Büyük Vurgun

Moderatör: Game Master

Büyük Vurgun

Mesajgönderen Bishamon Hachiman tarih 31 Oca 2016, 22:35

Pazarda yaptığım son alışverişten sonra birikimlerim iyice suyunu çekmişti. Öyleki, eskiden ramenime ne güzel 2 porsiyon et koydururken şimdi şehriyesi az olsun diyebiliyordum. Köyümüzde çok cimriydi. Vadide o kadar çamur topalamışız ama 1 ryo bile veren yok. Eh buda beni alternatif yollara yöneltmişti.

İlk olarak boş zamanlarımda bir dükkanda falan çalışmaya başlamıştım ama kazandığım para çük kadardı. Benim çüküm değil ama Daichi'nin çükü kadar. Benim çüküm zaten 1 metre. Yorgunluk yüzünden yediklerim kazandığımı geçiyordu. Anlayacağınız 1 haftalık bir çalışma süresinden sonra daha az parayla işten ayrıldım. İkinci işim ise İshide en saygın meslek olan zanaatkarlıktı. Yaptığım resimler yok satacak sanıyordum ama buda düşündüğüm gibi olmamıştı. Yaptığım resimler bir boka benzemediği için kimse almamıştı. Harcadığım boya parası da cabası . Sonuç olarak az parayla girdiğim çalışma hayatımdan daha az parayla ayrılmıştım.

Tam her şeyden ve herkesten ümidimi kesmiştim ki 6 yüzlü tavla zarı üreten bir zanaatkar görmüştüm. O anda aklıma müthiş bir plan gelmişti. Ben inanılmaz derecede zeki bir insandım. Matematiksel işlemleri ışık hızında yapıp sayfalarca yazıyı bir bakışta ezberleyebilirdim. Eğer bu yeteneklerimi kumarda kullanırsam milyoner olurdum. O yüzden kumar oynamaya karar verdim. Tabi tek başıma kumar oynamak biraz tehlikeliydi. Çünkü oynayacağım kişiler ensesi kalınlar olacağından kaybetmeleri durumunda çirkefleşebilirlerdi. Bu yüzden normal kıyafetler giyip geninken aynı takımda olduğum Daichi'nin evine gittim. Kendisi biraz mal olsa da yakın bir arkadaşımdı. En önemlisi ise güvenilir biriydi.

Sabahın köründe Daichi'nin evine gidip cama taş atmıştım ama herif kış uykusundaki bir ayı gibi uyuyordu. Bir kaç deneme sonrasında iyice sinirlenip demirden yapılma beyzbol topumu Daichi'nin camını kırmak için fırlatmış ve '' Anasını cima ettiğim Daichisi, uyansana götoş. '' diye bağıracaktım.
Resim
Künye
İsim: Bishamon Hachiman
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10
Kullanılabilir GP: 7

Güç: 1
Çeviklik: 1
Kondisyon: 5
Potansiyel: 1
Varlık: 1
Zeka: 25

Eksiklikler/Özürler
Şizofreni
Yaşadığı zihinsel sorunlar nedeniyle gerçeklikle ilgili problemleri vardır. Belirli anlarda ciddi bir şekilde çevresinde olup bitenlerin gerçekliğini sorgular.

Steril
Ailesini kaybettiği kaza sırasında onunda cinsel organını hasar görmüştür. Görünüş ve boşaltım işlevi açısından tedavi edilmiş olsa da büyük bir miktarda sinir hücresi kaybetmiş ve yumurtalığı onu kısır bırakacak kadar hasar almıştır. Bu yüzden cinsel birleşmelerden bir zevk almadığı gibi çocuk sahibi de olamaz.

Mod:
Seishin-tekina

Ninjutsu
-

Taijutsu
-

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Seishin-tekina x6
Teorik Tıp x4 / Paketten sonra aktif olacak.
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
*Yüksek Kalite-Demirden Beyzbol topu-6. Seviye
*Demirden Misket- 10 adet= 2. Seviye
Kullanıcı avatarı
Bishamon Hachiman

Re: Büyük Vurgun

Mesajgönderen Hasegawa Daichi tarih 31 Oca 2016, 23:24

Üzerimde birkaç kilo ağırlık ve büyük bir gürültüyle uyandım. Yataktan sıçrayarak kalktıktan sonra kalktığım yere tekrar baktım. Siktiğimin yatağında demir top var lan! BARİ TAŞ AT AVEL HERİF! Yataktan sonra gözlerimi yavaşça duvardaki olmayan cama çevirdim. Cama bakar bakmaz birisi adımı söyleyerek bağırdı. Ses oldukça tanıdık geliyordu ama bir türlü çıkartamadım. Öfkeli bir şekilde "AMCIK HERİF ADAM GİBİ KALDIRSANA!" diye bağırıp hızlıca cama koştum. Hangi orospu çocuğunun hem camı, hem de uykumu sikip attığını gerçekten merak ediyordum. Camdan kafamı dışarı çıkardığım an karşımda bizim amcık Hachiman'ı gördüm. Hızlıca yatağın üstünde duran topu aldım ve Hachiman'a geri fırlattım. "BEKLE AMINA KODUM, GELİP SİKCEM BELANI!"

Biraz Hachiman'dan bahsedeyim size. Kendisi benim genin takımındaki arkadaşım. Güçsüz piçin tekiydi ama kafasını kullanmasını biliyordu. Çocuk üflesen uçacak bi tipti. Hiçbi görevde bir şey yapamazdı. Oysa ben harika kılıç tekniklerimi kullanıp ortalığın anasını sikiyordum. Evimi hala hatırlamasına şaşırdım. Ben onu bile zar zor hatırladım. Belki hala genindir. Sonuçta yeteneksiz herifin tekiydi. Gerçi belki kafasını kullanıp Chuunin olabilmiştir. Neyse, o mal hakkında bu kadar konuşmak gereksiz.

Suratıma maskemi geçirdim, kıyafetimi giydim, kılıcımı belime asıp koşa koşa evden dışarı çıktım. Hachiman'a kadar hızlıca koştuktan sonra boğazından tutup havaya kaldırdım. "SABAH SABAH NE VAR AMINA KOYİM!"
En son Hasegawa Daichi tarafından 03 Şub 2016, 02:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Künye
İsim: Hasegawa Daichi
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/2 Puan

Güç: 7
Çeviklik: 9
Kondisyon: 6
Varlık: 4
Zeka: 3

Eksiklikler/Özürler
Alerji(Hayvan): Her hayvana karşı alerjisi bulunmaktadır. Herhangi bir hayvanla etkileşime geçtiği an kaşınmaya başlar. Eğer hayvanlarla aşırı bir temasta bulunursa vücudunda yaralara sebep olabilir.
Disleksi : Yazan yazıları ancak büyük çabalar sonucunda okuyabilir. Yazı yazamaz.

Ninjutsu
-

Taijutsu
[A-Rank]Iaido

Genjutsu
-

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar: İyi Seviye Katana
Kullanıcı avatarı
Hasegawa Daichi

Mesajgönderen Bishamon Hachiman tarih 02 Şub 2016, 01:13

Daichi piçi sonunda uyanmıştı. Bu genin iken de maldı. Kısacık yazıyı bile bir saatte anca okurdu. Bir şey yazmasını isteseniz onuda yazamazdı. Anlayacağınız arkadaş biraz özürlüydü. Gördüğüm kadarıyla bu durumu hala geçmemiş. Bu saatte insan uyur mu. Bence tüm sorunlarının kaynağı buydu. Fazla uyuduğu için beyni çalışmıyordu. Oysaki abisi Daichi öyle miydi, o günde en fazla 6 saat uyurdu.

Bu utanmaz arlanmaz herif, birde durmuş bağırıyor. Beyefendiler adam gibi metotlarda uyanıyor da biz denemiyoruz. 5 dakika öncesine kadar etraftaki irili ufaklı bütün taşları cama atmıştım. İhtiyacım olmasa zaten bu malla uğraşmazdım. Geri zekalının önde gideniydi ama kılıç konusunda epey yetenekliydi. Bu yüzden ben kumar oynarken buda götümü kollayabilirdi. Okuma özürlü olduğu için ona vereceğim üç beş kuruşu büyük para sanardı.

Hepsi bir yana fark ettiğim yeni şey beni iyice şaşırtmıştı. Daichi hala o maskeyi takıyordu. Arkadaşım çıkar at şunu. Ne yapacaksın maskeyi. Jashin-sama bilir bu kadar aptal olmasının sebebi de o maske yüzünden yeterince oksijen alamamasıdır. Acaba aptal olduğu için mi maskeyi takıyor yoksa maskeyi taktığı için mi aptal. Eğer maskeyi taktığı için aptalsa ilk seferde niye takmıştı ? Bunlar hep gizli örgütlerin işiydi. Zamanında bunlar benim özel gücümü çalmak için emo, sarı çiyan ve bir tanede satirden oluşan bir ekip göndermişlerdi.

Bu yavşak birde durup dururken boğazımı sıkmaya başlamıştı. Herife 1000 gavat gücü var. Hiç kasmadan havaya kaldırmıştı beni şerefsizin dölü. Birde ne istediğimi soruyor hoşaf beyinli. Mal boğazımı sıkıyon nasıl konuşayım. Elimden geldiğince '' Göt para yapacak bir yol buldum. İndir beni yoksa götüne kunai sokarım. '' demek istiyecektim ama muhtemelen ağzımdan şöyle bir şey çıkacaktı '' köh ppra yapccıak br yol bıldum.
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler
Şizofreni
Yaşadığı zihinsel sorunlar nedeniyle gerçeklikle ilgili problemleri vardır. Belirli anlarda ciddi bir şekilde çevresinde olup bitenlerin gerçekliğini sorgular.

Steril
Ailesini kaybettiği kaza sırasında onunda cinsel organını hasar görmüştür. Görünüş ve boşaltım işlevi açısından tedavi edilmiş olsa da büyük bir miktarda sinir hücresi kaybetmiş ve yumurtalığı onu kısır bırakacak kadar hasar almıştır. Bu yüzden cinsel birleşmelerden bir zevk almadığı gibi çocuk sahibi de olamaz.

Mod:
Seishin-tekina

Ninjutsu
-

Taijutsu
-

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Seishin-tekina x6
Kullanıcı avatarı
Bishamon Hachiman

Mesajgönderen Hasegawa Daichi tarih 09 Şub 2016, 23:06

Konuşmaya çalışıyordu amına kodumun mahlukatı. Söylediklerinden bi bok anlamadım. Anlamama da gerek yok zaten. Bunun gibi bir embesil bana ne için gelebilir ki? Sabahın köründe camımı kırarak uyandırdı birde konuşmaya çalışıyor. Bunun gibi piçlerin götüne sokacaksın kılıcı bir ay bağırsaklardan alacaklar boku ama ben insaflı bir insanım. Sırf eski günlerin hatrına bu seferlik dinleyeceğim. Kim bilir belki ilgimi çeken bir şeyler söyler.

Hachiman'ı yavaşça yere bıraktıktan sonra birazcık sakinleşmiştim. Ama sadece BİRAZCIK sakinleşmiştim. Sinirli bir ses tonuyla "Ne istiyorsun sabah sabah göt lalesi?" diye sordum karşımdaki herife. Konuşmasına izin vermeden tekrar konuşmaya başladım.

"Ulan amına koduğum, biraz daha geç gelsene. Hayır yani, boku bokuna kavga ediyoruz burda." Sağ kolumu omzuna attıktan sonra konuşmaya devam ettim. "Kanka biliyo'n sabah sabah sinirli oluyorum. Kusruma bakma, dinliyorum seni şimdi." Sakin bir ses tonuyla söylemiştim bunu. Aslında patlamaya hazır bir bomba gibiydim. Hani 'bir şey dese de dalsam amına koduğuma' modundaydım. Sabah sabah ani duygu değişimleri yaşamak insanı yoruyor. Daha iki dakika önce öfkeden patlamak üzereydim, şimdi de aynıyım gerçi ama BİRAZCIK sakinleştim.
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler
Alerji(Hayvan): Her hayvana karşı alerjisi bulunmaktadır. Herhangi bir hayvanla etkileşime geçtiği an kaşınmaya başlar. Eğer hayvanlarla aşırı bir temasta bulunursa vücudunda yaralara sebep olabilir.
Disleksi : Yazan yazıları ancak büyük çabalar sonucunda okuyabilir. Yazı yazamaz.

Ninjutsu
-

Taijutsu
[A-Rank]Iaido

Genjutsu
-

Beceri Listesi
-

Kullanıcı avatarı
Hasegawa Daichi

Mesajgönderen Bishamon Hachiman tarih 14 Şub 2016, 02:16

Daichi denen mahlukat sonunda beni bırakmaya karar vermişti. Göt herif sabahları sinirli oluyormuşta, kusura bakmayacakmışım. Aslında bu mal arkasını döndüğü anda götüne kunai sokmak vardı ama işte işim var herifle. Birde beni kaldırmasına ben izin verdim yoksa çıkarım olmasa Hinata sudan gelinceye kadar döverdim. Şu herifteki maskeye bak. Mal mal işlerin peşinden koşuyor geri zekalı. IQ kıtı, bakteri beyinli, oksijenli solunup yapan alp. Bu herif peçeteden kendi çabarıyla doğmuş.

Önce boğazımı sıvazlayıp bir kendime gelmeye çalışacaktım. Kendime geldiğimde Daichi denen mala '' para yapmak bulmak ben iş, biz gitmek hinata lazım olmak o. '' diye dalga geçerek konuşacaktım, konuşurkende bir yandan mağara adamı taklidi yapacaktım.

Dediklerimi anlamazsa bir kerede düzgün bir şekilde anlatacak ve Hinata denen dazlağın evine doğru yürüyecektim. Bu iki mal benim takım arkadaşlarımdı. Grubumuzda çok ilginç bir ilişki vardı. Kilo arttıkça zekada artıyordu. En hafifimiz ve en malımız Daichi idi, sonra Hinata geliyordu. Ben ise zeki çocuktum.
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler
Şizofreni

Steril

Mod:
Seishin-tekina

Ninjutsu
-

Taijutsu
-

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Seishin-tekina x6
Kullanıcı avatarı
Bishamon Hachiman

Mesajgönderen Hasegawa Daichi tarih 14 Şub 2016, 13:51

"Para yapmak bulmak ben iş, biz gitmek hinata lazım olmak o."

Ne dedi lan bu? Neden böyle mal mal hareketler yaparak konuştu ki? İş aramak için mi beni sabahın köründe kaldırdı? Yok lan o kadar mal bir insan değil o. Hinata'nın lazım olduğunu söyledi. En azından onu anladım. Acaba üçümüz beraber bir göreve falan mı gideceğiz? Eğer göreve gidiyorsak süper olur lan! Belki ekşınlı bir görevdir, kim bilir? Bi-dakka lan! TAŞAK GEÇİYOR AMINA KODUMUN HERGELESİ! Yaptığı hareketlere baksana! Bide salak gibi ne dedi diye düşündüm. Amına koyim böyle işin. Benden birazcık zeki diye girdiği havalara bak orospu çocuğunun. Şeytan diyor sok götüne kılıcı, soktuğun yerde bırakıp sal meydana bütün köye rezil olsun. Amk güzel fikirmiş lan! Düşünsenize meydanda götünde kılıçla gezen bi eleman var. Bir ara yapmak lazım bunu.

"Ne diyon yarram, adam gibi söyle. Dalga geçme sikerim belanı."

Hachiman'a sert bir şekilde çıkıştıktan sonra bana düzgün bir şekilde ne demek istediğini anlatmıştı ve Hinata'nın evine doğru yürümeye başlamıştık.

Birkaç dakikalık bir yürüyüşün ardından Hinata'nın evine varmıştık. Koşa koşa Hinata'nın kapısına gittikten sonra sertçe kapıya vurmaya başlamıştım. "ISHIGAKURE POLİSİ! CHUUNİN HINATA TUTUKLUSUNUZ, LÜTFEN SESSİZCE DIŞARI ÇIKIN" Kesin uyuyordur. Kapıyı açtığındaki surat ifadesini çok merak ediyorum. Eğer olurda kapıyı açarsa ve garip bir surat ifadesi olursa kahkahayı patlatacam amk. Ardından "Naber kanka, tanıdın mı beni? Daichi ben!" eğer bir sıkıntı çıkmazsa.
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
-

Taijutsu
[A-Rank]Iaido

Genjutsu
-

Beceri Listesi
-

Kullanıcı avatarı
Hasegawa Daichi

Mesajgönderen Bishamon Hachiman tarih 18 Şub 2016, 01:09

Daichi piçine derdimi sonunda anlatabilmiştim. Para lafını duyduktan sonra tüm tavırları değişmişti bu açgözlü fakirin. Hayır alıcam katanasını götüne sokup sokup çıkarıcam artık oluşturduğum yeni stile götaydo derler ama yapmayacaktım çünkü ben aklı başında ve mantığı duygularına hakim olan zeki, çevik, yakışıklı, sarı saçlı, kaslı, geniş omuzlu, amegakure aksanlı, uzun boylu, renkli gözlü, twelve packleri olan taş gibi bir shinobiydim. Daichi gibi seviyesilerle uğraşamazdım.

Azıcık yürüdükten sonra Hinata malının evine varmıştık. Bu sırada Daichi polis polis diye bağırıp bizim dazlağı kandırmaya çalışıyordu. Be döl israfı! İshide polis mi var? Shinobiler hallediyor o işi,sanırım ama yapmak istediği şey yinede hoşuma gitmişti. Bu Hina-kel'i karşılamak için güzel bir yoldu.

Daichi polis taklidi yaparken bende yerden büyükçene bir taş alacaktım. Zaten İshide taştan bol ne var amq. Taşı aldıktan sonra yukarı bakıp '' Ey ulu, bilge, gücü herşeye yeten, affetmeyenlerin en büyüğü, en acımasız, all mighy, kill/death oranı en yüksek olan, omniscience, omniverse ve omnikill Jashin-sama bu taşımı Hinata'nın kafasına isabet eylet. Dattebin... '' dedikten sonra taşı alıp Hinata'nın olduğu odanın camına bütün gücümle atacaktım. Havadayken de daha etkili olsun diye telekinetik güçlerimle hızını arttıracaktım.
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler
Şizofreni

Steril

Mod:
Seishin-tekina

Ninjutsu
-

Taijutsu
-

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Seishin-tekina x6
Kullanıcı avatarı
Bishamon Hachiman

Mesajgönderen Tobio Hinata tarih 20 Şub 2016, 23:38

Yatağın bir ucunu elimle yokladığımda soğuktu. Babam öldükten sonra, artık kendi odamda değil annem ve babamın kaldığı odada yatıyordum. Çift kişilik bu yatağın bir tarafı İshi gibi soğuk bir memlekete rağmen, buz gibi olurdu her sabah gözlerimi açtığımda. Hep kafamda orayı bir kadınla doldurma düşüncem olsada, yine bu kafam yüzünden bu pek mümkün olmuyordu. Derince soluduğum nefes, perdesi yarısına kadar açık olan pencereden yüzüme vuran güneş ışığı eşliğinde idi. Sabahın en erken saatlerinde, perdenin bir kısmını örtülü olmasından dolayı, tek pencereli bu odanın bir kısmı hâlâ karanlıktı. Üzerimdeki tülü yavaşça üzerimden çekip, yatakta doğruldum ve bir süre gözlerimi ovaladım. Genelde yatarken altımda sadece bir külot olurdu ve külotun ucunda hafif bir ıslaklık vardı. Yine gece beynim kötü imgeler göstermiş olmalıydı bana. Hâlâ ergenlikten çıkalı bir sene olmasına rağmen, böyle vukular eksik olmuyordu bekar hayatımda. Bir bekar olarak, normaldi aslında bunlar.

Yıllar geçmesine rağmen, hâlâ dünkü gibi rahat olan döşekten ayaklarımı ahşap zemine doğru uzattığımda, hafif bir soğukluk vücudumu ürpertti. Alışık olduğumdan ötürü, bir kaç saniyelik tepkime sonrası ayağı kalktım ve belimi sağ ile sola çevirerek esnetip, boynumu kütlettim. Yatağın yanı başındaki komidin'in altında olan ev terliklerimi ayağıma geçirdim.

Banyonun kapısını tek seferde açıp, banyonun ışığını yaktım. Lavabonun hemen üstündeki aynadan kel kafama, göğüs kaslarıma şöyle bir baktım. Elimi yüzümü yıkayıp, derince bir nefes almamın ardından duşa kabini açtım ve içeri girdim. Sıcak bir memleket olduğundan ötürü, burada sıcak suyla değil genelde soğuk suyla yıkanırdım. Soğuk suyu sonuna kadar açtım ve suyun altına bıraktım kendimi. Su yavaşça kafamdan enseme, ensemden tüm vücuduma yayılırken bir elimi, önümdeki mermerden duvara dayadım ve bir süre, boş boş düşündüm. Tüm bir yaşamımın böyle mi geçecekti? Her sabah aynı şekilde kalkıp, yalnız bir hayatın sefilliğini mi sürecektim? Bir kadın olsaydı, bana eşlikten çok dostluk yapsaydı ne hoş olurdu değil mi? Neden babam böyle yapmıştı? Benden, bu tarz duyguları boş verip tüm hayatımı İshi'ye adamımı istemişti? Bilmiyordum, ama merak ediyordum.

Duştan çıkıp, üzerimi kurulayıp, kıyafetlerimi giydiğim o anda kapım sertçe tıklanmaya başladı. Evde tek olduğumdan genelde banyonun kapısı hep açık olurdu. O yüzden, kapıyı çalanın sarf ettiği sözleri duyabiliyordum. Ses tonunu hiç unutmayacağım, dal yarrak Daichi'ydi bu. Bu saate burada ne işi vardı bilmiyorum, üstelik neşesi yerindeydi ki dalga geçme peşindeydi. Uzun zamandır görüşmemizin ardından, bu şekilde kapıma gelmesi tuhafıma kaçmıyor değildi ama bizler iyi arkadaşlar idik, bu tarz şeylerin bir önemi yoktu.

Yavaşça kapıya doğru yöneldim. Kapıyı açtım ve boş boş Daichi'ye bir kaç saniye baktım. Ardından aniden yüzüne esnek bir tekme savurup: "Ne istiyon amına koduğum?" dedim. Uzun zamandır bunu yapmıyordum. O sırada dikkatimi bir camın kırılma sesi çekti. Yavaşça kapıdan biraz öne doğru çıktığımda Bishamon'u gördüm ve ardından kaldığım odanın camının paramparça oluşunu. Sinir sistemim alt üst olurken ellerimi başımın arasına aldım ve büyük bir hüzünle: "ORUSPUUU ÇOCUĞU BİSHAMON, KAPIYI AÇTIM AMINA KODUĞUM NİYE CAMI KIRIYON? KUZİGİNİ SİKTİĞİM, BEYİN HÜCRELERİNE SOKTUĞUM NİYE BUNU YAPIYON?"

Bir süre duraksadım ve bu durumu sindirmeye çalıştım, ama nafile. Bana masraf çıkartan bu adamı öldürecektim. Bishamon'un üzerine doğru yürüdüm ve kafasına bir tane şaplak attım. "NE İSTİYONUZ LAN SABAH SABAH? İZİN GÜNÜM OÇELER SİKTİRİN GİDİN."
Resim
Belki bir aptal, belki bir deliyim; ama her şeyden öte bir manyağım.

Künye
İsim: Tobio Hinata
Seviye: C-rank
Alım Gücü:4 - Orta-Düşük Gelirli/4
Kullanılabilir GP: 45

Güç: 9
Kondisyon: 7
Potansiyel: 3
Varlık: 2
Zeka: 2

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
-

Taijutsu
  • Juudaichi Stili, D Rank
  • Juudaichi Stili, C Rank
  • Juudaichi Stili, B Rank
  • Juudaichi Stili, A Rank

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Gözlem x3
Juudachi x2

Kullanıcı avatarı
Tobio Hinata

Mesajgönderen Hasegawa Daichi tarih 22 Şub 2016, 00:03

Uzun zamandır görmüyorum keratayı, acaba saçları çıkmış mıdır? Sakalları falan çıkmış mıdır? Belki de daha kötü olmuştur. Mesela saçları, kirpikleri falan dökülmüş olabilir. Chuunin olduktan sonra hiç görüşmedim onlarla. Doğru ya, neden onlarla hiç görüşmedim? Neden irtibatımı kestim? İki tane dostum var zaten, bir de onları kaybetseydim ne bok yerdim? Neyse bu kadar kasmaya gerek yok.

Ben mal mal düşüncelere dalmışken Cilalı Kafalı Prens Tobio Hinata kapıyı açmıştı. Kapıyı açtıktan birkaç saniye sonra suratıma sağlam bir tekme atmıştı. Tekmenin etkisiyle göt üstü yere düştüm! Normalde kafaya takmazdım ama über-süper güzel maskem kırılmış olabilirdi. Elimi suratıma götürdüm ve maskenin her tarafını hızlıca kontrol ettim. Allaha şükür herhangi bir eksiği yoktu. Yine de sinirlenmiştim. Sövmek için kafamı kaldırdığımda Hinata orada yoktu. Hachiman'ın yanına gitti, kafasına bir şaplak atıp benim gibi sövdü. Ben de altta kalır mıyım hiç? Hızlıca yerden kalkıp Hinata'ya doğru döndüm ve bende sövmeye başladım.

"LAN AMINA KODUMUN KAŞAR KILIKLI ŞEŞPEŞ OROSPU ÇOCUĞU! SURATIMA NE VURUYON LAN! YA MASKEM KIRILSAYDI! BEN BUNA NE KADAR PARA DOMALDIM HABERİN VAR MI! SİKERİM FERİŞTAHINI ADAM OL, BOŞ YERE GELMEDİK BURAYA! BEN ÇOK MU MERAKLIYIM SABAHIN KÖRÜNDE UYANIP SENİN EVİNE GELMEYE! *Hachiman'ı göstererek* AHA BU OROSPU ÇOCUĞU KALDIRDI BENİDE!"
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
-

Taijutsu
[A-Rank]Iaido

Genjutsu
-

Beceri Listesi
-

Kullanıcı avatarı
Hasegawa Daichi

Mesajgönderen Bishamon Hachiman tarih 22 Şub 2016, 19:42

Sıkılmaya başlamıştım. Bu mal oğlu salak Hinata hala çıkmıyordu cama. Siktiğimin herifi zaten aten takım buluşmamızada geç gelmişti. Neyseki bu tembel hayvanı uyandıracak bir yol biliyordum. Daichi'yi uyandırdığım gibi onuda topumla uyandıracaktım. Ve elbeteki dualarım topun kafasına çarpmasından yanaydı. Nitekimde uyanmıştı.

Hinata nasıl bir isimdir. Karı ismi gibi. Buna ilk tanıştığımızda da takılmıştır. Hinata diye bir sürü kız tanıyordum ama tanıdığım tek erkek buydu. Acaba erkekmiydi? Hiç çükünü görmemiştim. Belki kestirmişti. 8 yıldan sonra cidden merak etmiştim. Bu mal kapıdan çıktığı gibi '' Lan Hina-göt sen zamanında çükünü mü kestirdin? Yada karıydında çük mü taktırdın?'' diyecektim ki Hinata sarhoş gibi etrafa baktıktan sonra Daichiyi göt üstü düşürecek bir tekme atmıştı. Bu yüzden sorumu sormak yerine '' muhahahahahamuhahahahamuhahaaha. Mal Daichi götün gittikçe yere yaklaşıyor. '' diyecektim.

Keltoş ve maskeli piç kendi aralarında biraz sövüştükten sonra, parlak kafa bana doğru yönelmişti. O an için bir anda o parlak kafa yüzünden dikkatim dağılmış. '' Lan kafanı yine mi cilaladın. '' derken dikkat dağınıklığımı fırsat bilen Hina-götor kafama bir şaplak atmıştı. Kafama lan kafama, benim en değerli hazinem. Hayır, köyün belkide tüm gezegenin en değerli hazinesine şaplak atıp beyin hücremde azalma yapmıştı. Buda hazinemin değerini azaltmıştı. Belkide milyonların hayatını etkileyecek bir fikir bu amsızın yüzünden yok olmuştu. '' Ulan götüne shenbon soktuğumun dölü, o vurduğun kafadaki tek beyin hücresi senin keltoş kafana bedel. '' dedikten sonra kendimi sakinleştirip '' Bak kafası az çalışan güzel ve mal kardeşim, Para yapacak bir yol buldum. Biraz para yapacağız. Git sivil kıyafetler giy gel. Ninja ekipmanarınıda yanına al. Sığdıramazsan götüne sok ama dikkat et beynine deymsin. Malım beynin götünde. '' Bu arada Daichide bir kaç açıklama yapmıştı. Daichiye dönüp '' Şu döl israfını dövelim mi? '' diyecektim.
Resim
Künye

Eksiklikler/Özürler
Şizofreni

Steril

Mod:
Seishin-tekina

Ninjutsu
-

Taijutsu
-

Genjutsu
-

Beceri Listesi
Seishin-tekina x6
Kullanıcı avatarı
Bishamon Hachiman

Sonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir