[Yamakawa Mineko | Aktif Operasyon] Parşömen, Bölüm 2

Gizli Kütüphane'nin tozlu raflarındaki unutulmuş hikayeler.

Moderatör: Game Master

Re: [Yamakawa Mineko | Aktif Operasyon] Parşömen, Bölüm 2

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 10 Eki 2016, 22:38

Kin lafa giriyor öncelikle. "Katon kullanıyorum, Nintaijutsu üzerine yoğunlaşmaktayım. Agresif teknikler biliyorum." Lafı Rintaro devralıyor ardından; "Raiton ile ilgileniyorum ben de, lâkin Taijutsu bilgim Ninjutsu ile harmanlanabilecek kadar değil. Mesafeli dövüşmeyi yeğlerim." Ardından sunduğun planı dinliyorlar.

Tekrar Kin lafa giriyor; "Bu şekilde bilgi toplamak mantıklı olabilir lâkin aynı anda saldırmalıyız mekanlara. Dojo'dan adam ayrıması çok bizi germez, herifleri zorlanmadan indirebiliriz. Eğer baskın olduğunu Dojo öğrenirse Yanagimoto, Kitagawa ve Ikari kaçabilir. Eğer illa Dojo'yu bir risk olarak göreceksek, diğer iki mekanı sessizce dağıttıktan sonra, gecenin bir vakti bir şeyler düşünebiliriz."

Rintaro, sakince, "Açıkçası tek gitmek pek hoşuma gitmiyor, ne olup biteceğini bilemiyorum. Fakat size uyarım. Kin'in Dojo konusunda dedikleri mantıklı fakat."

Biraz sessiz kalıp birbirinizi izliyorsunuz bir süre. Tam bir fikir birliğine ulaşmış değilsiniz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: [Yamakawa Mineko | Aktif Operasyon] Parşömen, Bölüm 2

Mesajgönderen Yamakawa Mineko tarih 10 Eki 2016, 22:59

Kendimi ve özelliklerimi belirttikten sonra diğerlerini dinlemeye başlamıştım. Kin katon teknikleri kullanan bir nintaiciydi. Kendi söylemine göre agresif tekniklere sahipti. Burada agresif teknikle neyi kast ettiini anlamamıştım. Eğer taijutsu içinde agresiflikten bahsediyorsa bu onun Juudaichi veya Rinjoushou stillerinden birinde eğitimli olduğunu gösterirdi. Eğer taijutsuyu kast etmiyorsa geriye kalan tek seçenek yıkıcı katon tekniklerine sahip olduğuydu. Görevin içeriği düşünüldüğünde bu bir dezavantajdı çünkü daha çok kapalı mekanlarda çalışacaktık ve gizlilik önemliydi. Yıkıcı bir katon tekniği gereğinden fazla ilgi çekebileceği gibi kontrolden çıkıp tüm binayı hatta şansızsak tüm mahalleyi kül edebilirdi. Bu da kargaşa yaratıp hedeflerimizin kaçmasına ve binada bulabileceğimiz değerli dökümanların yok olmasına yol açardı. Başka bir olasılıkta her ikisine birden sahip olmasıydı.

Diğer adam ise uzun menzilli bir raitoncuydu. Yakın dövüşte çok iyi olmadığını belirtmişti. Bu durumda mantıken Kumarhaneye gitmesi gereken kişi oydu. Gerçi shinobiler olarak her hangi bir stilde uzmanlaşmasak bile temel eğitimimizle sıradan insanlarla rahatllıkla baş edebilirdik ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerekirdi.

Diğerlerinin kendisini tanıtmasını bitirmesini bekledikten sonra ayak üstü yaptığım planı anlatmış ve cevaplarını dinlemiştik. Kin adamları kolayca indirebileceğini düşünsede ben ona katılmıyordum. Bire birde sıradan bir insanın eğitimli bir shinobiye karşı neredeyse hiç şansı yoktu ama sizden bir kaç kat kalabalık bir grubun karşısında istenmeyen olaylar yaşanabilirdi.

Herkes lafını bitirdikten sonra '' Dojoya hep beraber girmekten yanayım. Çok bilmediğimiz bir mekanda bizden çok kalabalık bir gruba karşı dövüşürken beklenmeyen şeyler yaşanabilir. Riske girmeye değmez. Benim önerim ilk günü bilgi toplamakla geçirmek. Şuan çok detaylı ve iyi bir plan yapsak bile bilgi eksikliğimiz yüzünden planı ileride değiştirmek zorunda kalacağız. Bu yüzden ilk baştada da söylediğim gibi ilk gün bilgi toplayıp akşam buluşalım ve ne yapacağımıza karar verelim. '' dedikten sonra Kin'e dönüp ''Taijutsu konusundaki bilgin yüzünden Dojoya gidecek olanın senin olman daha uygun diye düşünüyorum. '' dedikten sonra biraz duraksayıp her ikisinede hitaben '' Güçlerimizi saklamamız lazım. Bu yüzden ninjutsu veya normal insanların yapamayacağı fiziksel veya çakra bazlı diğer şeyleri yapmaktan kaçınmamız lazım. '' dedikten sonra diğerlerinin bir cevap vermesini bekleyecektim.
Resim
Künye
İsim: Yamakawa Mineko
Boy:154
Kilo:40
Köy:Nikkougakure
Fraksiyon:Taiyou
Element:Fuuton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Ryo: 60.000
Prestij:Tanjou-0
Harcanabilir GP: 3

Güç:15
Çeviklik11
Kondisyon6
Potansiyel1
Varlık1
Zeka1

Motivitasyon:
Köye Bağlılık
Mineko köyüne ve onun kültürüne son derece bağlı biridir. Köyü için rahatlıkla canını verebilir Onu geliştirmek ve ilerletmek için canını dişine takar.

Şiddet
Her ne kadar şiddeti sadece kendisini kızdıranları cezalandırmak için uyguladığını söylesede içten içe şiddet uygulamaktan büyük bir zevk almaktadır. Aldığı haz orgazmla özdeşleştirilebilir. Durup dururken birine şiddet uygulamasa bile herhangi bir sebepten biri ile kavga ediyorsa aldığı haz yüzünden bunun dozunu kaçırabilir ve bundan pişmanlık duymaz.

Komplikasyon:
Kardeşi
İkiz kardeşi ile çok güçlü bir bağa sahiptir. Bu yüzden onun kılına bile zarar gelmesine izin vermediği gibi bu uğurda kendi hayatıda dahil olmak üzere her şeyini feda edebilir.

Ninjutsu
-

Taijutsu
Kyodaichi D-Rank

Genjutsu
-

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(1. Favori): 4
[Çeviklik] Akrobasi: 2
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
* Her birine patlayıcı parşömen(kötü) sarılı 6 kunai(kötü).
* Bisento(kötü).
Kullanıcı avatarı
Yamakawa Mineko

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir