[B - Rank | Hayato & Usagi & Isshiki] İttifak

Moderatör: Game Master

Re: [B - Rank | Hayato & Usagi & Isshiki] İttifak

Mesajgönderen Kazuki Hayato tarih 12 Eyl 2016, 23:00

Ölüm... Bu soğuk kelimenin ağızdan çıkışı fazla basit kaçtı bu sefer. Buraya geldiğimizden beri hep nereye geldik, neredeyiz sorusunu sordum kendime. Şimdi cevabı yavaş yavaş alıyor gibiyim. Ölümün kıyısına gelmiştik. Belki de ölüm adası, ölüm dağı, ölümün köyü... Shunsen ve bakışları bana ölümü anlatmıştı. Ona söyleyecek bir şeyim yoktu. Zaten hızlıca yanımdan ayrılmıştım. Neler döndüğünü düşünmeyi artık bırakmıştım. Her şeyi sorgulayacak bir zaman değildi. Shunsen, bu ilginç ve açgözlü topluluğun bir üyesiydi. İyi biri miydi? Hiç sanmıyorum. Shinobi olduğumdan habersizdi. Usagi'yi korumamı istemesi bizden tamamen habersiz olduğunu bana açıklıyordu. Neden bana yalan söylesin ki? Bana yalan söylemek için hiç bir nedeni yok. Isshiki, Usagi ve ben başbaşa kalmıştık. Shunsen'in söylediklerini yarımyamalak duyduklarını varsayıyordum. Ancak onlara bunu kısa sürede açıklamam gerekiyordu. Hala ne bekliyorum ki? Konuş Hayato...

"Burada bir katliam dönecek.. Karen'in hatunları Miyazaki ve beni hedef alıyorlar. Diğer yandan sen Isshiki, Shinsaku'yu alıyormuşsun! Shunsen ise Karen'i alıyor.." Bu sözleri kısa bir süre içinde ağzımdan döktükten sonra soluklandım. Bütün koridora göz gezdirip etrafı taradım. Ardından tekrar kısık sesle söze girdim:

"Yemeklerde zehir olma olasılığı çok yüksek. Isshiki, bu iş bittikten sonra seni de hedef alacaklardır. Karen'in korumalarını ortadan kaldırmalıyız. Yemekleri hazırlayacağız dediler. Mutfakta olmalılar. Mutfağa gidelim. Sen önden git. Yanlarına sokul. Ardından ben geleceğim." Bu sırada aklıma Shunsen'in sözleri geliyordu. Usagi'ye kısa zamanda bu kadar bağlanmışmıydı? Nasıl olabilir ki bu.. Hayır Shunsen... Sen fazla zekisin sadece. Usagi'ye ihtiyacın var. Neden?

"Karen ona yaklaşırsa her şey biter!" Kelimeleri aklımda canlanır canlanmaz gözlerimi Usagi'ye doğru kaydırdım. Pahalı ve şık elbisesine baktım. Ardından düşündüm. Eğer Usagi'nin üzerinde Karen'in almaması gereken bir şey olsaydı bile Usagi bunu farketmeliydi... Parşömen mesela? Peki bir parşömeni saklamak ne kadar zor olabilir? Çok kolay. Söylemeye değerdi. Denemeye değerdi. Usagi'ye kayan gözlerimi üzerinde tutmaya devam ettim.
"Usagi, Shunsen sana herhangi bir şey verdi mi? Kıyafetini kontrol et. Herhangi bir şey, parşömen olmak zorunda değil.." Usagi büyük ihtimalle çoktan donatmıştı kıyafetini ama yine de sormakta yarar vardı. Shunsen, gerçekten Usagi üzerinde bir şey taşımıyorsa ona aşık oldu demektir. Aşık olduğu insanı koruma görevi veren birine yalan söylemek için hiç nedeni yok... Eğer Usagi'nin üzerinden bir şey çıkmadığı takdirde beynimde tek bir şüpheli kalacak. Miyake Karen... Aklımda çok fazla plan yok. Chuunin seviyesinde 3 shinobi ile başa çıkabilecek insanalar yok burada. Arkadaşlarıma durumu yavaştan ve üstünkörü anlatmıştım. Açıkcası onların düşüncelerini merak ediyordum. Çok zamanım yoktu. Bir kulağımı onlara vermişken kapıya yanaştım. Ve kapıda bir anahtar deliği aradım. Varsa oradan bakacak, yoksa kulağımı dayayıp olabildiğince odaklanacaktım. Bunu yaparken diğerlerinden sessiz olmalarını isteyecektim. Bu süre zarfında Isshiki mutfağa, Karen'in korumalarının yanına doğru yol alacaktı. Isshiki yola çıktıktan bir süre sonra ise kapıyı gözetlemeyi bırakıp mutfağa ilerleyecektik. Karen'in hatunlarının bana olan bakışları tamamen aklıma kazındı. Birini öldürme planları yapsam ben daha başka bakardım. Daha rahat, daha şakacı... Demek ki mizaçlarımız farklı. Usagi'de değişik bir durum olmadığı sürece Shunsen'i kafamdan silecektim. Karen tek şüphelim olacaktı. Bu durumda bir a, bir de b planına sahip olacaktık. A planı, korumaları konuşturup bilgiyi almaktı. Bu plan işe yaramadığı takdirde b planına geçecektim. İçeri girecek, katliama katılacaktık. Shunsen ile amaçlarımız aynı parşömeni ele geçirmek ise o durumda parşömeni ben alacaktım. Bunun olması ihtimalini de aklımda tutuyorum çünkü. Shunsen'in Usagi'ye karşı gerçekten bir şey hissetmesi durumunda onu koz olarak ileri sürebilirdim. Buradakilerin bir çoğunun 5 para etmez herifler olduğunu zaten konuşmalarından anlamıştım. O yüzden ellerimi kirletmekten çekinmeyecektim. Nikkougakure için, kendim için...
Resim
Karakter Kartı
Resim
İsim: Kazuki Hayato
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 21.800
Prestij: Moumoku/3 Puan
Kullanılabilir GP: 112

Güç: 2
Çeviklik: 3
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 7
Zeka: 10

Motivasyon & Komplikasyon

Motivasyon

Vatansever: Daha iyi bir köy, daha güçlü bir köy ve köyünün menfaatleri adına yapamayacağı şey neredeyse yoktur. Görevlerine bu bilinçle çıkar. Onun kaybetmesi demek Nikkougakure'nin kaybetmesi demektir. Zafere ulaşma hissi onu zinde tutar ve ne olursa olsun kazanan tarafta olmak ister.

Komplikasyon

Migren: Bazı zamanlar dayanılmaz acı veren baş ağrıları yaşayabilmektedir. 20-25 günlük süre içinde mutlaka ve en az 1 migren atağı geçirir. 8 saat - 3 gün arası süren bu ataklar süresince Hayato'nun kişiliği berbat bir hal alır. Çekilemeyecek derecede huysuz ve gönülsüzdür. Baş ağrısı fiziksel ve zihinsel kapasitesini etkilemektedir.

Kabus: Hayatının belli dönemlerinde karşılaştığı ve belki de en çok sıkıntı duyduğu şey budur. Gördüğü can sıkıcı ve korkutucu kabuslar hayatını çoğu zaman cehenneme çevirmeyi bilmiştir. Genel olarak bir gölgenin onu sarıp yutması, kendi gölgesinin bir canavara dönüşüp ona zarar vermesi veya simsiyah katranla kaplı bir denizde boğulması gibi sahneler uykularını zehir etmektedir.

Resim

Ninjutsu

-Sanzengarasu | C Rank

Genjutsu

-Houkibo Disiplini | D Rank

-Kuroshiki | D Rank
-Teishi | C Rank
-Rishuu | C Rank

Beceri Listesi

[Favori][Zeka] Farkındalık 5. Seviye
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Ekipmanlar/Eşyalar

-Standart Ekipman Çantası
-Kunai|x3
-Patlayıcı parşomen|x4
-Senbon|x20

Resim
Kullanıcı avatarı
Kazuki Hayato

Mesajgönderen Kita Usagi tarih 15 Eyl 2016, 23:19

Shunsen'in yaşadığı ani tepki değişimini aklında bir köşeye not etmişti. O elini öpen, o kibar, o korumacı adamdan eser yoktu. Yerine sanki bambaşka birisi gelmişti. Usagi, şüpheli gözlerle Shunsen'e bakmasını önleyememişti. Tabi, Shunsen'e de herhangi bir şey çaktırmamak için özen gösteriyordu. Bu sebeple hemen Shunsen'in yanına sokuldu iyice.

Shunsen uyarısını yapmıştı. Hayato'nun yanından ayrılma demişti. Bu iyiye işaretti. Tanıdığı birisinin yanında durması gerekecekti. İçten içe bu duruma seviniyordu. Shunsen'in koruma ihtiyacı istemesi ise, durumları değiştiriyordu. Bu randevuevinde çok garip olaylar gerçekleşiyordu ve bu üç shinobi tamda olayların içine düşmüştü. Shunsen'in sözlerine kafasını sallayarak cevap vermekle yetinmişti. Ağzından tek bir kelime bile çıkmamıştı. Bunun sebebi ne söyleyeceğini bilemiyor oluşuydu. Bu konu hakkında soru sormak istiyordu ama ters bir cevap alıp her şeyi batırmaktan korktuğu için herhangi bir şey soramıyordu. Bu sebeple Shunsen'in yanından tek kelime etmeden ayrılmıştı. Hayato'nun yanına geçip olacakları beklemeye başladı. Kafası çok karışıktı ve yapabileceği çok fazla bir şey yoktu. Ya da vardı ama kendisi bu seçenekleri göremiyordu. Ne şekilde olursa olsun, en azından izleyebileceği bir kişi vardı yanında.

Hayato'nun söze girmesi ile irkildi. Kafası bambaşka yerlerdeydi ve herhangi bir konuşma beklemiyordu. İlk başta Hayato'nun ne dediğini çok fazla anlamasa da, hemen kendine çeki düzen verip dikkatini toplamayı başarmıştı. Isshiki Shinsaku'yu mu alıyor? Shunsen Karen'i mi öldürüyor? Neler dönüyor burada?

Hayato'nun gözlerini üstüne dikmesiyle içini garip bir his kaplamıştı. Bir şeyler geleceği belliydi. İyi veya kötü, buna Hayato söze girdikten sonra karar verecekti.

"Yok hayır, hiçbir şey vermedi bana. Ama yine de kontrol edeyim."

Başta kıyafetini kontrol edecekti. Giyerken değişik bir şeye rastlamamıştı ama kıyafete o gözle de bakmamıştı şimdiye kadar. Bu sebeple kıyafetin her yerini en ince ayrıntısına kadar aramalıydı. Tabi, zamanları çok fazla olmadığı için şimdilik kabataslak bir arama yapacaktı. Kıyafette bir şeyler saklanabilecek yer fazla yoktu. Bu sebeple Hayato'nun aradığı şeyi bulmakta zor olmamalıydı Usagi için. Kıyafetini aramayı bitirdikten sonra Hayato'ya sonucu söyleyecekti. Sonrasında yapabileceği şeyler sınırlıydı. Tabi, aklında bir kaç şey vardı. Öncelikle iç çamaşırına sakladığı iki shuriken'i ulaşabileceği daha kolay bir yere almayı düşünüyordu. Ya da direk elinde tutabilirdi. Ama bu şekilde çok dikkat çekeceği için kolay ulaşılabilir bir yere saklamak daha mantıklı gelmişti. Bundan sonra yapacağı tek şey kalacaktı.

Her an tetikte olmak. Takım arkadaşlarının yanından ayrılmamaya özen gösterecekti. Özellikle Hayato'nun. Ellerine böyle bir fırsat geçmişken takımı tekrar dağıtarak bu fırsatı kaçırmamaları gerekiyordu. Bu sebeple takıma ayak uyduracaktı. Yapacak pek fazla bir şey yoktu. Bekleyip, neler olduğunu görmekten başka.
Resim

Künye
İsim: Kita Usagi
Fraksiyon: Taiyou
Element: Suiton
Ryo: 72.500 Ryo
Prestij: Moumoku/6PP
Kullanılabilir GP: 35

Resim

Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 8
Varlık: 2
Zeka: 8

Motivasyon
Ailesini Bulmak:
Herkes, ailesini ölmüş olarak görse bile Kita, ailesinin ölmediğini biliyordu. En azından abisinin ve annesinin. Onları bulmak için, gereken her şeyi yapacağına yemin etmişti. Ne olursa olsun, onları bulacaktı. En azından onlara ne olduğunu bulacaktı.
Beklenti:
Ailesinin ondan beklentilerini karşılamak ve bir gün onları bulduğunda hayal kırıklığına uğratmamak için, Altın Jenerasyonun Altın Kunoichisi olmaya çabalamaktadır.

Komplikasyon
-

Özellikler

Resim

Beceri Listesi
[Zeka] Farkındalık: 1

Ninjutsu
Suiton
Suiben
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Ushi mühründe bitirir. Mühürleri tamamlamasının ardından kullanıcı elini bir su kütlesinin içine sokar ve ardından suyun içinde avucunu yumruk haline getirecek şekilde sıkarak çeker. Bu sayede kullanıcı suyun içinden uzunluğu, kalınlığı, sağlamlığı chakrası ile oranlı olan bir kırbaç çıkarır. Bu kırbaç her ne kadar sudan oluşmuş olsa da hemen hemen katı bir cisim özelliği gösterir. Bu sayede hedefe fiziksel zarar verebileceği gibi onları bağlama gibi işlerde de bu kırbacı kullanabilir.

Heisashiki
Ninja gerekli el mühürlerini tamamladıktan sonra suyun altında nefes alma yetisini kazanır. Tekniği kullandıkça chakra harcar, ancak suyun altında nefes alması gerekmez ve boğulmaz. Ancak bu teknik ona suyun altında manevra kabiliyeti sağlamaz. Teknik maksimum 1 saat kadar açık kabilir, ardından kullanıcı nefes almak için suyun dışına çıkmalıdır.

Mizurappa
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Tori mühründe bitirir ve derin bir nefes alır. Aldığı nefesi hızlı bir şekilde ağzından dışarıya veren kullanıcı bu sayede oldukça hızlı ilerleyen bir su kütlesini hedefine yollar. Kullanıcı chakrası ile suyun oluşturacağı zarar gücünü arttırabilir ve nefesini vermeye devam ettiği sürece su hedefe doğru ilerler.

Niji no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra yere büyük miktarlarda su kusmaya başlar. Bu su, toprak tarafından zor emilir ve ninja tarafından diğer suiton teknikleri için kullanılmaya uygundur. Kullanıcı istediği kadar su kusabilir, ancak ne kadar çok su çıkarmaya çalışırsa o kadar çok süre geçer. Ortalama bir shinobi, 5 saniyede, bir kaç suiton tekniği için gerekli suyu ortama boşaltmış olur. Tekniğin bir diğer formu olarak da, kullanıcı ağzından hemen hemen bir gülle boyutunda bir su kütlesi fırlatır. Bu su kütlesi çarptığı duvar benzeri dikey yüzeylerde kalır ve kullanıcının diğer teknikleri için zemin oluşturur. Rakibe fırlatılırsa herhangi bir etki yaratmaz.

Kasui no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden aniden 20 santim boyutlarında delici, sudan oluşan dikenler belirir. Rakibin hareketlerini kısıtlar ve eğer üzerine basılırsa hasar verir. Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur.

Ninpou
Shunshin
Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yokolduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde varolduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi katetebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve farkedebilir.

Taijutsu

Genjutsu

Beceri Listesi

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Resim
Kullanıcı avatarı
Kita Usagi

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 20 Eyl 2016, 08:01

Hayato’nun düşüncelerini sıralamasının ardından Usagi üstündei kıyafetleri hızla kontrol ediyor. Ancak kıyafette herhangi bir sıradışılık olduğu söylenemez. Diğer bir deyişle, kıyafette her şey olması gerektiği gibi duruyor. Bu da sizlerin mutfağa ilerlemesi için yeterli şüpheyi sağlıyor.

Önden giden Isshiki’nin ardından ikiniz de mutfağa girdiğinizde, Isshiki’nin korumalarla konuştuğunu görüyorsunuz. Korumaların ifadeleri oldukça sarsılmış bir şekilde dururken, Isshiki hızla size dönüyor ve “Shunsen hem haklı hem haksızmış!” diyor. Hemen ardından da “Ben zehirli yemek ile Shunsen’i öldürecekmişim. Karen’in korumaları ise beni öldürecekmiş! Böylece Shunsen’den kurtulacaklarmış ve aynı zamanda masanın dağılmasını engelleyeceklermiş!” diyerek korumalardan aldığı bilgileri size aktarıyor. Isshiki’nin cümleleri sonlandığında, korumalardan biri söze giriyor ve “Shunsen masadaki tehlikeli adam! Eğer masada durmaya devam ederse, kendisiyle beraber herkesi kaosa sürükleyecektir!” diyor. Korumanın samimi gelen bu cümlelerin ardından, diğer koruma “Şu an Shunsen’in ne planladığını bilmek mümkün değil. Ancak istediği yaptırmada üstüne yoktur! Bu yüzden hızla…” diyor ve tam bu anda bir gürültü ile kadının cümlesi kesiliyor. Toplantının yapıldığı salondan geldiği belli olan bu gürültü neticesinde, hepiniz koşarak toplantı salonuna gidiyorsunuz!

Önde Hayato olacak şekilde, toplantı salonuna girdiğiniz anda, karşınızdaki görüntü sizi şoke ediyor. Kapının tam karşısındaki noktada, masanın arkasında Norio ve hemen yanında Shunsen bulunuyor. Shunsen, elindeki bir bıçağı Karen’in boğazına dayalı bir halde tutarken, gözleriniz diğer katılımcılara dönüyor. Neredeyse hepsi de oturdukları yerde boğazları kesilmiş bir halde bulunan katılımcıların hiçbiri canlı durmuyor. Karen’in korumaları hızla hareket etmek için öne atlarken Norio temkinli bir ses ile “Yerinizden kıpırdamayın derim.” diyor Karen’i işaret ederek. Korumalar bir an için oldukları yerde kaldıklarında, Norio bakışlarını sizin üzerinizde gezdiriyor. Kısa bakışları sonlandığında ise “Eminim burada neler olup bittiğini merak ediyorsunuzdur. Eğer anlaşmayı kabul ederseniz, her şeyi size anlatacağımızdan emin olun. Buna çok aradığını parşömendeki bilgiler de dahil Nikkougakure shinobileri.” diyor. Bu cümleleriyle ortamdaki tüm dikkatleri üzerinde toplayan Norio “Eğer canlı ve tek parça halinde Yağmur Ülkesi’nden çıkmamızı sağlarsanız, hem tüm bilgileri size anlatırım hem de Karen’in hayatını bağışlarım. Bence iyi bir teklif, size de zarar gelmeyeceğini garanti ediyorum. Hele buradaki herkesi birkaç saniyede öldürebilen biri yanımdayken…” diyor Shunsen’i kastederek. Shunsen ise durumdan oldukça keyif alır gibi dururken, Karen çaresiz bir şekilde sizlere yalvarır gibi bakmakla yetiniyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kazuki Hayato tarih 20 Eyl 2016, 21:35

Tebrikler, güzel kandırıldık.. Yalnız bayağı iyi kandırıldık. Irzımıza geçtiler, güzel tongaya düştük... Norio, Shunsen hepsi beni yanılttı. Hakında düşündüğüm onca şeye rağmen ikisinin de masum olmaması, Norio'nun aradığımız adam çıkması beni tamamen dumur etmişti. Küçük çaplı bir şok yaşıyordum. Yanımdakiler de öyle. Zira Karen'in iki koruması şu an daha temkinliydi bize göre. Isshiki de şaşırmıştır herhalde. Sonuçta Norio'yu eleyen oydu. Onu suçlamamın hiç bir anlamı da yoktu. Ben olsam bende onun bu masum mizacına kanıp onu elerdim. Zira ben daha kolay boka batmış, Shunsen'i elemiştim. Tamamen suçlu olan bendim. Ama şu an kendimi suçlamak da saçma olacak gibi. Zira bir kadının hayatı ve köyümüzün bize verdiği önemli görev söz konusuydu.

Kapıdan girerken Norio'ya attığım bakışları düşündüm. Bir karakter tahlili yapamazdım ancak Norio gergindi. Norio bir savaşçı değildi. Shunsen kadar tetikte olamazdı. Aynı zamanda Shunsen kadar rahat da olamazdı. Shinobi reflekslerimi devreye sokup kapıdan girer girmez Hebi mührünü yaptım. Teishi tekniğini Norio üzerinde kullanacaktım. Karen pek umrumda değildi. Aradığım bilgi Norio'daydı. Karen'in korumaları bizden daha önce öne atılmak istemiş, ancak Shunsen tehdidine karşı gelemeyip yerlerinde kalmışlardı. Zaten olası bir çatışma halinde Norio'yu öldürmeleri görevimizi başarısız kılardı. 2 Hatunu da kontrolde tutmalıydım. Shunsen'in buradaki herkesi saniyeler içinde katledebilmesine bakacak olursak bize karşı mağlup olması çok kolay değildi. Sayıca üstünlüğümüz organize olamadığımız sürece bir hiçti. Yanımızdaki 2 kadının yeteneklerini hiç bilmiyordum. Kendime ve ekibime güvenmeliydim. Bu verebileceğim en mantıklı karardı.

Karen'in korumaları yerlerinde duruyorlardı. Bakışlarımı sırasıyla Karen, Shunsen ve Norio üzerinde gezdirip bir adım öne çıktım. Shunsen'e özellikle dikkat ediyordum. Tehditkar bir tavır içerisinde olmamaya özen gösterdim. Karen'i burada kesmesini istemezdim. Öne çıktıktan sonra yavaşça durdum. Bakışlarımı Shunsen'den çekip Norio'ya doğru diktim. Bir planım vardı. Bu planın işe yaraması için ise Teishi'nin Norio üzerinde başarıya ulaşması gerekiyordu. Bir entrika kurmalıydım. Norio ve Shunsen'i birbirine düşürmeli, düşüremesem bile aralarına nifak tohumları ekmeliydim. Bir yudum bile güvenlerini kırabilirsem bunu kendi çıkarımız için kullanabilirdim.

"Norio-san... Tamam her şey güzel, etkilendik ama bence şu an yanlış yerde duruyorsun." Yüzüme sinsi bir tebessüm kondurmuş, bir yandan da tekniğime odaklanıp Norio'yu tamamen etkim altına almaya çalışıyordum. Bilinçaltına bazı kelimeleri vurgulu söyleyerek zorla sokacak, düşünmek istemese bile, inanmak istemese bile bunları aklına irdeletecektim. "Senin için konuyu biraz açayım. Bu işten bir karımız yok, o yüzden sana her şeyi anlatabilirim. Diyelim ki sizi buradan tek parça halinde çıkardık, sonrasında yine cehennemi boylayacaksın. Pek saf oluyor senin gibiler... Shunsen'e bir bak, seni öldürmeyecek mi sanıyorsun? Çok çabuk güveniyorsunuz çok.." Ardından Shunsen'e bakışlarımı kaydırdım. Tekrardan sinsi tavrımı ortaya koydum. "Pardon, bunu söylememem gerekiyordu galiba.. Ama desene, kapının önünde bana tüm planı anlatırken en son Norio'yu keseceğini söylemedin mi?" Bu cümleyi de Shunsen'e söyledikten sonra Norio'ya masumane bir bakış daha attım. Şu anda iki seçenek vardı. Ya tekniğim ve çevirdiğim dolap işe yarayacaktı. Ya da bu gözü dönmüş zalimlerle pazarlık masasına oturmak zorunda kalacaktım.
Resim
Karakter Kartı
Resim

Motivasyon

Vatansever: Daha iyi bir köy, daha güçlü bir köy ve köyünün menfaatleri adına yapamayacağı şey neredeyse yoktur. Görevlerine bu bilinçle çıkar. Onun kaybetmesi demek Nikkougakure'nin kaybetmesi demektir. Zafere ulaşma hissi onu zinde tutar ve ne olursa olsun kazanan tarafta olmak ister.

Komplikasyon

Migren: Bazı zamanlar dayanılmaz acı veren baş ağrıları yaşayabilmektedir. 20-25 günlük süre içinde mutlaka ve en az 1 migren atağı geçirir. 8 saat - 3 gün arası süren bu ataklar süresince Hayato'nun kişiliği berbat bir hal alır. Çekilemeyecek derecede huysuz ve gönülsüzdür. Baş ağrısı fiziksel ve zihinsel kapasitesini etkilemektedir.

Kabus: Hayatının belli dönemlerinde karşılaştığı ve belki de en çok sıkıntı duyduğu şey budur. Gördüğü can sıkıcı ve korkutucu kabuslar hayatını çoğu zaman cehenneme çevirmeyi bilmiştir. Genel olarak bir gölgenin onu sarıp yutması, kendi gölgesinin bir canavara dönüşüp ona zarar vermesi veya simsiyah katranla kaplı bir denizde boğulması gibi sahneler uykularını zehir etmektedir.

Resim

Ninjutsu

-Sanzengarasu | C Rank

Genjutsu

-Kuroshiki | D Rank
-Teishi | C Rank
-Rishuu | C Rank

Beceri Listesi

Ekipmanlar/Eşyalar

-Kunai|x3
-Patlayıcı parşomen|x4
-Senbon|x20

Resim
Kullanıcı avatarı
Kazuki Hayato

Mesajgönderen Kita Usagi tarih 22 Eyl 2016, 17:43

Kapıdan girdiği zaman, aynı anda büyük bir şoka da girmişti. Neler olduğunu hemen anlamış olmasına rağmen, yine de aklı almıyordu. Daha doğrusu gururuna yediremiyordu bu şekilde kandırılmayı. Bir de görevde olmadan tanışmış olsalardı bir şeyler olabileceğini düşünmüştü. Bu fikir aklına geldikçe Shunsen'e olan siniri daha da artıyordu. Norio sözlerini söylerken, Usagi hareket dahi etmemişti. Bütün dikkatini Norio denen adama odaklamıştı. Norio, anlaşma şartlarını açıklamıştı. Güvenli bir şekilde çıkmak istiyordu. Çıkmasına yardım etmemizi istiyordu. Peki, Shunsen bu kadar iyi bir katil ise, niye Shunsen'e güvenmiyordu? Bu kısma kafası takılmıştı. Lakin Hayato'nun söze girmesiyle düşüncelerini Hayato'nun sözlerine odakladı.

Hayato, çok güzel bir yerden girmişti. Shunsen ile Norio'yu birbirlerine düşürmeye çalışıyordu. Eğer ikiliyi birbirine düşürmeyi başarabilirse, neler olacağını kestirmekte zorlanıyordu. Norio üzerine oynuyordu ama Shunsen bu taktiği erken fark ederse elindeki işi bırakıp Hayato'ya saldırma ihtimali vardı. Bu yüzden chakrasını yavaşça yoğurmaya başlamıştı. İkiliden herhangi birisinin sensör yeteneği olmamasını umuyordu. Bu durumda, her şeyi sarpa sarabilirdi de. Tabi, sarpa sararsa yapabilecekleri pek bir şey yoktu. Sayı olarak üstünlerdi. Ne var ki korumalar hakkında hiçbir bilgisi yoktu. Tabi, korumalar da ekibin neler yapabileceği hakkında bilgisi yoktu. Sayı üstünlükleri olsa da, birbirlerini tanımadıkları için bu üstünlüğe biraz köstek oluyordu. Tabi üstünlük üstünlüktür sonuçta. İkiye karşı beş, hatta altı kişilerdi. Karen şu an her ne kadar rehine olarak ortamda bulunsa da, Shunsen'in dikkatini bir kaç saniyeliğine olsa da dağıtabilirdi. Bu süre ise ekibin kendince bir şeyler yapmasına yeterdi.

Chakrasını iyice yoğurup neler olacağını izlemeye başlayacaktı. Herhangi ters bir durumda direk Shunsen'i hedef alarak Mizurappa tekniğini uygulayacaktı. Mizurappa'dan sonra yapabileceği pek bir şey düşünemiyordu şimdilik. O durumdan sonra doğaçlama yapması gerekecekti. Tabi, hepsinden önce Hayato'nun sözlerini dinleyecekti. Eğer ki Hayato'nun planı başarılı olursa, hiçbir şey yapmadan neler olup biteceğini izleyecekti. Tabi bu durumda da yaptığı hazırlığı bırakacak değildi.
Resim

Künye

Resim

Motivasyon
Ailesini Bulmak:
Herkes, ailesini ölmüş olarak görse bile Kita, ailesinin ölmediğini biliyordu. En azından abisinin ve annesinin. Onları bulmak için, gereken her şeyi yapacağına yemin etmişti. Ne olursa olsun, onları bulacaktı. En azından onlara ne olduğunu bulacaktı.
Beklenti:
Ailesinin ondan beklentilerini karşılamak ve bir gün onları bulduğunda hayal kırıklığına uğratmamak için, Altın Jenerasyonun Altın Kunoichisi olmaya çabalamaktadır.

Komplikasyon
-

Özellikler

Resim

Beceri Listesi

Ninjutsu
Suiton
Suiben
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Ushi mühründe bitirir. Mühürleri tamamlamasının ardından kullanıcı elini bir su kütlesinin içine sokar ve ardından suyun içinde avucunu yumruk haline getirecek şekilde sıkarak çeker. Bu sayede kullanıcı suyun içinden uzunluğu, kalınlığı, sağlamlığı chakrası ile oranlı olan bir kırbaç çıkarır. Bu kırbaç her ne kadar sudan oluşmuş olsa da hemen hemen katı bir cisim özelliği gösterir. Bu sayede hedefe fiziksel zarar verebileceği gibi onları bağlama gibi işlerde de bu kırbacı kullanabilir.

Heisashiki
Ninja gerekli el mühürlerini tamamladıktan sonra suyun altında nefes alma yetisini kazanır. Tekniği kullandıkça chakra harcar, ancak suyun altında nefes alması gerekmez ve boğulmaz. Ancak bu teknik ona suyun altında manevra kabiliyeti sağlamaz. Teknik maksimum 1 saat kadar açık kabilir, ardından kullanıcı nefes almak için suyun dışına çıkmalıdır.

Mizurappa
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Tori mühründe bitirir ve derin bir nefes alır. Aldığı nefesi hızlı bir şekilde ağzından dışarıya veren kullanıcı bu sayede oldukça hızlı ilerleyen bir su kütlesini hedefine yollar. Kullanıcı chakrası ile suyun oluşturacağı zarar gücünü arttırabilir ve nefesini vermeye devam ettiği sürece su hedefe doğru ilerler.

Niji no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra yere büyük miktarlarda su kusmaya başlar. Bu su, toprak tarafından zor emilir ve ninja tarafından diğer suiton teknikleri için kullanılmaya uygundur. Kullanıcı istediği kadar su kusabilir, ancak ne kadar çok su çıkarmaya çalışırsa o kadar çok süre geçer. Ortalama bir shinobi, 5 saniyede, bir kaç suiton tekniği için gerekli suyu ortama boşaltmış olur. Tekniğin bir diğer formu olarak da, kullanıcı ağzından hemen hemen bir gülle boyutunda bir su kütlesi fırlatır. Bu su kütlesi çarptığı duvar benzeri dikey yüzeylerde kalır ve kullanıcının diğer teknikleri için zemin oluşturur. Rakibe fırlatılırsa herhangi bir etki yaratmaz.

Kasui no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden aniden 20 santim boyutlarında delici, sudan oluşan dikenler belirir. Rakibin hareketlerini kısıtlar ve eğer üzerine basılırsa hasar verir. Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur.

Ninpou
Shunshin
Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yokolduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde varolduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi katetebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve farkedebilir.

Taijutsu

Genjutsu

Beceri Listesi

Resim
Kullanıcı avatarı
Kita Usagi

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 24 Eyl 2016, 12:12

Hayato, kapıdan girer girmez, Hebi mührünü yaparak Teishi no Jutsu’yu aktif hale getiriyor. Bu anlarda şansı da yanında gitmiş olacak ki, mührü Usagi’nin önde olması nedeniyle fark edilmiyor. Hayato bu şekilde kendini kamufle ederek hedeflerini genjutsusunun etkisi altına alıyor! Hemen ardından da Usagi’nin hemen yanında durarak cümlelerini kurmaya başlıyor.

Hayato’nun Norio’yu hedef alan cümleleri karşısında, Norio’nun belli belirsiz bir tereddüde düştüğü gözlerinizden kaçmıyor. Norio’nun az önceki kendinden emin bakışları, yerini daha temkinli bakışlara emanet ederken, Hayato Shunsen’e cümlelerini savurmaya başlıyor. Norio’nun aksine, Shunsen bu cümlelerden pek de etkilenmiş gibi görünmezken, aksine durumdan daha zevk alır bir şekilde gülümseye başlıyor. Bu anlarda Usagi, Shunsen’in daha önce şahit olmadığı bu gülümsemesiyle işlerin daha da sarpa sarabileceğini anlayabiliyor. Bu yüzden de chakrasına odaklanmış bir halde, tetikte beklemeye başlıyor. Bu durum, olası bir saldırı ihtimaline karşı kendisine birkaç saniye kazandıracak gibi görünüyor.

Hayato’nun son cümlesinin ardından Norio irkilip Shunsen’e kaçamak bir bakış atarken, Hayato planının Norio kısmında, kısmi de olsa bir başarı sağlamış olmaktan memnun duruyor. Ancak asıl tehdidin Shunsen olduğunu fark etmesi ve Shunsen’i gayet rahat bir şekilde gülümsüyor olması, işleri zora sokan kısım oluyor. Öte yandan hamle sırasının Shunsen’de olması da, ikinizi de daha dikkatli bir hale getiriyor. Bu durumun farkında olan Shunsen gülümsemesini hiç bozmadan “İlk önce çöplerden kurtulalım!” diyor ve ardından, boşta olan eliyle Tora mührü yapmasının ardından “Nehan Shouja!” diyor! Shunsen’in bu kelimelerini takiben etrafta beyaz kuş tüyleri uçuşmaya başlarken, korumalar ve Isshiki birden yere yığılıyor! Ters bir durumda saldırmak için hazır bekleyen Usagi ise, üzerine çöken ağırlık nedeniyle hareket etmekte gecikiyor! Bu yüzden chakrasını şekillendirmesindeki dikkatini de yitirdiği için, Mizurappa’yı uygulayamıyor. Hayato da tıpkı Usagi gibi üzerinde bir ağırlık hissederken, odağını yitiriyor. Her ne kadar genjutsusu devam ediyor olsa da, etkisinin zayıflamış olduğu ihtimali kafanızda canlanıyor.

Shunsen’in tekniğiyle uyku hali giderek artmaya başlarken, Shunsen “Normal bir zamanda olsak, çoktan buradan çekip gidebilirdik. Ama gördüğünüz üzere, siz yokken yaptıklarım yüzünden oluşan yorgunluğum nedeniyle hepinizi tekniğimin altına alamıyorum.” diyor. Hemen ardından ise Shunsen el mührünü bozuyor ve beyaz kuş tüyleriyle beraber, üzerinizdeki ağırlık da yok oluyor. Ancak Shunsen konuşmaya “Norio-sama…” diyerek tekrar başlıyor ve “Shinobiye tıpkı konuştuğumuz gibi garsonun Shinsaku'yu, Karen'in korumalarının ise Miyazaki ve koruması olan shinobiyi, benim ise Karen'i öldüreceğimi söyledim. Usagi’yi de shinobiye emanet ettim. Böylece tam da düşündüğüm gibi, herkes mutfağa hareketlenecekti ve biz de burada planladığımız gibi rahat hareket edebilecektik. Sonrasında ise, herkesin buraya toplanabileceğini ve ardından eğer şansım olursa onları uyutabileceğimi, böylece buradan rahatça çıkabileceğimizi söylemiştim size. Ancak shinobi olan kişinin bize engel olabileceğini, böyle bir durumda kalırsak Karen’i rehine olarak kullanabileceğimizi de söylemiştim. Bu tip bir durumla karşılaşırsak, çıkış için pazarlık yapmamız gerektiğini de anlatmıştım.” diyor. Her bir cümlesinden keyif aldığı belli olan Shunsen, son olarak “Ama shinobinin bizi birbirimize düşürmeye çalışabileceğini de size belirtmiştim. Şu an söylediklerimin dışında gerçekleşen en ufak bir şey oldu mu?” diye soruyor. Norio ise kafasını iki yana sallarken, Hayato’nun oluşturduğu tereddüdün Norio da yok olduğunu görebiliyorsunuz. Her bir adımını ilmek ilmek planladığı belli olan Shunsen “Garson kılığında resepsiyona katılan arkadaşın olmasaydı shinobi, işlerimizi daha zor halledecektik. Uyandığında ona teşekkürlerimizi sunduğumuzu iletirsin.” diyor Hayato’ya ve hemen ardından Usagi’ye dönerken “Kendini sakın kullanılmış hissetme, başka bir zamanda olsaydık işler daha farklı ilerleyebilirdi. Sana söz verdiğim kolyede dükkanımda seni bekliyor. Hemen gidip alabilirsin.” diyor. Bu konuşmasının ardından da “Şimdi müsadenizle, Norio-sama ve ben buradan gidelim ve siz de aradığınız bilgilerle dolu parşömene ulaşın.” diyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kazuki Hayato tarih 25 Eyl 2016, 01:13

Seki Shunsen, 28 yaşında, Su ülkesine girişi yasaklanmış... Sıradan bir kuyumcu olduğunu düşünmem aptallık olurmuş.."

Shunsen beni karşılaştığımızdan beri mat etmeye devam ediyordu. Her ne kadar Norio'yu tekniğimle kıstırmayı başarsam da bunu bozmayı başarması çocuk oyuncağı olmuştu. Ne yapabilirdim ki? Benden bir kaç gömlek üstündü. Yanımdakileri de ekarte etmeyi başarmıştı. Isshiki... Onu geride bırakmak istemiyordum. Karen rehineydi. Korumaları düşmüştü, Shunsen karşısında bana yardımı dokunacak kimse kalmamıştı. Usagi ise kitlenmiş vaziyetteydi. Bende genjutsu kontrolümü zar zor sağlayabilmiştim. Ne kadar güçsüz düşerse düşsün mantıklı olmak gerekirse bizden yılların getirdiği kötü tecrübe faktörü ile üstündü. Diğer yandan, görevim gereği kabul etmemin makul kaçacağı bir anlaşma öneriyorlardı. İkisine de güvenmiyordum. Onlar bana güveniyor muydu? Gerek duymuyorlardı zaten buna. Norio'yu öldürürsem Shunsen bizi ne canlı çıkarır, ne de bilgilere ulaşmamıza izin verirdi. Shunsen ile savaşırsak kazanma ihtimalimizin yüksek olduğunu söyleyemem. Yine süslü cümlelere başvurmalıyım. Norio'yu tekrardan stres altına sokmalı, fakat diğer yandan Shunsen'in yolunu izlemeliyim. Sağlıklı bir anlaşma için eşit seviyede iki taraf gerekir. Shunsen'in üstünlüğünü perdelemem gerekiyordu. Böylece anlaşmadan cayma ihtimallerini aza indirebilirdim. O parşömeni ele geçirme ihtimalim %1 bile olsa bu yolu denerim.

"Burada ölenler ve rehin tuttuğunuz o kadın, pek ilgi alanımıza girmiyor. Sadece parşömenin peşindeyiz. Yani size düşmanlık beslemiyoruz. Ve Norio-san, büyük ihtimalle Daimyo-sama da size karşı bir düşmanlık beslemiyor. Belki aynı kulvarda değiliz ama en azından aynı havuzda sayılırız. İlerisi nasıl olur bilemem ama şu anlık anlaşabiliriz." Sözlerimi büyük bir ciddiyetle sarfetmiş, bakışlarımı sürekli Norio ve Shunsen üzerinde gezdirmiştim. Daimyo'nun arkamızda oluşunu belirtmem bizi avantajlı bir konuma çekiyor muydu hiç bilmiyorum. Köyüme olan sevgim ve güvenim her zaman bir şeyleri yoluna koyuyor. Norio burada Shunsen'den üst konumda olsa dahi ona bağlıydı. Her şeyi Shunsen yapıyordu. Burada baskın güç Shunsendi. Kastığım bedenimi rahatlattım ve tekrardan konuştum: "Sadece bu dağınıklığı insanlara nasıl açıklayacaksınız onu merak ediyorum. "
Bunu da etrafımdaki kesik kafalara tek tek bakıp söylemiştim. Kan donduran bu görüntü Miyazaki'nin kesik boğazını gördüğümde son bulmuş, biraz ürkütücü bir hava solumaya başlamıştım. Ancak etrafı tarayan gözlerim sıkılmış olacak ki, aksiyona tekrar dönmüş ve Shunsen'e dikkatli bir şekilde bakmaya başlamıştı.

Son sözlerimi de sarfettikten sonra Shunsen'e doğru ilerlemeye başladım. Olabildiğince temkinli ilerliyordum. Bunu farkedebilirdi. Aradaki mesafeyi daraltacaktım ve bunu yaparken Norio'yu ürkütmemeye, Shunsen'i ise saldırı yapacağım şüphesine düşürmemeye çalışacaktım. Aklıma türlü türlü savaş ve kaçış planları, senaryoları geliyordu ancak bu işi uzatmak gizliliği bozacaktı. Shunsen bizimle burada savaşmayı seçmeyecek kadar akıllıydı. 2 ye karşı 1 üstün gelse bile rehine olarak tuttuğu Karen ve efendi olarak benimsediği Norio'yu kaybetme ihtimali vardı. Bunlar olmasa bile çıkacak gürültü köy devriyesini harekete geçirecek, yakalanacaktı. Çünkü Kanwa'yı buraya gelmeden önce gözlemlemiştim. Ame shinobileri çok uzakta sayılmazdı. Bunların hepsini düşündüğünü biliyorum. Bende düşündüm. Güvensiz gelen bir şey yoktu. Usagi yeterince kendini toplarsa arkamı kollayabilirdi. Bende yeterince temkinliydim. Uygun mesafeye ulaştığım anda ilerlemeyi kestim.

Shunsen'e ve dibinde duran Norio'ya bakışlarımı dikerek bir elimi uzatıp avucumu açtım. Neyi istediğimi çok iyi anlayacaklardı. Ama ben yine de söyleme gereği duydum. Yüzümde hafif bir gülümseme ile: "Anlaşma taslağını alayım, sonra da bu perili köşkten çıkalım."
Resim
Karakter Kartı
Resim

Motivasyon

Komplikasyon

Resim

Ninjutsu

-Sanzengarasu | C Rank

Genjutsu

-Kuroshiki | D Rank
-Teishi | C Rank
-Rishuu | C Rank

Beceri Listesi

Ekipmanlar/Eşyalar

-Kunai|x3
-Patlayıcı parşomen|x4
-Senbon|x20

Resim
Kullanıcı avatarı
Kazuki Hayato

Mesajgönderen Kita Usagi tarih 25 Eyl 2016, 09:09

Shunsen bu planı hazırlarken nasıl kafa yorduğunu gözler önüne sermişti. Olabilecek her şey için önceden bir planı vardı. Bu da, ekip için büyük bir dezavantaj yaratıyordu. Shunsen her ne kadar yorulmuş olsa da, uyguludağı genjutsu hamlesi işe yaramıştı. Hepsi için. Isshiki ve diğer iki koruma hemen yere yığılmıştı. Usagi odağını kaybedip jutsusunu uygulayamamıştı. Bundan hemen sonra jutsusunu uygulamak için hazırlanacaktı ki, Hayato'nun neler planladığını ve ne düşüdüğünü anlayarak durdurdu kendisini. Sayı olarak üstünlükleri olmasına rağmen, bu kadar kısa sürede bu kadar kişiyi öldürebilen birisi güçsüz birisi olamazdı. Ki zaten Su ülkesine girişi yasaklanan birisi önemsiz bir kişi olamazdı. Norio ise daha çekingen bir havadaydı bu ikili arasında, sanki kontrol Norio'da değil de Shunsendeymiş gibi. Bu sebeple Hayato en başta Norio üstüne oynamış olmalıydı. Gerçi şimdi Hayato başka bir oyun için hazırlanmış ve ilk sözlerini sarf etmişti. Bu sırada yapabileceği pek bir şey göremiyordu. Kendisi her ne kadar konuşmakta iyi olsa da, Usagi'nin asıl alanı savaşmak üzerineydi. Bu sebeple bu konuşmalarda hiçbir şeye karışmazken, kendisini çıkabilecek bir dövüşe karşı önceden hazırlamıştı, yine.

Shunsen'in laflarına kafa yormaya başlamıştı. Kolye'nin söz verdiği gibi onun olduğunu, dükkanda kendisini beklediğini dile getirmişti. Peki asıl kötü adam Shusen ise, bir kolyeyi niye bu kadar ciddiye alsın ki? Ya da verdiği bir sözü yerine getirmek için niye çaba sarf etsin. Bu hamlenin altında da bir şeyler olduğunu düşünüyordu. Ama buradaki işleri bittikten sonra o dükkanı ziyaret edip kolyeyi almayı düşünmüştü. Gerçi o gün dükkanda durduğu gibi durmayacağının, kolyeyi o gün ki kadar fazla istemeyeceğinin farkındaydı. Bunun tek nedeni ise o gün de aklından geçirdiği gibi Shusen'in kendisi üstünde genjutsu uygulamış olmasıydı. Bunu artık daha rahat anlayabiliyordu. Hele ki Shunsen tam karşısında bir rehine ile birlikte dururken. Her an bir şeyler olacakmış gibi hissetse de, şimdilik sakince yerinde durmayı planlıyordu.

Hayato'nun hareketlenmesi ile daha da gerilen Usagi, elinin altında duran shurikenleri fırlatmamak için kendisini zor tutuyordu. Hadi Hayato! Al şu lanet parşömeni ve gidelim buradan. Hayato'nun yaptığı son hamleyi çok yerinde bulmuştu Usagi. Anlaşma taslağını alıp buradan gidebilirlerdi. Gerçi bu kadar önemli bir anlaşmanın taslağını niye bu kadar kolay bir şekilde verdiklerini henüz anlayamamıştı. Taslağın niye buraya geldiğini de anlayamamıştı gerçi. O yüzden çok falza düşünmemeye karar verdi. Çıktıkları görev o kadar ilginç bir hal almıştı ki, ileride ne olacağını merak ediyordu. Tabi, merakı kendi kendine içini kemiredursun, Hayato'nun hareketlenmesiyle kendisini biraz taha toparlayıp tetikte tutmaya başlamıştı. Herhangi ters bir durumda, Hayato'nun yardıma ihtiyacı olacaktı ve Usagi boş boş dikilmemeliydi.

Hadi al şu parşömeni!
Resim

Künye

Resim

Motivasyon
Ailesini Bulmak:
Beklenti:

Komplikasyon
-

Özellikler

Resim

Beceri Listesi

Ninjutsu
Suiton
Suiben

Heisashiki

Mizurappa

Niji no Jutsu

Kasui no Jutsu

Ninpou
Shunshin

Taijutsu

Genjutsu

Beceri Listesi

Resim
Kullanıcı avatarı
Kita Usagi

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 25 Eyl 2016, 20:03

Shunsen'in ele geçirdiği üstünlüğü kırmak adına, atabileceğiniz her türlü adımı kafanızda tasarlamaya başlıyorsunuz. Ancak elinizdeki seçenekler bir hayli sınırlı bulunuyor. Usagi'nin sessizliği, Hayato'nun omuzlarındaki yükü arttırırken, bir an önce harekete geçmesi gerektiğinin da farkında oluyor Hayato.

Hayato'nun cümleleri ağzından dökülmeye başlarken, Norio ve Shunsen ile anlaşabileceklerini söylemesi, özellikle Norio'da bir rahatlama havası yaratıyor. Ancak Shunsen hala tetikte beklemeye devam ediyor yüzündeki gülümsemeyle. Hayato'nun ilk cümleleri noktalandığında, Shunsen veya Norio'nun konuşmasına fırsat vermeden Hayato yürümeye başlıyor ve Norio ve Shunsen'e yaklaşmasının ardından Shunsen ve Norio'nun birkaç adım ötesinde duruyor. Elini uzatıp parşömeni talep ettiğinde, Shunsen'in yüzündeki gülümseme daha da büyük bir hal alıyor. Norio ise tamamen rahatlamış bir halde, kıyafetinin iç cebinden bir parşömen çıkarırken, Shunsen birden “Acele etmeyelim derim Norio-sama...” diyerek parşömeni Hayato'ya vermesini engelliyor. Norio parşömeni elinde tutarken, Shunsen'in dediklerini sonuna kadar yapacağını gösteriyor.

Shunsen Karen'i tutmaya devam ederken “Anlaşma yapabilecek olduğumuz için sevinçliyim shinobi... Ancak bu sevincim hata yapmama neden olacak kadar fazla değil.” diyerek söze giriyor. Shunsen “Şu an sen bize, biz de sana tam güvenmiyoruz, bu bir gerçek. Buradaki ölü bedenler de senin sorunun olmadığı için, açıklama konusunu bize bırakabilirsin. Ama parşömen konusuna gelince...” diyor ve ardından Shunsen'in bakışları Usagi'ye kayıyor. Usagi bu bakışların altında ne hissedeceğini tam olarak bilemezken, Shunsen “Güvenebileceğimiz tek kişi, tarafsız olan Usagi...” diyor. Bu cümle ile Usagi'nin bu ana kadar sessiz kalmasının en büyük meyvesini yiyorsunuz. Usagi'nin sizden biri olduğunu anlamamış olan Shunsen'in bu durumu tamamen sizin lehinize görünürken Shunsen “Biz buradan giderken Usagi bizimle gelecek ve parşömeni Usagi'ye vereceğiz. Usagi parşömeni sana getirirken, biz de buradan uzaklaşırız. Oyun yok, kandırmaca yok... İstediğin parşömeni Usagi'ye vereceğimiz konusunda hiçbir endişe ve şüphen olmasın. Anlaştık mı?” diye soruyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kazuki Hayato tarih 26 Eyl 2016, 21:09

Onlara doğru yaklaşıp konuştuktan sonra Norio'nun yüzündeki rahatlığı sezmem iyi hissettirmişti. Sanki durumu biraz daha yükseltmiş, omuzlarımdaki yükü yavaş yavaş boşaltmaya başlamıştım. Norio amca, parşömeni çıkardığı an o kadar kendimi hazırlamıştım ki ağzım neredeyse kulaklarıma varacaktı. Ancak ağzım yolu sadece yarılayabilimiş, Shunsen'in hareketi hevesimi inanılmaz kırmıştı. Çok temkinli, çok kurnaz hareket ediyordu. Sinsi herif, bana güvenmeyi geçtim beni insan yerine bile koymuyordu. Norio'yu kullanıyor olduğunu tamamen anlamıştım. Belki de aralarını karıştırmak için ortaya attığım yalan gerçektir.. Zaten bunu gerçeklik payı olduğuna inandığım için söylemiştim. Yani bu günün sonunda Shunsen Norio'yu kesip bi yerlere atarsa buna hiç şaşırmayacağım. Shunsen'in yapacağı bir çok şeye şu an şaşırmam gibi geliyor zaten. Konuya ölü bedenlerden girmiş, halledeceklerini söylemişti. Bu durumda düşünmem gereken bir kaç şey var. Bu arkadaşlar kaçıp gitmekle uğraşırken arkalarını toplayacak bir kaç kişi daha vardır herhalde. Veya burada bile yalnız olmayabiliriz. Shunsen köy devriyesinin içine adam sokmuş olabilir miydi? Bunların hepsi aklımda birer ampul gibi yanıyordu ve çok geçmeden yavaşça sönüyordu.

Usagi hakkında söylediklerinden şunu anlayabilirim, Usagi'yi farkedemediler. Bizimle olduğunu anlayamadılar. Shunsen bu kadar dikkatsiz olabilir mi? Rol mü yapıyor? Elimize koz mu bırakıyordu? Ben bu partiye Miyazaki'nin koruması olarak gelmiştim. Shinobi olduğum en başından beri açıktı. Usagi ise kendini gizlemiş, Shunsen'e kavalye olmuştu. Shunsen shinobi olduğunu anladığı birini kavalyesi olarak seçerek işini riske atacak biri miydi? Pek sanmıyorum. Öyle biri olsa eğer, kendine çok güveniyor demektir. Ancak ben de bu konuda Usagi'ye güvenmeliyim. Usagi, şu ana kadar Shunsen'e yaklaşıp onunla en sağlıklı diyaloğu kuran kişi oldu aramızda. Aslında görevin en can alıcı kısmını o başardı. Ona güvenmeli, saygı duymalıyım. Parşömeni almasını ve bana getirmesini beklemeliyim. Eğer bu konuda Usagi benimle kontak kurup onaylayacaksa, aramızdaki o güven hissi oluşacaksa bu iş olur.

Shunsen'e ne ara bu kadar güvenebildim? Hayır, güvenmedim. Güvenmiyorum. Sadece Usagi'yi atlaması elimize bir koz verdi. Burada benim görevi tehlikeye atma lüksüm kalmadı artık. Shunsen Usagi'ye takmış vaziyetteydi. Aslında bunun çok saplantılı bir sevgi olmadığına adım gibi eminim fakat Usagi'ye zarar verebilir mi? Sormalı mıyım? Yoksa onun sevdiği dilden bunu teyit mi etmeliyim...

"Usagi kendi rızasıyla gelmeyi kabul ederse buna evet diyebilirim. Ancak gelmeyi istemezse onu bu işi yapması için zorlayamam. Ayrıca görüş mesafemde olmanızı istiyorum. Parşömeni kıza verdiğinizi ve kızın rahat bir şekilde bana dönmesini kesin kılmak adına söylüyorum bunu." bunu söyledikten sonra Usagi'ye döndüm, yüzümde belli belirsiz bir gülümseme vardı: "Pekala hanımefendi, sakıncası yoksa o parşömeni benim için flörtünüzden teslim alabilir misiniz?" Flörtünüz derken de Usagiye anlamsız bir gülümseme daha attım. Ortamı çok germeye gerek yoktu. Onun nasıl biri olduğunu tam bilmediğim için gerilmiş olması muhtemeldi. Yani genelde insanlar gerilirdi. Shinobi olsak ve bunu gizlesek bile içimizde o yer edinirdi. Kendini rahat bırakırsa ve gözünü daima açık tutarsa görevi burada noktalayabilirdik. Diğer taraftanda uykucuları kontrol ediyor uyanıp uyanmayacaklarını kestirmeye çalışıyordum. Çünkü tam şu anda bir anlaşmanın ortasında uyanırlarsa her şeyi berbat edebilirlerdi.

Diğer bir yandan Karen'i serbest bırakma ihtimalleri üzerinde düşünüyordum. Her ne kadar Karen ile bir alakam olmasa dahi bana bir zararı dokunmamıştı. Karen'i bırakma ihtimalleri düşüktü. Burada olan her şeyi görmüştü. Böyle durumlarda yapılacak şeyler oldukça kısıtlıdır. Karen'i kendi taraflarına çekmeye çalışacaklardı, kabul etmezse de ondan kurtulacaklardı. En azından böyle düşünüyordum ben. Bunlar çok da bana vazife değil zaten. Artık anlaşmam için son maddemi öne sürdüğüme göre topu Shunsen ve Usagi'ye atabilirim. Usagi umarım kendini ele verecek bir davranış yapmaz. Eğer aklımı okuyabiliyor olsaydı ona söyleyeceklerim çok net olurdu. Eğer şüpheli bir hareketini yakalarsan, Shunsen'i öldür.. Görüş mesafesi kuralım burada önemliydi işte. Yanlarına gidip Usagi'nin arkasını kollayabilmem için önemliydi. Buna gerek kalmaması için dua ediyordum.
Resim
Karakter Kartı
Resim

Motivasyon

Komplikasyon

Resim

Ninjutsu

-Sanzengarasu | C Rank

Genjutsu

-Kuroshiki | D Rank
-Teishi | C Rank
-Rishuu | C Rank

Beceri Listesi