[Lejant] Hideki Sekki

Moderatör: Game Master

[Lejant] Hideki Sekki

Mesajgönderen Hideki Sekki tarih 07 Ağu 2016, 13:04

Resim

Hideki Botan
Hideki Botan benim babam olur! Bana her zaman iyi davranıp zor anlarımda yatıştıran bir kişi olmuştur. Ailemin işlettiği restoranda kardeşimle birlikte şeflik yapmaktadır kendisi. Et yemeklerinde bir uzman demek yersiz olmaz, benim de aşçı olmamı istemiş olsa da maalesef bu konudaki yeteneksizliğim yüzünden kısa sürede yıldı. Beden olarak babama benzesem de yine de ondan bir kaç santim daha uzunum. Bu yüzden bazen gereksiz ruh hallerine düşmekte. Görünüşü itibari ile ne kadar sert bir imaj çizse de ailemizin içindeki en komik kişi olduğunu söylemek yersiz olmaz sanırım. Bana daima doğrunun yolundan ilerlememi öğretmeye çalışmıştır ve benimle gurur duyduğunu söylemiştir. Pek tabi shinobi olmam onu üzmekte, ben onun en büyük çocuğuyum neticede. Bana bir şey olmasını istemez, ancak bir sorun olduğunda onları korumam gerek!

Resim

Hideki Fumie
Biricik annem! Saçlarımı ve genel olarak görünüşümü ondan aldığımı söyler insanlar, bana göre pek öyle değil ama ona benzetilmek beni mutlu ediyor kesinlikle! Benzeyen yönlerimiz de var aslında. Görünüşüne rağmen epey kırılgan bir insandır annem. Bu noktada babama benziyor ancak ciddi olduğunu söylemekte mümkün. Pek şaka yaptığını göremezsiniz, özellikle de yemek yaparken korkunç oluyor. Babamla birlikte restoranımızda çalışıyorlar, annem bir çeşit ön hazırlıkçı gibidir. Babamın yemek yaparken bir şeye ihtiyacı olursa onu çoktan halletmiş ve yerleştirmiş olur. Bu yüzden sabahları çok erken saatlerde çalışmaya başlar ancak öğlene doğru bittiğinden sonrasında kasaya geçip orada bekler. Ev işlerine pek vakit ayıramaz ancak bunu da benden sonra gelen kardeşim hallediyor zaten.

Resim

Hideki Sachiko
Sachiko benden sonra gelen ikinci kardeş, yani yaşı bana en yakın olan. Kendisi bir çeşit tatlı manyağıdır, bu noktada dedemle çok iyi anlaşırlar. Mutfak işlerine pek bulaşmaz, zaman zaman dedeme yardım eder. Genelde temizlik işleriyle uğraştığı için evin her hangi bir yerinde onu görebilirsiniz. Kendisini tanımlayacak olsam garip derdim, sabah kahvaltısı dahil akşam yemeğine kadar sadece şekerli şeyler ve süt içer. Evin herhangi bir ferdi onu su içerken görmemiştir bile. Tek tükettiği sıvının süt olduğunu biliyoruz. Bir de alkole karşı aşırı zayıftır, kokusu bile onu sarhoş etmeye yetiyor...

Resim

Hideki Sachiki
Sachiki benim tek erkek kardeşim, normalde diğer çocuklar gibi shinobi olmayı hayal etmesini bekliyordu babam ancak o da aşçı olmayı kafasına koymuş durumda. Bu yüzden babamın çıraklığını yapmakta. Benden çok daha iyi yemek yaptığı belli ancak beni pek sevdiği söylenemez. Ona göre shinobi olmaya uygun değilim, bana sürekli olarak bunu söyler. Bazen desteklemesini istesem de alsa olmayacak bir hayal gibi ne yazık...

Resim

Hideki Fumiko
En küçük kardeşimdir Fumiko. Annemle birlikte garsonluk yapmakta ancak bedeni benimkine çekmiş durumda. Bu yüzden insanlar onu yanlış anlayabiliyor, daha yedi yaşında ancak on yaşındaki bir çocuğun boyuna sahip. Gelecekte ne çekeceğini bildiğimden şimdiden ona acıyorum. Bazen benim gibi shinobi olmak istediğini söylüyor ancak bu aileye bir tane yeterli, ben onları koruyacağım neticede!

Resim

Hideki Hakusekki
Benim dedem olur kendisi ancak yaşınabakmayın hayatı boyunca vücut çalışmış birisidir. Kimononun altında sadece kas bulunmakta, bunu restorana gelen herkes bilir çünkü alkolü abarttığında üstünü çıkarıp iç çamaşırlarıyla sokakta koşmak gibi bir hobisi var malesef. Babam gibi aynı şekilde mutfağımızda çalışıyor dedemde. Sachiko'yu çırağı olarak yetiştirmekle meşgul bir tatlı manyağıdır. Klasik yöresel tatlılarla uğraşmakta, dango ya da pirinç keklerinin her türlüsünü bilir!
Resim

Kır zincirlerini Sekki.
İzleyin youtube.com

Künye
İsim: Hideki Sekki
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 60.000
Prestij: Moumoku/0

Güç:8
Çeviklik:5
Kondisyon:6
Potansiyel:4
Varlık:5
Zeka:3

Motivasyon
Dostlar!:
Sekki için dostları her zaman ön plandadır. Onlar sevginin salt halidir ve daima güvenebilir, onlar yanındaysa her zaman ayağa kalkacak gücü bulabilir! Galiba, belki de bulamaz... Ama kesinlikle çabalar, evet evet çabalar!

Komplikasyon
Öfke:
Sekki her canlıya karşı sevgi ve saygıya sahiptir. Bu kişiler düşmanları bile olsa; bu nedenle bir şeylere zarar vermekten son ana kadar kaçınır ancak sevgili dostları ve ya yoldaşlarının zarar görmesi onu çılgına çevirip kendini kaybetmesine sebep olur.

Ninjutsu
Katon-Kagitsune [C-Rank]
Katon-Goukakyuu no Jutsu[C-rank]
Ninpou-Shunshin [D-Rank]

Taijutsu
Juudaichi [C-Rank]

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Juudaichi Stili: 2

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kullanıcı avatarı