[Ryōshi Kyōkai | Av] Beyaz Saçlı Şeytan

Moderatör: Game Master

Re: [Ryōshi Kyōkai | Av] Beyaz Saçlı Şeytan

Mesajgönderen Ougami Hayato tarih 16 Şub 2016, 21:43

Gelen su akımından, istemsizce yaptığı bir hareket sayesinde fazla hasar almadan kurtulmuştu. Ne var ki, şu an aşırı derecede dezavantajlı bir konumdaydı. Karşısındaki shinobiler büyük ihtimalle chuunindi lakin, saldırılarını bir düşmana yapıyorlardı. Bu yüzden, Hayato'nun buradan kaçmaktan başka şansı yoktu.

Ellerini yüzünden çektiği sırada, uzun saçlının son mührü yaptığını fark etti. Tekniğin ne olduğunu bilmiyordu. Fakat gelecek saldırıdan kendisini kesinlikle korumalıydı. Sırtında duran yaya güveniyordu şu an ama, bu durumda o yayı kullanamayacaktı. Shinobinin son mührü bitirip jutsuyu uygulamasıyla, sırtındaki yayı çekmesi arasında çok fazla zaman kaybı vardı ve bu zaman kaybı, Hayato'nun ölümüne bile sebep olabilirdi. Bu yüzden, yapabileceği tek şeyi yapmaya karar verdi.

Tora mührünü yapmak için gerekli zamanın yeteceğini umut ediyordu. Rastgele herhangi bir yere gitmek Hayato için yeterliydi. Spesifik bir nokta düşünmemişti. Kafasındaki tonla planın hepsi başarısız olmuştu şu anda. Isao'nun Shinn'i bulduğunu ümit ediyordu. Bu avdan eli boş dönmek istemiyordu. Dönmeyecekti de. Shinn'i bulacaktı. Ne pahasına olursa olsun. Ama öncelikle, dövüşe girdiği iki shinobiden de kurtulması gerekiyordu. Belki shinobileri peşine takıp, diğerlerinin rahatlıkla köyde dolaşmalarını sağlayabilirdi. Köy dışına kaçarak, gecenin karanlığında shinobilerden de kurtulabilme ihtimali yüksekti. Bu planı aklının bir köşesine kazıdıktan sonra, Tora mührünü yaptı. Kawarimi ile yer değiştirebileceği bir şeyin olmasını umut ediyordu. Yer değiştirememesi durumunda, shunshin kullanarak kaçacaktı. Nereye gideceğinin çok önemi yoktu fakat, bir üst kata kaçmayı planlıyordu.

Artık her şeyini şansa bırakmıştı.
Resim
Künye
İsim: Ougami Hayato
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 Düşük Gelirli ( 5 )
Kullanılabilir GP: 0

Resim

Güç: 8
Çeviklik: 11
Kondisyon: 8
Potansiyel: 1
Varlık: 2
Zeka: 2

Resim

Eksiklikler/Özürler

Takıntılık
Köyüne karşı takıntısı vardır. Ona göre, Kusagakureliler, diğer herkesten üstündür. Köyüne laf edildiği takdirde, aşırı derecede sinirlenir, köyündeki herkes ile samimi olmaya çalışır.

Ninjutsu
Shunshin no Jutsu

Taijutsu
Stiller
Shinshouki
B-Rank
Kullanıcı akrobasi bilgisini bir üst noktaya taşır. Akrobatik hamleler mükemmel bir isabet oranı ile uygulamaya başlayan kullanıcı yakın dövüşte büyük bir avantaj elde eder. Parende atmak veya tek eli üzerinde ayağa kalkmak gibi disiplin ve çalışma isteyen hamleler kullanıcı için artık basit ve az yorucu hareketler halini alır.

Yumi-Dou
B-Rank
Kullanıcının yayı efektif bir şekilde, yani güç kaybı olmadan, germesi için gereken süre aşırı derecede kısalır. Her bir ok atışı arasındaki süre de buna bağlı olarak azalır. Ayrıca kullanıcı, görüş mesafesini kısıtlayan hava durumlarında da odaklanarak bu durumları yoksayabilir. Ne var ki bu eğitimin sonuçları, durumdan duruma farklılık gösterecektir.

Teknikler
Kage Buyou
Hayabusa Otoshi

Genjutsu

Beceri Listesi

Ek Yetenekler
Meishou-Dou
Başangıç seviyesidir. Kişi, uzun antremanların ardından çevresindeki kabaca 10 metrelik bir alanda olup biten ani chakra akışlarını hissedebilir hale gelir. Hazırlanan teknikler, odaklanma ve chakra bükme hamlelerini farkedebilir ve yönlerini tayin edebilir.

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Tsubaki
Tsubaki, ismini tutma kısmına kazılı olan kanjilerden alıyor. Kendisi bir kompozit yay, yani standart yaylardan daha iyi bir performansı var ve daha sert gerilebiliyor. Hangi tür olduğunu çıkaramadığın bir ağaçtan yapılmış ve etrafı metaller ile desteklenmiş, yani kolay kolay kırılmayacak bir yapısı var.
(Sadakta 20 ok vardır.)

Kıyafet ve Maske

Giysi kullanıcının tüm vücudunu sarar. Oldukça esnek ve elastik olmasından dolayı garip hareketler yaparken bile kullanıcıya engel olmaz. Sağlam ve yanmayan bir çeşit deriden imal edilmiştir. Hayato'nun kıyafeti ek olarak termal bir yapıya sahiptir. Yani Anormal hava şartları dışındaki çoğu hava şartlarında kuşananın vücut ısısını dengede tutar. Kıyafet kapşonsuzdur.

Maske ve şapka birbirlerine içeriden bir mekanizma ile montelidir. Şapkanın maske için yapılan boş bir kısmı vardır. Bu boş kısım, maskenin rahatlıkla girebileceği şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda mekanizma sayesinde maske kolay kolay çıkmaz. Sert darbelere karşı kırılmaz özellik gösterir lakin gelen darbeleri engelleyici bir özelliği bulunmaz. Sesi boğuk çıkartma özelliği bulunur. Şapka, kıyafete özel olarak tasarlanmıştır. Kıyafet ile birlikte kullanıldığı zaman kolayca çıkartılıp sırt kısmında taşınabilir. Kıyafet ile birlikte kullanılmadığı vakitlerde sırt kısmında taşınmaz.

Resim
Kullanıcı avatarı
Ougami Hayato

Mesajgönderen Arachi Ryouta tarih 17 Şub 2016, 15:53

Olaylar allak bullak olmuştu, 4 numaramız ortalığı dağıtmış üstünede nasıl başardıysa iki tane shinobiyi kendisine saldırtmıştı. Bundan sonrası biraz sıkıntılıydı ifşa olmuştuk! Gidip bu işi çözmem gerekiyordu vaktim çok azdı bu sebepten ötürü aklıma gelen ilk çözümü uygulayacaktım kendime shiboniblerin arkasına atıp, hengeyi bozup, öldürmeyecek ama onlarıda işlevsiz bırakıcak herhangi bir yerlerine kılıcım ile iki darbe savurmaya çalışıcaktım.

Umarımda vaktim bitmemiş ve herşeyi çözebilmiş olurum asıl sorun burada başlıyor işte artık olan olucak ifşa olma riski normalden çok daha fazla kırmızı alarmdayız neredeyse! Ah 4 ah! bize illa bunları yaptırıcaksın değilmi? Bu 4 ile uzun uzun konuşmak gerek her ne kadar sevsede bu toprakları o şu anda başka birisi! Bu gerçekten sıkıntılı bir durum, umarım birileri bizi görmez ve alarmları sarıya düşürebiliriz. Genede hiçbirşeyi riske atmak iyi birşey değil, bu sebepten kafamda ekstradan bir hamle oluşturmak iyi olucak gibi eğer vaktim yetmeyipte birtanesini indirebilirsem ne olcuak? Sanırım o zaman indiremediğim adamı ekstra bir sürede indirmeye çalışmak iyi olur yani adam ikinci bir jutsu hazırlarken. Ama kendime güveniyorum var gücüm ve hızımla bu işi temiz bir şekilde halledebilirim! Genede ihtimaller var.

Şimdi şöyle genel bir düşünceye girelim varsayalım ifşa olduk kimliklerimiz bilinmesede neler olabilir? Olabilecek şey, bu tarikatın belli olması, yada kimliklerimizin açığa çıkması olabilir. Aslında tarikatın bilinip de hedefin bilinmemesi en büyük sıkıntılarımızdan biri olabilir bu iş başlamadan biterse çok kötü olur. Hedefimiz yüksek ve iyi bir hedef bu hedefin ve hayallerin burada böylece bitmesine izin veremem! Bu iş bu gün bitmiyor ulan!
Resim

Ryōshi Kyōkai
Her kesik , cerrahi bir titizliktedir.
Künye
İsim: Arachi Ryouta
Element: Fuuton
Alım Gücü: 1 - Çulsuz/5
Kullanılabilir GP: 6

Güç: 10
Çeviklik: 10
Kondisyon: 7
Varlık: 1
Zeka: 1

Taijutsu
Iaido Stili - B-Rank

Beceri Listesi
Odak x3

Tenshi no Ryuu
Ryōshi Kyōkai Kostüm/Maske
Kullanıcı avatarı
Arachi Ryouta

Mesajgönderen Kurochi Hirashimatsu tarih 17 Şub 2016, 20:40

İçimdeki hisler artık dahada alevleniyordu. Başımız belaya girecekmiş gibi hissediyorum demiştim az önce ve sanırım öylede oldu. Ryouta'yı yukarı gönderdim ve doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Henüz kimse olayları görmeden yukarıdaki shinobileri durdurabilirlerdi fakat Hayato konusunda oldukça endişeliyim. Kusagakure shinobilerine elini kaldıramayacak birisi. Zaten öldürmememiz gerekiyor ama etkisiz hale getirmek zorundayız. Eğer öylece kaçarsak Şuan bütün kasaba alarma geçebilir ve her yerde bizi arayabilirler. Bu yüzden yukarıya benimde çıkmam gerekiyordu.

Az önce üstüne yürüdüğüm adam benim yanımdan geçip gidiyordu ve bana aksi bir laf ediyordu. Şuan sinirlenmenin hiç sırası değil gayet normal karşılayacaktım fakat bu herif yukarı çıkıp olan biteni görürse aşağı tekrar inip bu sefer herkesi telaşlandırabilir. Bir şeyler yapmam gerekiyor. Adam merdivenlere doğru yönelmişti. Yukarıya doğru çıkarken topluluğun gözünden kaybolduğumuz sırada adamın ensesine tantou'mu çıkarıp vuracaktım ter kısmıyla. Ardından olay yerine doğru ilerleyecektim.

Olası bir dövüş durumunda ellerim jutsu yapmaya hazır bir şekilde bekliyordu. Raitonun paralize özelliğini kullanarak karşımızdaki shinobileri öldürmeden etkisiz hale getirebiliriz. Hamaguchi Daichi'yi bayılttığım gün epey süreliğine baygın kalmıştı. Şuanda böyle bir şey yaparak gruba avantaj sağlayabilirim. Fakat artık Biraz daha hızlı olmamız gerekiyordu. Gizli gizli işler yapmak bizi oldukça yavaşlatıyor. Kasabanın her yerinde Shinn'i aramamız gerekiyordu artık. Onu bulduğumuzda bizi aramaya gelen shinobilerde aslında bize yardım amaçlı dövüşe katılabilirdi. Sonuçta A-Rank bir kaçak ninjayı Chuunin ve Jounin seviyesinde ninjalar tanıyor olmalı.

Olay yerine geldiğimde eğer shinobiler hala ayaktaysa dikkatli bir şekilde Raiton Raigami yaparak en azından bir tanesini etkisiz hale getirmeye çalışacaktım..
Resim

Kütüphane
Lejant

Ryōshi Kyōkai
Ishigakure tarihi baştan yazacak..

Künye
İsim: Kurochi Hirashimatsu
Alım Gücü: 1 - Çulsuz/1
Kullanılabilir GP: 38

Güç: 3
Çeviklik: 3
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Varlık: 10
Zeka: 3

Ninjutsu
Shunshin - D-Rank
Karasu Bunshin no Jutsu - C-Rank
Sanzengarasu - C-Rank
Raiton: Kangehika - C-Rank
Raiton: Raikyuu - C-Rank
Zetsushi Nensan - C-Rank
Raiton: Raigami no Jutsu - B-Rank
Raiton no Yoroi - A-Rank

Beceriler
İz Sürme x1
Liderlik x8
İkna x3
Chakra Kontrolü x3

-1x Tantou
-Forest (Özel Kıyafet)
-Yılbaşı Çekilişinden Kazanılan Kolye
Ryōshi Kyōkai - Kostüm/Maske
Kullanıcı avatarı
Kurochi Hirashimatsu

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 17 Şub 2016, 21:42

! Cynic yazdı:
Kemuri Isao ilk pasiflik uyarısını almıştır. O da yazınca tur ilerleyecektir.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kemuri Isao tarih 18 Şub 2016, 21:20

Kemuri Isao da geldi! Yani gelecek. Takım arkadaşları yukarı çıkmıştı ve büyük ihtimalle orada bir problem vardı. 0 problemi çözmeliydi. Iwao ise herhangi bir bilgi alamamıştı. Amına kodumun Iwao'su gerçek hayatta da böyle sikik bir herifti zaten. Anca git tahtalarla oyna. Evlen de düğünde takı takalım dimi orospu çocuğu ? Ot gibi yaşa bir sikimize de yarama. Anca ramen gibi hayat yaşa. Oh ne kebap. İsim misim de bulma. Gerçi aradığı isim yoktu. Eh en azından denemişti. Iwao biraz hayal kırıklığına uğramıştı ve bunu yansıtıyordu da. Eh neyse, ben denedim en azından. Adam bizi ekmiş. O zaman mümkünse en üst katta bir oda alabilir miyim? Bu gece buradayız gibi gözüküyor. Ardından kadına göz kırpıp gülümsemişti. Oda anahtarını aldıktan sonra üst kata geçecekti. Bakalım bizimkiler nerede?

Out: Beklettiğim için tüm arkadaşlarımdan ve Gm'den özür diliyorum. Yakında Kars'a geri döneceğimden dolayı bir ton iş üstüme yığıldı.
Ryōshi Kyōkai
Resim
Künye
İsim: Kemuri Isao
Element: Katon
Alım Gücü: 2/7

Güç:7
Çeviklik:3
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Eksiklikler/Özürler

Allerji ( Demir pası )

Ninjutsu
-
Taijutsu

Genjutsu
Taroubo B rank(x1)
Kuroshiki (x2)

Beceri Listesi
•KuroShiki 2
•Taroubo 1
•Gemmei-Dou C Rank
•Sorgulama 5

Çakra Hapı
Kolye ( Çekiliş )
Özel kıyafet ( Avcı Kıyafeti)
Maske
Kullanıcı avatarı
Kemuri Isao

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 20 Şub 2016, 02:54

Kapalı konu
Hayato, bir daha ki sefere yaptığın tekniklerin adını tam olarak belirtirsen sevinirim. Bu uyarıya hepiniz uyarsanız daha da sevinirim.

Son mührününü de yapan adam ellerini sertçe yerdeki su birikintisine vurup "Kangehika!" diye bağırıryor. O noktada Hayato, Kawarimi yapmaya çalışsa da, ortamda yer değiştirebileceği bir obje olmadığı için başarısız oluyor ve akımdan etkilenerek çarpılıyor. Üzeri hala ıslak olduğu için bu akım bazı uzuvlarının kilitlenmesine ve kendisinin ayakta hareketsiz kalarak kasılmasına sebep oluyor.

Adam Kangehika yaptığı sırada, iki kişinin yanyana ancak sığabildiği dar koridorun başında duran Ryouta, Henge'sini bozarak kılıcını çekiyor ve solda ayakta duran shinobiye arkasından iki tane kesik atıyor. İlk kesiği omurgasına zarar vermeyecek şekilde sırtına atarken, ikinci kesiği de derin olmamasına dikkat ederek baldırına atıyor. Bu sırada herif acıyla yere yığılarak dövüş dışı kalıyor ama durumunun iyi olduğunun bilincindesiniz.

Bu adamla işi bittikten sonra diğer adama da hamle yapmak için kılıcını kaldıran Ryouta, merdivenleri çıkan Hirashimatsuyu fark ediyor. Onun bir jutsu hazırlığında olduğunu fark edince saldırısından vazgeçip kendisini bir duvara çekiyor. Sırtını duvara yaslayıp kendini korunma pozisyonuna alıyor.

Merdivenleri çıkıp biri yerde kıvranan diğeri de jutsuyu tamamlayıp yerden kalkmak üzere olan iki shinobi gören Hirashimatsu, jutsu hazırlıklarına başlıyor. Mühürlerini tamamlayıp aniden Raigami no Jutsu'yu aktif ediyor. Kalkmakta olan adam tam soluna dönüp Ryouta'ya bir yumruk sallamaya hazırlanıyorken, elektrikten oluşan kurt herifin üstüne atlıyor ve onu yere, Hayato'nun yönüne doğru deviriyor. Hirashimatsu bu durumun farkında değil ancak adam su birikintisinin içine düşüyor ve düştüğü sırada kurt saf elektriğe dönüşerek adamı çarpıyor.

Suyun içinde kalan adam ekstra hasar alıyor ve bayılana kadar çarpılmaya devam ediyor. Ardından elektrik akımı, yerdeki tahta döşemeleri parçalayarak su birikintisini takip ediyor ve Hayato'ya ulaşıyor. Adamın ki kadar olmasa da biraz daha düşük bir şiddetle Hayato çarpılmaya başlıyor. Üzerindeki tüm su buharlaşana kadar çarpılıyor, ardından bir önceki teknikte aldığı hasarla bu hasarın birleşmesinden dolayı bayılıp kum torbası gibi yere yığılıyor.

Isao: Sen bir oda ayırtmak istediğini söylediğinde önündeki kadın defterden bir sayfa açarak senden isim soyisim falan istiyor. Senden bazı kısımlara imza atmanı isteyip sana han işleyişini anlatmaya başlıyor. Hangi saatlerde yemek yenildiğini,ortak banyonun hangi saatlerde hazır olduğundan falan bahsederken, senin aşağıda yaptığın tek şey vakit harcamak oluyor.

Kadın han hakkında gereksiz bilgiler vermeye devam ederken üst kattan gelen seçemediğin bir kaç bağırtı duyuyorsun. Ardından duyduğun bu şeylere bir Raiton tekniğinin patlama sesi ekleniyor. Bu elektriksel patlama sesinin ardından sen ve resepsiyonist istemsiz bir şekilde tavana bakıyorsunuz. Hatta, lobideki çoğu insanın sizin yaptığınız gibi tavana bakmakta olduğunu da fark edebiliyorsun. Bir veya iki saniye sonra resepsiyonist, o tatlı suratından beklemediğin bir cığırtıyla "Ishidaaaaa!" diye bağırıyor. Cığırtısını takriben mutfaktan aniden 15-16 yaşlarında bir genç fırlıyor. Üç numaraya vurulmuş saçları ve aşırı ciddi ifadesiyle emirlere her an hazırmış gibi duran bu bıçkın delikanlı "Buyur ablam!" diye cevap veriyor. Resepsiyonist aynı cığırtıyla "Git yerleşkedeki shinobilere haber ver çabuk!" diye emir verip delikanlının rüzgar gibi handan fırlamasına sebep oluyor.

Eski tatlılığına aniden geri dönen kadın ayağa kalkıp, hareketlenmeye başlamış olan kalabalığı sakinleştirmeye ve dışarı çıkarmaya başlıyor. "Lütfen sakin olalım ve hanı boşaltalım! Lütfen!" diye işini yapmaya çalışan kadın aynı şekilde seni de handan çıkarmaya çalışıyor. Kadına uyup çıkmak veya handa kalmak sana kalmış.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kurochi Hirashimatsu tarih 20 Şub 2016, 14:02

Hassiktir!

Bu iyi olmadı. Hemde hiç iyi olmadı be. Şerefsizler gökten indirilmiş gibi kombine olmuşlar. İlk önce Suiton jutsu'su, ardından bir Kangehika. Olay yerine geldiğim anda Raigami no Jutsu yaptım ve kurdumu saldım. Aslanım benim nasılda koşuyor öyle be! Ryouta'nın zarar vermeden kestiği eleman yere yığıldığında Ryouta beni görüp kenara çekilmişti zaten. Ortam müsaitti. HAYIRDIR OĞLUM SİZ! Daracık alanda benim Raiton şiddetimden kaçabilecek kadar yetenekli değilsiniz. İki herif yerde yatıyordu. Ama bir tanesi tam ayağa kalkıp Ryouta'ya yumruk atacaktı. Az önce saldığım kurt adamı iki seksen bir doksan yere yığıyordu.

Fakat...

Adama su birikintisinin içine düştüğü için kurt saf elektriğe dönüşerek adamı çarpmaya başlıyordu. Amacım bu kadar büyük bir hasar vermek değildi ve bayılana kadar çarpılmıştı. İçim acıdı birden bire. Sanki kendi yaptığım jutsu ile vurulmuş gibi hissettim kendimi. Hem bir köy shinobisine hak etmediği kadar çok hasar verdim hemde aşırı dikkatsiz davrandığım için Hayato'da bayılıyordu. Elektrik akımı yerdeki tahta döşemeleri parçalayıp su birikintisini takip ederek Hayato'ya ulaşmıştı. Kafamı sikeyim kafamı. Bu kadar etkili bir jutsu yapacağımı tahmin etmemiştim be. Önce Daichi'yi bayılttım, şimdide 2 kişiyi birden bayılttım fakat bu sefer dostlarımdı bayılanlar. Kahretsin! Hayato'yu sırtlamak lazım tekrar. Köy görevinde Daichi'yi sırtladığımda olanlar hiç hoş değildi ve bacağım sakattı.

İlk önce Hayato'nun yanına gidecektim. İki tokat vuracaktım yanaklarına. Kendine gelmesi gerekiyor yoksa bittik biz. Ardından Ryouta'ya dönecektim. “Ben böyle kaderinde, şansında, bahtında, jutsununda, kafanında...” Diye saydıracaktım 10 saniye kadar süreyle. Ardından Ryouta'ya, Hayato'yu sırtlaması için ricada bulunacaktım. Bacağımı göstererek tabi ki. Yaptığımız jutsular aşağı katı hareketlendirmiştir şuan. Ryouta'ya arkam dönük bir şekilde, “Sıçtık dostum. Sana iki seçenek sunuyorum. Ava devam mı edelim? Yoksa kaçıp izimizi kaybettirerek avımıza ara mı verelim?

Eğer kaçalım derse tekrar Henge yapıp aşağı kattan hızla çıkacaktım tabi Isao'ya da çıkarken işaret verecektim. Dışarı çıktığımız anda kasabanın dışına doğru koşmaya başlayacaktım. Ara sokaklardan, yani geldiğimiz yerden. Fakat bunun için Arachi'nin pencereden çıkıp bize katılması gerekiyordu.

Fakat, Ryouta ava devam edelim derse; hiç bir itirazda bulunmadan kasabada Shinn'i aramaya çıkacaktım. Aynı şekilde Henge yaparak dışarı çıkacaktım. Artık şu saatten sonra ya Shinn'i bulup köy shinobileri ile beraber Shinn'e saldırıp kendi adımızı temize çıkartacağız, yada kaçıp bu ilk av deneyimimizi değerlendirerek izimi kaybettirecektik.
Resim

Kütüphane
Lejant

Ryōshi Kyōkai
Ishigakure tarihi baştan yazacak..

