Moderatör: Game Master
Yamakawa Mineko yazdı:Bu sorunla tek ben mi karşılaşıyorum emin değilim ama Baş Rahip dışındaki tüm npclerin resmi gözükmüyor.
Aşağıdaki kişilerden, not düşülen miktarda para kesilmiştir. Bu paralar, Akademi Binası Projesi'ne, Hikari adına anonim olarak bağışlanmıştır. Paralar, belirli bir oran üzerinden kesilmiştir. Kişilerin imzaları güncellenmiştir.
Kazuki Hayato yazdı:Hali hazırda 11 kişilik Hikari kontejanından sadece görevlere başvuran insanlara ceza verilmesini adaletli bulmuyorum.
Kazuki Hayato yazdı:Hevesle insanlar karakterlerine uygun gördükleri görevlere başvuruyorlar ve en doğal hakları olarak istemedikleri görevleri seçmiyorlar.
Kazuki Hayato yazdı:Açıkcası bugün saat 12 ye kadar bekleyecektim birinin Fraksiyon adına açılan göreve başvurmasını. Ardından mevcut başvurduğum görevden vazgeçmem mümkünse Fraksiyon görevine başvurmayı düşünüyordum. Eve geldiğimde cezalarımızı falan yemişiz çoktan![]()
GM - Naruto yazdı:Eğer 8 Ağustos Pazartesi akşamına kadar göreve katılım olmaz ise, görevin otomatik olarak başarısız olduğu varsayılacaktır.
Kazuki Hayato yazdı:Suçsuz yere sizden 67.000 ryo kesiliyor.
Kazuki Hayato yazdı:Belli bir oran üzerinden kesilmesi benim hak - hukuk anlayışıma göre adaletsiz. Siz bunu adil ve uygun görebilirsiniz, saygı duyarım. Herkes farklı düşünebilir sonuçta.
Cynic yazdı:Benim diyeceklerim bu kadar bu konu hakkında. Sizi sıkıntıya düşürdüğüm için özür dilerim, ayrıca bunu bildirdiğiniz için de teşekkür ederim. İleride daha farklı kararlar alınacaktır.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir