Sanırım kusacağım... Herifin bu kadar terlemesi... tiksinç. Ayrıca yine altına işemedi... Bence bez falan var altında ama çok da kurcalamak istemiyorum, zaten heriften iğrendim.
Anlattığına göre bir şey bilmiyormuş. Rolünü yaptığım hırsızımız dükkana girip bir şeyler çalmış ama arkasında tanık bırakmış. Acemice geldi bana... Bir shinobinin boğazını, ruhu duymadan kesen bir herif neden arkasında görgü tanığı bıraksın ki? Tabii hırsız ve katil aynı kişi olmayabilir ama bu da biraz saçma. Bir cinayet işleyeceksen ve gizli kalmak istiyorsan neden bu işe başkalarını dahil ediyorsun ki? Ne yani, katil kendi başına bu dükkandan bıçak çalamayacak mıydı? Bıçak çalması da ayrı saçma zaten... Nefret ediyorum... Parçalar yerine oturmalıydı... Bir sivilin bir shinobinin boğazını kesmesi pek olası değil. Bu yüzden katilimizin shinobi olduğunu varsayıyorum. Peki bu shinobi neden kendi ekipmanları varken kasaptan bıçak çalıp bu kör bıçağı kullanarak hedefini öldürüyor? Shinobi olduğunu ele vermemek için mi? E az çok çıkardık o sonucu zaten, eğer durum buysa çok da işe yaramadı. Eğer durum bu değilse? Adamın ölürken acı çekmesini mi istiyordu? Hayır, hayır, eğer öyle olsaydı Ameli karşılık verirdi. Dairede bir arbede yaşanmamış. Saçmalık...
Bana seslenilmesinden nefret etsem bile yapacak bir şey yok... Bir şekilde iletişim kurmalıyız. Ben de Oishi gibi adamın masum olduğunu düşünüyorum. Yine de adamı korkutmaya devam etmekten geri durmayacağım. "Vallahi bırakmam!" diyerek başlayacağım. Ardından kolumu hareket ettirmeden omzumu ve göğsümü öne atarak kunaiyi saplıyor gibi yapacağım. "HIIAAAAAA!" diye efekt vermeyi de unutmayacağım. Ayrıca adam kaçmaya çalışır bir yerlerine falan takılır diye yine de kunaiyi elimde ters çevireceğim. Beladan az nefret etsem de şu an zaten yeterince bela içindeyiz. Adamı korkuttuktan sonra da ifadesiz bir şekilde adamı bırakıp "Hadi gidelim. Sen de yolda bize şu çalınan bıçaklardan bahset. Bildiğimiz, sıradan bir kör bıçak mı yoksa spesifik bir işlevi veya şekli olan bir şey mi mesela?" diyerek yola koyulacağım.