Moderatör: Game Master
Kita Usagi yazdı:Biraz araştırdım ama bulamadım, akademi binası olmadığına göre biz nerede eğitim gördük?
GM - Naruto yazdı:Daimyou Binası Köy Meydanı'nın kuzeyinde kalan bölgede yer almaktadır.
...
Köyün yetersiz finans kaynakları sebebiyle zemin kat akademi olarak hizmet vermektedir. Zaten pek büyük olmayan köyün akademi öğrencileri için bu katta 2 adet, toplam 100 kişilik derslikler bulunmaktadır. Bunun yanında, belli odalar cephanelik olarak kullanılmakta ise de, burada daha çok eskimiş shinobi aletlerini bulmak mümkündür. Antrenman araç ve gereçleri de bu katta bulunan odaların içerisinde yer almaktadır. Girişin hemen karşısında yer alan merdiven üst katlara erişimi sağlarken, merdivenin altından devam edilmesi halinde, oldukça ufak bir antrenman alanına ulaşmak mümkündür. Ayrıca köy ve görevlerle ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı pano da zemin katta yer almaktadır.
GM-Naruto yazdı:Not: Bu kişiler göreve başvurabilecek durumda olup, başvurmamayı tercih etmiş kişilerdir.
GM-Naruto yazdı:Oyuncular Taiyou ve Hikari fraksiyonlarından birini seçmek zorundadırlar, ancak fraksiyon içindeki aktiviteleri belirlemede hiçbir baskı bulunmamaktadır. Yani ister fraksiyon içinde önemli bir noktaya gelmeyi amaçlar, ister fraksiyonu hiç önemsemden tek başına takılmayı seçer. Bu konuda oyuncu üzerinde hiçbir baskı bulunmamaktadır. Ancak bunun tek istisnası, fraksiyon görevleridir. Sistemde, Nikkougakure'nin verdiği görevlerin yanında fraksiyonların da oyunculara vereceği görevler bulunmaktadır. Bu görevler herhangi bir başvuru ile değil, zaman zaman GM'ler tarafından açılan ve genellikle seçme usulü olan görevlerdir. Diğer bir deyişle, GM konuyu açacak ve konuda yer alması gereken oyuncuları belirtecektir. Her ne kadar temel düzen bu olsa da, mevcut duruma göre GM'nin konuyu açması ardından oyuncuların başvurmasını beklemesi de muhtemeldir. Ancak hiçbir zaman, GM isteyerek veyahut fraksiyon liderine giderek görev alma gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir