Genç kızın kafasına takılıvermişti adamın kullandığı sert kelime oturur oturmaz işsizliğinden olsa gerek. Zihnini bir süre buna vermiş olsa da adamın daha kapının ardındaki sesi duymadan onu kovmuş olmasına anlam verememişti bir türlü. Bu muamelenin sadece Tama'ya özel olmadığı belliydi ama; adam daha kapının ardındaki kişinin kim olduğunu bilmeden sert cevabını yapıştırmıştı zira. Az biraz seçenek kalıyordu adamın kişiliğiyle ilgili geriye; ya Yuzuki gibi toplumdan kendini soyutlamış ve kullandığı bir çok kelimenin anlamını bilmiyor veya umursamıyordu, ya da gerçekten kitaplarda gördüğü huysuz kötü bir adamdan farksızdı.
Tama adamın kişiliği ve verdiği cevap hakkında yorum yapmaya çalışmayı bırakmış ve Go oyununa dalmıştı çoktan. Sonuçta okuduğu kitaplarda ve tanıdığı az buçuk insanda gördüğü özelliklerin neredeyse hiç birini kesin olarak aktaramıyordu sadece kapı dışından sesini duyduğu adama. Defol cevabı üzerinden biraz zaman geçmiş olsa da adam odasından çıkmak gibi bir harekette bulunmamıştı, zaten Tama da geçen zamanın farkına pek varmamıştı.
Hastanenin diğer seslerinden ayrılan ve yavaşça boğukluktan kurtulan ayak sesleri kızı uyandırdığında kendiyle oynadığı ikinci maça ancak başlamıştı genç kız. Saniyeler sonra ses Sesshuu'nun odasından gelmediğini belli edip merdivenler inmeye devam etmiş, genç kıza boş koridora girecek kişi hakkında bir kaç saniyelik daha tahmin oyunu zamanı daha vermişti. Sonuçta Tama'nın tahminleri kısmen doğru çıkmış, elinde tabak dolu bir tepsiyle gelen ve büyük ihtimalle chuunin olan bir görevli Tsuji Sessue'nin odasının önünde duruvermişti. Çocuğun sorusu Tama için de bir muallak olduğundan kızcağız çocuğa; "Bilmiyorum, kapıyı çaldım ve içeriden bir ses sert bir dille içeri girmemem için uyardı beni. Tsuji-sensei mi hiç bir fikrim yok yani." diyebilmişti. Açılan kapının yanında, chuunin'in yancısı gibi duracak; hoca onu içeri buyur etmezse-ki böyle bir davranışı zaten beklemiyordu- "Sensei, sizinle biraz görüşebilir miyim?" diye bir ricada bulunup hem kendi doğasını, hem de şansını zorlayacaktı.