Künye
İsim: Kurochi Hirashimatsu
Alım Gücü: 1 - Çulsuz/1
Kullanılabilir GP: 38

Güç: 3
Çeviklik: 3
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Varlık: 10
Zeka: 3

Ninjutsu
Shunshin - D-Rank
Karasu Bunshin no Jutsu - C-Rank
Sanzengarasu - C-Rank
Raiton: Kangehika - C-Rank
Raiton: Raikyuu - C-Rank
Zetsushi Nensan - C-Rank
Raiton: Raigami no Jutsu - B-Rank
Raiton no Yoroi - A-Rank

Beceriler
İz Sürme x1
Liderlik x8
İkna x3
Chakra Kontrolü x3

-1x Tantou
-Forest (Özel Kıyafet)
-Yılbaşı Çekilişinden Kazanılan Kolye
Ryōshi Kyōkai - Kostüm/Maske
Kullanıcı avatarı
Kurochi Hirashimatsu

Mesajgönderen Arachi Ryouta tarih 20 Şub 2016, 18:50

Bir adamı aşşağı indirebilmiştim tam diğerine saldırı pozisyonu alırken 1'in geldiğini fark ettim ve duvara yaslanıp kendimi savunma pozisyonuna aldım tam adam bana yumruk atıcakken elektrikten bir kurt adamın üstüne zıplayıp onu yere düşürdü. Saf elektriğe dönüşen kurt adamı suyun etkisi ile bayıltana kadar çarptı öyleki bu bizim 4'e kadar gitti ve onuda bayıltmasına neden oldu derin bir iç çekerek olanları izledim sonrasında zaten pişman oldu ama pek bir yararı olacağını sanmıyordum.

Bana bir soru yöneltti ortalığın karman çorman olduğunu ikimizde biliyorduk, sorduğu soruyu yanıltlamaktan ziyade ona geri bir soru dönüşü yapıcaktım, ancak bu cevapları 1'in yanına gidip sessizce söyleyecektim sonucunda bir shinobinin kulakları hala duyuyordu.

"Şimdi büyük ihtimalle hala kim olduğumuz bilinmiyor ama köye izinsiz girip, iki shinobiyi yaralayıp hareketsiz bırakmak hayra alamet değil, düşününce şu anda ava devam etmek zararlı olduğu kadar mantıklıda olabilir çünkü bütün dikkatler bir yerde toplanacak bir süre rahatça istediğimiz gibi gezinebiliriz ancak kısıltı bir süre olarak. Yada ikinci bir seçenek direk kaçıp etraf sakinleştiğinde hamle yapmak. Şuan durumumuz böyle sana kalmış bir soru bu. Ya etraf kargaşadayken hızlıca arama yapabilir yada işi garantiye alıp etrafın sakinleşmesini bekleriz."

Laflarımın ardından 4'ü sırtlarım.
Resim

Ryōshi Kyōkai
Her kesik , cerrahi bir titizliktedir.
Künye
İsim: Arachi Ryouta
Element: Fuuton
Alım Gücü: 1 - Çulsuz/5
Kullanılabilir GP: 6

Güç: 10
Çeviklik: 10
Kondisyon: 7
Varlık: 1
Zeka: 1

Taijutsu
Iaido Stili - B-Rank

Beceri Listesi
Odak x3

Tenshi no Ryuu
Ryōshi Kyōkai Kostüm/Maske
Kullanıcı avatarı
Arachi Ryouta

Mesajgönderen Ougami Hayato tarih 20 Şub 2016, 21:27

Kapalı konu
Kawarimi'min nasıl çalışmadığını merak etmiyor değilim açıkçası şu an. Ortamda yer değiştirebileceğim tonla nesne sayabilirim buradan size. Odalarda bir sürü malzeme bulunur, yarı boyumda veya 1.5 katımda. Yine de, tabiki buna karar vermek size kalmış lakin, normal seride de gördüğümüz üzere, normalde etrafta bulunmayan ağaç kütüğüyle bile yer değiştiriyorlar. Bana biraz mantıksız geldi bu karar.

Hayato, Kawarimi no jutsu kullanamamasına çok şaşırmıştı. Etrafta o kadar oda, o kadar nesne varken hiçbirisiyle yer değiştirememesi saçma gelmişti. Chakrasının jutsuyu kulanmaya yeteceğini biliyordu. O yüzden bunun nedeni başka bir şey olmalıydı. Belki de kendi köyünden adamlara ihanet ettiği için ilahi adalet? O ilahi adaletin diye başlayıp, yaklaşık beş altı paragraflık bir küfür savurdu içinden. Sonra o ilahi adalet bir hamle daha yapıp Kangehika ile çarpılmasına neden oldu. Vücudu kaskatı kesilmişti, hareket edemiyordu. Lakin bu sırada önünde dönen dövüşlerin farkındaydı. Shinobilerin arkasından üç numara gelmişti. Bir tanesinin arkasından iki kesik atmıştı shinobiye. Kesiklerin ikisinide, bilinçli olarak öümcül olmayacak yerlerine atmıştı. Bu hamle, shinobinin yere yığılmasına sebep oldu. Sonrasında, tam diğer shinobiyle dövüşe tutuşacakken geriye doğru kaçtı. Duvara yaslanıp beklemeye başladı.

"Neyi bekliyosun amına kod-"

Laflarını ağzına tıkmasına sebep olan kişi Hira'dan başkası değildi. Hira, birden jutsu hazırlıklarına başladığında, Hayato onu durdurmak için harekete geçmek istedi, veya kaçmak için. Lakin ikisini de yapamadı. Bir önceki teknik yüzünden zaten yeterince çarpılmış, uzuvları kitlenmiş ve hareketsiz bir şekilde durmaktan başka seçeneği kalmamıştı. O sırada önünde yaşanan olayları çaresiz bir şekilde izlemekten başka şansı yoktu Hayato'nun. Hirashimatsu, başta Raigami no Jutsu yaptı. Sonrasında olanlar oldu zaten. Kurdun saldırdığı adam, aniden su birikintisinin üstüne doğru düştü. "Hay şansımı sikeyim." Sonrasında Hira'nın jutsusu saf elektriğe dönüştü. "Tekrar sikeyim." Saf elektrik, suyun yolu boyunca uzanan tahtaları parçalayarak Hayato'ya doğru gidiyordu. "Bir daha siksem mi? Evet evet, bir daha sikeyim." Sonrasında olanlar oldu zaten. Üstünde tek damla su kalmayıncaya dek çarpıldıktan sonra yere yığıldı. Aynı bir patates çuvalı gibi.

Gözlerini açtığı vakit, nerede olacağını bilmiyordu. Şu an bile nerede olduğunu bilmiyordu zaten. En son hatırladığı üstüne doğru hırçın bir şekilde gelen elektrik akımıydı. Sonrası büyük bir boşluk, ki hala o boşluğun içindeydi. Ölmüş olabilirdi. Ama sanmıyordu. Küçük bir elektrik akımıyla ölecek herhangi bir shinobi tanımıyordu. Zaten kendi elementi de raitondu. Bunun kendisine bir avantaj sağlamayacağının farkındaydı ama, yine de umut etmekten başka şansı yoktu. Hani sadece bayılmışımdır. Hani ölmemişimdir. Hani gözlerimi açtığımda Hira'yı görürde şöyle ağız dolusu küfür ederim ona. Aklından bunlar geçerken, önünde halen daha upuzun bir karanlık vardı. Karanlığa doğru yürüyordu. Karanlık onu çağırıyordu. Karanlık, karanlık, karanlık.
Resim
Künye
İsim: Ougami Hayato
Alım Gücü: 3 Düşük Gelirli ( 5 )
Kullanılabilir GP: 0

Resim

Güç: 8
Çeviklik: 11
Kondisyon: 8
Varlık: 2
Zeka: 2

Resim

Eksiklikler/Özürler

Takıntılık
Köyüne karşı takıntısı vardır. Ona göre, Kusagakureliler, diğer herkesten üstündür. Köyüne laf edildiği takdirde, aşırı derecede sinirlenir, köyündeki herkes ile samimi olmaya çalışır.

Ninjutsu
Shunshin no Jutsu

Taijutsu
Stiller
Shinshouki
B-Rank
Kullanıcı akrobasi bilgisini bir üst noktaya taşır. Akrobatik hamleler mükemmel bir isabet oranı ile uygulamaya başlayan kullanıcı yakın dövüşte büyük bir avantaj elde eder. Parende atmak veya tek eli üzerinde ayağa kalkmak gibi disiplin ve çalışma isteyen hamleler kullanıcı için artık basit ve az yorucu hareketler halini alır.

Yumi-Dou
B-Rank
Kullanıcının yayı efektif bir şekilde, yani güç kaybı olmadan, germesi için gereken süre aşırı derecede kısalır. Her bir ok atışı arasındaki süre de buna bağlı olarak azalır. Ayrıca kullanıcı, görüş mesafesini kısıtlayan hava durumlarında da odaklanarak bu durumları yoksayabilir. Ne var ki bu eğitimin sonuçları, durumdan duruma farklılık gösterecektir.

Teknikler
Kage Buyou
Hayabusa Otoshi

Genjutsu

Beceri Listesi

Ek Yetenekler
Meishou-Dou
Başangıç seviyesidir. Kişi, uzun antremanların ardından çevresindeki kabaca 10 metrelik bir alanda olup biten ani chakra akışlarını hissedebilir hale gelir. Hazırlanan teknikler, odaklanma ve chakra bükme hamlelerini farkedebilir ve yönlerini tayin edebilir.

Tsubaki
Tsubaki, ismini tutma kısmına kazılı olan kanjilerden alıyor. Kendisi bir kompozit yay, yani standart yaylardan daha iyi bir performansı var ve daha sert gerilebiliyor. Hangi tür olduğunu çıkaramadığın bir ağaçtan yapılmış ve etrafı metaller ile desteklenmiş, yani kolay kolay kırılmayacak bir yapısı var.
(Sadakta 20 ok vardır.)

Kıyafet ve Maske

Giysi kullanıcının tüm vücudunu sarar. Oldukça esnek ve elastik olmasından dolayı garip hareketler yaparken bile kullanıcıya engel olmaz. Sağlam ve yanmayan bir çeşit deriden imal edilmiştir. Hayato'nun kıyafeti ek olarak termal bir yapıya sahiptir. Yani Anormal hava şartları dışındaki çoğu hava şartlarında kuşananın vücut ısısını dengede tutar. Kıyafet kapşonsuzdur.

Maske ve şapka birbirlerine içeriden bir mekanizma ile montelidir. Şapkanın maske için yapılan boş bir kısmı vardır. Bu boş kısım, maskenin rahatlıkla girebileceği şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda mekanizma sayesinde maske kolay kolay çıkmaz. Sert darbelere karşı kırılmaz özellik gösterir lakin gelen darbeleri engelleyici bir özelliği bulunmaz. Sesi boğuk çıkartma özelliği bulunur. Şapka, kıyafete özel olarak tasarlanmıştır. Kıyafet ile birlikte kullanıldığı zaman kolayca çıkartılıp sırt kısmında taşınabilir. Kıyafet ile birlikte kullanılmadığı vakitlerde sırt kısmında taşınmaz.

Resim
Kullanıcı avatarı
Ougami Hayato

Mesajgönderen Kemuri Isao tarih 21 Şub 2016, 16:57

Yukarıda neler döndüğü hakkında ne 0'ın ne Iwao'nun ne de Isao'nun fikri yoktu. Umarım adamları avı bulup onu tokatlamakla meşguldür diyordu içinden Isao fakat o çıplak adam böyle olmayabileceğinin bir işaretiydi. Siktir. Ne olacak şimdi? Bizimkiler shinobileri atlatabilecek mi? O böyle sikimsonik düşüncelerle kendi zihnine saldırırken resepsiyonist hatun da ona hanın işleyiş şeklini anlatıyordu. Bir sürü ıvır zıvır. Iwao oldukça sıkılmıştı fakat hala nedense dinliyormuş gibi görünüyordu. Sıkkınlığı belli olsa da kadını bozmuyordu. Böyle anlamsız bir durumdayken bir şey gerçekleşmişti. Anlamsız bağırtılar ve ardından güçlü bir patlama. Isao'nun shinobi kulakları bir raiton patlaması olduğunu ayırt edebilmişti. Siktir.

Kadın prosedürü anlatmayı kesip yukarıya bakmıştı. Isao diğer misafirlerin de baktığını sezebiliyordu. Ah demek kaçma zamanı. Umalım da av avlanmıştır kayıpsız bir biçimde. Kadının çığlığıyla hemen bir genç çağırmıştı. Böyle tatlı bir kadından beklenmeyecek cazgırlık. Kadınlar hep böyle değiller mi zaten? Siktir et. Yerleşke Shinobileri çağrılıyordu. Yukarı çıkanları saymazsak 8 tane kalmış olmalıydı veya 10. 4 Kişinin dövüşemeyeceği bir güruh. Zaten Isao yerleşke shinobilerine zarar vermek istemezdi. Ne yapacaktı, görevlerini yaptıkları için köyünün askerlerini cezalandıracak mıydı? Onun stili değildi. Zaten görev halledildiyse geriye çekilmek yapacakları tek şeydi. Iwao kadının tahliye çağrısına uyacaktı. Dışarı çıkıp temiz havayı ciğerlerine çektikten sonra insanların toplandığı kısmın arkasında biraz bekleyecekti. Ardından ayrılacaktı oradan. Kawakami'nin dışına ilk toplandıkları bölgeye gitmeye uğraşacaktı. Diğerleri ne durumdaydı bilmiyordu fakat görev başarıldıysa oraya geleceklerdi. Bunun hakkında sözleşmemişlerdi fakat geleceklerini biliyordu Isao.
Ryōshi Kyōkai
Resim
Künye
İsim: Kemuri Isao
Element: Katon
Alım Gücü: 2/7

Güç:7
Çeviklik:3
Kondisyon:5
Potansiyel:5