Tekniğini yapmanla Masaru'nun gözleri fal taşı gibi açılıyor hemen. Büyük bir hayranlıkla parmaklarına bakıyor ve parıldamalar ile yüzünde salak bir gülümseme oluşuyor. Hemen ardından ise kendi parmaklarını şıklatarak bir şeyler yapmaya çalışıyor. Yapmış olduğun tekniği yapmaya çalıştığı belli olan Masaru bir yandan da "Yok yok istemem! Elektrik melektrik çarpar şimdi, uğraşamam bir de onla. Ben teknik yapcam." diyerek konuyu kestirip atıyor.
Masaru ısrarla parmaklarını şıklatmaya devam ederken diğer sorduğun soru için Sui konuşmaya başlıyor. Her zamanki tavrı ile "Ben de raiton kullanabiliyorum efendim. Ayrıca Taroubo stili hakkında da biraz bilgim var. Bir de birkaç teknik biliyorum. Yetersiz olduğumu biliyorum ancak size yaraşır bir öğrenci olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz efendim." diyor. Tınısız, monoton konuşması sonlandığı anda, hala parmaklarını şıklatmaya devam eden Masaru "Ben bir şey bilmiyorum pek. Senin yaptığın şeyi yapacaktım ama olmadı. Aslında yaparım gibime geliyordu ama yapamıyorum. Elementim de fuuton." diyor. Masaru'nun vermiş olduğu cevapla aklın kısa bir süre karışıyor, zira Masaru ile ilgili sana verilen raporda Masaru'nun elementinin bilinmediği yazdığına adın gibi eminsin. Dolayısıyla kafanda sorular dönmeye başlarken, Masaru oturduğu yerde ayakları üzerine çıkıyor ve birkaç el mührü yapmaya başlıyor. Yaptığı el mühürlerine bakarsan, Masaru'nun bir shinobi olduğunu bile söyleyemezsin, zira birkaç gerçek el mührü yaptıktan sonra saçma sapan el hareketleri yapmaya devam ediyor. Kafandaki sorular tek tek can verirken de Masaru kafenin içinde haykırıyor: "Fuuton; Masaru Hava Üfler no Jutsu!"
Masaru derin bir nefes alıp, bunu biraz da püskürterek dışarıya verirken, ağzından çıkan tükürüklerden nasibini alıyorsun. Ciğerlerinden tüm havayı boşaltan Masaru tekrar yerine otururken "Gördün mü tekniği?" diyor, ancak yüzüne büyük bir şaşkınlıkla bakakalıyor. Yerinden kalkıp hemen yüzündeki birkaç tükürüğü temizlerken "Oha Suiton da kullanabiliyormuşum ben! Süperim değil mi Sora-oniichan!" diyor. Tam bu anda Sui kafasını seri bir robot gibi döndürüyor ve Masaru'ya "Sora-sensei'ye bu şekilde hitap edemezsin. O senin kaptanın!" diyor. Masaru ise "Ben iki element kullanabiliyorum, yani Sora-oniichan'dan daha iyiyim!" diyerek karşılık veriyor ve sonra sana dönerek söylediğini onaylatmak istercesine "Değil mi Sora-oniichan?" diyor.