[Kusa] Takım Sora

Moderatör: Game Master

Re: [Kusa] Takım Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 01 Şub 2015, 15:42

Tekniğini yapmanla Masaru'nun gözleri fal taşı gibi açılıyor hemen. Büyük bir hayranlıkla parmaklarına bakıyor ve parıldamalar ile yüzünde salak bir gülümseme oluşuyor. Hemen ardından ise kendi parmaklarını şıklatarak bir şeyler yapmaya çalışıyor. Yapmış olduğun tekniği yapmaya çalıştığı belli olan Masaru bir yandan da "Yok yok istemem! Elektrik melektrik çarpar şimdi, uğraşamam bir de onla. Ben teknik yapcam." diyerek konuyu kestirip atıyor.

Masaru ısrarla parmaklarını şıklatmaya devam ederken diğer sorduğun soru için Sui konuşmaya başlıyor. Her zamanki tavrı ile "Ben de raiton kullanabiliyorum efendim. Ayrıca Taroubo stili hakkında da biraz bilgim var. Bir de birkaç teknik biliyorum. Yetersiz olduğumu biliyorum ancak size yaraşır bir öğrenci olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz efendim." diyor. Tınısız, monoton konuşması sonlandığı anda, hala parmaklarını şıklatmaya devam eden Masaru "Ben bir şey bilmiyorum pek. Senin yaptığın şeyi yapacaktım ama olmadı. Aslında yaparım gibime geliyordu ama yapamıyorum. Elementim de fuuton." diyor. Masaru'nun vermiş olduğu cevapla aklın kısa bir süre karışıyor, zira Masaru ile ilgili sana verilen raporda Masaru'nun elementinin bilinmediği yazdığına adın gibi eminsin. Dolayısıyla kafanda sorular dönmeye başlarken, Masaru oturduğu yerde ayakları üzerine çıkıyor ve birkaç el mührü yapmaya başlıyor. Yaptığı el mühürlerine bakarsan, Masaru'nun bir shinobi olduğunu bile söyleyemezsin, zira birkaç gerçek el mührü yaptıktan sonra saçma sapan el hareketleri yapmaya devam ediyor. Kafandaki sorular tek tek can verirken de Masaru kafenin içinde haykırıyor: "Fuuton; Masaru Hava Üfler no Jutsu!"

Masaru derin bir nefes alıp, bunu biraz da püskürterek dışarıya verirken, ağzından çıkan tükürüklerden nasibini alıyorsun. Ciğerlerinden tüm havayı boşaltan Masaru tekrar yerine otururken "Gördün mü tekniği?" diyor, ancak yüzüne büyük bir şaşkınlıkla bakakalıyor. Yerinden kalkıp hemen yüzündeki birkaç tükürüğü temizlerken "Oha Suiton da kullanabiliyormuşum ben! Süperim değil mi Sora-oniichan!" diyor. Tam bu anda Sui kafasını seri bir robot gibi döndürüyor ve Masaru'ya "Sora-sensei'ye bu şekilde hitap edemezsin. O senin kaptanın!" diyor. Masaru ise "Ben iki element kullanabiliyorum, yani Sora-oniichan'dan daha iyiyim!" diyerek karşılık veriyor ve sonra sana dönerek söylediğini onaylatmak istercesine "Değil mi Sora-oniichan?" diyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Midori Sora tarih 01 Şub 2015, 16:57

Benim ufak tekniğime Masaru oldukça şaşırmış görünüyordu. Ulan nasıl bir yüz ifdadesi böyle, görende yasak bir teknik yaptım sanır oysa ki yaptığım basit bir denken jutsuydu. Yaşıtlarına göre iri ve güçlü bir çocuk ama zihinsel anlamda biraz problemli sanırım. Tıpkı raporda yazdığı gibi. Aslında üzerinde çalışıp problemin ne olduğunu anlayabilirsem sıkıntısını çözebilirim. Sui bence daha zor. Onun problemi çok belli olmasına rağmen küçüklükten beri bu empoze edildiği için onu değiştirmek daha zor olacak. Biraz üzerinde çalışılsalar pırlanta gibi , köye faydalı iki tane shinobi olacaklar. Umarım bunu başarabilirim. Ya da yok lan bu çocuk bildiğin salak gibi duruyor. Parmaklarını şıklatıp benim yaptığımı yapcakmış sözde. Bunları bir bizim çiftliğe götüreyim onlar için yararlı olur mu bilmiyorum ama ben biraz yardım alabilirim sanırım.

Masaru parmaklarını şıklata dursun Sui soruma cevap vermişti. Raporda yazanlar gibiydi anlattıkları. Zaten ondan daha fazlasını beklemiyordum. Hangi tekniği öğrenirse direk olarak rapor verecek bir tip vardı onda. Taroubo disiplini güzel bir genjutsu disipliniydi. Bu disiplinde yoğunlaşanlar kurbanın duyularını manüpüle ederlerdi. Bir kişiyi ararken,avlarken ya da döverken oldukça işe yarardı. Pek görülmese de geniş alanlarda bile kullanılabilir bir disiplindi. Suiden sonra Masaru lafa atlamış ve elementinin fuuton olduğunu söylemişti. Raporda elementin bilinmediği yazıyordu. Ben bunları düşünürken ayağa kalkıp el mühürleri yapmaya başlamıştı. En başta güzel gidiyordu ama bir süre sonra saçma sapan işaretler yapmaya başladı. Kesinlikle bu çocuğa göre değildi ninjutsu bir taijutsu tekniğinde gelişebilirdi ama. Ona hangi teknik uygun olurdu acaba? Masaru kafenin içinde haykırıp suratıma tükürüklü hava üflemişti. Kesinlikle ninjutsu alanında gelişme gösterecek gibi durmuyor. Yüzümü sildikten sonra konuşmaya başlıyorum Ah sorun yok Sui, Neyse Masaru senin genjutsu veya ninjutsuya yatkın olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bu disiplinler odaklanmalarını maksimum seviye tutabilenler için. Taijutsu için deneyebiliriz seni. Sui sen ise genjutsu konusunda gelecek vaad ediyorsun. Bu alanda gelişmen köyümüz için daha yararlı olur gibi. Neyse şimdilik bu kafeden kalkalım. Belki Matsuoka-dono'nun yanına gidebiliriz. Bu kusagakure adı verilen geniş çimenliğin belki de en saygı duyulan ağacıydı Matsuoka. Şans getirdiğine inanılırdı Shinobilere.
Tell Me Why
Resim
Künye
İsim: Midori Sora
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/10

Kullanılabilir GP:
45
Güç:5
Çeviklik:5
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu
•Ikazuchiwana no Jutsu
•Ikadzuchi no Kiba
•Denken jutsu
•Kangehika

Taijutsu
Suiseiki Stili C Rank
•Kaidan

Genjutsu
-
Sensör

Gemmei-dou C-rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Shinobi ekipmanları

Kütüphane
Kullanıcı avatarı
Midori Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 02 Şub 2015, 09:18

Masaru böbürlenerek oturmasına devam ederken dinliyor senin cümlelerini. Sui ise her zamanki gibi... Hiçbir yaşam belirtisi olmadan, soğuk bir şekilde dinliyor ve en sonunda kafası ile ufak bir onay veriyor sadece.

Hesabı ödemenin ardından kafeden kalkıyorsunuz ve Matsuoko-dono'ya doğru yürümeye başlıyorsunuz. Yolda Sui tüm sessizliğini korurken, Masaru birkaç kez kafede yaptığı ve ninjutsu sandığı şeyleri yapıyor. Her yapışında da "Sora-oniichan! Ninjutsu da yaparım ben. Genjutsu da yaparım ama onu Sui yapsın, benim kafam karışır. Taijutsu da yaparım." gibi şeyler söylüyor.

Yürüyüşünüz sonlandığında Matsuoko-dono'nun yanına geliyorsunuz.Etrafta pek bir kimse olmaması, bu alanı size özel bir yer kisvesine büründürüyor. Bu da öğrencilerinle daha rahat iletişime geçmeni sağlayacak gibi duruyor. Dikkatini çeken şey ise Sui'nin doğruca tıpkı seni selamladığı gibi Matsuoko-dono'yu selamlaması oluyor. Sen Sui'nin bu selamlamasını izlerken, Masaru da tam tersi yönde yürümeye başlıyor. Bu da giderek sizden uzaklaşması anlamına geliyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Midori Sora tarih 02 Şub 2015, 12:33

Sözlerim bir engelle karşılaşmamıştı. İsteklerime itiraz edilmemişti. Masaru böbürlenmeye devam ederken onaylamış, Sui ise ... hala aynıydı ama onay vermişti kafasının ufak bir hareketiyle. Sanırım buradan ayrılmaya hazırdık. 2 su ve 1 ıhlamur çayının parasını ödeyip kafenin dışına çıkmıştık. Güneş ve temiz havayı görünce anlamsızca mutlu olmuştum. Doğayı seviyordum, köyümü seviyordum. Bu öğrencilerin de köylerini sevmesini istiyordum. Onları bizim çiftliğe götürecektim sanırım. Belki biraz yardımcı olabilirdi onlara. Hem patates çıkarmak için babamdan biraz harçlık da koparabilirlerdi. Ben de bu arada Masaru'nun elementini bulmaya çalışabilirdim. Evet sanırım öyle yaparım.

Yolda yürürken bir robot ve bir şımarık çocuk bana eşlik ediyordu. Ulan şimdi düşündüm de robotluk iyiymiş. Elementini öğrenmeye çalışacağım. Sonra ise taijutsu mu yoksa ninjutsu mu yapacağız göreceğiz. Matsukou-dono'nun yanına vardığımızda ise Sui beni selamladığı gibi ağacı selamlamıştı. Evet bu ağacı bir kişi gibi görüp selamlayanlar vardı. Sui bunları yaparken Masaru bizden uzaklaşıyordu. Hey nereye gidiyorsun, Masaru? Acaba bu günlük bu kadar yeter mi deseydim? Sonuçta tanışmıştık. Masaru yanımıza geldikten sonra Bence bu günlük bu kadar yeter. Şimdilik burada bırakalım. 2 gün sonra burada tekrar buluşuyoruz. O zamana kadar siz de boş durmayın ve antremanlarınıza devam edin. Ben de sizin için bir kaç süpriz hazırlayayım. 2 sonraya hazır olun. Ufak bir ipucu: Fiziksel güce dayalı olacak. Ben de bu 2 gün içinde çiftliğe gidip babamı ikna edecektim. Patateslerin toplanma zamanıydı zaten. Annem de orada olursa Masaru için bir görüşme ayarlayabilirdim. Bu ufak işlerin ardından akşam üstünün güzel serinliğinde, kusagakure çayırlarının üzerinde onların dövüşmesine izin verecek ve potansiyellerini görecektim.
Tell Me Why
Resim
Künye
İsim: Midori Sora
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/10

Kullanılabilir GP:
45
Güç:5
Çeviklik:5
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu
•Ikazuchiwana no Jutsu
•Ikadzuchi no Kiba
•Denken jutsu
•Kangehika

Taijutsu
Suiseiki Stili C Rank
•Kaidan

Genjutsu
-
Sensör

Gemmei-dou C-rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Shinobi ekipmanları

Kütüphane
Kullanıcı avatarı
Midori Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 02 Şub 2015, 15:45

Masaru'yu durdurmaya çalışsan da seni pek taktığı söylenemez. İlerlemesine devam etse de sadece adımlarını daraltmakla yetiniyor denilebilir. Bu yüzden de artık tanışma faslının sonlandığını ilan etmen daha kolay oluyor. Sui başı ile hafifçe selam verirken "Söylediğiniz yönde çalışmalarımı yapacağım Sora-sensei." diyor ve bir asker gibi ayakları üstünde dönüp ilerlemeye başlıyor. Sen ise artık 2 gün sonranın programını yapmaya başlıyorsun. İki öğrencin de gözden kaybolurken kafandaki en büyük soru işaret Masaru'nun seni duyup duymadığı oluyor.

Kapalı konu
Konu sonlanmıştır. Midori Sora 20 GP kazanmıştır. Geninler ise hiçbir gelişim puanı alamamıştır.

Takım ile yeni konu açarken konunun başına [Takım Sora] yazmayı ihmal etmeyin.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir