Yamakawa Mineko yazdı:Taiyo-Hikari(npc olan) bir birine kız versin. Örgütleri birleştirip Takiri diye yeni bir tane kuralım.
KIZ ALIRIM BEN
Moderatör: Game Master
Yamakawa Mineko yazdı:Taiyo-Hikari(npc olan) bir birine kız versin. Örgütleri birleştirip Takiri diye yeni bir tane kuralım.
Yumasaki Bachuru yazdı:Yamakawa Mineko yazdı:Taiyo-Hikari(npc olan) bir birine kız versin. Örgütleri birleştirip Takiri diye yeni bir tane kuralım.
KIZ ALIRIM BEN
Arashi Nobu yazdı:Sayın Hikari'li arkadaşlar, eğer A - Rank görev zor geldiyse biz kendi işimizi bitirdikten sonra sizin için o görevi de tamamlayabiliriz.![]()
Yumasaki Bachuru yazdı:Arashi Nobu yazdı:Sayın Hikari'li arkadaşlar, eğer A - Rank görev zor geldiyse biz kendi işimizi bitirdikten sonra sizin için o görevi de tamamlayabiliriz.![]()
İnsanların o görevi tercih etmemesi büyük ihtimalle zor geldiğinden ziyade kendi köylerinin insanına karşı bu tür bir davranışı yapmak istememelerinden kaynaklanıyor. Zaten söylenildiği üzere fraksiyonların ilerleyişini oyuncular belirleyecek büyük ihtimalle üyeleri olarak.
Hikari ve Taiyou iki adam, karakteriniz onları idolleştirip onlar ne isterlerse yapmaya hazır olabilir ama pls yine siteyi bölmeyin
Cynic yazdı:Yav olm ne saçmalıyon sen?
Biri bu arkadaşı dışarı alabilir mi pls.
Yumasaki Bachuru yazdı:/viewtopic.php?f=133&t=26892
Buyrun o zaman, zamanında üçlü konusuydu ama hazır felsefik Nikkougakure ortamına uyan bir mekan. Gelmek isteyen herkes dalabilir. Biraz free yapalım da karakterlerimize ısınalım arkadaşlar, freenin olayı bu. Shirou Makano dışında, yazmak isteyecekler önceden PM'le belirtirse tur atlamadan bekleriz.
Yakkai Umaru yazdı:Yumasaki Bachuru yazdı:/viewtopic.php?f=133&t=26892
Buyrun o zaman, zamanında üçlü konusuydu ama hazır felsefik Nikkougakure ortamına uyan bir mekan. Gelmek isteyen herkes dalabilir. Biraz free yapalım da karakterlerimize ısınalım arkadaşlar, freenin olayı bu. Shirou Makano dışında, yazmak isteyecekler önceden PM'le belirtirse tur atlamadan bekleriz.
Benim dalasım var; ama Umaru olmanın gereklerinden biri olarak, kaliteyi düşürme ihtimalim %100.
Yumasaki Bachuru yazdı:Yakkai Umaru yazdı:Yumasaki Bachuru yazdı:/viewtopic.php?f=133&t=26892
Benim dalasım var; ama Umaru olmanın gereklerinden biri olarak, kaliteyi düşürme ihtimalim %100.
Abi dalın karakterlerinizi tanıyın, alışın. Neredeyse hiç Free yok bu dönem, üzüyo beni baya. Ne kaliteyi düşürmesi, çekinmeyin üşenmeyin.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir