[Kütüphane] Yamakawa Mineko

Moderatör: Game Master

[Kütüphane] Yamakawa Mineko

Mesajgönderen Yamakawa Mineko tarih 31 Ağu 2016, 21:33

Parşömen

Sabahın köründe uykumdan uyandırılıp kardeşim Mineka ile görevimizi almak için Daimyo Binasına gittik. Toplantı odalarından birinde görevimizle ilgili bilgilendirildikten sonra bizi görev yerimiz olan Hofuna şehrine götürecek önceden ayarlanmış bir arabanın yanına gittik. Görevimiz Hofuna şehrinde son günlerde yaşanan olaylarla ilgili bir raporu teslim etmekti.

Akşam çıktığımız yolculuğu öğlen bitirmiştik. Yani aşağı yukarı bir 18 saatlik bir yolculuk yapmıştık. Arabacı ile vedalaştıktan sonra shinobi yerleşkesine raporu almak için gittik. Buradaki binalar köydekine kıyasla epey uzundu. Hatta ortalama uzun bir bina bizim köyün en yüksek binası olan Daimyo Yerleşkesi kadar uzundu. Kardeşim doğrudan gitmektense şehrin pazarlarını dolaşmayı teklif ettikten sonra beni çekiştirip etrafı dolaşmaya zorladı. Bir süre etrafta dolaşsakta kardeşimin istediği ürünleri bulamamıştık. Bu yüzden görevimize geri dönüp şinobi yerleşkesine doğru ilerlemeye devame etmiştik.

Shinobi yerleşkesine vardığımızda resepsiyon arasakta bulamamıştık. Bu yüzden etraftaki birine sormuş ve bu gibi işler için Kurosawa Takaki adlı kişiyi görmemiz gerektiğini öğrenmiştik. Üst katlarda ilgili kişiyi bulup açmamamız gereken parşomeni aldıktan sonra köye dönmek için hazırlanmaya başlamıştık.

Kardeşim fazladan para kazanmak için kervanlardan biriyle anlaşıp koruma görevi yapmayı teklif etmişti. Böylelik hem köye rahat bir şekilde ulaşacak hemde biraz para kazanacaktık. Arabaların olduğu yere vardığımızda bizi şehre getiren arabacının iri biri tarafından tartaklandığını gördüm. İri adamla arabacının arasına girip kaba dayıyı proveke edecek şeyler söyledikten sonra onla kavgaya başladım. Kardeşiminde yardımıyla adamı kısa sürede etkisiz hale getirdik ama adam bilincini kaybeten hemen önce güçlü bir sis bombası patlatmayı başardı.

Sisin içinde iken üzerime bir kaç tane maymun olduğunu düşündüğüm şey atladı. Daha sonradan bunların yüzlerini kapamış veletler olduğunu öğrendim. Bu veletler önce beni sonrada parşomeni beline bağlamış olan kardeşimi iyice aradı. Ben bu sırada kardeşimi veletlerden kurtarmak için üzerine koşmuştum ki kardeşimin seslenişi yüzünden onu kurtarmak yerine sisin içinden çıkmıştım. Ben çıktığım gibi kardeşimde etkisiz hale getirdiği bir çocukla beraber çıkmıştı. Bizi ellerinde mutfak bıçağından bozma bir şeyler olan beş tane çocuk takip etmişti.

Çocuklar bizim üzerimize saldırır iken bende onları klonlarla oyalamıştım. Çocuklardan birin tam etkisiz hale getirmiştim ki kardeşimin tarafına koşan çocuğun sonradan parşomen olduğunu anladığım bir şeyi kapıp kaçtığını gördüm. Kaçan çocuğu ve diğerlerini durdurmak için başarılı bir şekilde hepsini shurikenlerimle vurdum. Çocukların üstünü ararken devriyeler geldi ve durumla ilgili bilgilendirme aldılar. Her ne kadar tek başına gitmekte diretsemde başarılı olamamış ve olayla ilgili Shinobi Yerleşkesinde rapor vermişitm. Rapordan sonra bir grup eşlikçi ile beraber sorunsuz bir şekilde köyümüze geri dönüp görevi tamamlamıştık ama veletlerin hastane masrafları bizden kesilmişti.
Resim
Künye
İsim: Yamakawa Mineko
Boy:154
Kilo:40
Köy:Nikkougakure
Fraksiyon:Taiyou
Element:Fuuton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Ryo: 60.000
Prestij:Tanjou-0
Harcanabilir GP: 3

Güç:15
Çeviklik11
Kondisyon6
Potansiyel1
Varlık1
Zeka1

Motivitasyon:
Köye Bağlılık
Mineko köyüne ve onun kültürüne son derece bağlı biridir. Köyü için rahatlıkla canını verebilir Onu geliştirmek ve ilerletmek için canını dişine takar.

Şiddet
Her ne kadar şiddeti sadece kendisini kızdıranları cezalandırmak için uyguladığını söylesede içten içe şiddet uygulamaktan büyük bir zevk almaktadır. Aldığı haz orgazmla özdeşleştirilebilir. Durup dururken birine şiddet uygulamasa bile herhangi bir sebepten biri ile kavga ediyorsa aldığı haz yüzünden bunun dozunu kaçırabilir ve bundan pişmanlık duymaz.

Komplikasyon:
Kardeşi
İkiz kardeşi ile çok güçlü bir bağa sahiptir. Bu yüzden onun kılına bile zarar gelmesine izin vermediği gibi bu uğurda kendi hayatıda dahil olmak üzere her şeyini feda edebilir.

Ninjutsu
-

Taijutsu
Kyodaichi D-Rank

Genjutsu
-

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(1. Favori): 4
[Çeviklik] Akrobasi: 2
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
* Her birine patlayıcı parşömen(kötü) sarılı 6 kunai(kötü).
* Bisento(kötü).
Kullanıcı avatarı
Yamakawa Mineko

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir