gönderen GM - Naruto tarih 06 Şub 2015, 19:59
Ağzından keskin bir bıçak gibi çıkan sözler yaşlı adamın gülümsemesini silmeye yeterli olmuyor. Halen daha mutlu bir ifade ile sana bakan adam "Yok... Endişe." diyor ve elini uzatıp omzuna birkaç kez yavaşça vuruyor. Adamın avucu tüm omzunu görünmez kılacak kadar büyük olmasına rağmen, yüzündeki bu sevimli ama çirkin ifade bir tezatlık oluşturuyor. Yaşlı adam "Gitti... Gelecek Miura." diyor ve hemen ardından senin yüzündeki endişeli ifadeyi görünce "Yok... Merak. Yanında... Çocuk." diyor. Bu çocuk ifadesi ile dövüşün yaşandığı gün yanınıza gelen Aoki olduğunu anlayabiliyorsun. Fakat senin konuşmana fırsat tanımayan yaşlı adam "Ha, mektup... Verdi Miura sana... Burada." diyor ve sana bir mektup uzatıyor. Mektup alelade bir kağıda yazılmış gibi duruyor, ancak özenle katlanmış halde. Üzerinde hiçbir zarf bulunmuyor ve kağıt düzgünce katlanmış bir halde. Bir an için yaşlı adamın sana ait bu mektubu okumuş olma ihtimali kafandan geçiyor, ancak yaşlı adamın mektuba kaçamak bakışlarını yakaladığında, mektubu hiç okumamış olduğunu anlayabiliyorsun.
Mektubu alıp açtığında pek de düzgün olmayan, biraz aceleyle yazılmış gibi duran el yazısını görüyorsun. Mektup ise şu şekilde:
"Yaşananlardan sonra biraz ortadan kaybolmalıyım. Ama bu bizim duracağımız anlamına gelmiyor. Aoki benim yanımda ve endişe edilecek bir şey yok. İyileşmene bak ve benden haber bekle.
Gaho'yu yanında bırakıyorum, ona sonuna kadar güvenebilirsin. Kendisi iyi ve güçlü biridir. Hoşuna gider mi bilmem ama sesi de güzeldir. Tekrar bir araya gelene kadar bütün ipleri senin elinde.
Not: Beni beklerken ismimizi yaymaya devam edebilirsin, ama sakın öleyim deme!"
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.