[Makano & Sekki | Aktif Operasyon] Dost veya Düşman

Gizli Kütüphane'nin tozlu raflarındaki unutulmuş hikayeler.

Moderatör: Game Master

Re: [Makano & Sekki | Aktif Operasyon] Dost veya Düşman

Mesajgönderen Hideki Sekki tarih 31 Ağu 2016, 19:36

Söylediklerimin sonunda sözlerime bir miktar daha dikkat etmem gerektiği düşüncesi ilk aklıma gelen şey olmuştu. Söylediklerim tam olarak yalan sayılmazdı ama tam olarak doğru da değildi. Üstüne bu kişilere aklımdaki planı söylemem de pek bir şey değiştirecek gibi görünmüyordu; ancak tam bilgi almak için ve ilk önceliğimizi sağlamak için bir miktar zamana ihtiyacım olacaktı. Müzakerenin çok uzun süreceğini düşünmüyorum, kartlarımızı açık oynayacaktık neticede. Bu nedenle yarım saat kadar bir zaman yeterli olacaktır.

Shinobilere dönüp sözlerine karşılık "Niyetim tam olarakta buydu yoksa çoktan topuklardık hahaha!" dedikten sonra başımı kaşıyarak "Küçük bir sorun var ortada, grubun tam yerini bilemiyoruz. Belirli bir alan çıkarabildim araştırmalarım sırasında aynı zamanda bağlı oldukları kişiyi de bulabildim ancak tam olarak yerleri kesinleştirmiş değilim. Bu nedenle asıl bombayla köy adına gitmiş imajı ile bir müzakere ayarlayabildim, eh tabi sırtımdaki şey de işe yaradı. Sizin için o elli kişinin hepsinden çok daha değerli tek bir kişi olduğunu da söylemek istiyorum ancak o elli kişinin tam yerini bulamazsak ne gibi bir eylem olur bilemiyorum." dedikten sonra Makano'yu işaret ederek nefesimi temizledikten sonra söze tekrar girecektim.

"Müzakere ayarladığımız kişi bingo kitabınızda yer alan üst düzey bir suçlu ve bu çocuk öyle görünmese de bir dahidir pek çok şeyde de ustadır bu nedenle iki gruba ayrılıp ben müzakereden bilgi edinirken onunda etrafı kontrol etmesini planlamıştık. Peşinde olduğumuz ikinci öncelikli hedef size gösterdiğim isim ve beraberindeki kişiler. Öncelikli hedefse bingo kitaplarınızdan kontrol edebileceğiniz Morine Seiho olacak; baraberinde kaç kişi getirdi bilemiyoruz bu nedenle ben onu oyalarken beraberindeki kişileri bulmamız gerek aynı zamanda. Basit bir saldırı işe yaramayacaktır diye düşünüyorum. Sizin fikrinizi de aldıktan sonra yola çıkabiliriz diye düşünüyorum." diyecektim. Duruma göre plan değişebilir ancak şu anda önümden çekilmesine ihtiyaç duyduğum Konohalı insanlar var.
Resim

Kır zincirlerini Sekki.
İzleyin youtube.com

Künye
İsim: Hideki Sekki
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 60.000
Prestij: Moumoku/0

Güç:8
Çeviklik:5
Kondisyon:6
Potansiyel:4
Varlık:5
Zeka:3

Motivasyon
Dostlar!:
Sekki için dostları her zaman ön plandadır. Onlar sevginin salt halidir ve daima güvenebilir, onlar yanındaysa her zaman ayağa kalkacak gücü bulabilir! Galiba, belki de bulamaz... Ama kesinlikle çabalar, evet evet çabalar!

Komplikasyon
Öfke:
Sekki her canlıya karşı sevgi ve saygıya sahiptir. Bu kişiler düşmanları bile olsa; bu nedenle bir şeylere zarar vermekten son ana kadar kaçınır ancak sevgili dostları ve ya yoldaşlarının zarar görmesi onu çılgına çevirip kendini kaybetmesine sebep olur.

Ninjutsu
Katon-Kagitsune [C-Rank]
Katon-Goukakyuu no Jutsu[C-rank]
Ninpou-Shunshin [D-Rank]

Taijutsu
Juudaichi [C-Rank]

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Juudaichi Stili: 2

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kullanıcı avatarı
Hideki Sekki

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 06 Eyl 2016, 08:15

Kapalı konu
Makano'ya bu tura mahsus olmak üzere pasiflik vermiyorum. Ancak diğer tura da yazmaması durumunda pasiflik vermek zorunda olduğumu belirtmek isterim. Ayrıca Sekki, Makano'nun durumunu Skype'tan bana bildirdin, ancak benim sana sorduğum şeye dönüş yapmadın. Siz Skype'tan bildiriyorsunuz, ama ben, sizinle ilgili bir şey sorduğumda geri dönüş alamıyorum ve bu yüzden günlerce bekliyoruz. Bu yüzden bundan sonra pasiflik ile ilgili tüm konuşmaları site üzerinden yapacağım, Skype ile haber verilen pasiflikleri dikkate almayacağım, bilginiz olsun.

Sekki cümlelerini kurarken, Konohalı shinobilerin çok da dikkatli ve özenli bir şekilde kendisi dinlediği söylenemez. Giderek uzayan konuşma, Konohalıların canını sıkıyor gibi duruyorken, Sekki’nin ağzından Seiho’nun isminin çıkmasıyla, tüm gözler büyüyor. Sanki bir peri masalının gerçekliğine değen konuşmanın etkisinde kalan shinobilerden sizinle konuşanı “Seiho dediniz, değil mi?” diyor duyduğu kişinin ismini teyit etmek için. İkinizde de herhangi bir ifade değişikliği olmayınca, söylenenlerin gerçek olduğu konusunda ikna olmuş duruyor Konoha shinobileri.

Görünüşe göre daha ufak tefek bir işle uğraşılması gerektiği düşünülürken, dünyanın en büyük olaylarından biri başlarına gelmiş gibi duran Konoha shinobileri, tereddüt halinde kalıyor. Buradaki kişilerin Seiho’ya pek de bulaşmak istedikleri söylenemez. En azından vücut dillerinden bunu okuyabiliyorsunuz. Ancak öte yandan, ayaklarına gelen bu fırsatı tepmek ister gibi de durmuyorlar. Bu tereddüt hali de ilerlemenize ket vuran bir durum olarak karşınıza çıkıyor. Gergin sessizliğin ardından sizinle konuşan shinobi “Adım Ina Saburo… Seiho’yu gerçekten yakalayabilmemiz mümkün mü? Yani sormak istediğim şey şu… Seiho ile müzakere ayarlamayı nasıl başardınız? Ne konuda bir müzakere olacak?” diye soruyor. Hemen ardından ise “Yanlış anlamayın, bu büyük bir olay ve elinizdeki her bilgi bizim için önemli. Seiho’yu yakalayamayasak bile, Konoha’ya onunla ilgili bilgi götürebilme şansımız var.” diyor. Bu cümlelerden anladığınız kadarıyla, Konohalı shinobiler halen daha harekete geçme konusuda çekingen duruyorlar. Dolayısıyla, onları harekete geçirebilmek için daha fazlasını vermeniz gerekiyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Hideki Sekki tarih 11 Eyl 2016, 21:28

Karşımdaki insanlara derdimi anlatırken kelimelerimde seçici olarak ilerlemem gerektiği gerçeği bir yana dursun onların da ilgisini çekmeme gerekiyordu aynı zamanda. Bir miktar liderlik kazanabilsem bu hoş olurdu ancak mümkün değil gibi gözüküyordu. Bu nedenle de kısa kesmem gerekliydi ancak derinine anlatmazsam yine sorgulanma benzeri bir ortama düşmek istemediğim için detaylıca bir yalan uydurmam gerekiyordu. Olabildiğince de gerçeğe yakın olmak zorundaydı tabi ki.

Sözlerimi sarf ederken insanların gözlerinin başka yerlere kaydığını görmemek elde değildi bu biraz üzücü olsa da son anlarda değindiğim konu ilgilerini çekmiş gibi görünüyordu. Bu yüzden Seiho isminden yararlanmam gerekliydi ancak görevimizin asıl önceliğine zarar verebilirdi ve bu insanlar görünüşe göre böyle birisi ile yüzleşmek gibi bir niyete sahip değillerdi. Az ile yetinip bu kadar güçlü birisine karşı gelecek cesaretleri yoktu belki de ancak ne olursa olsun gözden kaçırmak istemeyecekleri bir fırsattı aynı zamanda.

Adamlara bakıp sorularına cevap vermek üzere sesimi temizlemek için elimi yumruk yapıp ağzıma götürdüm sonrasında bir an saygılarını kazandığım hissine kapıldım. Bize karşı daha hoş görülüydüler, sonrasında söze girmek için ciddi bir tavır ve sesle "Yakalamamız mümkün, bu dünyada imkansız diye bir şey yok neticede. Hepimiz tek parça döner miyiz onu bilmiyorum tabi ancak barışı korumak için her şeyi yaparım. Konu köle ticareti. Korumasına aldığı insanların bir kısmı kayıp, bende onlara bilgi teklif ettim. Sonuçta para karşılığı koruma yapsa da bu işi gerçekten yapıyor. Adının lekelenmesini de istemiyor bir tüccar olarak." dedikten sonra konohalılara bakıp "Buraya gelmeden önce plan yapmıştım zaten, ben onu oyalarken arkadaşım ordusunun yerini tespit etmek için etrafa bakacaktı ancak bu yere gördüğünüz gibi yeterince hakim değiliz. Etrafı bizden daha iyi tanıyan sizler çok daha hızlı kontrol edebilirsiniz. Bu şekilde istediğiniz bilgiyi de alırsınız. Biz de istediğimiz bilgiyi alırız sonrasınaysa duruma göre karar veririz. Bilgi ile yetinebilir ve ya boşluk bulursak yakalamayı deneyebiliriz. Bu bölgede karışıklığın her ne kadar Konoha ve Gün Işığı'nın ilişkilerine zarar vereceğini düşünsem de korumamız gereken bir barış var. Aklınızda daha iyi bir fikir varsa tartışabiliriz ancak ilk etaptaki kazan kazan durumu da yeterli bence. Size ihanet etmeyeceğimin kanıtı olarak arkadaşım sizinle gelebilir, ancak görüşmeye iki kişi gideceğimizi ve bizi tanımlayan betimlemeleri çoktan verdik. Henge gibi basit jutsular da işe yaramayacaktır muhtemelen. Aranızda tatışıp karar verebilirsiniz, sonrasında çokta geç kalmadan işe koyulmamız gerek." diyecektim.

Epey uzunca bir konuşma oldu ancak kendi güvenliğimizi sağlarken istedikleri bilgi sözünü verip yanımıza çekmek çok cazip görünüyordu. Bunun üstüne eğer ikinci önceliğe geçecek olursak Konoha ile daha kesin bir ilişki sağlayıp bu sınır bölgesinde araştırmalarımızın gayet iyi olduğunu gösteren bir kanıt sahibi olabilirdik. Bu da resmi ve fiili ilişkide Semai geçidinde bize çok daha çıkarlı bir duruma getirirdi. Yeniden kurulmuş bir ülke için toprak özgürlüğü büyük bir şey neticede.
Resim

Kır zincirlerini Sekki.
İzleyin youtube.com

Künye

Motivasyon
Dostlar!:
Sekki için dostları her zaman ön plandadır. Onlar sevginin salt halidir ve daima güvenebilir, onlar yanındaysa her zaman ayağa kalkacak gücü bulabilir! Galiba, belki de bulamaz... Ama kesinlikle çabalar, evet evet çabalar!

Komplikasyon
Öfke:
Sekki her canlıya karşı sevgi ve saygıya sahiptir. Bu kişiler düşmanları bile olsa; bu nedenle bir şeylere zarar vermekten son ana kadar kaçınır ancak sevgili dostları ve ya yoldaşlarının zarar görmesi onu çılgına çevirip kendini kaybetmesine sebep olur.

Ninjutsu
Katon-Kagitsune [C-Rank]
Ninpou-Shunshin [D-Rank]

Taijutsu
Juudaichi [C-Rank]

Genjutsu
-

Beceri Listesi

Kullanıcı avatarı
Hideki Sekki

Mesajgönderen Shirou Makano tarih 19 Eyl 2016, 20:39

İşler istemediğim yönde gelişiyordu. Sekki'nin ağzında çevirdiği bakla git gide büyüyor, çevrilemez hale geliyordu. Bu guruptan kurtulmak için bir yol bulmamız gerekiyordu. Aradıkları bir numaralı insan olan Seiho'ya gitme talebinde bulunuyorlardı Sekki'den haberleri olmadan. Canımı sıkıyordu ayrıca bu durum. Görevin içindeki rolüm epeyce silikleşmiş emirleri dinlemek zorunda olan zincirlenmiş bir köle gibi hissediyordum. Kimse ne düşümdüğümü bile merak etmiyordu. Belki kaçsam yokluğumdan bile haberleri olmazdı.

İlerliyorduk kontrollü bir şekilde ne tarafa gittiğimiz hakkında pek bir fikrim yoktu çünkü ezberletilen yol tarifini çoktan unutmuştum. Sadece adımlarımın nereye gittiğimden eminmişcesine gözükmesine çalışıyordum Sekki'ninkileri takip ederken. Ta ki o tekrar dönüp arkamızda ki gruba karşı konuşuna kadar. Bir şey anlatmaya çalışıyor ama tam olarak anlatmaktan emin değil gibi bir görüntü çiziyordu sözlerinde. Tedirginliğin yüzüme vurduğunu biliyordum bu sefer. Konohalı bir shinobiye karşı tüm kapıları açabilecek anahtar sözcük söylenene kadar benden övgüyle bahsedip ne olduğunu bile tam olarak bilmediğim bu plana dahil olmak beni ürpertiyordu.

Anahtar kelime tüm bu sorunu başımıza açan ve görevin atar damarı olan Seiho'ydu. Sadece ismini bile duymaları ile karışık duygular içine girmişlerdi. Heyecanlanmış ve korkmuşlardı. Bir tarafta belki rütbe atlamanı sağlayacak seni yaşayan bir efsane, bir KAHRAMAN olmanı sağlayacak şık dururken. Diğer tarafta daha yüksek bir hayatta kalma ihtimalin ve bir ordu ile hiçbir şekilde yüzleşmemek geliyordu.

Birinin sözlerine bile dökülmüştü bu durum. Saatlar gibi geçen dakilardan sonra içlerinden biri kendilerini bizden yüksek görmeyi bırakıp ismini bahşetmişti doğrudan bize. Sekki'nin son konuşması ile de sonuca varmalarını bekliyorduk. Önce beni rehin bıraktığını söylüyor fakat onunla gitmek zorunda olduğumu da belirtip bir şekilde ellerindeki her şeyi kendi tarafımıza çekmiştik. Artık ellerinde sadece üç seçenek vardı; Birlikte bu ''ordunun'' üzerine bir taaruza geçmek, hiç görmedikleri birileri olmamız ki bu en düşük ihtimal, sonuncusu ise bir umut bizim görüşmeyi gerçekleştirip tekrar ''hayatta kalırlarsa'' onlarla buluşmamızı beklemek. Seçim onlara aitti.
Resim
Künye
İsim: Shirou Makano
Element: Raiton
Rütbe: Chuunim
Ryo: 15.000 Ryo
Kullanılabilir GP: 0

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Varlık: 5
Zeka: 7

Motivasyon
Kahramanlık artık diline dolanan bir sakız haline gelse de olmak istediği kahraman biraz evrimleşmiştir. Öldükten sonra bile hikayelerinin onların ki gibi liman kasabalarını dolaşan denizciler tarafından anlatılmasını istemektedir. En azından hikayelerde Oğuz Kağan gibi abartı özelliklere sahip olmak korkaklığından bahsedilmeyen hikayelerde mitlerin bir parçası olmaktır. Yani her insanın çocukluğunda zihninde bir yerde tekrar hayat bulmayı hedeflemektir onun ki.

Komplikasyon
Aile onun için anlaşılmaz bir kavramdır. Yıllardır kendi ailesinden uzak kaldığı için ''dede, anne, baba'' gibi bu kavrama ait sözcükleri duyduğunda sessizleşir ve burkulur. Duymak istemediği yıllar önce unutmak zorunda kaldığı bir şeydir.

Ninjutsu
Otonaku Ashi Jutsu C-Rank
Karasu Bunshin no Jutsu C-Rank
Kangehika C-Rank

Taijutsu
Suiseiki D-Rank

Genjutsu
Kuroshiki D-Rank
Kasumi Juusha C-Rank
Rishuu C-Rank

3 Kunai (Kötü Kalite)
5 Shuriken (Kötü Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Kötü Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Kötü Kalite)
2 Sis bombası (Kötü Kalite)
Kullanıcı avatarı
Shirou Makano

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 20 Eyl 2016, 08:32

Sekki’nin konuşmasının ardından Konohalı shinobiler kendi aralarında konuşmak için izin istiyor. Birkaç dakikalık tartışma faslının ardından ise, Saburo size dönüyor ve “Güvensizlik olarak algılamanızı istemem, ancak bizim de bir itibarımız var. Bu yüzden tedbiri elden bırakmamamız gerekiyor. Planı şu şekilde yapıyoruz: ilk olarak iki gruba ayrılıyoruz ve buluşmanın yapılacağı bölgeyi doğudan ve batıdan taramaya başlıyoruz. En sonunda iki grup bir araya geldiğinde, biz pusuya yatıyoruz ve sizler de müzakere için görüşmeye katılıyorsunuz. Eğer şanslıysak, siz içeride konuşurken bizler dışarıda orduyu halledeceğiz.” diyor. Saburo’nun bu cümlelerinin ardından, bu teklifi kabul etmek dışında bir şansınız olmadığını anlıyorsunuz. Zaten Sekki’nin lafları da giderek içinden çıkılmaz bir hal almışken, yapılabilecek tek şey Konohalıların planına uymak oluyor.

İki gruba ayrılmanızın ardından, doğu kanadını alacak grupta Sekki, Saburo ve isminin Genichi olduğunu öğrendiğiniz kişiler yer alıyor. Batı kanadı grubu ise Makano, Tatsuya ve Susumu’dan oluşuyor. Geriye kalan son bir Konohalı ise, her ihtimale karşı bulunduğunuz noktada kalıyor. İki gruptan Saburo ve Susumu kulaklarına taktıkları telsiz (bknz.) ile iletişimde kalacaklarını belirtmelerinin ardından, iki grupta dağılıyor.

Sekki; Doğu kanadı olarak kavisli bir yol izleyerek buluşma noktasına ilerliyorsunuz. Batı kanadı grubuna göre daha uzun bir yolunuz bulunuyor ve bu sebeple de daha hızlı hareket etmeniz gerekiyor. Saburo ve Genichi dikkatli bir şekilde etraflarına bakarak ilerlerken, sen de hem onlara hem de etrafa bakınıyorsun. Şu an için dıştan gelen herhangi bir tehlike sezmiş değilsin, ancak buluşma noktasını Konohalılar ile paylaşmış olmak biraz canını sıkmakta. Sonuçta görevin başarılı olması halinde, tüm övgülerin ve başarının Konohalılara mal edilmesi olağan görünmekte.

Makano; Batı kanadı olarak düz bir yolu izleyerek ilerliyorsunuz. Doğu kanadına göre daha kısa bir yolunuz olduğu için, daha yavaş ve temkinli bir ilerleyiş içerisindesiniz. Şimdilik dışarıdan gelen herhangi bir tehdit gözüne çarpmış değil, ancak yine içinde bir sıkıntı bulunuyor. Hem Konohalılar ile bu kadar bilgi paylaşmış olmak hem de görev içerisinde silikleşmek seni huzursuz ediyor. O kadar ki, beraber ilerlediğin gruptaki kişiler bile senin varlığına oralı bile olmuyorlar. Varlığının bu kadar inkar edilmesi de, içindeki kahramanlık dürtüsünü hareketlendiriyor. Senden zeki olmayan, sadece güçlü kalıplı duran Sekki’nin dizginleri bu kadar eline alması seni hırslandırıyor ve bir an önce, esas oğlan olmayı arzuluyorsun. Elbette bunun için ilk önce kendi grubundaki varlığını tescillemen gerekiyor.

Kapalı konu
Bayram tatili, pasiflik, vs. durumlarından dolayı konu bir hayli sekteye uğradı. Bu yüzden pasiflik süresi bu GM mesajından itibaren 24 saattir. Lütfen pasiflik süresine riayet edin.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Hideki Sekki tarih 22 Eyl 2016, 20:04

Sürekli olarak yalan söylemenin anlamı bir kısmını bile unutursan dediğin şeyin gerçekliğine inanan insanlara şüphe tohumu serpecek olman anlamına geliyor. Kendi yeteneklerimi göz önünde bulundurunca, gerçekle karışık bu şekilde bir yalan söylemek benim içim fazlasıyla ağır bir yük olsa da bunun altından kalkıyor gibi görünüyorum. Zaten kadın kimisi erkekleri elinde oynatmayı bilmeli yoksa sadece kendini üzer ve bir şişe içkinin içerisinde boğulup kederinde yüzer neticesinde. Söylediklerimde ilgilendikleri noktaları yeterince işlediğimi düşünmem bir hataydı belki de gözlerini bir miktar daha korkutmak faydalı olacaktır ancak etrafta buluşma alanını sürekli olarak tarayan köy shinobilerinin varlığı bize söylenmişti. Bir miktar insiyatif kullanırlarsa bize gerekli zamanı kazandıracaklardır eminim ki.

Söyledikleri mantıklı gibiydi ancak görünüşe göre bizim içerideki durumumuzu bir miktar da olsa uzatmamız gerekiyordu zira dışarıda yaşanacak kargaşayı kontrolümüz altına geçiremezsek öncelikli görevimiz başarısız olacaktır. Hoş önce yılanın kafasını kesmek gerek derler ancak onlar kuyruklarının peşindeyken asıl önceliğimize yönelebiliriz. Evet, işe yarayacak gibi bu durum ancak bir sorun daha var, bu yanımızdaki kişilerin henüz kimliğine inanmak istemiyorum. Gerçekten yetenekli insanlardan oluşmuş bir grup paralı askerin bu kadar basit bir şekilde Yaprak'ın askerlerinin gezmesine izin vereceğini düşünmek mantıksız.

Şimdilik uyum sağlamalı ve akışa göre ilerlememiz gerek, zaten bir süre sonra akışın tersine küreklere abanmamız gerekecek. Henüz Makano ile de konuşamamış olduğum için şu an sadece onun anlayabilmesini umuyorum. Planlandığı üzere buluşma noktasına ilerlerken yanımdaki adamların etraflarını dikkatli bir şekilde süzdüğünü görüyordum. Bu nedenle ben de onlara ayak uydurup etrafı yavaştan kolaçan ettikten sonra yolumuza geri odaklanmaya çalışmaktan başka yapacak bir şey yoktu. Dışarıdan her ne kadar bir tehlike hissetmesem de arkamı korumam gerekli, tanımadığım insanlara güvenecek kadar aptal değilim artık. Hızlıca buluşma yerine gidip müzakereye başlamamız gerekli.
Resim

Kır zincirlerini Sekki.
İzleyin youtube.com

Künye

Motivasyon
Dostlar!:

Komplikasyon
Öfke:

Ninjutsu
Katon-Kagitsune [C-Rank]
Ninpou-Shunshin [D-Rank]

Taijutsu
Juudaichi [C-Rank]

Genjutsu
-

Beceri Listesi

Kullanıcı avatarı
Hideki Sekki

Mesajgönderen Shirou Makano tarih 24 Eyl 2016, 18:57

Güvensizlik mi? Tabiki de bize güvenmiyorlardı. Sonuçta biz kimdik ki? Haritalarında bile yer vermeyi tercih etmedikleri ufak bir ülkenin sözde altın jenerasyonuyduk. İçlerinde ki en liderimsi duran bize reddetme veya kabul etme bile hakkımızın olmadığı bir teklifte bulunmuş ve cevabımızı da kendisi şahsen vermiş bulunmuştu. Sekki'nin liderliğini bile aratır durumdaydı belki de. Fakat ipleri kendi elime alıp satranç tahtasının başında ki kişi olmak istiyordum.

Batıya ayrılan grubun içindeydim. Tatsuya ve Susumu bana eşlik eden kişiler arasındaydı. Kendimi hala tanıtmış bulunmadığım için diğer grupla görüşümüz yok olduğunda kendimi tanıtmış olacaktım. ''Ben Makano bu arada.'' İkisinin biraz arkasında ve belirledikleri tempoya uyarak ilerliyordum. İçimden gelen bir ses yüzünden Susuma'ya dikmiştim gözlerimi çevremi araştırmam gerekirken. Görevi tehlikeye atacağını bildiğim için faaliyete geçemiyordu bu sesin sahibi fakat bir şekilde Sasumu'nun safdışı kalması durumunda diğer grupla iletişimimiz kesilmiş olacağının farkındaydım. Bu da görevin geleceğini istediğim gibi yönlendirebileceğim anlamına gelirdi.

Ama üstümdeki gerginliği ve negatif enerjiyi dışarı yaymadan ilerlemeye devam ediyordum istemeye istemeye olsa da. Gözlerimle etrafı gözlemekle yetinecektim eğer birileri bana emir vermeyi sürdürmeyecekse. En azından Sekki'nin üzerimde yarattığı gizemlilik imajı belki bu emirlerden koruyabilirdi.
Resim
Künye
İsim: Shirou Makano
Element: Raiton
Rütbe: Chuunim
Ryo: 15.000 Ryo
Kullanılabilir GP: 0

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Varlık: 5
Zeka: 7

Motivasyon
Kahramanlık artık diline dolanan bir sakız haline gelse de olmak istediği kahraman biraz evrimleşmiştir. Öldükten sonra bile hikayelerinin onların ki gibi liman kasabalarını dolaşan denizciler tarafından anlatılmasını istemektedir. En azından hikayelerde Oğuz Kağan gibi abartı özelliklere sahip olmak korkaklığından bahsedilmeyen hikayelerde mitlerin bir parçası olmaktır. Yani her insanın çocukluğunda zihninde bir yerde tekrar hayat bulmayı hedeflemektir onun ki.

Komplikasyon
Aile onun için anlaşılmaz bir kavramdır. Yıllardır kendi ailesinden uzak kaldığı için ''dede, anne, baba'' gibi bu kavrama ait sözcükleri duyduğunda sessizleşir ve burkulur. Duymak istemediği yıllar önce unutmak zorunda kaldığı bir şeydir.

Ninjutsu
Otonaku Ashi Jutsu C-Rank
Karasu Bunshin no Jutsu C-Rank
Kangehika C-Rank

Taijutsu
Suiseiki D-Rank

Genjutsu
Kuroshiki D-Rank
Kasumi Juusha C-Rank
Rishuu C-Rank

3 Kunai (Kötü Kalite)
5 Shuriken (Kötü Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Kötü Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Kötü Kalite)
2 Sis bombası (Kötü Kalite)
Kullanıcı avatarı
Shirou Makano

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 25 Eyl 2016, 20:28

Sekki; Buluşmanın gerçekleşeceği yatağa ulaşan yol yaklaşık yarım saat sürüyor sizin için. Bu yarım saatlik süre içerisinde de 9 farklı kişi görüyorsunuz grupla beraber. Bu 9 kişinin lokasyonu ise ustaca tasarlanmış gibi görünüyor, zira yataktan ilerleyen ana kaçış noktalarının her birinde bir kişi bulunuyor. Bu adamların Seiho'nun ordusundan oldukları ihtimali yüksek görünürken, adamların birbirlerinden ayrı duruyor olmaları avantajlı bir durum yaratıyor sizin için. Yatağın giriş noktasını görebildiğiniz bir acıya geldiğinizde ise, burada da köy ile iletişime geçmiş olan Hatsune'yi görebiliyorsunuz. Bembeyaz teni ve sapsarı düz saçlarıyla son derece masum bir görüntüye sahip olsa da, Seiho'nun en yakınındaki kişi olması onun aslında göründüğünden çok daha cani biri olduğunu gösteriyor. Çalılıkların arasında gizlenmiş bir halde beklemeye koyulurken, diğer grup ile iletişime geçiyorsunuz.

Makano; 15 dakikalık bir ilerlemenin ardından güzergahınız boyunca 6 farklı kişi görüyorsunuz. Bu kişilerin lokasyonu birbirlerinden farklı olmakla beraber, yollar üzerindeki önemli yerler olduğunu söylemek mümkün. Bu kişilerin yerlerini diğer gruba ilettiğinizde, onlar da size gördükleri kişilerin yerlerini söylüyorlar. Böylece Seiho'nun ordusunun olası yolların hepsinin üzerinde bir gözcüye ait olduğunu fark edebiliyorsunuz. Müzakerenin yapılacağı yatağın on metre kadar çaprazındaki çalıların arasında gizlendiğinizde, diğer grupla iletişime geçiyorsunuz.

Genel; İki grup arasında yapılan konuşmaların neticesinde, gruplar burada kalmayı ve yolda görülen 15 farklı kişinin buraya gelmesi halinde onları engellemeyi seçiyorlar. Bu sırada sizlerin de müzakere için harekete geçmeniz söyleniyor. Bu sayede güvenliğinizi Konohalıların sağlamasını sağlamış oluyorsunuz. Ancak onlara ne kadar güvenebileceğiniz konusu üzerinde durmanız gereken bir konu...

Makano bulunduğu yerden çıktığında Sekki de aynı şekilde yerinden çıkıyor. İkinizin farklı yerlerden gelmesi şüpheli bir hareket gibi dursa da, güvenlik için bu şekilde davrandığınız akla gelen ilk düşünce olacağı için, rahatça ilerliyorsunuz. Hatsune sizi gördüğü anda, yüzünde hafif bir gülümseme ile size dönüyor ve aranızda birkaç metre kalınca, yumuşak bir ses tonuyla sizleri selamlıyor. Hatsune selamla faslında sonra “Umarım yolculuğunuz esnasında bir sorun yaşamamışsınızdır. Güvenli bir şekilde buraya ulaşabilmeniz için yola gözcüler yerleştirmiştik. Görüyorum ki sizler kendi başının çaresine bakacak kadar sağlam kişilersiniz.” diyor ve hemen ardından “Bu yüzden sizlerle müzakere edecek olmak sevindirici.” diyor. Hatsune'nin sözlerinden sonra gömüldüğü sessizlik, konuşma sırasının size geçtiğini işaret ediyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Hideki Sekki tarih 29 Eyl 2016, 23:30

İlerleyişimiz sırasında gördüğüm kişilerin hepsi dokuz adetti, diğer tarafta kaç kişi olduğunu merak etmiyor değildim ancak eminim ki o bölgede de kaçış için gerekli ana noktaları tutmuşlardır. İlerleyişimiz devam ederken de beklediğimiz kişiyi görmüştük, süt beyazı teni ve buğday sarısı saçları ile bu özelliklere bkaınca beni andıracak birisi olsa da bana göre çok daha çıt kırıldım görünen kadın. Bu insanların kötü olup olmadığına karar vermek için henüz çok erken ancak bu görev benim için bir dönüm noktası olacak bunu iliklerime kadar hissedebiliyorum. Muhtemelen ölmemi bekliyor insanlar ancak ben buradan canlı çıkıp karıştırdığım tüm saçmalıkları düzelteceğim. Adaletin ve doğrunun koruyucusu olmak için ilk adımım olacak bu.

