[Takım] Tabuchi Tanışma

Moderatör: Game Master

Re: [Takım] Tabuchi Tanışma

Mesajgönderen Tobio Hinata tarih 01 Mar 2016, 01:58

Aniden arkamda hissettiğim o pis ve haince auranın sebebini düşünürken bir anda sırtıma inen tekme ile öne doğru yalpalanmam bir olmuştu! Bu güçlü bir tekmeydi ama moruğun tekmesinin yanında bir hiçten ötesi olmayacağından, hafif bir sızlanma yeterli olmuştu. Arkama doğru dönüp pis pis baktığım o anda bana vuranın ve haince auranın kimden öldüğünü görmüştüm! Bu piç, şerefsiz Daichiydi. Kendisine laf sokan Bishamon'u kurtarmıştı. Oysa ne güzel işkence ediyordum, ağlamasına veya istemsizce göz yaşı dökmesine ramak kalmıştı. Kemiklerine uyguladığım baskının ne şiddete olduğunu sadece o değil, bende hissediyordum. Arkamı döndüğümde ise tek gördüğüm şey şerefsiz Daichi'nin pis sırıtışı değildi. Yürümekte olan hocamızın alana vardığını ve tam Daichi'nin arkasında oldukça ürkütücü bir şekilde baktığını görmüştüm! Altıma sıçmamak elde değildi! Korku kitabından fırlamış o korkunç yaratık gibi bakışları iliklerime kadar titretiyordu ama bu çok sürmemişti. Daichi'nin kafasına geçirmesi ile bu korku yerini büyükçe bir kahkahaya bırakmıştı. Bildiğin ellerimi karnıma doğru götürmüş, dilimi şeytan gibi çıkartmış kahkaha atıyordum. Gözüm bir göt üstü yere düşmüş Daichi'de birde tayt giyen gay hocamızdaydı. Daichi'nin ayağı kalkıp hocaya kafa tutması ile bu kahkaham çok daha büyümüştü.

O sırada Bishamon araya girmiş ve benim gibi Daichi'nin dayak yemesinden zevk almış bir şekilde hocanın götünü yalayıp benide dövmesini rica etmişti. Kaşlarımı çatıp kafasına bir tane şaplak geçirdiğimde hocada Daichi'yi dövmeyi bırakıp Bishamon'u dövmeye başlamıştı. Kendimi yerlere atıp deli gibi yuvarlanarak kahkaha atmam elbette normaldi! İki tane mızrağı ile sağlı sollu Bishamon'a girişmişti resmen. Bishamon'un yediği dayaktan boşluk bulup sövmeye başlaması ile bu kahkaham çok da büyümüştü. "Eline sağlık hocam! Vurun ibnelere." dediğimde, hassiktiri çekmemde bir olmuştu. Hocanın öfkeli gözleri bana kenetlenmiş ve Daichi'yi dövmeyi bırakıp bana doğru yönelmişti. İki dizini büküp sıçma pozisyonuna girdiğinde yerde uzanan benim dibime kadar gelmiş ve kel kafamı önce bir okşamıştı. Bir kere, iki kere, üç kere derken dördünce kafama öyle bir şaplak atmıştı ki içimden sövmeye başlamam ışık hızıyla başlamıştı! Kafamda oluşan kızarıklık geçmeden elindeki mızraklar ile acımadan vuruyordu şerefsiz. Dakikalarca yediğim dayakla üçümüz arasında en çok dayağı ben yemiştim. Sona kalmanın zararları buydu işte. Hocanın dikkatini çekecek başka bir aptal daha yoktu maalesef grubumuzda.

Üçlü arasında en dayanıkklı yine ben olduğumdan derin derin soluyup: "Senin yeddi ceddini sikeyim! Şikayet edecem seni, seni babama dövdürecem sürüm sürüm sürdürecem annesiz piç. Kimsin lan sen?" diye haykırıp ikiliye katılmam bir olmuştu. Sonra ne mi olmuştu? Tabuichi mızraklarını toprağa dayamış ve kollarını sıvayıp, gözlerini devirmişti. "İFLAH OLMAZ ORUSPU ÇOCUKLARI, GELİN BURA!" Deyip üzerimize doğru çullanması ile sızlayan kemiklerimi umursamayıp ayağı kalkmam ve arkama bakmadan koşmam bir olmuştu. Diğerleri umurumda değildi anası sikilsin oruspu çocuklarının! Kaçarken arkama doğru: "OÇ TABUİCHİ SENİN GİBİ HOCAYI SİKEM." diye bağırıyordum.
Resim
Belki bir aptal, belki bir deliyim; ama her şeyden öte bir manyağım.

Künye
İsim: Tobio Hinata
Element: Katon
Seviye: C-rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:4 - Orta-Düşük Gelirli/4
Kullanılabilir GP: 45

Güç: 9
Çeviklik: 9
Kondisyon: 7
Potansiyel: 3
Varlık: 2
Zeka: 2

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
-

Taijutsu
  • Juudaichi Stili, D Rank
  • Juudaichi Stili, C Rank
  • Juudaichi Stili, B Rank
  • Juudaichi Stili, A Rank

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Gözlem x3
Juudachi x2

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kullanıcı avatarı
Tobio Hinata

Mesajgönderen Hasegawa Daichi tarih 02 Mar 2016, 00:02

Sayın dinleyiciler, şuan sizinle ilgilenemeyecek kadar meşgulüm. Neyle mi meşgulüm? Tabii ki kaçmakla. Öfkeli hocamız ufak öğrencileri olan bizleri kovalıyor! Hem de büyük bir öfkeyle! Yakalarsa kesin eşek sudan gelinceye kadar döver bizi orospu çocuğu. İzin verin de size bu noktaya nasıl geldiğimizi anlatayım.

Öncelikle berbat bir takıma geldiğimi anladım. Ne kardeşlik var, ne dayanışma. Amına kodumun çocukları ben dayak yerken kahkaha atmaktan gözlerinden yaş geldi. Kardeşiniz orada acı çekiyor, dayanmaya çalışıyor ama sizin yaptığınza bakın. Yazık, gerçekten yazık...

Biricik hocamız, benden sonra Hachiman'a dalmaya başladı. Dışarıdan bakınca gerçekten komik görünüyordu, ben de kendimi tutamadım kahkaha atmaya başladım. Gülmekten dolayı akan gözyaşlarımı silerken gözüm Hinata'ya kaydı. Aramızda tek dayak yemeyen oydu ve kahkaha atarak yerde yuvarlanıyordu orospu çocuğu. Salak Hinata'da Hachiman'la aynı hatayı yapmıştı, hocaya birini döverken bir şey demeyeceksin arkadaş! Sonra konuşanı dövüyor orospu çocuğu. Hocamız Hinata'yı döverken bu sefer ben Hinata'nın pozisyonuna geçmiştim. Gözlerimden yaşlar akarken kendimi bir anda yere bırakıp yuvarlanmaya başlamıştım. Bİrkaç dakika önce birbirimizle sövüşüyorduk, şimdi beraber dayak yiyoruz. Takım dediğin böyle olmalı zaten. Anca beraber kanca beraber!

Hinta'nın hocaya küfür etmesi, hocanın sabrını taşıran son damla olmuştu. Mızraklarını toprağa dayayıp kollarını sıvamıştı. Hinata'nın topuklamaya başlamasıyla beraber onu arkasından takip etmeye başlamıştım. Koşarken hocaya küfür etmeyi de unutmamıştı. Bende arkasından onunla beraber topuklarken sövmeye başlamıştım. "BEN NE YAPTIM OROSPUNUN DOĞURDUĞU! GELME AMINA KODUĞUM, GELME!"
Resim
Künye
İsim: Hasegawa Daichi
Seviye: C-Rank
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/2 Puan

Güç: 7
Çeviklik: 9
Kondisyon: 6
Potansiyel: 1
Varlık: 4
Zeka: 3

Eksiklikler/Özürler
Alerji(Hayvan): Her hayvana karşı alerjisi bulunmaktadır. Herhangi bir hayvanla etkileşime geçtiği an kaşınmaya başlar. Eğer hayvanlarla aşırı bir temasta bulunursa vücudunda yaralara sebep olabilir.
Disleksi : Yazan yazıları ancak büyük çabalar sonucunda okuyabilir. Yazı yazamaz.

Ninjutsu
-

Taijutsu
[A-Rank]Iaido

Genjutsu
-

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar: İyi Seviye Katana
Kullanıcı avatarı
Hasegawa Daichi

Mesajgönderen Bishamon Hachiman tarih 03 Mar 2016, 02:42

Taytlı herif sağlı sollu bizi dövmeye başlamıştı. İlk Daichi ile başlamıştı. Sağlı sollu geçire geçire adamı hastalık etmişti. Herif soldan vuruyor Daichi sağa uçuyor, sağdan vuruyor sola uçuyordu. O anda acaba yukarıdan aşağı vursa toprağın içine mi girecek diye düşünüyordum. Sonuçta adamda ayı gibi güç vardı. Şuncacık mızrakla bu kadar yıkım yapan adam balyozla falan dağı taşı parçalardı.

Daichi'yi dövdükten sonra beni dövmeye başlamıştı. Her darbesi sonrası vücudumda daha önce varlığını dahi bilmediğim yeni bir kemiği yada kası öğreniyordum. Tabi bunu öğrendiğim metod pek hoş değildi. Ayrıca iki kere üst üste vurduğu yerler daha önce hiç var olduğunu bilmediğim mavi-kırmızı arası bir renge bürünüyordu. Biraz dayak yedikten sonra acıyı hissetmemeye başlamıştım. Vurduğunda vücuduma bir gücün temas ettiğini hissedebiliyordum ama bu artık ne acıyordu ne rahatsızlık veriyordu. Bir süre sonra ise bilincim kapanmıştı.

Uyandığımda kendimi hastane odasında diğer iki çocukla beraber bulmuştum. En az dayak yiyen ben olduğum için ilk uyananda bendim. Hareket edebilecek durumum yoktu. O yüzden bir iki saat boş boş tavana sağa sola bakınmıştım. Birde beni rahatsız eden orospu çocuğu bir sinek vardı. Hareket edemesem bile seni telekinetik güçlerimle öldürebilirim diye düşünüyordum ki telekinetik güçlerimin onun üzerinde işlemediğini hatırlamıştım ki başka bir eşyayı kullanarak onu öldürebilecek olmam fikrinin gelmeside çok sürmedi. Dazlağın serumunu kullanarak sivri sineği ezip öldürmüştüm. Sivri sineği hallettikten beş dakika sonra bizi döven piç gelmişti. Göt korkusundan bir şey diyemiyordum.

Adam gelip kendini tanıtmıştı. Bizim hocamız bu göt herifmiş. Daha ilk günden olay çıkmıştı aramızda. Birde ne güzel hocayla güzel geçinip erkenden chuunin olurum diyordum. Şİmdi bu herif beni 10 sene chuunin yaptırmaz. Neyse artık başa gelen çekilir. Adam kendini tanıttıktan sonra sırayla ben , Daichi ve Hinatada tanıtmıştı.

Kod: Tümünü seç
Free sonu.
Resim
Künye
İsim: Bishamon Hachiman
Seviye: C-Rank
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10
Kullanılabilir GP: 7

Güç: 1
Çeviklik: 1
Kondisyon: 5
Potansiyel: 1
Varlık: 1
Zeka: 25

Eksiklikler/Özürler
Şizofreni
Yaşadığı zihinsel sorunlar nedeniyle gerçeklikle ilgili problemleri vardır. Belirli anlarda ciddi bir şekilde çevresinde olup bitenlerin gerçekliğini sorgular.

Steril
Ailesini kaybettiği kaza sırasında onunda cinsel organını hasar görmüştür. Görünüş ve boşaltım işlevi açısından tedavi edilmiş olsa da büyük bir miktarda sinir hücresi kaybetmiş ve yumurtalığı onu kısır bırakacak kadar hasar almıştır. Bu yüzden cinsel birleşmelerden bir zevk almadığı gibi çocuk sahibi de olamaz.

Mod:
Seishin-tekina

Ninjutsu
-

Taijutsu
-

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Seishin-tekina x6
Teorik Tıp x4 / Paketten sonra aktif olacak.
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
*Yüksek Kalite-Demirden Beyzbol topu-6. Seviye
*Demirden Misket- 10 adet= 2. Seviye
Kullanıcı avatarı
Bishamon Hachiman

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir