gönderen GM - Naruto tarih 31 Oca 2015, 21:39
Verdiğin cevabın ardından Ryobe hafifçe yerinden doğruluyor ve kısa boyu ile senin arkana doğru adımlamaya başlıyor. Dingin havasını koruyan Ryobe senden 30 cm. kadar kısa duruyor. Ancak yine de yaydığı hava onun kısa boyunu adeta devleştiriyor gibi. Ryobe'nin her adımını takip etmesen de hissediyorsun ve tam arkana geldiğinde durduğunu fark ediyorsun. Ryobe derin bir nefes aldıktan sonra "İşte düşüncelerini ve niyetini sikeyim!" diyor ve sırtına bir tekme atıveriyor!
Ryobe'nin attığı tekme ile yüz üstü suyun içine düşüyorsun. Suyun hiç de derin olmaması sebebiyle kulaklarına bile gelmiyor su, ancak zemindeki çamurlar yüzüne bulaşıyor. Sen kafanı istemsizce sudan çıkarıp nefes almaya çalışırken Ryobe seni saçlarından yakalıyor ve "Aldığın nefesi de sikeyim!" diyor tam bir aksi dede gibi. Kafanı tekrar suya götüren adamın gücüne karşı koyamıyorsun bile ve bu sefer bir öncekinden daha fazla suda kalırken, Ryobe saçından kafanı çekiyor. Sudan çıkardığın kafanı Ryobe biraz sertçe bırakırken "Kafanı da sikeyim!" diyor. Eski yerine geçip ayakta duran Ryobe "Sabahtan beri burada otur otur götüm düzleşti. Bir su verelim diye gelen de yok, bok mu içeceğim ben afedersin!? Yolda görünce Ryobe götündeki kıl olayım demeyi biliyorlar ama... Ecdatlarını siktiklerim!" diye hayıflanıyor. Sanki tüm içini sana dökecek gibi duran Ryobe "Seni de sikeyim! Ağzım dilim kurudu diyorum suratıma bakıyorsun saf saf! Evladım senin ben sıfatına sokayım!" diyor ve bir kez daha çöküyor eski yerinde. Kendi içinden hala bıdır bıdır bir şeyler söylüyor ama artık söyledikleri tamamen kendi içinde kalıyor. Fısıltıdan bile daha kısık bir sesle durmadan bıdırdanıyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.