gönderen Kaida Akane tarih 06 Şub 2016, 00:34
Tenchi’nin meşhur kütüphanesinde oturuyordum. Büyük bir kitaplık ve türlerine göre ayrılmış yüzlerce kitap vardı burada. Oda ortalama bir alana sahipti, kitaplığın dışında sadece bir masa ve sandalye varken ışıklandırma ise özenle hazırlanmıştı. Okuyucunun gözünü yormayacak şekilde ayarlanmıştı. Masanın ise bir çekmecesi vardı bunda ise not defterlerim ve kalemim vardı. Çok kullanmasam da not almam gerektiğinde elimin altında olmasını istemiştim.
Okuduğum kitap ise çağımızın en büyük gücü Ninjutsu hakkındaydı. Ninja sisteminin temelini oluşturan Ninjutsu hakkında çok fazla kitap okumazdım aslında nedeni ise geçmişinin belirsizliğiydi. Genel olarak topluma yerleşmiş bir kanı olsa da okuduğum kitaplarda birbirinden bağımsız birçok şey okumuştum. Bu yüzden daha net konular hakkında kitaplar okumaya yönelsem de bugün altın rengi kapağının üzerine koyu sarı renginde “Başlangıç” yazan bu kitap dikkatimi çekmişti. Kitabın büyük bir kısmını okumuştum bu kitapta da diğer çoğu kitap gibi bir grup kesişin dünyanın gizemini çözdüğünü ve bunu yaygınlaştırdığını yazıyordu. Çok kalın bir kitap değildi söylenecek şeyler çok az olduğundan genelde yazarın tahminlerini ve görüşleri üzerinden ilerliyordu kitap.
Yorulduğumda ise sayfanın köşesini katlamış ve kitabı kapatarak odadan çıkmıştım. Biraz sake içmek için salona geçerken kapının yakınında ki kağıt parçasını fark etmiştim. Yanına gidip okuduğumda ise birilerinin benle alay geçtiğini sanmıştım. “Komşunun bücürleri dalga mı geçiyorlar lan benle? Hepsinin ağzının ortasına vuracağım kaçıncı lan bu!”, demiştim. Birkaç kez başıma gelmişti veletler diye bir şey de yapamamıştım fena zoruma gitmişti neyse bunlar şakayı uzatırlar giderim oraya hepsini mal ederim güzel olur sıkıldım zaten. Bir de not yazmışlar. Takashi miydi neydi o yapmıştır kesin. Bir kere benim eve gelmişti, kütüphaneyi görünce baya dalga geçmişti benle inek falan diye kesin onun işi bu.
Gecenin gelmesini beklerken biraz sake içmiştim ardından ayaklanmıştım. Hava biraz soğuk olduğundan bir palto almıştım. Katanamı kınına yerleştirdikten sonra kapıya yönelmiştim. Ne olur ne olmaz. İnsanlar çok bozdu valla ne olur ne olmaz, her eve üç katana şart valla. Dışarı çıkıp kapıyı kapattığımda ise IV işareti görmüştüm. Valla iyice sinir oldum sadece onlarla biraz eğlenecektim ama belki biraz da korkuturum belli olmaz. Bu düşüncelerle birlikte yoluma devam ediyordum.
Sagano Bambu Ormanına geldiğimde bambuların altında birinin oturduğunu fark etmiştim ve kesinlikle Takashi gibi durmuyordu. Ancak içimde onun düşman olmadığını söyleyen bir ses vardı. Adımlarım yavaşlamıştı ama ilerlemeye devam ediyordum. Bu sırada biraz sesimi yükselterek “Sen kimsin?”, diyecektim.

Ryōshi Kyōkai
Künye
İsim: Kaida Akane
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 2 - Fakir / 6
Güç: 6
Çeviklik: 8
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 2
Eksiklikler/Özürler
Kötü İmgeler ve Görüntüler – Geceleri sürekli geçmişi hakkında kabuslar görmektedir. O günleri hiç unutamamıştır.
Yabancı - Akane Kusagakure doğumlu değildir ve bu da her zaman bir dezavantaj olarak peşinden gelmiştir.
Ninjutsu
Raiton no Yoroi
Shunshin No Jutsu
Sanzengarasu
Karasu Bunshin No Jutsu
Taijutsu
Shigure C-Rank
Genjutsu
Beceri Listesi
Shigure Disiplini 3
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar: İyi Kalite Katana
Maske, Avcı Kostümü