ediyor. Bunshinini aşarak tekrar sana doğru bir adım aldığını duyuyorsun, fakat çoktan o yöne döndüğün için gelecek herhangi bir saldırıya hazırsın. Tek sıkıntı, görüşün neredeyse sıfır. Tek gördüğün şey sağ tarafından sana doğru büyüyerek gelen bir karartı.

Sisi yarıp boynuna doğru gelen wakizashiyi son anda farkedip geriye bir adım alıyorsun ve karşı bir saldırı yapmak için saldırının geldiği yöne doğru sert bir yumruk sallıyorsun; yumruğun bir el tarafından bloklanıyor ve bu bloklanmayı bir şans olarak bilen Yamato, tekrar ileriye doğru bir adım alıyor ve dibine giriyor. Yüz yüze geliyorsun onunla, sis ortamı kapladığından beri ilk defa görüyorsun. Sana sertçe bir kafa atıyor ve geriye doğru sendeletiyor. Git gide sırtın bir duvara doğru yaklaşıyor, bu mantığı yürütebiliyorsun en azından.

Kafayı yemenle beraber Yamato tekrar sislerin arasında kayboluyor ve ortam sessizleşiyor. Ardından, sol tarafından tekrar bir tıkırtı geliyor, tepki vermen için çok dar bir aralığın var.

Kapalı konu
Pasiflik yaptığımdan mütevellit, sizin tüm pasifliklerinizi siliyorum gençler.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Yushiro Oishi tarih 14 Mar 2017, 22:40

Sislerin içinde kalmıştım. Adi herif, adil dövüşmüyordu. Tabi kide dövüşmeyecekti, o bir katildi. İnsanları ansızın yakalayıp arkasından bıçaklar, dövüşmeye cesareti yoktur, kalleş ve hain oyunlar oynar. Bana yapacağı da çok farklı bir şey değil. Ancak kabullenmek gerek, shinobi dünyasında yaşıyoruz. Bugünlerde herkes dövüşürken zekasını kullanıyor ve rakibim benden daha zekiyse, bu beni sadece daha fazla sinirlendirir. Sakin olmak zaten yapımda yok bu yüzden sinirleneceğim. Daha da sinirleneceğim ve şu pislik herifin burnu ile ağzının yerini değiştireceğim.

Ama yinede dövüşürken tedbiri ve zekiliği elden bırakmayacağım. Kurnaz olmalıyım, ben bir avcıyım ve avımın saklanması benim için bir anlam ifade etmez. Ben bir avcıyım ve avımın ne kadar güçlü olduğu beni ilgilendirmez. Ava giderken avlanmak benim yapımda yok. Bu yüzden asla düşmeyeceğim, bu avı da başarılı bir şekilde yakalayacağım. Hem şu katilin zeki olduğu da söylenemez, saklanmakta ve sinsi saldırılarda usta. Çevik bir yapısı ve yakalamak hiç kolay değil. Zaten bütün bunlar dövüşü dövüş yapan, beni eğlendiren ve sinir stres atmamı sağlayan şeyler değil mi? Haha... Birazdan onu öldüresiye döveceğim.

Bunshinlerim kısa sürede bir soldan bir sağdan olmak üzere patlamıştı. Ancak katilin yaptığı ikinci saldırı, bir kombineydi. Önce bunshini patlattı ve gerçek bana doğru yola koyuldu. İlk saldırdığı hedef bende olabilirdim. Her halükarda bu körlükte işimi şansa bırakmıştım. Bugünlük şansım yaver gitmiş hatta baya da sona kalmıştım. Bu yüzden üzerime gelen saldırıdan hemen kaçınmış ve Yamato'yu eşek cennetine yollamak için saldırıma geçmiştim. Fakat yakın dövüşte de yetenekliydi adi. Basit yumruğumu, sıradan bir blokla durdurmuştu. Heh... Eğlenceden başka bir şey beklemiyorum sonuçta değil mi? Ardından birden bana kafa atmış ve geri doğru sendelememe sebep olmuştu. Artık sırtım duvara daha da yakındı, bunu hissedebiliyordum. Evi ilk gördüğüm hali, bulunduğum konum vs. Hepsi kafamın içindeydi ve kesin olmamakla beraber az çok kestirebiliyordum.

O anda solumdan bir çıtırdı gelmişti. Tabi ya, beni bırakıp gideceğini asla düşünmedim. O bir katil, ne için öldürdüğü fark etmez. Bizi öldürmek istiyor. Ama sıra bende. Aslında aklıma ilk olarak goukakyuu kullanmak geldi. Fakat karşımdaki adama isabet ederse öldürmesi çok olası, köyden aldığımız emir onu canlı yakalamak. İkinci ihtimal üzerine patlayıcı parşomen yerleştirmekti fakat bu da bir o kadar tehlikeliydi. Goukakyuudan ne farkı var ki? İkisininde öldürücü yanı çok ağır basıyor. Hiç yoktan konuşamayacak derecede sakat bırakabilirim ki sanıyorum köyümüzün amacı onu konuşturmak. Bu yüzden daha ufak bir şeyler kullanmalıyım.

Hemen çantamdan 5 metre misinamı çıkaracağım ve kunaimin arkasına bağlayacağım. Göremiyor olabilirim ancak arkasında iz bırakmasını sağlayabilirim. Bana yeniden saldıracak. Tekrar saldırdığında onu karşılayabilme olasılığım çok az ama başka çarem yok. Dikkatlice etrafıma bakacak ve gözlerimle bana yaklaşan bir karartı arayacağım, az önce olduğu gibi. Geldiğindeyse hızla yere çökecek ve bacak baldırının ön tarafına saplamaya çalışacağım. Eğilmek hedef küçültür, avantajı geçici olarak bana verecektir. Tahminimce kaçak dövüşmeyi seven Yamato'yu bacağına saplanan kunaiden ötürü geri çekilecektir. Kunainin arkasına bağladığım misina ise onu takip edebilmemi ve yerini bulabilmemi sağlayacaktır. Önce şu işi başaralım da, sonra işini bitirmek kolay.
Künye

Fraksiyon:

Motivasyon
Köyüne hizmet etmek

Savaş tutkusu

Komplikasyon

Özellikler

Beceri Listesi

Ninjutsu
Goukakyu No Jutsu
Taijutsu
Juudaichi (C - Rank)
Oukashou (C - Rank)
Genjutsu
3/3 Kunai (Kötü Kalite)
Kullanıcı avatarı
Yushiro Oishi
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen Hashigo Shinrin tarih 14 Mar 2017, 23:10

Yamato artık Oishi'nin problemi olduğundan ben rahatça kendimi dışarı atıp çatıya sıçrayabildim. Şaşırdım aynı zamanda da. Burası nasıl bir yerse, burada kıyametler kopuyor ama bir yoklayan yok. Tam anlamıyla bir köy! İllet bir yer, burası kaç karış topraksa uygun bir fiyata satalım bence... Nefret ettim lan!

Zaman bulmuşken omzumu biraz inceledim. Çok büyük bir şey değil. Eh, biraz canım yanıyor ama bana engel değil. Yaramı inceledikten sonra etrafa bakındım. Sisten çıkan eden yok... Biraz daha bekledim, yine yok. Açık konuşmak gerekirse canım sıkılmaya başladı. Sabırsızlanıyorum. Oldukça saçma olacak ama aklımda bir şeyler var. Riskli olsa da kazancı büyük olacaktır. Çok iyi bir dövüşçü olduğumu iddia etmiyorum ama Yamato şerefsizi akıcı ve teknik hareket ediyordu. Ben görürken bile zorlanmıştım. Oishi'nin kuvvetli olduğunu gördüm ama sisin içinde ne yaptığı hakkında bir fikrim yok. Savaş alanını kendi lehimize çevirmemiz lazım. Ayrıca bu yaptığım hamle çevreden yardım gelmesine de sebep olabilir ki işimize yarar mı zarar mı bilmiyorum... Yamato'nun buluşacağı kişiyi harekete de geçirebilir... Neyse ya, yapacağım!

Aklımdaki şey, çatının ortalarına bir yere patlayıcı parşömen koyup patlatmak. Açık havada sisin fazla kalacağını sanmıyorum. Ayrıca şanslıysam Yamato'yu da haklayabilirim. Üstüne bir şeyler düşer falan. Tabi şanssızsam da Oishi'yi haklarım ki bu da bir ihtimal. Yine de bu kumarı oynamakta bir sıkıntı görmüyorum. Takiler de öldü zaten, evimize ne yaptınız diye zırlayamazlar. Hıhıh... Hadi patlayalım o zaman!
Resim
Künye

Motivasyon
Mutlu olmamak.

Komplikasyon
-
Özellikler
-

Beceri Listesi