Bozulmuş bir dünyada yaşıyoruz, insanların iyilikleri için ne kadar çabalasakta sürekli olarak cehennemden kaçıp gelmiş şeytanlar yüzünden topraklarımız verimsizleşiyor. İnsanlar istekleri dışında çalıştırılıp aç ve susuz bırakılıyor. Hayatlar sadece sayılar ve ünden ibaretmiş gibi harcanırken ben bile bu yola düştüm bir an da. Kendi yolumu kaybettiğimdeyse olan şey sırtıma basılmış bir utanç damgası oldu. Köye geri döndükten sonra bununla yaşamayı bir şekilde öğrendim ancak ne kadar çocuk olduğumu da gördüm. Yalanlar söylemek benim için doğru değil ancak bu onların, yüzlerin hayatını kurtaracaksa bunu yapmaktan da çekinmem. Yanımdaki kişinin, Makano'nun hayaline bir adım da olsa yardım edebilirsem benim için sorun olmayacak. Kimsenin ölmemesini istiyorum ancak bu olacaksa da kendimi öne atıp ilk kanı dökülen olmaktan çekinmeyeceğim. Katiller bile pişman olur, bu gün konuşacağım kişinin iyi birisi olması umuduyla geldim. Evet, umuyorum ki buradan kimse zarar görmeden çıkacağız.

Sonunda bekleme noktamıza geldiğimizde diğer grubu beklemeye başlamıştık, güven sorunlarım var ancak Makano ile yolculuk yaptık. Çok konuşmamış gülmemiş olsa da eminim ki o da benim düşündüğümü isterdi. Birlikte bu görevi başaracağız. Diğer grupla iletişime geçtikten sonra Konoha shinobileri bize bir kaç talimat vermişlerdi. Böylesi iyiyse benim için sorun yok, sadece herkes güvenli bir şekilde evine yine geri dönebilsin.

Farklı yerlerden çıkıp yolda tekrar birleşirken akla soru işareti gelirse güvenliği bahane edecektim ancak buna gerek kalmadan iyiye yormuştu durumu Hatsune. Bizim sağlam olduğumuzu düşünmüştü ancak ikimiz de biliyorduk ki bu şekilde hareket edecek kadar ne tecrübeli ne de alan bilgisine sahiptik. Konuşmasına bakılınca babamla gittiğimiz içki alışverişlerinden birinde gibi duruyorduk aslında ancak olayın bundan çok daha farklı olduğu belliydi. Söylediğimiz her şeye dikkat etmemiz gerekiyordu, bu olmazsa peşimizde sürüklediğimiz insanların yeri belli olabilirdi ve ya ikinci öncelik ancak bunu çoktan kabullenmişlerdir. Sonunun iyi bitmesine izin verilmeyeceğini, bu yüzden çokta uzatmaya gerek yok tanışmayı. Hatsune'nin sözlerinden sonra gömüldüğü sessizliği dağıtmamız gerekiyordu, Makano benden çok daha iyi konuşmuştu geçen sefer ancak pek cevap vermeye niyetli değil gibi görünüyordu. Geçen seferden kastım bilgi alma sırasında eheh... Bu yüzden şimdilik konuşma görevi bende gibi görünüyordu "Geç kaldığımız için özür dileriz ancak burası pekte tekin sayılabilecek bir yer değil malum." diyecektim sonrasında "Görüşmemizi sabırsızlıkla bekliyorum, daha fazla beklemeden iş başına koyulmamız en iyisi olacak diye düşünüyorum." diyecek ve kısaca işe girişeceğim. Bu sırada Seiho'nun hangi köyden geldiği ve genel olarak bakıldığında amaçları neydi diye bir zihnimden geçirip yürüyebileceğimiz bir plan çıkarmak niyetindeyim. Ne demişlerdi brifingde? Hatırlayamadım tam. Şeydi ... Şey...
Resim

Kır zincirlerini Sekki.
İzleyin youtube.com

Künye

Motivasyon
Dostlar!:

Komplikasyon
Öfke:

Ninjutsu
Katon-Kagitsune [C-Rank]
Ninpou-Shunshin [D-Rank]

Taijutsu
Juudaichi [C-Rank]

Genjutsu
-

Beceri Listesi

Kullanıcı avatarı
Hideki Sekki

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 30 Eyl 2016, 08:33

Kapalı konu
Shirou Makano ikinci pasiflik uyarısını almıştır. Konunun durumu gereği turunu pas geçmem mümkün değil, dolayısıyla pasiflik süresini esneterek 48 saat içinde yazmaması halinde, kendisini konudan çıkarılacağı uyarısını yapmak durumundayım.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir